|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 16:50:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 17:12:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
   RE: Majčice 2010 - 2. del
17.3.2010 17:54:57   
Teja K
user posted image user posted image  sem se sedaj smejala vsemu kar ste napisale user posted image user posted image

emibu a še ne greste na morjeuser posted image ... aja čestitke za izpit user posted image user posted image , bejba ti bo ratala ta šola, boš vidla!!!

moi ti pa si sama sebi nevarna, uleži se na tla, pa poglej če ni v bližni kaj kar bi ti na glavo ali pa nate padlo ali pa da nisi ravno pred vhodom, da bi te kdo pohodil, pol pa leži tam, dokler ne čutiš popadkov... in glede na pripetljaje reči naj ti raje porodno sobo domov pripeljejo user posted image user posted image

Gromska a se je tebi mal zafrčkalouser posted image  jaz še v drugi štuk ne predem peš... kaki Rožnik no... pol moram dans štartat da pridem do maja gor user posted image user posted image

Farina user posted image user posted image  dnevi so nam štetit, jaz bi raje popravla... noči, ki jih lahko prespimo so nam štete user posted image user posted image

Julka upočasni ritam user posted image user posted image

Fiška... moja beba je tudi še nekak čudno, no je pa res da sem jaz komaj v 31 t... moja g. je rekla, da bomo še počakali, bom vidla kaj bo rekla na naslednjem pregledu.. tako, da ko boš preučila literaturo prosim poročaj še meni. A potem je s Katy tako da bo rodila?

Zaj pa moram it, nas dragi pelje na večerjo k ima rojstni dan user posted image ... mogoče bom dans sexala user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2928
17.3.2010 18:01:16   
milena2222
Fiska-moj user posted image je tudi še veselo na nogah,sem že 34-teden,tk da tudi malo prebiram literaturo.Na net-u so neke vaje,bom počakala do pregleda naslednji teden,pa jih pol začela delat,če bo še vedno na nogah.Zdej še zagotovo je,ker čutim brce direkt v mehur.Drugač pa jaz nisem za to t.i.zunanje obračanje.Sem take čudne zgodbice čula v vezi tega...Kolikor jaz berem, je še čas,da se obrne,jaz še ne zganjam neke panike.Poročaj, če boš kaj zanimivega našla.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
17.3.2010 18:12:51   
strelkica
Ojla bejbike!

Že celi dan vas pomalem berem in ste me prav v dobro voljo spravileuser posted image user posted image user posted image user posted image

fiška33
: Kdaj se otrok obrne je čisto naključje ni nobenega pravila, meni je ravno včeraj rekel ( 33t), da je na glavo obrnjen, pa je bil v petek z glavo na moji desni strani. No rekel mi je, da se lahko tudi en dan pred porodom obne kontra, ali na glavo ali pa na noge. Da je že imel primer, ko so celo nosečnost vodili kot z glavično vstavo, pri porodu pa je bila medenična. Moj G je porodničar v Lj porodnišnici in je skrjano proti zunanjemu obračanju. Rekel mi je, da mi niti ne bo govoril, kaj vse se lahko zgodi, da če bi prišlo do tega, da bi se moj mali škrat obrnil na nogice oz. medenico bova naredila CR.

Razno: Vidim, da ste že večina vse nabavile, uredila sobice...pridne. jaz tudi, samo mojega moram še pripravit do tega, da prebeliva spalnico. Bom šla kar po belež, potem pa ne bo imel drugega kot da prebeliuser posted image user posted image user posted image . jaz mu tako ne morem več kaj dosti pomagat.

Ja včeraj sem šla v porodnišnico, ker me tako dol tišči in otrdi mi trebuh, pa boli. Tako da so ugotovili ko so mi delali CTG, da imam že šfohcane popadke in da sem že mal odprta 2 prsta. Zdaj pa moram počivat...vsaj še 14 dni naj zdrži. Rok imam 4.5. Drugače pa že komaj čakam tega malega cukerčka, tudi Luka in Nejc sta že nestrpna. Pa saj bo, še malo.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
17.3.2010 20:27:52   
julka8
strelkica-user posted image user posted image user posted image da bo vse ok!user posted image

spet zatišje, hmmm... user posted image js pa mal tv gledam, pol pa vrjetn kr kmal spat k tko ni nč pametnga...

