|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
10.3.2010 9:08:46   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: noranate
čakaj mal, sedaj sem to razumela, kot da je to pismo dobila Hektorina user posted image . ma a jaz to prav štekam ,al sem kaj spustila?

Hektorini nagajajo sosedje, pa sem predlagala vzorček opozorilnega pisma zanje.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 801
10.3.2010 9:09:45   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Kerensa, a to pismo si dobila dans zjutraj, za dobro jutro

Ne - Hektorini pomagam. user posted image

Hmmm,ne razumem user posted image
Kako ji pa s tem pomagaš? A je morda moja soseda user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
10.3.2010 9:10:43   
hektorina

Hektorina, po tankem ledu hodiš, a jaz sem pa kao satan, pa neprijazna.... user posted image user posted image ,,                              user posted image user posted image user posted image

nasmej se in dan bo lepši user posted image .

Tebe mam pa najrajšiuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 803
10.3.2010 9:11:30   
noranate
In Hektrorina, na raport, kaj delaš tem revežem, da so bli prisiljeni v ta drastičen korak user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 804
10.3.2010 9:13:03   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
Kerensa, a to pismo si dobila dans zjutraj, za dobro jutro

Ne - Hektorini pomagam. user posted image

Hmmm,ne razumem user posted image Kako ji pa s tem pomagaš?

Ni vedela, kako naj opozori moteče sosede, da naj prenehajo z vsem, kar počnejo oz. da naj se vsaj umirijo.
A je morda moja soseda user posted image

Ne da bi jaz vedela. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 805
10.3.2010 9:14:51   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Jutro! Evo, mislim da sem uspela narediti domačo nalogo (ne tiste vrsteuser posted image ...). Colt, bo tole prav?F (angleško Fighter) označuje Lovsko letalo.

Drugače je vse na mestu. Vreme je bljak, vse ostalo pa pogojno. Bomo še videli, kako se bo obrnil dan.

Me pa nekaj zanima, če mi lahko pomagate, prosim. Sem pojem za toleranco. Res. Strpna do vsega in vseh. Ampak zadnjih nekaj mesecev se mi pa nabira in se bojim, da bo počilo. V našem vhodu živita 2 študentki. Čez dan tišina. Zvečer po 23. uri pa imata polno garsonjero obiskov in zgleda ko stampedo, ko hodijo po stopnicah. Po 10 komadov, drenje, trdi koraki, smejanje, da ne omenim kak zgleda, ko se vračajo ob 3h zjutraj! Jim lahko vržem v kaslc od pošte eno tako kao prijazno pismo, naj tega ne počnejo več tako glasno. Nenazadnje je naš vhod poln upokojencev, plus moje dete? In če mi boste "dovolile" napisati pisemce vas prosim še za primerno vsebino. Zgolj iz previdnosti, da me ne bi zaneslo in postanem nekje na polovici pisanja nesramna. Ker sem res malo huda. In utrujena od prečutih nočiuser posted image .

Jaz nič, samo malo mi dekl dvigujejo, pa sem prosila če mi poveste, ali lahko spesnim eno tako malo prijazno sosedsko pošto!user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 806
10.3.2010 9:15:06   
madela
Aha,razumem user posted image
Bom poročala,če bom videla kje na vratih prilimano takole obvestilo user posted image

Hektorina,napiši tole,pa prilimaj na vhodna vrata v blok,pa ne rabiš se podpisat,sam toliko,da je opozorilo!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
10.3.2010 9:16:31   
noranate
No, končno sem skapirala, madona govorite v šifrah, še Einstein bi se namučil user posted image . Sem že mislila, da moram brat vse od začetka user posted image ,

Jaz si večkrat mislim, kako bi živela v bloku, saj ni problema, sam če se pa kriči, pa nori, pa preglasna muzka....user posted image . Mislim, da jaz ne bi ostala sam pri pismu, bi šla na konkretka dejanja:   aaaasaka, japanska bubauser posted image (če se spomnete te risanke).

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 808
10.3.2010 9:16:33   
hektorina

Še prosla me boš, da se preselim k vam. Sem soseda s pedigrejem. Ne lajam, ne lulam po stopnišču, pa pred tednom dni so me odvadli praskat po vratih!user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 809
10.3.2010 9:16:51   
madela

Jutro! Evo, mislim da sem uspela narediti domačo nalogo (ne tiste vrsteuser posted image ...). Colt, bo tole prav?F (angleško Fighter) označuje Lovsko letalo.

