|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
15.3.2010 13:25:50   
Aninchy
Hejla še enkrat!

Angel_Tian - Bernardinci so po moje tako nekaj podobnega kot planšarji... Veliki kot biki, ampak v sebi skrivajo enga prijaznega pudlčka Ne, res je taka pasma, ki ne laja veliko, se rada carta in čeprav je bil dvakrat večji od mene, sem ga že v tretjem razredu lahko sama na sprehod peljala. Zelo je bil pozoren do vseh, rad je imel otroke, poštarje, smetišarje, mačke... Fenomenalen pes! Na poštarja je lajal samo, če ga ni prišel pobožat!

mlečni izdelki so tudi moj del vsakdana, zvečer ponavadi čokolino ali jogurt (ali dva ali tri), pa tudi gres se mi prav dopade!

mozolji - jaz jih sicer nimam nekam veliko, opažam pa, da se mi zadnje čase delajo takšni veliki podkožni na vratu oz. hrbtu... Upam, da bojo kmalu izginili!

j.b. -  mi smo tudi prvo razmišljali o planšarju, pa so nam govorili, da so zelo nagnjeni k različnim boleznim in ne vem kaj še vse, pa tudi pri ceni se je precej poznalo! Ne moreš verjet, da smo dali takrat za bernardinca pičlih 100 mark, ko daš sedaj za eno mali čivavo 400€ po tamalem! No, sicer je res bil brez rodovnika, bil pa je čistokrven... Ampak nam rodovnik ni nič pomenil, mi smo imeli radi psa tud brez papirjev!

Zdaj pa v službo... joooj kok se mi ne da! LP! 

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
15.3.2010 13:25:53   
Aninchy
Hejla še enkrat! user posted image

Angel_Tian - Bernardinci so po moje tako nekaj podobnega kot planšarji... Veliki kot biki, ampak v sebi skrivajo enga prijaznega pudlčkauser posted image Ne, res je taka pasma, ki ne laja veliko, se rada carta in čeprav je bil dvakrat večji od mene, sem ga že v tretjem razredu lahko sama na sprehod peljala. user posted image Zelo je bil pozoren do vseh, rad je imel otroke, poštarje, smetišarje, mačke... Fenomenalen pes! Na poštarja je lajal samo, če ga ni prišel pobožat! user posted image user posted image user posted image

mlečni izdelki so tudi moj del vsakdana, zvečer ponavadi čokolino ali jogurt (ali dva ali triuser posted image ), pa tudi gres se mi prav dopade! user posted image

mozolji - jaz jih sicer nimam nekam veliko, opažam pa, da se mi zadnje čase delajo takšni veliki podkožni na vratu oz. hrbtu... Upam, da bojo kmalu izginili! user posted image

j.b.user posted image user posted image mi smo tudi prvo razmišljali o planšarju, pa so nam govorili, da so zelo nagnjeni k različnim boleznim in ne vem kaj še vse, pa tudi pri ceni se je precej poznalo! Ne moreš verjet, da smo dali takrat za bernardinca pičlih 100 mark, ko daš sedaj za eno mali čivavo 400€ po tamalem! No, sicer je res bil brez rodovnika, bil pa je čistokrven... Ampak nam rodovnik ni nič pomenil, mi smo imeli radi psa tud brez papirjev! user posted image

Zdaj pa v službo... joooj kok se mi ne da! user posted image LP! 

