|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
10.3.2010 8:37:44   
m_o_i
jutrooooo user posted image user posted image user posted image

user posted image pa ne mors da belivasuser posted image  tale sneg ga pa letos ornk sracka no user posted image  tu pred blokom mi lopatajo ze od sedmih-kak naj se clovek v miru naspi?! do dveh zjutraj sem krizanke resevala, zaj sem pa ko cota...bo treba se kako dopoldansko kitico oddrematuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 9:05:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
10.3.2010 9:35:43   
Teja K
dobro jutro majčice!

Forume - je meni sestra prepovedala prvič ko sem prišla na pregled vsa prestrašena in sem ji omenila, da me je strah, da je prazna vrečka... in je čisto razočarno rekla: "Tadeja, jaz sem mislila, da si ti pametna in realna ženska" user posted image user posted image , pa sem ji samo odgovorila: "ja, ja, takrat ko nimam v sebi nosečniških hormonov"user posted image user posted image in sva zaključili... Veliko stvari lahko gre narobe in ja tudi nam se lahko zgodi, vendar pa se je s takimi stvarmi brezveze obremenjevati dokler se ne zgodijo, ker če nam je usojeno, da se nam to zgodi, bo dovolj groze takrat ko se nam bo... zato punce moje, raje mislite pozitivno in se veselite trenutka, ko boste otročnice postale...

Otročnice, kak je mojmu ta izraz smešen user posted image

Danes grem zadnjič v šolo za starše... jupi, sam da je konec... včeraj sem bila razočarana, v MB smo vadili previjanje, tukaj pa je bila samo teorija user posted image ...

Moi ja veš to so tašče user posted image user posted image

Biba fino za opravljen pregled

San kako je bilo kaj na tvojem pregledu?

Samohranilka je ženska, ki ne prejema preživnine od očeta. Vseeno kaj je vzrok. Tudi tista, ki zradi neplačil očeta prejema preživnino od države je samohranilka in če ima ženska status samohranilke ima še določene bonitete, tako v službi kot pri dohodkih.

Angel - zdaj mi je jasno zakaj si meni ti tolk simpatična user posted image user posted image , tudi jaz sem delala v šolstvu v tajništvu in računovodstvu user posted image user posted image , ampak Katy83 žal ti ne morem službe zagotovit, ker po menjavi šefa sem imela resne težave s tem debilom...user posted image user posted image

Kati - jaz nastopim porodniški dopust 27. 4., delam sedaj polovično, ker imam polovično bolniško, in mi je bolniško podaljšala tudi do konca, razen če bo komisija kaj pametna user posted image .. drugače pa grem pred nastopom porodniškega dopusta še za 10 dni na dopust, tako, da v miru vse pripravim in uredim za bebija, pa mislim, da bo ravno takrat tudi že se zaključevala gradnja (upam, da bo res to) in bo potem treba vse popucat omare postavit sobico za bebija okrasti,... pa za tavlkega brata uredit sobo... ja no... upam, da bo in upam, da bo takrat tudi že lepo vreme, da bom še nakupla kaj mi bo manjkalo, ker v tem vremenu nimam sploh želje po šopingu user posted image (čudno vpliva ta nosečnost name) user posted image user posted image

katy83 a lahko daš še enkrat link kje lahko vidim tvoje mojstrovine? Jaz bom namreč imela dve sobici za porisat... ta velik pajac bo ziher imel morski motiv, za naša pupo pa se jaz navdušujem nad travniškim motivom, z rožicami, čebelicami, pikapolonicami, metulji,... imam pa tudi tiste šablone za na steno v obliki listov, tako, da bom verjetno za začetek, ko bo pri nama v spalnici, nad zibko samo rob naredila iz tistih listov...

Joj spet preveč čvekam, šuuu delat...

Čuvajte se

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
10.3.2010 10:10:00   
Angel_Tian
klupko - saj ati še bo že videl, važno, da je tebi detece pravo moškost pokazalo 
Nalog za prevoz?? A to tudi dobiš al kaj?

