Angel_Tian
|
san - ja, krivo je pomanjkanje seksa (vsaj pri meni no). Saj veš, kako pravijo - tisti, ki o tem veliko govori, je bolj švoh aktiven Lepo, da imaš v sebi enega takega divjaka Jaz pa tokrat, če ne bi imela trebuha, skoraj da ne bi vedela, da sem noseča. Jaz nisem bila na testu za sladkorno, verjetno tudi en bom šla. Prvič me tudi ni pošiljala. Pa čeprav je moj opa bil sladkorni bolnik, ampak pri meni očitno ni strahu. Pa saj me ne rabijo nikamor več pošiljat, sem tokrat ja tolk krvi na transfuziji pustila. Me zanima, če zdaj sploh vejo, kaj in kako je z mojo krvjo Ma važno, da sem inekcijo za negativke dobila imena na U - urlik mi je nekam "nemško", jaz bi raje kakega uroša Midva še tudi nisva izbrala rezervnega imena za fanta. Torej za punco bo definitivno ostalo Lina, za fanta pa pojma nimam, niti na katero črko. Mi je pa zadnjič zjutraj kr na misel "Luka" priletelo Pa se mi sploh ne zdi slabo ime to. Kaj pravite? san - verjamem, da občutek še ni čisto pravi dokler še nisi na svojem. Ampak na srečo boš hitro. Seznami so bili nekaj strani nazaj. Ampak ne vem, koliko je bilo glede cotk sploh. Jaz verjetno ne bom nič kupovala, ker je Tian že tak bil junijski, zdaj po pač majski. Ampak ti pa iz glave sploh ne znam povedat, kaj sem zanj imela. Lahko pa po veliki noči napišem, ko si pripeljem škatle domov, če ne bo že prepozno, ko vse tako pridno to vse že prej nabavljate. Krči mene še tudi mučijo, ampak se mi pa zdi, da manj. Tudi kislina se je poštimala. Sem nehala pit magnezij in kalcij, pa malo manj vitaminov dajem trenutno v sebe - ampak stanje je pa boljše Lepo, da imamo še eno tako pridno vrtnarko, cvetličarko Jaz letos ne bom nič kaj z rožicami. Pri hiši je tak še preveč gradbišče, doma pa edino na balkonu nekaj korit. Lepo, da si imela tolk časa, da si se fajn lahko razpisala. Tudi ti maksimalno uživaj bubolin - ni prepozno za papirovje v začetku aprila, čeprav pač neke stvari lahko tudi že prej urediš. moi - ne potrebuješ prijavnice. Si se javila in to je dovolj, da ti izrečemo dobrodošlico v klubu "tudi kaktusi mi pocrkajo" Aaaaaaaaaaa, epilator Jaz se brijem, je "nežnejše" Ampak pred nosečnostjo sem začela hodit na lasersko odstranjevanje dlačic. Sem prišla samo do polovice terapije, potem pa sem zanosla, tako da pač zdaj moram počakat do konca dojenja, da lahko zaključim. In ti povem, da je super. Dlake počasneje rastejo, nekak mehkejše so in redkejše tudi. Tako da mislim, da po končani terapiji res ne bo potrebno več briti. No, noge si bom še vedno brila, ker to mi ni tak problem pa koža na nogah tudi ni tolk občutljiva. Nekak mi kar malo hudo postane, ko preberem, da te nosečnost tolk muči. Ampak saj nosečnost sama po sebi je lepa. Pri tebi je problem samo v odvečnem času. Kak hobi bi ti prav prišel - sajenje rožic, slikanje po stenah... emibu - za današnji izpit Trebušček po porodu je res tak mehek in čisto viška kože. Pa saj zgine to sčasoma. Normalno gibanje in to je to. Za on šlaufek pa poglej v kateri izmed otroških trgovin. Tam jih imajo vedno. milena - ja ženske, pojma nimate, kaj vas vse še čaka, zato uživajte nosečnost carly - tole ni slaba ideja, da se najde obveščevalka porodov