Drugače je vse na mestu. Vreme je bljak, vse ostalo pa pogojno. Bomo še videli, kako se bo obrnil dan.

Me pa nekaj zanima, če mi lahko pomagate, prosim. Sem pojem za toleranco. Res. Strpna do vsega in vseh. Ampak zadnjih nekaj mesecev se mi pa nabira in se bojim, da bo počilo. V našem vhodu živita 2 študentki. Čez dan tišina. Zvečer po 23. uri pa imata polno garsonjero obiskov in zgleda ko stampedo, ko hodijo po stopnicah. Po 10 komadov, drenje, trdi koraki, smejanje, da ne omenim kak zgleda, ko se vračajo ob 3h zjutraj! Jim lahko vržem v kaslc od pošte eno tako kao prijazno pismo, naj tega ne počnejo več tako glasno. Nenazadnje je naš vhod poln upokojencev, plus moje dete? In če mi boste "dovolile" napisati pisemce vas prosim še za primerno vsebino. Zgolj iz previdnosti, da me ne bi zaneslo in postanem nekje na polovici pisanja nesramna. Ker sem res malo huda. In utrujena od prečutih nočiuser posted image .

Jaz nič, samo malo mi dekl dvigujejo, pa sem prosila če mi poveste, ali lahko spesnim eno tako malo prijazno sosedsko pošto!user posted image

Hektorina,tole sem pa zgrešila,zato pa nisem vedela za kaj se sploh gre user posted image
Torej se podpišem pod Kerensin post user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 810
10.3.2010 9:17:24   
hektorina

No, končno sem skapirala, madona govorite v šifrah, še Einstein bi se namučil user posted image . Sem že mislila, da moram brat vse od začetka user posted image ,

Jaz si večkrat mislim, kako bi živela v bloku, saj ni problema, sam če se pa kriči, pa nori, pa preglasna muzka....user posted image . Mislim, da jaz ne bi ostala sam pri pismu, bi šla na konkretka dejanja:   aaaasaka, japanska bubauser posted image (če se spomnete te risanke).

Jaz mam skupno s to japansko bubo samo....dioptrijouser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.3.2010 9:18:05   
noranate
Hektorina, kliči policijo, vsak dan, pa vsak dan. naj si tud oni zaslužijo plačo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 812
10.3.2010 9:19:35   
Kerensa*
prilimaj na vhodna vrata v blok,pa ne rabiš se podpisat,sam toliko,da je opozorilo!

En izvod na oglasno desko (morda se ti pridruži še kakšen do sedaj tolerantni sosed), en izvod pa v njihov nabiralnik (če imaš občutek, da so bolj ignorantski, pa riskiraj 1€ in pošlji s priporočeno pošto s povratnico).

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.3.2010 9:20:17   
madela

Še prosla me boš, da se preselim k vam. Sem soseda s pedigrejem. Ne lajam, ne lulam po stopnišču, pa pred tednom dni so me odvadli praskat po vratih!user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 814
10.3.2010 9:20:32   
hektorina
Ma, to ne bi. Glej mene ne motijo, ko so v stanovanju. Samo tisto drenje ko grejo dol. Norišnica. Gori so kar znosni. Prav zato razmišljam, če sploh naj potegnem prvo potezo...

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 815
10.3.2010 9:21:06   
noranate
Se podpišem pod Kerenso user posted image . Sam, a se ostali sosedje tud kaj bunijo, da jim gre to na nerve.user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 816
10.3.2010 9:24:05   
hektorina

prilimaj na vhodna vrata v blok,pa ne rabiš se podpisat,sam toliko,da je opozorilo!

En izvod na oglasno desko (morda se ti pridruži še kakšen do sedaj tolerantni sosed), en izvod pa v njihov nabiralnik (če imaš občutek, da so bolj ignorantski, pa riskiraj 1€ in pošlji s priporočeno pošto s povratnico).