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
15.3.2010 13:26:55   
Aninchy
upss... računalnik neki brejku pa sem tak dolg klikala, da se je kar dvakrat objaviluser posted image upsuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
15.3.2010 13:53:05   
Angel_Tian
sabri - ja, glede živali je res veliko odvisno od načina življenja. Mi smo ga že prej doma tudi imeli, in sicer 13 let. Pa smo živeli v bloku v kletnem stanovanju in smo ga lahko tudi kr samega na sprehod spuščali. Je bil taki mali mešanček. Smo pa imeli tudi parcelo (tam imata ati in mami zdaj hišo) in je psiček bil gazda na gruntu, ko je ati tam kaj delal user posted image user posted image
V glavnem, navajena sem imeti psiča že iz OŠ, prej ga nekako nista dovolila imeti, ker midva z bratom še ne bi znala skrbeti zanj.
Tu zdaj pa tudi, me je taščin ovčar takoj vzljubil, ko me je zagledal. Mi pa smo našega sprejeli (seveda s taščinim in tastovim dovoljenjem) 4 mesece po Tianovem rojstvu, ker so ga lastniki hoteli uspavat. In ko sem enkrat tisto mehko štručko v rokah držala, nisem mogla rečt ne, čeprav sem vedela, da bom itak za dojenčka in mladička psička bolj sama skrbela. Pa dokler je bil še mali - pač čez tisto prvo zimo - je bil pri nas v stanovanju, spomladi smo ga pa hitro navadili na zunanje pasje življenje. Sva z mojim potem nabavila les, da smo naredila kočo v boksu z dvema vhodoma user posted image
Je pa zdaj res tako pri hiši, da pač nekdo mora zvečer žvad nahranit (kot na kaki kmetiji user posted image ) Je pa to tudi fino, ker si tako tašča nikoli ne bo mogla omislit, da bi šli skupaj na dopust ali kamorkoli drugam user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak, dovolj bluzenja user posted image

j.b.
- ne se mi še ti smejat zarad tega mozolja user posted image user posted image user posted image

Uživajta v MŠ in lepo se previjat naučita, tudi tvoj naj bo pozoren, da se potem ne bo kaj zgovarjal user posted image

Bernardinci so cukerčki kosmati, čeprav veliki. Ga je ena sošolka moja v OŠ imela. Prijazna pasma.
Tudi meni rodovnik ne pomeni nič. Opažam pa celo (iz lastnih izkušenj), da so mešančki precej bolj pametni in pridni od čistokrvnežev. Joj, tašča je svojega ovčarja v pasjo šolo vozla. 2 leti al kolk pa nič haska (verjetno je tudi njen način, njen ton pri ukazih kriv). Potem je pa hotela še našega Ollija v tečaj vozit. Sem kr znorela, da ga bom osnov že sama naučila, da bo v kako šolo šel le preko mojega trupla. In kaj je zdaj - naš pes je 10x bolj priden in ubogljiv in pameten od njenega ovčarja. Z našim lahko greš na sprehod tudi brez povodca, njen pa se takoj kam zažene in zbeži ali pa gre noret za kako žvadjo. Eh, dajte no, naj neham že enkrat težit o psičih user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
15.3.2010 14:04:09   
emibu
julka-upsiiuser posted image če so bli pa tko dobri jajčkiuser posted image

angel_tian-hehe sem ugotovila da učasih si lahko tut sama kj prvoščimuser posted image čeprou ko bo mali zuni in nebo ugovarju da mu kopujem take cunce k so men ušeč pol bo vrjetno tut on meu kako kilometrsko omaro user posted image user posted image ker moj mi ne pusti da mu kopujem cune (ker jih ma dost) ok dragi nebom bom pa zato zase in za malegauser posted image user posted image
tut jst bi šla rodiiiit sam ne še u teh tednihuser posted image a se da to kok naprej prvrtetuser posted image
alfa pozdravljenauser posted image user posted image

aaaaaaaaaaa zivepooo-simpsonovi trenutno sem trčena na njihovo igrco (sj vem d nimam cajta) sam to je tko za relaksacijouser posted image user posted image