lahko nočuser posted image

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 21:00:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu julka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
17.3.2010 21:27:06   
sabri
Oj oj, vidim, da se vam je kar dogajalo, pravilno. Žvepo, naša je tudi začela spet kašljat in smrkelj tako, da bo ta teden spet doma. Je pa njena dr rekla, da sirupi sploh ne pomagajo ne vem kaj, samo inhalacije kamilc pa fiziološko zlivat v noska, pa svež zrak, če ni vročine.
Sem pa imela sestanek v vrtcu in bila tako presenečena, ker je naša čisto ampak res drugi otrok v vrtcu, kot doma. Ko sem jo jaz opisovala se je vzgojiteljica samo čudila, in obratno. Da je prav boječa, joka večkrat, se ne druži z drugimi dosti...Taka, kot jo jaz poznam pa divja, napsidirana, se ne boji nobenega, se ful rada igra z drugimiuser posted image . Mi je bilo kar mal tko no, hudo. Sem morala mal pojambrat, ker sem bila kar out. Ideje pa tko nisva imeli nobene, kako ji pomagat, ker je mislila, da je doma tudi podobna.
srečanje LJ: se ne upam potrdit, ker mi do zdaj še ni uspelo pridet, pa sem vedno hotela. Sem pa za 10 minut v LJ in zainteresirana, samo da bom lahko. Ta vikend ne morem, naprej pa je odprto. Lahk pa tudi med tednom zarad mene.
Grem tamali kamilice kuhat pa dat pod posteljo potem pa ležat. Aja, izcedek, meni se kar po malem ulije tako, da moram imeti vložek, drugače se lahko cel dan preoblačim. Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 2933
17.3.2010 21:49:55   
fiška33
Zivepo, zgleda da si mogla tvojga samo malo prestrašit, pa bo vse poštimal user posted image . Škoda, da se tega že nisi prej spomnila user posted image . Verjetno, če bi vedela, da je treba samo malo pojambrat, bi že prej to naredila user posted image . No, upam, da ni nič narobe in da bo vse OK.
Tvoja Pija se mi pa res smili, ubošček, zgleda da je zdaj vse za nazaj pokasirala ...

No, naša skrivnost pa je razkrita.... Punči je definitivno moja, tako pravita obe babici user posted image . Pa tak sem upala, da bo bolj user posted image podobna, ker ima lepši nosek kot jaz, pa bo zgleda cela mama. Moja mama pravi, da je na ta drugi sliki (kjer je še večji nos ratal) celo čist cel moj ata ... Sam je res user posted image , namreč on me ne bi mogu zatajit ... smo si cela SG žlahta precej podobni, smo veliki in nosasti user posted image . No, moj brat je bil pa ves čas punčkasta mama s prifliknjenim noskom... Kje je tu pravica!? user posted image

user posted image

user posted image

V glavnem, res jo je blo fino danes končno spoznati, zgleda da je vse na svojem mestu ... edino ritka user posted image .