Pozabila sem še povedat, na kratko: Imamo odvetnico (stanovalci) ker živijo v skupni pralnici, ki jo je nekdo predelal v garsonjero. In je štala, ker je to našđe. Ti prostori so bili na željo lastnikov dodeljeni eni gospe, ki je žal pokojna. Je bila modna kreatorka in je ta prostor uporabljala za svoj atelje. Po njeni smrti pa je njen nečaK, brez naše vednosti, ta prostor gladko dal v najem študentom. No, skratka ... že tako so problemi z njimi, pa še mirni ne znajo bit. Oz. kulturni!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 817
10.3.2010 9:26:09   
hektorina

Se podpišem pod Kerenso user posted image . Sam, a se ostali sosedje tud kaj bunijo, da jim gre to na nerve.user posted image

Pa ja, da ja. Samo se mi zdi (ker je povpr. starost v našem vhodu cca. 65 let) da si ne upajo. Je..at ga, bom pa jaz zmaj ... Se moram še malo vživet v to vlogo.... Khm....grrrrr

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 818
10.3.2010 9:27:42   
mojamura
dobro jutro!!!

ne glede na vreme sem jaz danes the best volje....user posted image user posted image user posted image user posted image (tile slončki trenutno ne pomenijo sexa....samo tolko da ne bo pomote)

pa še nekaj da vas malo dvigne:

http://www.youtube.com/watch?v=r9foZ7KVSng

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 819
10.3.2010 9:27:56   
Kerensa*
Pozabila sem še povedat, na kratko: Imamo odvetnico (stanovalci) ker živijo v skupni pralnici, ki jo je nekdo predelal v garsonjero. In je štala, ker je to našđe. Ti prostori so bili na željo lastnikov dodeljeni eni gospe, ki je žal pokojna. Je bila modna kreatorka in je ta prostor uporabljala za svoj atelje. Po njeni smrti pa je njen nečaK, brez naše vednosti, ta prostor gladko dal v najem študentom. No, skratka ... že tako so problemi z njimi, pa še mirni ne znajo bit. Oz. kulturni!user posted image

Očitno veste, kdo je lastnik. Pisno ga opozorite (za začetek sami, kasneje pa, če se ne bo umirilo, preko svoje odvetnice, ampak za to Vas mora biti pa že več, drugače boš stroške krila sama), da naj umiri svoje nelegalne najemnike, saj ga boste v nasprotnem primeru primorani prijaviti tako Stanovanjski inšpekciji kakor DURS-u (jaz tukaj voham utajo davka), da o policiji in civilni tožbi za odškodnino (nezakonita uporaba Vašega prostora) sploh ne govorim.

Neposredna povezava do sporočila: 820
10.3.2010 10:08:30   
Kerensa*
Koji klinac je bil pa to? user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 821
10.3.2010 10:11:42   
hektorina
Kerensa, jaz sem tako spravljivo "tele" na momente (naj mi oprosti kravin otrok, da se primerjam z njim...), da mi postaja vse skupaj odveč. Rada bi le mir. Ja, pooblastili smo pa vsi našo odvetnico (je bivša stanovalka) in je baba šarf, ko user posted image . Tak, da upam, da se bo uredilo in bojo pič...ce letele ven! Hvala za pismo, danes ga vržem v kaslček!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 822
10.3.2010 10:15:29   
Kerensa*
Hvala za pismo, danes ga vržem v kaslček!

Sporoči rezultat.

Neposredna povezava do sporočila: 823
10.3.2010 10:16:44   
Colt
Mura, odličen komad...stavim da bo tut Hektorini všeč user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 824
10.3.2010 10:17:01   
Arwenko

Misliš gelirane nohte? Ja, saj to sledi. Danes sem nakupila največ izdelkov za nego nohtov. Pravzaprav imam nohte še nekako OK, ampak obnohtno kožico imam pa obupno in to pokvari celoten videz. Najprej bom doma lepo dala čez vso to nego, potem pa grem na geliranje. Kozmetični salon sem že našla (zelo kvaliteten), če pa se bo vmes našla kakšna "domača nohtarca", sem pa tudi pripravljena poskusiti. Ampak ne za enak denar. V salonu bom plačala 40€, zato za delo na črno zagotovo ne dam 30-35€.

To pa je ful drago za gelirane nohte, se vidi Ljubljana. Ravno prejšnji teden smo imele s kolegicami debato, zato vem da v MB stane to v salonih tam 25 eur, privat pa tam cca. 20.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?