mozolji-kje češ in kok češ podarim če ktera želiuser posted image

Punce a je vam tut G kj omenu d naj nebi sexale 6 tednov pred porodom?? pa še pol 6 tednov nč? mislim to je 12 tednovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
15.3.2010 14:05:40   
j.b.
AT, sevede drži, da so lahko mešančki še bolj pametni in ubogljivi kot čistokrvneži. Največ pa je odvisno od vzgoje, torej -> 1:0 (ti:tašča)
Spet smo udarl eno čez taščeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2831
15.3.2010 14:11:52   
julka8
js sm se pa glih spomnla, mam eno vprašanje, a mormo met sabo u porodnišnci dokazilo o očetovtvu nujno in če ja, a more  bit original?user posted image -sam tolk da vem, sej teh papiurjev je dost sam to se lahk hitr zgubi pol kej.. user posted image

emibu- nam je babica u materinski rekla da na konc glede sexa ni problema (razn če so kaki zdravstveni razlogi?),je tut rekla da se je fajn od 36.tedna, tut če prej ne gre/ni fajn, pa pol velik gibat (hoja, ...)user posted image user posted image za pol ni pa nč kej velik rekla edin to da pač počas, da zna trajat en cajt,odvisno od poroda... a teb so kej rekl? p.s.:se zahvaljujem za mozolje, ampak ne hvala, mam dost svojihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
15.3.2010 14:19:38   
Angel_Tian
emibuuser posted image user posted image user posted image ti si kr privošči, pa bebiki tudi user posted image

Za seks pa vsaj pri prvi nosečnosti ni bilo nobene "prepovedi" za prej. Saj za potem pravzaprav tudi ne, ampak dokler se čistiš, ti tak mnda ni do tega. Pa če te šivajo, tudi vsaka raje malo dlje potrpi brez rambacamba. Ja, moškim povejte, da so jim dnevi vsakdanjega seksa šteti user posted image user posted image Za one dneve (ko se vam enostavno ne bo ljubilo, ker boste preveč utrujene) pa jim še raje ne povedat user posted image No, mojemu je to že znano, tako da se nekak ne obremenjuje več s tem user posted image user posted image user posted image

Ma ne, nočem mozoljev. Imam v nosečnosti kr lepo mir pred njimi, drugače mi samo kontracepcijske tukaj fno pomagajo. Ampak tale gor na žnabli je bil pa resno sigurno kam drugam namenjen, mislim.... haloooooooo user posted image

j.b. - ja, ampak tale je bila ena izmed bolj nežnih proti taščam user posted image user posted image

Zdaj tašče in tasta en teden ni bilo doma. Prvo noč sem mogla vse pasje piskre namočit, da sem jih uspela dobro oprat user posted image Zdaj sta jima dva večera spet onadva dajala za jest. In kaj vidim danes zjutraj? Posode spet cele zapacane, nepomiti koščki hrane seveda čisto zasušeni notri pa zunaj okol vse napacano. Sem prej kr mojga nadrla, ko me je klical, da saj ne rabijo psiči jest iz svinjskih posod. In ni ga vraga, da bi me popoldan preprečil, da jih ne bosta slišala še tast in tašča. A je tak težko pomit tisti dve posodi, ko se psiča najeta?
Na, pa se spet nekaj razburjam user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
15.3.2010 14:59:54   
m_o_i
osramoceno sporocam, da sem zacela bit nenormalno storastauser posted image
v soboto sem si pri rezanju ene navadne zemlje prerezala skor polovico notranje strani dlani-pa tak smotan ni niti otrok, ko prvic noz drzi!!! prav lepo globoko sem zarezala, da me je minilo do zemlje, cokoladnega namaza in vsega... niti hansaplast ni bil dovolj, tak je vlivalo; lepo sem si mogla prav povit roko. in zdaj uzivam, ko mi vsak dan sproti rana narazen zleze in taaaak fino pece skozuser posted image
danes pri rezanju paradiznika-puni sus s konico noza milimeter nad nohtom!! pa smo zopet pivnali z robcki in povijali...

iiii, pa take lepe klobasike se mi delajo na gleznjihuser posted image  dam zokencke gor za pet minut, pa mam hudicauser posted image
zapestja me tudi nonstop bolijo, sploh med spanjemuser posted image