Mene moja G vsakič vaginalno pogleda - se rada prepriča, da je z belim tokom vse vredu in da sem zaprta

Hmmmmm, vidim, da ti res nisi za na motor, če te je tako strah. Moja mami sicer nima izpita, ampak se pač večinoma vozi vzadaj z atijem. Ona je čudež - večkrat kr zaspi med vožnjo

Dovolj si se slačla? Joj no, pa kje take najde.

kati
- sočustvujem s tabo, ker že iz bloka vem, kako so majhne kopalnice, čeprav naša zdaj ni nič kaj večja.

emibu
- saj prav, da je kopalnica velika. Ta naša sedaj je tudi čisto stisnjena, da se še obrnit prav nimaš prostora. Pa nasploh je cela ta hiša tako čudno narejena, če celoto gledam - prevelika za eno familijo, ampak dosti premajhna za dve. In smotano mi je, ker mi nimamo dnevne sobe. Mah, saj upam, da nam hitro uspe prestavit naše riti v našo hišo.

Taščina tašča - hmmmmmm raje ne bom nič komentirala.

katy83 - hvala, da si nam tole "informacijo" posredovala. Spet lije iz mojih oči.

moi - ahaaaaaaaaaa, zdaj mi je jasno s sliko

za drsalske podvige tvoje tašče Pa dol padeš no, brez nje res nič ne boste mogli narest jao. ...možgančki iz lobanje Saj mi te ženske in njenega početja ni potrebno komentirat ane
A boste vi trije kot familija imeli sploh kaj privatnosti????????
Pa a vidva s tvojim sploh znata kaj narest? Kdo vama je pa otroka "delal"? Jaoooooooooooooooooooo

zivepo -
Ok, ok, se ne bom smejala. Ampak naj ti povem, da je v vašem primeru bolj praktična tuš kabina kot taka bana. Zamisli si pol svojega - kopat se itak ne bi mogu. Tudi ti verjetno ne, ker to so zunanje mere bane in ne notranje. Če pa moraš za tuširanje stalno v bano lezt pa tudi ni najbolj fino veš. Pol raje menjajte ta tuš za kakega orng, z višjimi robovi itd. Nočem bit "negativna", ampak je bolje imeto dobro tuš kabino kot pa neko brezvezno bano.

Hahahahahaha, zdaj nismo več majčevke, zdaj smo že kr na nočne in dnevne oz tudi dopoldanske in popoldanske punce razčlenjene

milena2222 - a ti nimaš kake možnosti tega tvojega očitno nesposobnega G menjat?

kati - kako pa je to mogoče, da ti v službi samo RR ne dela? Meni marsikaj ni "hotelo" delat, ko je računalničar nastavil vse neke nastavitve in blokade. Ampak v meni je tudi tolk računalničarja, da sem si vse usposobla

No, vstajam pa jaz najkasneje ob 6.00
Jaz bom v službi zadnji dan 2. 4. Potem 11 dni dopusta, pol se mi pa tak že porodniška začne. Bom pa očitno med porodniško še kr malo "morala" delat, ker drugače bodo preveč zgubljeni vsi skupaj
Ti ne misliš nič dopusta prej izkoristit? Ker meni se porodniška tudi komaj 21. 4. začne.

klupko
- dobro je izjavila ta tvoja kolegica Ampak je pa to čista resnica. Jaz že prvo nosečnost pojma o pojmu nisem imela in tudi zdaj nisem nič kaj več informirana. Pa je bila nosečnost optimalna, porod pa prav tako. Manj veš, manj se obremenjuješ - je pa zato vse veliko lažje.

biba88 - evo, pohvalno za tvojo G Ampak mi je pa smešno, da vam kr forume prepovejo. Ja pa kaj vse jih pa sprašujete in "paničarite"?
Jaz nekako svoji G tako zaupam, da vem, da mi bo povedala, če bo karkoli narobe. Zato se niti kaj že v naprej in v prazno ne sekiram.