Zdajle sem malo brala o tem zunanjem obratu in situacija je res čisto individualna. Najprej je vprašanje, zakaj se otrok še ni obrnil, ali obstaja kak fizični razlog za to. Eni se menda tudi v rebre zataknejo, nekatere imajo v maternici pregrado, ena je celo napisala, da so kasneje ugotovili motorične motnje... Če se odločimo za obrat, je odvisno kolko je bejbi velik, kolko je plodovnice, kolkič rojevamo, kje je posteljica ... Obrat tudi ni nujno da uspe. Pred 37 tednom ga običajno ne delajo, ker če bi blo pri posegu kaj narobe, otročička porodijo in je fino, če je "že zrel". Pa tudi manjša je verjetnost, da se spet vsede. Postopek je čisto zunanje narave, fizično potipajo kje je ritka in otroka prisilijo na obrat. Se mi pa smešno zdi, da potem take nosečke otročička občutijo drugače, ne tak fajn, ko do sedaj, ker baje da ni tak udobno, če maš glavico v porodnem kanalu in te brca pod rebra user posted image .
No, jaz sem se odločila, da do 37t naredim vse potrebne preiskave ... in ta čas poskušam s kakšnimi vajami. Meni je rekel dr na kolena in komolce in tak vztrajat po 15 min skupaj. Bom počakala, da se punči prebudi. Prebrala sem tudi o podložitvi medenice pri normalnem ležanju na hrbtu ....
Vsekakor pa bi blo bolje rodit normalno, z glavico naprej, kot pa z ritko, zarad možnih zapletov. Porod mora v tem primeru potekat zelo hitro, ne morejo pa uporabit "orodja" klešč al pa vakuma, če se bejbi kje zatakne. Torej v tem primeru upam na CR. Zaradi hitrejšega okrevanja (tisti trije šivi gor al pa dol), pa upam, da se bejbi obrne na glavo (veliko se jih je obrnilo tudi v 36 tednu) in da rodim normalno z močno dozo epiduralne user posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2934
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 22:00:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
17.3.2010 22:00:36   
m_o_i
evo mene iz pregleda user posted image
ja itak, da sem spet mela UZuser posted image -je kr sama od sebe rekla, da greva mal srcka poslusatuser posted image  pa sva pogledali se plodovnico, ker sem ji omenjala rahlo obarvan beli tok v nenormalnih kolicinah in z rahlim vonjem (dnevni scitniki perila pri meni niso aktualni-moram met vlozke s PVC folijo, za kar vem, da ne dopusca dihanja...se bolj pa vem, da lahko zard tega dobis kako fino vnetje-zato ze 20 let prisegam na tampone, ampak zdaj pa to pac ni mogoce). dobila sem svecke gyno dakratarin ( pa seksat ne smem takrat; sem jo kuj potolazla, da ni straha in sva se o spolnih odnosih maluser posted image  se strinja, da se, za kar se oba odlociva je prav!)
se vedno je glavica navzdol, kar pomeni, da bolj klati z rokicami kot brca-res ga bolj cutim spodaj kot zgoraj, zato sem ze mal mislila, da je spet na rito paduuser posted image  pa ni...
pa skupej sva slikice iz 3D pogledale in se je cist raznezla...tale specializantka je zakon od ginekologinjeuser posted image  

zivepo in ostale, ki boste rojevale v CE-ce naletite na dr. Bindas Alenko, ste zadele na lotuuser posted image

aha, napotnico za P ze mam, ceprav je zazeljeno, da se par tednov pocakamo-se pa nikoli ne ve...toksa se vedno negativna, cuker zadnjic je bil 4,71, kar je ok, pritisk 115/75-zadovoljiv, kile$%>>(tipkovnica kuj zastekalauser posted image )-pa naj vam bo 75,9(kar pomeni 14,1 kile vec kot na prvem pregledu pri 5ih tednih-pa ne okol govortuser posted image )

sabri za inhaliranje je blo meni receno, da kamilice izsusujejo sluznico in da je dosti boljsi za to zajbelj...mi je blo cudno, ker so vedno kamilice tista cudezna zadeva ze od malih nog, ampak jaz res to zaj delam z zajbljem. zajbelj je tudi odlicen antiseptik, tak da...ne vem, mogoce res poskusi z zajbljemuser posted image

tak, zaj pa moram it nekaj pojest, da ne omedlimuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
17.3.2010 23:07:07   
m_o_i
iiiiiiiiiiii fiška33 kaka lepa pozerka je to user posted image  sem se cist raznezla in sem sla (spet) nasega mulca gledat na DVD, posnet na 3D zadnjicuser posted image

krofkanje evo, da po pravici povem, mene je muka samo pomislit, da se moram kam z avtom pelatuser posted image user posted image   ceprav kak cvek ne bi bil slaba stvar! dorecite, pa bom vidla, kak bom s casom in gibljivostjouser posted image  namrec zacel se je finis nasega preseljevanja-kr za vse je se cas(ded ko deduser posted image ). no, samo danes je pa cviknu mal, ko sem prinesla domov napotnico za P in mu razlozla, da se lahko zgodi, da jo v kratkem uporabim...z nekimi razlogi jih ze dajejo tolko prej,aneuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
18.3.2010 6:54:58   
m_o_i
bro jutro zaspanke!!!

vse ste prespale-tole sem zasledila pri aprilcicah user posted image  glede (malo tudi nase) katy83 :

Danes ob 4. uri sem na ta svet pohitel, z dobrimi glasilkami, temnimi laski in s prvim nasmehom atiju in mamici priklical solze v oči. Sem Timotej, velik 47cm in težek 2320g. 