RES komaj cakam, da se ta dva meseca mineta noooo. vceraj dopoldan sem se za na kavo oblekla v trenerkouser posted image  enostavno me vse hlace tiscijo, ne da se mi vec cevljev obuvat, moram si nabavit eno mal tanjso jakno vecje velikosti(tavelike mam samo bunde, kar pa bo pocasi predebelo)-mah cist sem obupana noooo.
nic vec ne gre po planuuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2834
15.3.2010 16:46:34   
fiška33
Lep pozdrav po nekaj dnevih user posted image . Berem redno, tak da sem na tekočem user posted image , če pa nimam kaj pametnega za povedat, sem pa raje tiho, kot pa bi v tri dni nekaj flancala user posted image .
Trebuh tudi meni ratuje že ob prestavljanju po kavču odveč, pri hoji po stopnicah pa mi nagaja tistih +20kg user posted image . Heh, ta teden je šel moj dragi v šolo v naravi in sem rekla, da bom malo hujšala. Pač sadje, pa beljakovine... In je rekel, NE!, kar si si skuhala, pa še pojej, hehe user posted image .

Priprave na novo članico so v finišu, ravno danes sem si začela še seznam za drobnarije pisat, pa ga je na srečo še Zivepo ponovila user posted image . Ravno pravi čas user posted image . Vlažilni robčki, vir 80, vata, 1 modrc za dojenje nabavljeno, ostalo bo verjetno še do konca tedna. Čeprav bomo imeli mi pralne plenčke - dodatno stojalo za sušenje sem nabavila danes user posted image , bomo imeli na začetku verjetno kake newborn pleničke za enkratno uporabo zarad popka. Upam, da mi rata v sredo it, pred UZ in po laboratoriju, še do Mullerja in DM, da malo raziščem možnosti. Zaenkrat sem vidla samo Pamperske, v Šparu, 78 kom za cca 16 €.

Klicala sem tudi na socialno, tak da drug teden še finiširam z ureditvijo papirologije, ker tudi jaz začnem 6.4. že z porodniško.

Kot sem omenila, dodatno stojalo za sušenje cot je nabavljeno, danes začnem s pranjem posteljnine. Ko smo pa včeraj pregledovali cotike, ki jih je posodila WBM, pa se je tašča pogumno javla, da jih opere in zlika. Ona velja za tisto bolj na čistočo vrženo žensko, tak da sem se kar strinjala user posted image . No, tudi moji hormoni so trenutno čisto pri gnezdenju, tak da me še najmanjša drobtinica na tleh moti user posted image . Upam, da me kmalu mine, ker vem, da se takega reda ne bo dalo dolgo vzdrževat. Zdajle se mi moj dragi kar smili, ker zganjam tak teror user posted image .

Tudi naši ta mali se pridno kovca. Do sedaj sem opazla kakih 4x. Na vsakih nekaj dni. Boga miška user posted image .

J.b. ima prav, toliko kot sem "pri dojenčkih" sem tudi "v rožicah" user posted image . Danes sem si nabavila še 12 različnih trajnic - v Obiju imajo akcijo po 1 €, (v BH sem jih 2 dni nazaj gledala po 5 €). Drugače pa imam trenutno na balkonu že posejanih cca 50 plastenk najrazličnejših trajnic, (enoletnice začnem sejati šele aprila), semena od raznih menjav pa še kar prihajajo po pošti user posted image .
Evo, slikice moje obsesije ...

Pripraviš plastenko, mini toplo gredo, poseješ, postaviš ven na mraz...
user posted image

Takole zgledajo že letošnji dojenčki nageljčkov
user posted image

Tole pa je slikica od lani, tudi letos pričakujem nekaj podobnega.
user posted image

Aja, pa še rezultat, sicer sem tele slikice že pokazala...
user posted image

user posted image

To je tak fajni, poceni, pa izpopolnjujoč hobi, in sem zelo vesela, da me je zagrabilo pred pozno starostjo, zdaj ko je treba še kompost večkrat premešat user posted image . Trenutno vsak dan uživam in kukam skozi luknjice, če je že kaj novega vzkalilo in se veselim, planiram... user posted image . In držim pesti, da bo tamala vrtnarka, hehe user posted image .