katy - vozičkanje v lepem vremenu. Tvoje besede v božjem (al vremenarskem) ušesu
Mali mi je danes rekel, da kaj se gre ta zima. Da saj je že bil pustna maškara in bi zdaj že mogla pomlad bit

moi - saj ne filozofiraš, tako pač je.
Pa se mi nekak zdi, da smo majčice kr ok in se raje spodbujamo in v dobro voljo spravljamo, kot pa da bi si z negativnimi dogodki "polnile".

Hihihihihi, ta vaša predavateljica v MŠ je očitno dojenčka čisto posvojila Dobro je moglo tole zgledat, ampak saj tak bo pri tebi doma tudi (in pri ostalih seveda). V eni roki dete, z drugo pa poleg počneš še milijon stvari

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
10.3.2010 10:30:39   
Angel_Tian
zivepo - neeeeeeeeeeee se tako jezit že navsezgodaj. Našim dragim je včasih potrebno narisat, ne samo povedat ali prosit (čeprav tudi potem še ni rečeno, da jim bo vse razumljivo) user posted image user posted image
Drugače pa očitno vodite malo s snegom, mi smo nekje na 5 cm.

Optimistka si pa res, če misliš še 2 dni pred PDP izpit delat user posted image user posted image

Za abrahama se pa kr obleči tako, da bo tebi udobno - tast gor al dol user posted image

moi - da ne boš spet nazaj v one prespane dopoldneve padla user posted image user posted image user posted image Pa še zivepo se je nekak "nalezla" - sta se slučajno kje dobivale preveč? user posted image

teja k - user posted image user posted image user posted image kolker jaz vidim, te je tale tvoja med.sestra kar pravilno ocenila - pametna in realna user posted image Ma če bi meni sestra al pa G začeli s kakimi takimi komentarji ali pa prepovedmi, bi me neslo od smeha po moje user posted image user posted image

otročnice? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (prvič slišim kaj takega) user posted image user posted image

Hahahahahahahaha, presnete tajnice. Tole me je pa dobro nasmejalo zdajle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Te pa lahko midve kr svojo šolo odpreva, znanja in "zakolisnih" informacij nama ne manjka user posted image user posted image

Držim pesti, da uspete res urediti gradbeni in selitveni del pred prihodom bebike user posted image user posted image

Takole, zdaj se pa spravim še malo nekaj narest, čez eno uro pa tak že grem user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2680
10.3.2010 10:36:30   
Teja K
Ne morem da belivam... dejansko je objavilo moj post... pa mi je napisalo error in sem se sedaj namenila, da vam še enkrat vse napišem user posted image user posted image

Angel
tudi moj sine ima podobno mnenje o snegu kot tvoj user posted image user posted image ... se vidi vzgoja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2681
10.3.2010 11:37:36   
katy83
pozdravček babike.

danes sem pa tak fajn spala. user posted image   Edino kar sem imela težave, je to, da me je pri desnem jajčniku, mogoče malo višje full nekaj bolelo. Grozno. No, sem že razmišljala, da bi mojega zbudila, pa da greva v bolnico, potem pa sem tak sladko nazaj zaspala. user posted image  Me je babji čvek včeraj očitno zdelal. user posted image

Zivepo - kaj te vem zakaj, ampak full se mi zdi, da bom prej rodila. user posted image  No, kot sem že zadnjič rekla, na koncu bom pa še pri majčicah pristala, al pa nekje blizu majčic. user posted image   tebi pa želim, da ti rata it na tisti izpit 2 dni pred rokom. user posted image  Pa naslednji petek tud fajn zrihtaj. user posted image

