Angel_Tian
|
klupko - saj ati še bo že videl, važno, da je tebi detece pravo moškost pokazalo Nalog za prevoz?? A to tudi dobiš al kaj? Mene moja G vsakič vaginalno pogleda - se rada prepriča, da je z belim tokom vse vredu in da sem zaprta Hmmmmm, vidim, da ti res nisi za na motor, če te je tako strah. Moja mami sicer nima izpita, ampak se pač večinoma vozi vzadaj z atijem. Ona je čudež - večkrat kr zaspi med vožnjo Dovolj si se slačla? Joj no, pa kje take najde. kati - sočustvujem s tabo, ker že iz bloka vem, kako so majhne kopalnice, čeprav naša zdaj ni nič kaj večja. emibu - saj prav, da je kopalnica velika. Ta naša sedaj je tudi čisto stisnjena, da se še obrnit prav nimaš prostora. Pa nasploh je cela ta hiša tako čudno narejena, če celoto gledam - prevelika za eno familijo, ampak dosti premajhna za dve. In smotano mi je, ker mi nimamo dnevne sobe. Mah, saj upam, da nam hitro uspe prestavit naše riti v našo hišo. Taščina tašča - hmmmmmm raje ne bom nič komentirala. katy83 - hvala, da si nam tole "informacijo" posredovala. Spet lije iz mojih oči. moi - ahaaaaaaaaaa, zdaj mi je jasno s sliko za drsalske podvige tvoje tašče Pa dol padeš no, brez nje res nič ne boste mogli narest jao. ...možgančki iz lobanje Saj mi te ženske in njenega početja ni potrebno komentirat ane A boste vi trije kot familija imeli sploh kaj privatnosti???????? Pa a vidva s tvojim sploh znata kaj narest? Kdo vama je pa otroka "delal"? Jaoooooooooooooooooooo zivepo - Ok, ok, se ne bom smejala. Ampak naj ti povem, da je v vašem primeru bolj praktična tuš kabina kot taka bana. Zamisli si pol svojega - kopat se itak ne bi mogu. Tudi ti verjetno ne, ker to so zunanje mere bane in ne notranje. Če pa moraš za tuširanje stalno v bano lezt pa tudi ni najbolj fino veš. Pol raje menjajte ta tuš za kakega orng, z višjimi robovi itd. Nočem bit "negativna", ampak je bolje imeto dobro tuš kabino kot pa neko brezvezno bano. Hahahahahaha, zdaj nismo več majčevke, zdaj smo že kr na nočne in dnevne oz tudi dopoldanske in popoldanske punce razčlenjene milena2222 - a ti nimaš kake možnosti tega tvojega očitno nesposobnega G menjat? kati - kako pa je to mogoče, da ti v službi samo RR ne dela? Meni marsikaj ni "hotelo" delat, ko je računalničar nastavil vse neke nastavitve in blokade. Ampak v meni je tudi tolk računalničarja, da sem si vse usposobla No, vstajam pa jaz najkasneje ob 6.00 Jaz bom v službi zadnji dan 2. 4. Potem 11 dni dopusta, pol se mi pa tak že porodniška začne. Bom pa očitno med porodniško še kr malo "morala" delat, ker drugače bodo preveč zgubljeni vsi skupaj Ti ne misliš nič dopusta prej izkoristit? Ker meni se porodniška tudi komaj 21. 4. začne. klupko - dobro je izjavila ta tvoja kolegica Ampak je pa to čista resnica. Jaz že prvo nosečnost pojma o pojmu nisem imela in tudi zdaj nisem nič kaj več informirana. Pa je bila nosečnost optimalna, porod pa prav tako. Manj veš, manj se obremenjuješ - je pa zato vse veliko lažje. biba88 - evo, pohvalno za tvojo G Ampak mi je pa smešno, da vam kr forume prepovejo. Ja pa kaj vse jih pa sprašujete in "paničarite"? Jaz nekako svoji G tako zaupam, da vem, da mi bo povedala, če bo karkoli narobe. Zato se niti kaj že v naprej in v prazno ne sekiram. katy - vozičkanje v lepem vremenu. Tvoje besede v božjem (al vremenarskem) ušesu Mali mi je danes rekel, da kaj se gre ta zima. Da saj je že bil pustna maškara in bi zdaj že mogla pomlad bit moi - saj ne filozofiraš, tako pač je. Pa se mi nekak zdi, da smo majčice kr ok in se raje spodbujamo in v dobro voljo spravljamo, kot pa da bi si z negativnimi dogodki "polnile". Hihihihihi, ta vaša predavateljica v MŠ je očitno dojenčka čisto posvojila Dobro je moglo tole zgledat, ampak saj tak bo pri tebi doma tudi (in pri ostalih seveda). V eni roki dete, z drugo pa poleg počneš še milijon stvari