|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
17.3.2010 11:03:26   
Teja K
Angel pa kaj ti revice strašiš že vnaperj... itak si bodo same skusile user posted image user posted image user posted image today i''m user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
17.3.2010 11:09:50   
Angel_Tian
gromska - mene pa nekaj zelo zanima. Kako kaj tvoje šivanje napreduje? user posted image

Nič ni narobe, če boš že imela lepo zaključeno MŠ. Pozabila sigurno ničesar pomembnega ne boš.
Za srečanje pa jaz še tudi čakam. Vsaj eno bi še nekako moglo bit no.

teja k - meni nič ne pomaga, če dolgo budna ostanem, da bi seksala. Ker v takem primeru pa mojga zmanjka user posted image user posted image

zivepo - ti si pa res čist "kratka" postala user posted image
Prijetno učenje na sončku ti želim.

julka8 - jaz sem prvi ctg imela na dan poroda user posted image

Hahahahaha, valjarji in lokomotive. Mene Tian tolk pri kondiciji drži, da nekak ne morem pomislit na zadihanost. Sploh pa, ko se zvečer vležem, se sigurno kaj spomni, da se lahko takoj spet vstanem in grem iskat. Tako da to vstajanje s postle pri meni ni nekaj hudega.

Evo no, zdaj bomo pa imele majske ljubljančanke. Se kr nekak izolirano na svojem koncu počutim user posted image

meemee
- napotnico za porod ti izda G. Vse okol tega dobiš pri G, splošni zdravnik s tem nima nič.

teja - koga sem strašla? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
17.3.2010 11:10:58   
julka8
Teja K - user posted image user posted image kontra user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
17.3.2010 11:14:38   
Angel_Tian
Aja, naj vam še povem, da sva včeraj Tianu kupila nov kujter, povšter in posteljnino, ker bo to njegovo prevzela bebika. Je bil tako vesel, da sem mogla takoj razpakirat in po tleh postlat user posted image user posted image Se je potem kar na tem igral hihihihi. Sem mu pa vzela kovter 140_x_200, ker se ponoči tolk premetava, da je vedno odkrit user posted image Včeraj zjutraj je imel celo spodnji del pižame pri gležnjih user posted image

Lazanjo bom danes morala narest za kosilo. Saj se mi ne ljubi tega skupaj pacat, ampak si jo je moj zaželel. Pa naj mu bo, če bo že cel dan pridno fizično delal.

Pa ravnatelj v vrtcu mi je zjutraj povedal, da s Tianom zadnje dni bereta neko knjigo o nastanku in rojstvu dojenčka. Da je mali čisto nor na to knjigo in jo nonstop hoče brat user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
17.3.2010 11:15:57   
Teja K
Angel jaz takrat ko se odločim, da budna ostanem... se tudi občasno zgodi, da mojga postelja vzame... zato sedaj pridem iz kopalnice z besedami: "mater sem se z britvico namučla... le glej da ne bo zastonj user posted image " in morš mislit da je sedaj že 2 nedelje za pored razumel kaj mu hočem povedat user posted image user posted image

Julka user posted image user posted image user posted image

Zivepo ne uči se preveč user posted image , al pa sedaj še zame, ker jaz se že od prejšnjega tedna za knjige spravljam user posted image user posted image ... naj povem, da mi še ni uspelo... mogoče dans

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
17.3.2010 11:24:31   
Teja K
Angel jaz tudi z Davidom berem knjigo Lukec dobi sestrico... oz. mi jo David bere na glas, ker pač v šoli zahtevajo, da vsak dan beremo... in je noter tudi vse opisano, sem pa včeraj skoraj v komo od smeha padla, ko je "povedal" kaj je vse na sliki narisano (slika je prikazovala potrebščine za bebija).. no torej:

kapica je bila predpasnik
termoska je bila valj za po riti dat če se beba joče
aja plenice za široko povijanje so bile previjalna mizica.. ma je bilo kr nekaj takšnih user posted image user posted image

je sicer malo težka knjiga, sploh za njega, ko prvič čuje za maternico in podobno user posted image in potem ko bere so kakšne čudne besede... ampak mu je zanimiva in jaz tudi zravn uživam k me tolk nasmeji user posted image user posted image