A_T - nisem te hotela v jok spravit. user posted image  Pa sploh sem se odločila, da ne bom več nič slabega napisala tu pri vas, ker ste tak fajn punce. user posted image  No, tu pa tam bom že kaj pojamrala. user posted image

teja K - moje "mojstrovine" so pod moj nick, v albumu. Saj je samo ta album. Uspešno ustvarjanje ti želim. user posted image

Sky3 - še tukaj se ti zahvaljujem za vse potrebne informacije. user posted image

evo, grem zdaj malo noge pretegnit, potem pa pičim k frizeru. user posted image
lep dan vam želim, kljub snegu. user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
10.3.2010 13:52:18   
biba88
hello bejbe!

user posted image user posted image user posted image angel tian mislim da njene besede niso ble mišljene dobesedno vsaj to glede prepovedi forumov ali knjig..ampak me je sam hotla na tak smešen način opozorit naj ne verjamem vse..drugač jo jest na pregledu nč ne sprašujem že vse ona pove user posted image  preden kej izustimuser posted image  opozorila me je da ne smem paničart ( sicer nisem) po moje za vnaprej...po moje je to zato mi govorila da ne bi začela paničart...bolje preventiva kot kurativauser posted image
ker je imela moja mami take probleme verjetno ne želi da bi se jest sekirala da bi kaj takega mene doletelo... vse je res tak fajn povedala malo v vicu malo zares...kot prijateljici mi je svetovala...vsaj jaz sem to tako vzelauser posted image
se mi zdi da je njen poleg zdravstvenega stanja porodnice zelo pomembna tudi kvaliteta življenja, zato (večino vse pacientke) občasno še opozori na take zadeve...saj jest tut lihk vsega ne verjamemuser posted image
verjetno ima moja G veliko opravka s takimi ženskami, ki jih pač malo bolj skrbi in sem bla posledično tut jest deležna take dobronamerne kritikeuser posted image
je bla ful faca k je rekla da če mam kar kol za vprašat da je ona zmeraj tam in da se lohk nanjo zanesemuser posted image  njo itak zmer zanima poleg mojega spodnjega dela telesa še moje počutje...men se zdi lepo da je taka človeška da te ne gleda le kot eno od njenih pacientk...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 13:56:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
10.3.2010 15:28:21   
Melia
POZDRAVLJEENNNNEEE!!!

se opravičujem ker tako dolgo nisem nič pisala.....ne vem kak to, ampak sploh nisem prižigala računalnika kaj dosti. takrat ko pa sem, pa se mi ni dalo pisat. sem packa. vem, ja.user posted image

drugače sem še vedno super in vse je OK. trenutno hodim v materinsko šolo in moj dan zgleda nekako takole....služba do dveh, pridem domov, nekaj pojem, z mojim spijema kavico, pa počasi proti mariboru. in zvečer padem v posteljo. na MŠ mi je kar všeč, čeprav v MB porodnišnici zelo propagirajo EA....jaz pa sem se odločla da ne grem, niti na seznam se nisem dala. upam, da mi ne bo žal. sicer pa bo kak bo. sploh ne vem kaj naj pričakujem in se z raznimi bolečinami ne obremenjujem. user posted image

mali brca veselo po trebuščku, sploh zvečer....

aja, pa naj povem, da sva voziček nabavla, in pa sobica je prebarvana....super je izpadla. user posted image  drugače pa še niti nimam kaj druga nabavljenega. zdaj enkrat grem v akcijo.user posted image

nič, malo sem se javla....lepo se imejte in pridne bodite in uživajte v zadnjih tednih nosečnosti!!!user posted image

lep pozdrav iz snežne štajerske. mislim, to vreme!!! grrrrrr.......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2685
10.3.2010 16:15:04   
m_o_i
moj dopoldanski pocitek je bil prekinjenuser posted image  nekdo je zvonil, kot da mu gre za zivljenje-mene vrze v luft, ker sem mislila, da so prisli kontrolirat, ce lepo pocivam, tak ko pise na odlocbi za bolnisko-zunaj pa nek mulo, ki je prodajal ne vem kaj. sem se napol spala in sem mu razlozla, da me je iz postle vrgu, pa tut kr takoj vrata zaprlauser posted image  sej se mi je opravicu hihi