Uživajte punce! user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
15.3.2010 18:33:49   
fiška33
Copy Paste od Aprilčic ...

"Katy83 sporoča, da so jo obdržali v bolnici, ker je CTG risal neke popadke. Na UZ je drugače vse ok. Bo pa ostala na opazovanju."

Juu, še malo, pa bomo me tudi tam...user posted image
Aprilčicam se že kar dogaja user posted image .

LP

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
15.3.2010 18:51:57   
sabri
fiška 33: jaz kar ne upam it gledat k aprilčicam, čeprav sem danes pomislila, da se mi čisto lahk naredi, da pristanem pri njim.  Tamala se je tudi par dni prej rodila. Drugače pa za rožeuser posted image , jaz sem tak butelj, da se niti ne spravim to delat, ker bi mi itak vse crknlouser posted image .
julka8: rabiš imet s sabo potrdilo original o očetovstvu, da dobiš rojstni list pravi z očetom gor, drugače pa dobiš neznani oče in šele potem drugega z očetom. To je vsa komplikacija v bistvu.
Naša je spet na smrklju in kašljanju, pa še škrlatinko imajo v skupini tako, da bo doma par dni. V bistvu me bolj skrbi škrlatinka, ker nimam pojma zakaj se gre, moram malo preverit, preventivno jo bom imela doma.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
15.3.2010 20:15:16   
milena2222
Čer!
Ful sem velik napisala,zdej pa noče objavituser posted image sem jezna.
Skrajšana verzija:bila v MŠ,imeli danes dojenje,madonca pa to je pravi projekt,je bilo pa kr zanimivo...
A katera pozna knjigo MODROST ROJEVANJA?Jaz sem jo prebrala po nasvetu znanke,knjiga govori o naravnem porodu,me je pa malo odbilo ker vse kar bi naj bilo "nenaravno" ( npr. epiduralna ) predstavlja zgolj negativno,tako da me nekako ni prepričala-epiduralna ostajauser posted image Knjigo pa vseeno priporočam, če ima katera viška cajta,ker je vseeno zanimiva in poučna!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 21:49:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu milena2222)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
16.3.2010 7:50:46   
Angel_Tian
Dobro jutro punce,

nekak imam za danes dober občutek in upam, da bo dan res tako ok. Se lotim malo dela preden vas preberem.
Ve pa pridne bit user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
16.3.2010 8:17:27   
barvar
Jutro user posted image . Se nekaj dni nisem oglasila, ker me je zagrabila spomladanska utrujenost user posted image . Preberem vas kaj dogaja, pol pa mi več ni...
Pa takoj ko je izginil sneg me je začela pošteno mučit alergija. Ojoj, do maja mi bo glavo razneslo od samega kihanja user posted image .
Sem mislila nekaj pokomentirat, pa sem pozabila. Nič, bom kasneje. Zaenkrat pa lep dan nosečke!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2841
16.3.2010 8:35:11   
Angel_Tian
moi - no, tole pa res nisi najbolje izpeljala user posted image Žile se ne režejo na dlani baje. Pa saj se ne splača, saj ne boš dolgo pod taščino streho user posted image user posted image