Pa zdaj sem se tudi nasmejala... spodnji del pižame pri gležnjih user posted image user posted image , daj preveri če je postelja suha... mogoče je sanjal da je šel lulat user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
17.3.2010 11:35:40   
Angel_Tian
teja kuser posted image user posted image za tvojega in njegov "razum" user posted image Jaz bi mojega lahko direkt s postelje vrgla, pa mu še nič ne bi bilo jasno user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nič bat, postelja je bila suha. Sanja se mu tak vsako noč, ampak tokrat je moglo divje bit. Se je mogoče boril user posted image

Je pa Tian tudi navdušen nad knjigami in revijami. Morava tudi vsak dan brat. In včeraj sem se mogla lotit celo ene knjige v nemščini - pravljica o onih treh račkih Tik, Trik in Trak ali kako že, kako grejo za nekaj dni na kmetijo k babici Duck user posted image Pa sem jo lepo do konca mogla prebrat. Če se kake knjige ne lotiva, pa je vsaj cicido obvezen. Me zanima, koliko časa mu bo to navdušenje nad knjigami ostalo. V vrtcu pa tudi najmanj enkrat dnevno berejo - po kosilo, ko se pripravljajo na počitek.

Si pa velikokrat vzame angleško slovenski slovar, če se spomniš takega malega zelenega. Tega potem lista in kao bere pravljice user posted image Se je na tak način že tudi sam sebe uspaval user posted image user posted image
Prav fino se mi zdi, ko otroška domišljija ne pozna meja. Lahko počiš od smeha, ko kaj "berejo" ali pripovedujejo. Ko bi ve vedele, kaj vse je Tian doživel, ko je bil še vojak in je imel hišo pa avto in vse user posted image user posted image user posted image Ampak takrat je bil še velik user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
17.3.2010 12:29:06   
Angel_Tian
Grrrrrrrrrrr, morm nek dopis v nemščini skup spacat, pa mi nekak danes nemške misli ne delujejo user posted image user posted image Lenoba lena sem user posted image

Evo, šefova hčerka pride moj zadnji delovni teden na "izbraževanje" user posted image Takrat pa verjetno ne bom mogla na RR-ju čepet, če bom samo nadzornik, ona bo pa delala. Ampak ji je ati že lepo povedal, da pa nekaj stvari bom raje kr jaz sama hodla občasno poštimat user posted image user posted image

Babe, jaz bi pa zdajle najraje domov šla. Ali pa na parcelo, sedet lepo na sončka na teraso user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2908
17.3.2010 12:29:13   
m_o_i
pa ce ne dozivis-ne verjamesuser posted image  danes se mi je uspelo (prvic v svoji skoraj 35letni zgodovini) urezat na kljucihuser posted image user posted image user posted image segla sem v torbico po njih in me je zasekalo v prst-potegnem roko ven, prst krvav...
zdaj pa mam jaz tega dovolj-se tisto nic, kar sem do zdaj delala NE BOM VEC; pa jaz se bom ja ubila do maja, ce bo slo tak naprej!!!!
zato, A_T, me ne napeljuj na neke smrtonosne hobijeuser posted image  vidis, da sem ze zaj ogrozena!

danes mamo pregled pri G; moram kako o epiduralni in popkovnicni krvi z njo rect...

izpiti user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsako tapridno nekaj pikapokuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2909
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 13:21:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
17.3.2010 13:32:09   
Angel_Tian
moiuser posted image user posted image user posted image pa saj ne more bit res no user posted image
Do poroda je tebi dovoljeno samo še dihat in nič več drugega user posted image user posted image user posted image