potem sem se spomnila, da mam danes pregled pri G-ciiist sem pozablauser posted image  zdaj pa me klicejo, da je prestavljeno za en teden, ker je nekaj vmes prislouser posted image

tele brce so pa zacele bit intenzivne,ane?! mene tudi zvecer prebuta do konca in naprej hihi.
jutri se zadnji dan materinske sole, tak da bom dobila stempeljcek, da znam it rodituser posted image  no, bom se pocakala dobrih 10 tednov...

aja, v nedeljo mamo pa beljenje-mi je bilo sporoceno, da je dedi dobil komando, da zbeli sobo za đuniorja.spet ne vem, a naj znorim al naj se smejim-pa sem se odlocla za brezbriznost; naj se zbeli. no, mogoce je kdo od naju tudi pomislu na beljenje, ampak kot ze tolikokrat povedano, midva nimava pojma in so drugi prisiljeni vzet stvari v svoje rokeuser posted image  v obrambo moji tasci naj povem, da sem bla vprasana, kako barvo bi zelela met...meni se ne da ukvarjat z njo, res ne in sem rekla belo; ker vsaka druga barva bi prinesla na dan vprasanje odtenkov,ane...

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
10.3.2010 19:34:36   
K_a_t_i
Helo! user posted image
Dons ste pa zgodi zaključle čvekalno.
Kle nas bo čist zamedlo user posted image . Še dober, da mam ju3 dopust (ma sine sistematski pregled) - pa da mi ni treba zjutraj ob 7h it avta pucat. Brrrrrrr... Sva namreč sama 4 dni - moj je na službeni poti - drgač bi mi ga on očistil user posted image .
Sicer pa ravno gledam Ice age 3 s tamalem in je čist navdušen. Ni mu edin zdele jasno, zakaj dojenček slon že kar hodi, če pa sem jst rekla, da njegov bratec pa ne bo znal user posted image .

Bom kasneje kej pokomentirala, ko gre tamal spat (verjeten me bo do ene 9h šetal sem in tja...). Edin tole moram kr takoj... m_o_i - men bi se odtrgal!!!! A ključev nimaš?

Tamal bi še eno risanko - tale je trajala 1,5 ure user posted image Nikad dosta... Greva jest in pod tuš!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 10.3.2010 19:35:19 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
10.3.2010 19:38:35   
barvar
Čer! Kje ste vse??? Vas je zametlo? Pri nas je snega za izvoz, tako da se mi res ne da niti ven nosa pomolit user posted image .
Ampak naša user posted image je pa navdušena nad njim, tako da bom danes morala še za nekaj minut ven...
Melia wellcome back. Smo mislile, da si nas že čisto pozabila!
M_o_i ti kar tastu prepusti beljenje, sama pa prihrani moči za končno poslikavo, za katero pa tašči seveda ni treba v naprej nič vedet user posted image .
Živepo kaj se pa s tabo dogaja? A te daje spomladanska utrujenost?
A-T ti si pa pridna kot zmeraj. Ti priporočam, da po začetku koriščenja dopusta več ne greš v službo. Se bodo že znašli! Drugače pa to ni več tvoj problem, bo tako ali tako štala čez eno leto ko boš prišla nazaj user posted image .
Vse ostale uživajte v snegu, v toplem objemu svojih user posted image , ob skodelici ene dobre vroče čokolade (jaz sem si jo malo prej privoščila).
Pa lep večer!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
10.3.2010 19:47:29   
m_aja
helooo
naj vam povem, da sembla v MŠ full je blo danes fajn smo se učili handliga al kak  se napiše user posted image drugače sem pa bila včeri na pregledu in mi je delala UZ ampak zato ker imam maternico premalo user posted image   sem v 31 t maternica pa je vlka smao 27cm in to ji ni blo všeč tak da sem svojo punčko vseeno vidla. Sem ji rekla naj še spol enkrat pogleda pa je rekla, da se drži za mednožje potem pa je deklica le umaknila svoje roke in smo vidli lulo user posted image   glavico že ima obrnjeno navzdol tak da upam da bo tak tudi ostala. 

