|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
9.3.2010 18:22:22   
milena2222
Malo sem že na net-u prebrskala o tem,sam me vseeno zanima kaj se je zgodilo eni marčevki?

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
9.3.2010 18:50:33   
katy83
punce, mi je tak hudo, da sem vas prestrašila. user posted image   Vam bom kopirala od marčevk (starši čvekamo). To vam kopiram samo zato, v opozorilo kaj se lahko zgodi. Saj verjetno je tudi ta punca to zapisala, da nas obvesti kakšne so posledice. Še zdaj ne morem dojet, da je to možno. user posted image   Dajte se testirat za ta streptokok b. Jaz sem že naročena. Mislim pa da testirajo po 35.tednu.

Drage marčevke,

najprej vam želim, da bi imele zdrave user posted image . Ja, predvsem zdravja. Z  bolečino v srcu vam sporočam, da se z našo Valentino poslavljava s tega foruma, pa čeprav sem se oglasila samo za kratek čas. Naša mala sovica (ja, tako sem jo klicala srečnih 11 dni) se je okužila najverjetneje med porodmom s streptokokom agalacie (nisem vedela, da imam), ki se je pokazal šele čez 11 dni. Posledično je dobila meningitis, nato možgansko kap in poškodbo dobre polovoce možgančkov. Stanje je resno. Vseskozi sva upala, da se bo izvlekla a žal sedaj ni več upanja. Če si kaj z mojim drgaim želiva, je to, da gre mirno, brezbolečinsko med angelčke. Enega angelčka imam že gor. Takega vegetiranja ji ne privoščiva. Ji ne privoščiva niti zavoda, ker ko naju ne bo več... Ah... Srce se mi trga... Sedaj jo greva ponovno obiskat ampak je hudo gledat kako je vsa v cevkah. Pa oprostite, če sem delček svoje žalosti zlila na ta forum. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2652
9.3.2010 19:06:54   
m_o_i
punce, JE razlika med samohranilko in enostarsevsko druzino! samohranilka je tista in edino tista, ki sama skrbi za otroka (ni prezivnine oceta, ker je neznan, mrtev ipd.), enostarsevska druzina pa je mama z otrokom-in ta mama oz. otrok prejema prezivnino od oceta.
je pa res, da vse uporabljamo izraz SAMOHRANILKA, ceprav  mislimo na ENOSTARSEVSKO DRUZINO. tak je blo meni razlozeno s strani prijateljice-ce sem kaj narobe razumela, prosim, da me popravite!
aha, sej zaj berem,da ste ze razjasnile te pojme popoldan

A_T slika iz Grobnika je slika motorista iz dirkalne piste na Grobniku (en primer je v mojem albumuuser posted image )

zaj pa takle: danes popoldan smo sestavljali kinderpetuser posted image  se prej je blo treba dat iz sobe eno racunalnisko mizo, narejeno po meri, ktera je zazedala (brez pretiravanja) pol sobe. to sta moj in dedi naredla, tasca je pa kuj za njima stala s cunjo v roki, da bo pobrisala(v kuhinji pa kosilo na stedilniku). pa sva ji trikrat rekla, da bova pobrisala tist prah, ampak ona se ne da-stoji tam ko vkopana, dokler nisem skoz zobe rekla, da naj ona dediju kosilo v miru naredi, midva bova pa ze pobrisala.nos do podna...
dedca nosita tisto plosco od mize ven v atrij, prej sem vse umaknila, se tisti mali tepih, kter je bil na notranji strani pred vrati za ven it (to ma tasca tam, da si malo obrises copate, preden v dnevno stopis iz atrija) sem dala proc, da ne bo komu spodrsnilo...plato neseta ven, ona ITAK takoj zadaj s svojimi nasveti, onadva noter, ona za njima, ko se zgodi: stopla je na tisti tepih in se lovila tam po dnevni! valda je zdrsnil po parketu, ker ni bil fiksiran s stojalom za roze-jaz pa ono avtomatsko znorim, da kdo je dal tepih tja, ce sem ga ravno zaradi tega umaknilaaaaaaaaaa, da si ne bo kdo glave razbil user posted image  mislim-le kdo je bil!!! in se tak mogocno je rekla, da ona, da se ne bo pesek al kamenski vlaclo po celi sobiuser posted image user posted image  sej nisem mogla bit tiho: klinc pa kamencki, ce mozgani iz lobanje strlijo,aneuser posted image  se je tiho pobrala proc, ampak je prisla asistirat, ko se je zacel kinderpet sestavljat...da ne razlagam, kak sva bla nesposobna! najedala je pa mojemu, ceprav sem jaz sravfala, brala nacrt pa to (pac rada to delam), moj je samo drzal skupaj-in se tega ni znal po njenouser posted image  
samo meni ni pa nic rekla-pa boljse tak!