Pa pridna bodi na pregledu, ne razjezit svoje G, če ti bo slučajno preveč do debatiranja user posted image

zivepo - jaz tvojemu pridnemu žigecu pošiljam eno brco v rit za tole izjavo user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
17.3.2010 13:35:37   
m_o_i
zivepo a ves, kak gre ona od cece-vidjet ces sta je zena, kad poludimuser posted image  ne poslusam jugo muzike, samo ta komad mi je pa dober user posted image  da ga ne pridem zapet pod vase okno (ti samo povej, kdaj bo gospod sam doma haha obljubim, da mu bom samo zapelauser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2912
17.3.2010 13:54:18   
farina
Pozdravljene
ja naši dnevi so šteti----user posted image
nabava, imamo že skor vse, razen za mene,kupit še blazinice za dojke, nastavke,bepanthen,mazilo za bradavice,črpalka za pumpanje mleka...
delat še grem 10krat, pol pa čakanje domauser posted image
papirilogijo grem uredit nasledni teden, so mi pa na csd rekli da ginekologi već ne izdajajo potrdila o nosečnosti za porodniško,da je matarinska dovolj.
zaotečenih gležnjev pa nog nimam,mi pa trebuh večkrat zatrdi.uuu ja, brce se pa čutijo, ponoči pa še vedn spi, je priden kot mamicauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
17.3.2010 13:59:39   
Angel_Tian
moi je kr že neke "grožnje" začela delit user posted image user posted image user posted image

farina - lepo, da je pri tebi in z bebo vse ok user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
17.3.2010 14:03:12   
m_o_i
A_T user posted image  samo pela bi jaz rada user posted image  

user posted image  a mislis, da bi blo tak grozno, da bi se lahko stelo kot groznja??!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2915
17.3.2010 14:05:31   
julka8
juhej, pa sm od zobarce, za letos mam mnda mir pred njo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sm pa že lačna..user posted image user posted image dans bojo pa kr makaroni za južno (ja, spetuser posted image )
naši dnevi so šteti...hmmm, upam da še ne tako kmalu... čeprov sm že res okorna, pa upam da ne bo ravno kaj velik prej...user posted image ker mam še izpit, pa uredit mormo še stanovanje, cunce morm še uredit, uštimat... pol bi pa pasal tut kak dan počitka še...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2916
17.3.2010 14:16:09   
farina
men se vse tolk hitr vrti,da ne vem če bom vse zmogla,,,sploh ne morm verjet da bo 1.5 ze tu, bom imela pa lepe praznikeuser posted image user posted image
čeprav nekaj me zanima, do kirga mesca se mora otrok spravit v pravo tisto lego da je glavica doli?

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
17.3.2010 14:18:10   
emibu
hejjjlaaa puncee**

Zgodovino nrdila s 4-kouser posted image user posted image Vse pohvale meniuser posted image user posted image in gremo u nove bojeuser posted image
Moj dragi in tast pa že pridno mešata mešalca da bomo zazidali najin lasten in samo NAJIN!!!user posted image vhoduser posted image user posted image

vložki-kaaaj po 6 paketov za začetek jst sem pa sam enga kuplauser posted image user posted image ups no bomo šli pa še mal u nabavo čene bom pa pol mojga pošilala prnes to kup to dej touser posted image user posted image user posted image

angel_tian-moj dragi je Luka user posted image user posted image tako da se mi ime zelo dopadeuser posted image user posted image

šlaufek-grema u baby center in jst gledam šlaufke potem pa uzamem enga grem proti blagajni in moj začne tulit za mano da še ne gremo na morje in pol sm mu hotla čim bol lepo zapret goflo dokler ne pridema do avta da mu spet razložim zakaj šlaufekuser posted image user posted image user posted image

no morm še povedat da sem že tooook nestrpna tko bi že rada vozičkala pa lučkala pa hjooi sj vete mencala z njem sem pa tjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
17.3.2010 14:40:28   
Angel_Tian
moi - ti kar poj, bo že pol žiga povedal, kak je bilo za slišat user posted image user posted image Jaz ne morem presodit, te še nisem slišala pet :P

julka - kar lepo v miru pa bo za vse dovolj časa user posted image

farina - se čisto različno na glavo obračajo. Moje dete ima že dolgo glavo spodaj. Ne spomnim se pa zdaj, kateri točno se je nazaj iz glave na rit obrnil user posted image

emibu - user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke
Moški naj pa pridno zazidajo vhod ja user posted image Na vrata pa pomet orng ključavnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če je le možno, daj si vsaj vložke sama nabavi. Moški se ob teh nakupih ponavadi ne počutijo najbolj srečni user posted image user posted image