Uživajte čaoooo

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 19:53:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
10.3.2010 20:06:07   
barvar
Moj je šel tudi v nočno in se mora iz Ptuja v Ljubljano peljat, tako da me je kar strah ko je toliko na cesti user posted image . Meni pa je spet dolgčas, zato pa na netu visimuser posted image .
Upam, da bo vsaj na TV kaj pametnega, da mi ne bo preveč tečno. Še pridem kaj nazaj pogledat...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 20:29:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
10.3.2010 20:31:21   
carly
Ojla, no meni se pa porodniška začne že 4.4. pa še ves dopust imam za izkoristit, sem pomoje uradno že na dopustu, mi je itak vseeno kaj na papirju piše, ker imamo doma firmo pa delam pač ko utegnem ( je zdej fajn ko sem kao v službi v resnici sem pa s tamalo doma, pa podelam vmes pa čez vikend, pa malo manj dobro ker med porodniško ne morem rečt zdej me pa eno leto ni).

Ena je že pred časom napisala, da ji je babica v materinski pokazala neke vaje, če se user posted image ne bo dol obrnil, pa me zanima kakšne so te vaje, ker moj je tudi še lepo na ritki,se mu zgleda nič ne da okol se obrnt.Pa če bi bil malo bolj živahen tudi nebi imela nič protiuser posted image je tako miren da me včasih že kar malo zaskrbi.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
10.3.2010 20:48:34   
julka8
čeruser posted image
se samo malo oglašam pred spanjemuser posted image tle nas bo zamel tko ku vidm da marsikje drugje... mam že dost metle in pucanja šteng in avta..user posted image no jutr mam pa končno pregled-komej čakamuser posted image user posted image user posted image
aja emibu - dans sm šla urejat papirje u kršk; men so rekl, da mama ne dobiva več otroških zame,ko js rodim...
drugač sva pa uredila očetovstvo, pa za očetovski dopust, pomoč ob rojstvu... mir s papirji za en cajtuser posted image user posted image
no lep večer še naprej user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
10.3.2010 21:08:17   
m_o_i
zivepo neh me jezituser posted image  stene naj bojo bele-tole leto bom ze zdrzala v belini! men so barve zakon-tole svojo sobo tu doma mam v rumeno modri kombinaciji, z rumenimi zaluzijami-skratka PISANO, tam gor pa naj bo belo in naj mi dajo M I R.
sem lih prej ugotovila, da tasca se ni pogruntala, da bo "treba" zavese gor dat-moj je namrec ze zdavnaj vse skup dol fliknu in mu zaluzije sluzijo kot zavese-tak ko meni tu doma. ne bom komplicirala, ne bom delala nekih hiso-na-glavo-obracat manevrov za dobo enega leta, ker je skoda mojih zivcev, res.
ITAK bi tasca skuhala hektolitre jezikove zupe, ampak meni se res ne da z njo ukvarjat glede tega; sparam moci za mesec maj, junij, ko bom to dosti bolj potrebovala (no, ce mi ne zavre ze prej user posted image  in pepeezdim do amena)
o krofkanju se jaz ne pogovarjam, dokler bo nevarnost sneznih padavinuser posted image

sneg...ma da ne dobim zivcnega! prav najeda mi ze...ker je tudi pocutje podobno tem brezveznim sivim dnevomuser posted image  