punce, zacelo se je...katy je odprla sezonouser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
18.3.2010 8:28:40   
m_o_i
evo mene doma-sem ze bla pri osebni zdravnici, da ji povem, da mi ni treba bolniske podaljsevat, ker bom koristla dopust...
eeeee, bos user posted image  - vceraj je dala na komisijo za podaljsanjeuser posted image  in rekla, da mogoce bojo pa tak podaljsali, da bom potem na D do porodniske, drugace bi mi pa ona mogla po dopustu se 14 dni bolniske dat...skratka, spet cakamo na komisijouser posted image
potem sem sla se v lekarno po one vceraj predpisane svecke-CUDEZuser posted image  parking dobila, ceprav so pred lekarno brezplacni samo trije:en za invalide in se dva. postimam v lekarni v minuti in se spravim domov...na nasem parkingu pa-prisezem, da sem 20!!! minut iskala parking, da sem lahko domov prislauser posted image user posted image  blizu je spar, tam garaze odpirajo sele ob pol devetihuser posted image , ceprav se stacune odprejo ob osmih, blizu je center in vse parkira na nasem parkingu, ker se drzi nekega obcinskega...
vidim dva siptarja, kak mi parkirata TOCNO pod znak "dovoljeno za stanovalce" in jima ga pokazem-ITAK nista stekala, kaj jima govorim...neka dva malarja sta bla in vlacla tiste lojtre pa copice ven...se odpeljem s pritiskom300/300 do garaz bloka(vedno nabite do amena), najdem parking-alelujauser posted image  se je bog v nebesih!
potem cakam na lift...cakam...cakam...pritisk je bil ze na 400user posted image  in ko pride lift-noter TOCNO ona dva sipterja-men je padu mrak na oci!!!! stopim noter, stojim pred vrati v liftu, ker sta lift nalozla do konca in naprej, se ustavimo na 5em stuku-pazi zaj to: onadva cakata, da jima jaz vrata odprem, ker KAO NE MORETA MIMO MENE DO VRAT LIFTA!!! eee, tu pa je narastlo do 500/500 user posted image  
jebelacestauglajena!!!!! nisem se tok siroka, da ne bi mogla mimo mene it in nadalje-JAZ bom njima vrata odpirala!??!!! eee, ne bom; vidva pa se peljita z mano gor in se vrnita in idita iz lifta potem kak veta in znata.... 

cuker sem mela pod nulo-sem pozrla zaj skoraj pol nuteleuser posted image  

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 8:53:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
18.3.2010 8:53:54   
Angel_Tian
Dobro jutro punce,

moja zahripanost od vikenda se je še na nos prestavla user posted image Mislim, da danes izgledam slabše kot čistos prežvečena cota user posted image user posted image
Ah, saj bo minilo.
Tian je zjutraj tudi rekel, da mu bo ena krastica s kolena do poletja že zginala user posted image

Grem najprej po porcijo čaja, potem se vas pa lotim ;)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
18.3.2010 8:57:46   
san
BRAVOO KATY83, ČESTITKE ZA MALEGA PIKCA, NAJ GA SREČA BOŽA PO LIČKIH!!!user posted image user posted image user posted image

fiska, kako lepi sličiciuser posted image

zdej pa letim...

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
18.3.2010 9:03:50   
jolcica
Živjo punce....

o prebrala zadnjo novičko user posted image user posted image user posted image user posted image katy 83 tudi iz moje strani, želim vsem čim več zdravja ker če je zdravje ostalo pride samo po sebi :user posted image

drugače se že kar neki časa nism vam oglasila grem vas za nazaj brati :)

me pa zanima bodiji na preklop kje ste jih ve kaj kupovale no jst sm ene par kupla v H&M seveda mora gor absolutno pisati I  user posted image dad user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa greva glavne stvari kupiti v BC saj tam sm najdla da imajo tko bodije in tudi žabce tko barvaste me pa zanima kje ste že ve kej kupovale pa tudi kakšne jopce če imate kj predlog kje se da kupiti ? sm rekla bom vas vpr. ker moj ko je v službi povedu kje bova kupovala pa so rekli mata pa dost dnarja če bosta v BC sm če drugje ne najdevauser posted image .

nič bodite lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 9:18:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
18.3.2010 9:37:54   
strelkica
DOBER DAN, BEJBE!

KATY83 iskrene čestitke in obema veeeellliiiikkkoooooooo zdravja. user posted image user posted image user posted image , vse ostalo pa samo od sebe pride.

JA, POČASI SE JE ZARES ZAČELO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2945
18.3.2010 9:42:52   
Teja K
Dobro jutro!

Katy83 čestitke user posted image user posted image in Moi hvala za obvestilo...

