fiška33
|
Lep pozdrav po nekaj dnevih . Berem redno, tak da sem na tekočem , če pa nimam kaj pametnega za povedat, sem pa raje tiho, kot pa bi v tri dni nekaj flancala . Trebuh tudi meni ratuje že ob prestavljanju po kavču odveč, pri hoji po stopnicah pa mi nagaja tistih +20kg . Heh, ta teden je šel moj dragi v šolo v naravi in sem rekla, da bom malo hujšala. Pač sadje, pa beljakovine... In je rekel, NE!, kar si si skuhala, pa še pojej, hehe . Priprave na novo članico so v finišu, ravno danes sem si začela še seznam za drobnarije pisat, pa ga je na srečo še Zivepo ponovila . Ravno pravi čas . Vlažilni robčki, vir 80, vata, 1 modrc za dojenje nabavljeno, ostalo bo verjetno še do konca tedna. Čeprav bomo imeli mi pralne plenčke - dodatno stojalo za sušenje sem nabavila danes , bomo imeli na začetku verjetno kake newborn pleničke za enkratno uporabo zarad popka. Upam, da mi rata v sredo it, pred UZ in po laboratoriju, še do Mullerja in DM, da malo raziščem možnosti. Zaenkrat sem vidla samo Pamperske, v Šparu, 78 kom za cca 16 €. Klicala sem tudi na socialno, tak da drug teden še finiširam z ureditvijo papirologije, ker tudi jaz začnem 6.4. že z porodniško. Kot sem omenila, dodatno stojalo za sušenje cot je nabavljeno, danes začnem s pranjem posteljnine. Ko smo pa včeraj pregledovali cotike, ki jih je posodila WBM, pa se je tašča pogumno javla, da jih opere in zlika. Ona velja za tisto bolj na čistočo vrženo žensko, tak da sem se kar strinjala . No, tudi moji hormoni so trenutno čisto pri gnezdenju, tak da me še najmanjša drobtinica na tleh moti . Upam, da me kmalu mine, ker vem, da se takega reda ne bo dalo dolgo vzdrževat. Zdajle se mi moj dragi kar smili, ker zganjam tak teror . Tudi naši ta mali se pridno kovca. Do sedaj sem opazla kakih 4x. Na vsakih nekaj dni. Boga miška . J.b. ima prav, toliko kot sem "pri dojenčkih" sem tudi "v rožicah" . Danes sem si nabavila še 12 različnih trajnic - v Obiju imajo akcijo po 1 €, (v BH sem jih 2 dni nazaj gledala po 5 €). Drugače pa imam trenutno na balkonu že posejanih cca 50 plastenk najrazličnejših trajnic, (enoletnice začnem sejati šele aprila), semena od raznih menjav pa še kar prihajajo po pošti . Evo, slikice moje obsesije ... Pripraviš plastenko, mini toplo gredo, poseješ, postaviš ven na mraz... Takole zgledajo že letošnji dojenčki nageljčkov Tole pa je slikica od lani, tudi letos pričakujem nekaj podobnega. Aja, pa še rezultat, sicer sem tele slikice že pokazala... To je tak fajni, poceni, pa izpopolnjujoč hobi, in sem zelo vesela, da me je zagrabilo pred pozno starostjo, zdaj ko je treba še kompost večkrat premešat . Trenutno vsak dan uživam in kukam skozi luknjice, če je že kaj novega vzkalilo in se veselim, planiram... . In držim pesti, da bo tamala vrtnarka, hehe . Uživajte punce!
|