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 21:09:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu julka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
10.3.2010 21:17:46   
m_o_i
zivepo (notranje) zaluzije so namesto zaves,da mi ne gleda lih pol kardeljeve v sobo,  temo pa dajejo rolete user posted image
no, pr mojemu je pa isto-so tudi rolete na zunanji strani

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 10.3.2010 21:18:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 2697
   [Brisano sporočilo]
10.3.2010 21:36:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
10.3.2010 22:09:01   
klupko
Dobr večir ;)
No, midva sva pa tudi imela razgiban dan..najprej šola za starše, potem sva šla na socialno in se je gospodič obsodil, da bo oče mojemu otrokuuser posted image pa pole za porodniško pa očetovski dopust sva dobila.. Potem je sledila trgovina, ker je fant danes plačo dobil in smo šli zapravljat...ne vem zakaj imam še vedno občutek, da ga izkoriščam ko greva v nabavko pa mečem v voziček stvari, ki jih ne rabiva nujno.. Ko pa jaz plačo dobim, potem pa sploh zgubim občutek in če bi lahko, bi kar dva vozička rinila pred sabo.user posted image
No, zdaj sva pa jaz pa mali nagajivček v trebuhu sama, oči je šel v nočno. Ves navdušen, ker so ravno parking plužili in so jim dovolili parkirat tam, kjer samo tavisoki parkirajo - pod streho.user posted image
Najprej sem mislila, da bom šla pod tuš ko on gre in direkt spat, ampak sem spet dobila nek naval energije in sem dala cunje prat, pa nekaj tu po dnevni pospravljam, kuhinjo sem že. Počasi razmišljam o kakem povečerkuuser posted image user posted image grozdje mogočeuser posted image
Sinček je pa danes že cel dan aktiven. Že zjutraj smo se crkljali v postelji, potem je bila šola, je spet nekaj brcal pa telovadil, v trgovini me je tudi nekaj zgečkalo, vrhunec je pa bil doma - po kosilu/večerji, ko sva šla z očijem počivat preden je šel delat. Tako kot pri zivepo, tudi moj trebuh dobi neke čudne oblike, da mi kar popek postrani stoji.user posted image user posted image
Ampak je tako lepooo...sem že zdaj noro zaljubljena v svojegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2699
11.3.2010 7:22:05   
emibu
Dobro Jutro..

NAs je dobesedno zamelouser posted image grozaa učeri pa v vsem tem vremenu sem se spraula še u ljuser posted image kjer so mi skor noge odpadle še dans me bolijo in pol ugotovim da to kar sem kupla bi  lahko tut u celju ampak ok pustmo detajleuser posted image user posted image

milena2222-bom tut jst uprašala k mam tut konc meseca ja mene ni tudi še nikol vaginalno pregledala..bitje srka samo enkrt pa še to na hitrcouser posted image pr drugem otroku sigurno nebom več pr tej zdravniciuser posted image

nepotrebne informacije-men se zdi pa tole kr potrebno glede tega brisa,sploh pa da že maš dete u rokah pa ti pol umreuser posted image user posted image user posted image men bi se zrolal...

moi-vem kako ti je glede bracanja tut jst sem srečna da brca in use sam mene skos pod rebra in to res z takim šusom da sem učeri kr skakala po autu k sva se pelala u LJuser posted image

zivepo-tut jst v svojih izpitnih terminih nimam rezervirano za porod me skos sprašujejo ja kdaj pa misliš it rodituser posted image user posted image

NO učeraj sem si prvoščla nove čevle k me usi stari tiščijo k hudič  če sploh še nogo not dobimuser posted image
pa tranirko sam morm taščo nasrat d mi jo skrajša pa eno majčko in kup drobnarijc..
MOj tko vneto pluž jst bi pa rajš vidla d bi doma ostau dans se mi tko cartaauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

ali anj gre otrok pri enem letu v jasli
bebiji

ali naj gre otrok pri enem letu v jasli?

ja, mu bo koristilo (52%)

ne, je še premajhen (48%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!