Pa kaj se sekiraš, če hlač ne spraviš več na sebe. Hvala bogu, da so trenerke vedno dovolj komot. Jaz sem včeraj tudi hotla ene širše kavbojke na sebe spravit. Pa vse še je šlo, samo za zapret gumb je zmanjkalo kake 3 cm. Moj me je pa gledal zraven in se mi režal. Na koncu je tak samo izjavu, da če sem res mislila, da bom to še na sebe dobila user posted image user posted image user posted image
No, na srečo še v službo lahko oblečem ene nosečniške in ene z nizkim pasom široke kavbojke user posted image Drugače pa se tudi ne bi sekirala, bi pač v trenerki šla, tako kot sem v prvi nosečnosti.
Ta dva mesca do konca bosta pa tudi hitro minila, boš videla. Jaz še nimam nič pripravljeno, tako da lahko tudi meni prideš pomagat, če ti je doma preveč dolgčas user posted image

fiška - ne, ne, tak pa to ne gre. Je treba tudi kdaj kaj v tri dni naflancat user posted image user posted image Vidiš, da te drugače kar za zgubljeno proglasimo user posted image

Pridna, da imaš že skoraj vse lepo urejeno in nabavljeno. Glede Pampersk poglej v Leclerku, se mi zdi, da imajo tam ceneje ali pa vsaj večkrat kakšno akcijo. Ampak zaradi popka ne vidim razloga, zakaj ne bi mogla pralnih plenic uporabljat. Jaz sem jih.

Joj, kar ne morem verjet, da boš svojo Vesno že tako hitro v rokah držala. Začetek maja bo hitro tu.

No evo, lahko te pohvalimo. In super, da ti rožice tako dobro uspevajo. Še naprej tako user posted image user posted image

Uuuuuuuuu, katy pa kr fino prehiteva no. Naj še malo počaka. Le naj še nas raje pride prej malo pozdravit, preden se bo resno rojevanja lotla. Pa lepo jo pozdravi.

sabri - fino, potem nisem edina, kateri uspe tudi kaktus crknit user posted image user posted image user posted image

Tamalo pa le doma obdrži ja, če imajo škrlatinko. Boga revica no, da jo spet prehlad daje. Upam, da se ne razpase preveč in bo hitro spet ok.

milena - dojenje je projekt v teoriji, potem pa v večini bolj ali manj samo od sebe lepo steče. Nič bat.
Pa hvala za nasvet o knjigi, jaz je sigurno ne bom brala user posted image user posted image Še kr nekak upam na ponovitev prvega poroda, da bo vse tako lepo gladko steklo.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
16.3.2010 9:00:02   
biba88
hello bejbe!
se že dolg nisem javla, nimam nč časa skos eno delouser posted image ah bo že! sva pa dobla paket od CSD! sva sama sestavla paketek in sva vzela posteljico, jogy, lupinico, triptrap stolček in še ene par drobnari!user posted image
NAKUPI- morm še kupt sling pa babyfon,isofix pa še vso kozmetiko za tamalo verjetno boom mela trdo milo, mandelnovo olje, bepanten, hladilno mazilo, pa še vato pa sterilne zložence....pol morm pa še zase kupt vložke pa mrežaste seksi gatkeuser posted image ! aja pa še kompletek za iz bolnice!user posted image
FIŠKA res luštkan hobi! maš pa res srček za rožice da ti tako lepo uspevajo!
SPOLNI ODNOSI midva  ne user posted image že od 14 tedna noseča sem pa 29 tednov in dva dni user posted image user posted image user posted image se nama že prov pozna pomankanjeuser posted image sva oba mal bolj sitnauser posted image mi vsakič G reče da do naslednega pregleda naj neuser posted image ne vem zakaj ne smeva če je pa kao vse v redu!

lepo čvekajte še naprej!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2843
16.3.2010 9:22:50   
Teja K
Dobro jutro majčice in pozdrav vsem novo pridruženim!

Živepo nam je v MŠ svetovala široko povijanje do 3. meseca neglede kaj UZ pokaže. In glede na to, da so naši znanci imeli kolke bp pri UZ-ju, pri 1 letu pa je morala tamala nosit opornice se bom kar držala tega širokega povijanja, če bo 1a potem bom povijala široko ponoči in mogoče občasno čez dan, drugače pa je itak skozi povit bebi..