je pa naglas razmisljala spet, kam bi lahko dali ta kinderpet; ne gre ji v glavo, da bo tocno tam, kjer sem rekla da bo! ona isce nove pozicije s hudimi razlagami, zakaj bi blo tak boljse...

mah, da ne razlagam celega popoldnevauser posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 9.3.2010 19:08:01 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
9.3.2010 19:27:57   
K_a_t_i
moi, če še vedno coto v roki drži, jo hiter pošlji h nam!! Men se ne da pucat user posted image . Radio pa lahko dam še malo bolj na glas user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.3.2010 19:28:11 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
9.3.2010 19:41:27   
m_o_i
K_a_t_i vode prej nismo proc zlivali, zato ne vem, ce bo mela cas-zaj sem jaz doma, ona pa ITAK s cunjo brise tocno tam, kjer sem jaz popoldanuser posted image  jaz ne znam in ziher nisem vredu pomila user posted image   

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 20:04:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2656
9.3.2010 20:09:09   
emibu
streptokok b-to opravljajo v vseh porodnišnicah mislim to testiranje? jst tut grem 100%user posted image tole je pa res žalostno ja zakaj pa ne testirajo v porodnišnicah tega????!!!od česa se pa to dobi?mislim zakaj je tako nevarno zakaj se dobi..??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
9.3.2010 20:23:44   
milena2222
Bom konec meseca ko imam pregled vprašala mojega g.
Prvič slišim za te stvari sedaj.Mene skrbi, ker me moj g.niti enkrat ni vaginalno pregledal ampak me kr z zdravili šopa.
Npr.mu jaz rečem,da imam tak bel izcedek ala bel tok,on ne reče nič ( me niti ne pogleda ),samo napiše neke vaginalne tablete za vnetje.Z mamo doma gledava pa mama pravi,da je take dobila,ko je imela enkrat ful hudo vnetje jajčnikov.Pa itak piše na njih,da niso za nosečnice!?
Na zadnjem pregledu mu rečem,da sem parkrat bruhala pa da me kislina muči,mi napiše kar 3 škatle nekih tablet za kislino,berem na njih,da se nosečnicam dajejo zgolj in edino v izjemnih primerih kadar so težave res hude...drugače se odsvetujejo.Seveda jih nisem vzela...
Kolko pa stane ta test, a katera ve?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
9.3.2010 20:24:39   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: emibu
povrh usega sem še ugotovila da kdaj midva sexama stoji pred vrati in poslušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zto sm dans še zanalašč spuščala glasove d je biu kr jojuser posted image user posted image user posted image user posted image hudič babji enuser posted image user posted image

ahahahhahah....da me ni kap zdej!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
9.3.2010 20:26:40   
milena2222
moi- mislim,da ti čist nobena ne zavida tvoje taščeuser posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
9.3.2010 20:38:20   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: milena2222

Kolko pa stane ta test, a katera ve?

Jaz sem včeraj malo brala po forumih in ugotovila, da ponekod imajo zastonj, nekje so plačale 10€, nekje 40€ in mislim da je bila ena celo 60€..
Jaz sem se danes naročila za ta bris, pri mojem ginekologu stane 40€.

Neposredna povezava do sporočila: 2661
9.3.2010 20:52:03   
K_a_t_i
Da samo povem, kaj pravi moja ginekologinja (imam krčne žile, popkovno kilo, sestra je imela pa sladkorno in jetrne probleme) -> FORUMI SO V NOSEČNOSTI PREPOVEDANI! Ma jst ji dam kr prav - bolj ko bereš/in pri tem ne znaš met distance/ več stvari ugotoviš, da "imaš"...