Moi a si ti še zmeraj ista, al sedaj tašča piše v tvojem imenu... včeraj pozno zvečer ti na kompu, danes zgodaj zjutraj, spet na kompu... a ne rabiš nič več spat... očitno si se naspala v prejšnjem obdobju user posted image user posted image ... Ampak kot kaže si sedaj v "nesrečnem" obdboju, prvo ureznine, potem šiptarji user posted image , joj jaz se bom polulalala od smeha...

Zivepo
a ne bi ti šla malo do svojega G., da pregleda ta izcedek... mislim... kaj pa če ti voda odteka postopoma... al pa vsaj pokliči... upam, da je izcedek bel in ne rahlo rjav.. če je rjav pa takoj do G. ker lahko da se ti štoplček lušči

Fiška iiii kere lepe fotke... Fiška, če boš kaj brala in iskala na netu, glede tega obračanja, a te lahko prosim, da linke prilepiš... ker moja beba se tudi ni obrnila na glavico user posted image .. ampak jaz si ne želim CR... Milena2222 tudi tebe prosim za kak link, še posebej takšnega kjer so vaje kako obrnit bebija

Strelkica, pol pa le počivat... in potegnit čim dalje... ampak glede na to kako se odpiraš boš potem pa hitro rodila verjetno... a imaš ti že enega otročka doma? Kako pa je potekal tvoj prvi porod? Ker jaz sem pri Davidu rojevala 3 dni, zdaj pa imam občutek, da me bo dečva pohitela... ne vem zakaj, ampak vso nosečnost že imam tak filing... ampak pri meni bi bilo fino da se prvo na glavico obrne in da počaka še najmanj kakšne 4 tedne...

Angel sem se sedaj spomnila... a ti boš imela Lino, če bo pupa... no tudi jaz... če prav bo v rojstnem listu Karolina, ampak jaz jo bom klicala Lina, gre zato, da moj hoče slovensko ime...

No pa da se še jaz potožim, dans zjutraj smo spet imeli burno user posted image ... moj dedc je siten zadnjih 14 dni in dans je spet Davidu težil pri zajtrku... drži se na mizo, glej kak ješ, in to je trajala in trajalo 10 minut, nakar sem popenla in šla v kuhinjo in rekla, da zdaj pa je dosta... David pa v jok, jaz pa tudi... pismo me razkuri, ko svojo sitnobo na Davida spravlja... mislim čist sem ven padla... vedno ko jemo, mu teži kako je, pa kaj saj je otrok... in sem full jezna nanj in dans tudi pripravljena na kreganje, baš me boli če dela cele dneve... ko sem jaz mela probleme v službi mi je tudi vedno težil naj jih puščam v službi in da če bi bilo tako hudo, bi si drugo službo našla itd... poln je bil modrih domislic... pa kaj če ima on svojo firmo in to... naj pusti težave tam... itak samo dela... sorry babnce mogla sem se spucat... tako sem besna nanj...

Nič grem zdaj malo delat...

Pridem pol še kaj nazaj vas prebrat

Neposredna povezava do sporočila: 2946
18.3.2010 9:44:28   
Wannabemommy
Jutro majčice

Najprej lep pozdrav

Hotla sem vas sam obvestit za našo katy83 da je povila sinčka Timotejauser posted image user posted image user posted image in da se naša Katy počuti super, pa vidim da ste že same poskrbele za ta info.
Nič lepo se mejte in lepo nosečnost še naprejuser posted image

Še ena aprilčica

Neposredna povezava do sporočila: 2947
18.3.2010 9:47:59   
Wannabemommy
Jutro majčice

Sem vam hotela sam sporočit da je naša Katy povila sinčka Timotejauser posted image user posted image user posted image in da se počuti super, pa vidim da ste se že dokopale do novičkeuser posted image

nič lepo se mejte in lepo nosečnost še naprej

Še ena aprilčicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
18.3.2010 9:49:25   
Wannabemommy
Enkrat bi blo čist dovolj, sorri sem nekaj zaj......user posted image  No če je lepa stvar je lahk tud 10_x_ napisane a ne?

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
18.3.2010 9:51:38   
Teja K
Wannabemommy hvala za obvestilo... ja dobre stvari so lahko večkrat objavljene user posted image .. pa če imaš slučajno stik s Katy ji povej, da ji tudi majčice čestitamo in smo vesele zanjo user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?