Sabri
hvala za info. Ja sem iz LJ tako da bom šla verjetno kar v Tosamo... a so tam kaj cenejši? Si pa res srečnica, da si malenkost hitreje rodila, jaz sem prvič nosila čez 5 dni, pa še takrat so mi porod sprožli, David ni hotel in ni hotel ven, verjetno bi še sedaj bil v meni, če ga ne bi prisilili ven user posted image user posted image ,... za sedaj pa upam, da bo kak dan kasneje, če prav bi bila najbolj vesela da bi bil porod točno 25. 5 in da bi se takrat bebica rodila.. Dan mladosti, pa to!

j.b. in Fiška pridni sta pridni... jaz tudi že gledam po trgovinah kaj bom letos na vrt nasadila, ampak nekako čakam, da bo sneg skopnel in ne več zapadel. Drugače pa za rožice čakam, da dokončamo zgoraj stanovanje, kjer bo tudi balkon in bom letos lahko imela rožice user posted image , jupi se že veselim... sedaj smo 2 leti v kleti živeli in nisem imela kam rožic postavit, no razen v kuhinji na notranji strani okna dve orhideji in dve vijolici... resnično pogrešam rožice

Moi ccc, boš morala bolj previdna postat, drugač bo tašča kakšno pametno spet povedala na tvojo nerodnost user posted image

Milena jaz nekih knjig in filmov o porodu ne bom gledala, ker ko so mi pri Davidu pokazali film poroda sem prišla domov in rekla, da jaz ne grem rodit user posted image user posted image ... tako, da sedaj raje ne berem in ne gledam takšnih stvari... verjetno se bom s tem začela obremenjevat kasneje ko bom doma

Kolcanje - sem videla, da ste pisale o kolcanju... jaz to ne vem kaj je... kakšno utripanjeuser posted image

Zokni - dans so roza user posted image user posted image , joj čist smo pozable na to

Živepo
kar se tiče izcedka upam, da ni tekla še kakšna voda zravn... drugač pa kar se tiče vonja... blek ja, vem... jaz imam občasno izliv belega toka, ponavadi takrat ko se ne morem preoblečt (v trgovini ko hodim) in pol ko pridem domov blek fuj...

Domače živali
- jaz imam tudi živalski vrt, mačkona, 3 zlate ribice in 2 iz pasme moški user posted image user posted image ... ta dva si pa želita še psa, hja pol mi bodo morali podaljšat dan, da bom lahko za vsemi pucala... sem ju kar hitro na realna tla postavila, da če bosta psa privlekla, bosta zanj tudi skrbela in to za vse od pobiranje drekov, do hranjenja, krtačenja, voženj na ceplenje, sprehodov. itd

Zivepo in Biba vidim, da vaju sex skrbi... biba ej saj ni treba skakat, so tudi drugi način, da drug drugega zadovoljita user posted image ... zate isto velja Živepo... pač ne bo basike v štručko tiščal ampak kam drugam user posted image user posted image , ampak meni pa G. ni nič rekla, da naj ne bi user posted image , tudi v prejšnji sem do konca... če pa nosiš čez rok je pa itak priporočljivo, saj naj bi sperma nekako mehčala maternični vrat al nekaj takega... nekoč sem nekje prebrala... tak da če bom jaz čez rok nosla, bom skakala trikrat na dan ... moj si bo moral bolniško vzet... no on še tega ne ve user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2844
   [Brisano sporočilo]
16.3.2010 9:40:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
16.3.2010 10:09:27   
fiška33
Ob 22.30 včeraj, je bilo pri Aprilčicah, glede Katy83, napisano tole ...

"Pri Katy83 so danes še zmeraj zaznali popadke. Jo pa ful boli, pa zdravnik pravi, da verjetno zaradi tega, ker mali na ledvica pritiska. Popoldne je mislila, da bo šla verjetno jutri domov, vendar pa ima zdaj nek rjavi izcedek in bo videla, kaj bodo jutri rekli."