Zivepo - jst vstanem okol 6:30-6:45.... Kdo je zdej nočni? user posted image A sem jst kriva, če na šiht nimam dostopa do RRja user posted image . In SAMO do RRja user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
9.3.2010 20:54:05   
sabri
m_o_i: tale tvoja tašča je pa za zgrist no, pa kaj je tok tečna. Men gredo kar dlake pokonc, ko to berem. Jao.
To s streptokokom pa tudi jaz prvič slišim, se bom pozanimala pri svoji g, ker ji zaupam in bomo videli, kaj bo rekla.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
9.3.2010 20:57:31   
K_a_t_i
Pitalica kvizko - tiste, ki še hodite na šiht - do kdaj boste delale?
Jst bom še do 24.4. Kr dolga....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
9.3.2010 20:59:07   
klupko
hehe kati user posted image
Zadnjič sta bli dve kolegici na obisku (ena ima hčerkico staro eno leto) in me je ta mamica spraševala kako je z zgago pa če imam kaj glavobolov pa še tisoč enih "bolezni"...sem rekla da ne, včasih malo otečem, bel tok povečan in to je to.. Pol pa ona začne razlagat kaj vse je njo matralo in jo je ta druga kolegica čisto zatrla z izjavo "ja, veš, ona je imela vse simptome kar se jih najde na internetu" user posted image user posted image
Tako da se čisto strinjam s tem, da dobivamo preveč nepotrebnih informacij, samo kaj ko te kar potegne noter.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
9.3.2010 21:01:23   
farina
zanimivo se mi zdi, da vas g.sploh ne pregleda, kako pa potem ve?no ne vem, mene vedno posedi na stol in me pregleda tako kot prej,pa izmeri koliko je dolzina,,za bel izcedek, pri meni vnetje,pri prvih 3mesecih nism dobila nic, sedaj pa canesten

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
9.3.2010 21:03:34   
milena2222
Klupko-hvala za info,se bom pozanimala kako je pri mojem g.
Kati
- po moje pa moraš imeti tudi v vezi forumuov- kot tudi glede ostalih stvari v življenju-eno pravo mero razuma.Meni se zdi kr prav,da sem npr.zdej prebrala to v zvezi s to bakterijo,sem malo prebrala na netu-u,vprašala bom mojega g. kako in kaj in se pol odločila al bom šla na test...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
   [Brisano sporočilo]
9.3.2010 21:05:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
9.3.2010 21:14:00   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

če kero slučajno zanima user posted image user posted image zle mi moj peče jajčke na oko z veliko ocvirkov, slanine  in frišnim kruhom.... (seveda ima komentarje če vem kulk je holesterola, maščob pa da je že ura tulk....) jst pa ja Žiga, ja Žiga.... sam da mi nardi da se najem jsuser posted image user posted image

Sem se glihkar napokala sladoleda - tko da me tele "težke" zadeve ne ganejo user posted image

milena2222 - sej sem napisala, da so forumi problem, če ne znaš obdržat distance user posted image

Da vidmo kaj ma House za povedat....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 2669
9.3.2010 21:58:47   
biba88
dober večer punce!
jest sem bla učeri na pregledu in je vse vredu! mi je pa prepovedala forume in knjige!!!user posted image user posted image me je mal nadrla (na lep način) da če me kaj zanima naj njo pokličem ne pa berem forume pa knjigeuser posted image da je ona zato tam da mi pomaga in pregleda če je kaj narobe! pol me je pa še objela in rekla da se ne smem sekirat med nosečnostjo...se je obnašala k moja mamicauser posted image user posted image ful je prijazna res...sem brez besed... čez dva tedna mam pa spet pregleduser posted image ..zame pa tale ginekologinja res lepo skrbi!!!user posted image zmeraj me vpraša kako se počutm, me jemlje resno...
čeprav sumim da sem takšne pozornosti deležna zaradi težav moje mame, ki je skoraj umrla v lj P zaradi zanikrnosti zdravnikov, otrok ji pa je umrl....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
9.3.2010 22:16:56   
katy83
punce, da še jaz dodam svoje mnenje o forumih.  Ja, včasih sem kar jezna, da berem, sodelujem, ker veliko takega izvem, pa se potem sekiram. Če drugače ne, vsaj podzavestno. user posted image   res pa je, da izvem tudi veliko pozitivnega, veliko sem se že naučila, veliko se še bom. Pa še vas imam, ki me znate spravit v dobro voljo, me pomirit, včasih tudi skregat. user posted image
Ja, treba je imeti distanco. Punce, bodimo optimistične, z nami in našimi user posted image  bo vse ok in še malo pa bomo vozičkale v lepem vremenu. user posted image