Hahahahaha, meni ime Luka nikoli ni na pamet padlo. Ampak tisto neko jutro se mi je kr samo od sebe v misli prikradlo user posted image Pa nobenega Lukata ne poznam. Oz, če dobro premislim, se samo enega iz OŠ spomnim, kako leto ali dve mlajšega od mene user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
17.3.2010 15:01:33   
fiška33
Pozdravljene

Emibu, čestitam! user posted image

A_T, Teja, Moi user posted image user posted image user posted image Sem se vam na glas nasmejala!

Evo, jaz sem iz UZ, punči je ravno prav velika, čeprav je trebuh za 5 tednov premali. Dobila sem tudi 5 3d slikic obrazka, ampak prisežem, da ne vem, kateremu je podobna user posted image user posted image .

Je pa problem, ker je še vedno na ritki. G. pravi, da naj se do ponedeljka (34t3d) odločim, če se gremo zunanji obrat al počakamo, če se bo sama obrnila. Drugače bo carski rez. Očitno bo kar veliko čtiva za predelat za čez vikend, ker ne o enem in ne o drugem še nisem razmišljala. Pravi pa, da je plodovnice še dovolj, prostora zaenkrat tudi, kmalu pa bo ratala prevelika. Ima katera kakšno izkušnjo, zgodbico, anekdoto ....user posted image
No, sej nameravam vse do detajlov preštudirat. Zanima me tudi, če čakajo do PDPja, al se lahko zmenim, da bi jaz kr v 37t mela CR user posted image . Bi se komot strinjala s tem user posted image .

Grem še Aprilčice sčekirat. S Katy sva prej smsale, pravi, da ima popadke in da je odprta 1 cm. Zna še nekaj časa trajat, da spozna svojega škratka user posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2920
17.3.2010 15:10:33   
farina
šlaufek še jaz morm tud nabavit, ja, ceprav vidm mojega ko bo imel 1000 vprašanj zakaj?!njemu se nic ne zdi potrebno, on misli da dojenček res samo spi, pa potrebuje dojko pa pleniceuser posted image uhh bo še zanimivo...
jutr imam pregled, tako da bom videla kako je obrnjen, nazadnje še ni bila glavica dol...bomo vidl....

Neposredna povezava do sporočila: 2921
17.3.2010 15:33:46   
emibu
angel_tian-hvala bogu imava vrata s 5 točkovnim zaklepanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glede vložkov bo pa kar malo potrpel če me pa vedno preganje iz trgovin sam si je krivuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
17.3.2010 15:42:15   
julka8
emibu - čestitke za izpituser posted image user posted image

farina - aha, če prov vidm maš rok  mal pred mano, res gre hitr ne?user posted image
nevem kako se je enim lahko na koncu tak vleklo, mogoče je odvisno a maš še kej obveznosti za nardit al si bol na free...sicer pa smo si ljudje različni..user posted image
drgač sm pa prej mal skočila k aprilčicam pogledat in vidm da majo že prov živahno...user posted image
tko da, upejmo da pr nas še en čas zdrži..user posted image

pr men je sicer rekla da je z glavico navzdol (32 tednov user posted image ), sam lahk da je blo sam naklučje, čeprov čutm nogice še kar gor (beri: direkt u rebra...user posted image user posted image user posted image ), tko dauser posted image user posted image

no grem zdej k user posted image

lp

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
17.3.2010 15:49:51   
fiška33
Jap, aprilčice imajo že tri mulčke doma, četrti je pa na poti user posted image .

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
17.3.2010 16:43:03   
emibu
to pomeni da bomo lahko imele me že aprila??user posted image o o-uuser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?