Gremo pa štajerke za ob 11h spet na tortico v Pohorsko - njamsi, danes bo tiramisujeva, pa mogoče zvem kaj novega. Joj, upam, da se nalezem kaj popadkov. Moja svakinja je obakrat en mesec prezgodaj rodila, enkrat naravno, drugič sproženo zaradi neke alergije, in če bi bilo tak pri meni, bi bilo to že čez 14 dni user posted image .

Mejte se, Moi previdno user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
16.3.2010 10:23:14   
Angel_Tian
biba88 - ja zakaj pa ne smeta seksat? user posted image Jaz bi jo na tvojem mestu vprašala, ker če je vse ok, ne vem, zakaj bi mogla oba tečna bit user posted image user posted image

teja k - meni se tole široko povijanje za ponoči zdi kr ok. Ziher je ziher user posted image Saj bebikam to ni nekaj mučnega, samo pač več plenic se porabi. Tian je tudi imel ok kolke, pa sem ga čez dan bolj na švoh povijala, čez noč pa na široko - prve tri mesce, pol pa nič več na široko.

zokni - sivi, brez kakega vzorca

user posted image user posted image user posted image upam, da se mi tvoj ne bo rabu zasmilit user posted image

Babe, jaz tudi nimam neke potrebe po seksu, pa mi ga G tudi ni odsvetovala. Ampak nekak sem sama sebi v napoto s trebuhom user posted image user posted image Eh, bogi naši moški, bodo že zdržali.

Danes zjutraj sem se po kakem mescu šla pobrit. Sem celo večnost porabla za to nastalo džunglo tam spodaj user posted image Ampak sem mogla, ker imam popoldan pregled. Sem že kar malo pozabila, kako fajn je občutek, ko je vse gladko in nič ne pika, nič ne srbi user posted image user posted image user posted image

barvar - boga no, da te le ne bo pomladno kihanje čisto zdelalo. Ti od kje nabavimo kaj snega, da bo alergija odšla user posted image

zivepo - vidim, da z medojem pridno uživate user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
16.3.2010 10:27:10   
Angel_Tian
fiška - hvala, da nam sporočaš, kako je s katy.

Pa seveda uživajte na tortici. In nehajte že s to pohorsko lušte delat user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
16.3.2010 10:30:05   
Teja K
Angel... ne kliči snega spet... bemštrga... ja to britje je pa cel podvig ratal user posted image user posted image , jaz se sicer potrudim enkrat na teden (takrat potem tudi sexamo user posted image ), za kaj več mi pa ni... če prav je pa super filing ko nič ne pika in srbi... res je!

Jaz pa grem dans v šoping... ma moj user posted image jutri rojstni dan... pol pa bom še v mothercar zavila in si joging hlače za nosečnice nabavila user posted image user posted image ... in od jutri naprej odštevam... še 30 dni pa konec dela zame user posted image ... bom črtala tako kot so prej v vojski user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2849
16.3.2010 10:41:08   
Pingvinkica
fiška - pamperske so trenutno najcenejše v LeClerc-u oz. mislim da se jutri začne akcija in da so znižane iz dobrih 12 na slabih 11 eur, pa če si sprintaš še bon s spletne strani BabyCentra, dobiš še dodatna 2 eur popusta na vsak paket (rabiš pa za vsak paket svoj bon - ampak ni panike, ker jih itak iz interneta sprintaš toliko kolikor jih rabiš)... Mislim pa da je bon veljaven le še do konca marca.
jaz sem jih nakupila že februarja, ko so bile v akciji po 10 eur oz. z bonom vred 8 ur na paket, imajo pa vse vrste (velikosti) pampersk...

kolcanje izgleda tako, da začutiš enakomerno utripanje za nekaj minut.
Ker pa se našemu otročku tako zelo močno kolca pa pri meni izgleda to bolj kot enakomerne brcike in ne rahlo utripanje...

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?