Glede streptokoka pa sem jaz mojo ginekologinjo vprašala kako je s tem, pa je rekla, da ponavadi ima ona prakso, da na to testiranje da nosečnice, ki imajo veliko izcedkov, glivic. Te nosečnice so opravičene do brezplačnega brisa. Zame je pa rekla, da je to čisto moja odločitev, ampak če bom tako pomirjena, pa naj se testiram. Naročena sem 31.marca, takrat bom že v 38.tednu. Če bom ta datum dočakala, bom za odvzem brisa plačala 35€.

no, zdaj pa grem spat, ker sem utrujena od čveka z Mariborčankami. user posted image
Vsem vam želim lep spanec. Lahko noč. user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
9.3.2010 22:59:18   
m_o_i
takle bom rekla: smo pametne punce(aneeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image ) in bomo s forumov potegnile samo najboljse! da smo informirane je samo dobra stvar, vsaka bo pa pri sebi dolocla mejo "zdrave" informiranosti...

jaz sem zvedla marsikaj novega tu gor, se nasmejala, vcasih tudi postimala pritisk na malo visjo stopnickouser posted image , ma klinc, tut cmerla sem se-zakaj bi tajila hihi ZATO OSTAJAM TUuser posted image  tudi knjigo bom se prebrala kako...
je pa res, da ce bi si pa vse grdo prevec k srcu jemala, bi pa najverjetneje sama od sebe sla s foruma...clovek ma v sebi nekaj, da mu rece, naj gre proc od tam, kjer mu ni vsec...
pisovka filozofiram user posted image user posted image

vceraj zvecer sem bla sesuta in ornk zaspana, ampak zaspat pa nisem mogla! zakaj?! ker me je nas mulc RES eno uro brcal okol popka, da sem ga s solznimi ocmi prosla, ce gre spat...sej pravijo, da otroka vecji ko je, bolj ga "cutis" ampak meni je vceraj res presedalo ze vse skupajuser posted image  sem mu rekla, da sem vesela, da je zdrav in da trenira nogice in rokice, ampak da jaz bi pa res rada zaspalaaaaaaa (haha, to bi blo za kako skrito kamero, kaj sem jaz vceraj zganjala po postli; te svoje monologeuser posted image ). pa bozala sem ga tudi in se je umirilo in smo zaspaliuser posted image
opazam tudi konstantne bolecine v trtici; ne kriz, ne hrbtenica ampak trtica...pol ure sedenja mi je pravi podvig! enostavno ne zdrzim...

zivepo tole pa je doza holesterolauser posted image  ampak, pase pa,a ne user posted image

juuuuuj, danes smo meli v materinski o dojenju (punceeeee zaj pa vem, kak se izcrpano mleko iz hladilnika oz. skrinje pogreje-samo in edino pod toplo tekoco vodouser posted image  ce ne bi povedala tega sama od sebe, bi jo itak vprasala) in je podiranje kupckov, pristavljanje k dojki pa to kazala z eno lutko...zenska govori kot navita in je full fajna in v tistem svojem susu pozabi na ono lutko v svojem narocju, tak da je pol ure!!! drzala tisto lutko v narocju ko pravega dojencka in predavala pa hodla sem pa tjauser posted image user posted image
z eno roko lutko, z drugo daljinca za racunalnik pa gor in dol po sobi-men je slo ornk na smeh haha.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
10.3.2010 0:01:20   
m_o_i
ja sej...tista najbolj glasna o nocni smeni je sla taprva spatuser posted image
grem jaz tudi pocasi...da bom jutri lepa user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 7:47:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
10.3.2010 8:29:32   
Angel_Tian
Dobro jutro - grrrrrrrrrrr, zasneženo user posted image

Očitno me nihče več ne jemlje resno. Sem ja rekla, da nočem več snega user posted image user posted image
Nič, grem danes ob pol dvanajstih že po Tiana, ker je pri zobozdravnici na pregled naročen. Pa saj mislim, da mi bo uspelo do tačas predelat vse kar ste še včeraj napisale (go girl, go girl! user posted image )

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?