|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.3.2010 21:50:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
   RE: Majčice 2010 - 2. del
16.3.2010 21:52:11   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

VIR 80 ( v tusu so okol 1,5 evra)user posted image
na pogled so najbolj socialni, ampak ker so edini "pravi" za mamice

Čer,
malo sem vas preletela, veliko mi ne gre...
Tole moram pokomentirat. Preden se zaletite v neke količinske nabave vložkov. Meni so tudi prvič vsi svetovali vir 80 - no, realnost je bila taka, da so se mi šivi zatikali v mrežico user posted image in jih nisem mogla "videt" niti pod točko razno. Tko da - raje najprej poskusite keri vam ustrezajo in se potem vržte v količinske nakupe. Jst sem mela neke natura (al neki podobnega) od Tosame. Spomnim se, da je bil gor narisan bombaž.
Evo, te http://www.tosama.si/index.php?pid=1328&id=1326&cmd=lst&t=item

Drgač pa - nehite me rajcat s temi štumfi, ko moram že od 4m dalje nosit samostoječe 140 denske nogavice proti krčnim žilam. Večinoma dolgočasne kožne barve user posted image . Da ne omenjam kako lepo "dišijo", ko jih zvečer vzamem ven iz čevlja user posted image .
K.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 16.3.2010 21:55:42 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
16.3.2010 21:55:04   
sabri
Sem videla, da imate zanimive debate o sexu, se pridružujem klubu "kaj je že to"user posted image - no čeprav meni ni smešno, ker meni paše, moj pa štrajka.
vložki: ful se jih porabi in vedno so pravili, da je najbolje vir 80, pa sploh ne vem zakaj, men so drgač glupi, čeprav sem jih seveda uporabljala po nasvetih. Se jih pa res dosti porabi, sploh na začetku, jo j se spomnim prve par dni sem dala tri naenkratuser posted image pa je še včasih čez prišlo.
obroč: ga nisem uporabljala, ker sem imela samo dva notranja šiva in me ni nič bolelo.
trebuh po porodu: sem imela malo večji, kot pred zanositvijo, ampak špehast nič. Je pa res, da je odvisno, kolk si imel utrjene mišice pred zanostivijo, pa kakšno koži imaš. Jaz nimam strij ali celulita, ampak imam zdaj defenitivno manj utrjen trebuh, ker nisem imela s tamalo časa tok trenirat kot pred njo.
Grem mal poležat počas, mala spet kašlja. Nočko.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
16.3.2010 21:56:04   
m_o_i
vidis, vidis, tole so pa izkusnje!
pa naj se kdo rece, da nismo same pametne na kupu-kati, hvala ti za tale infouser posted image
mislim, tok pletenicijo o teh VIR80, da mi ni na konc pameti padlo za cim drugim, podobnim pogledat!!!
pa se isti proizvajalec je...mah, sej trznikov se ze lep cas niti ne trudim vec razumet - sej sem dobra, ampak tok pa spet neuser posted image user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
16.3.2010 21:57:54   
sabri
Kati, sem šele zdaj videla, a se jih dobi samo v Tosami al tudi drugje, ker so meni 80 res glupi s tisto mrežco.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
16.3.2010 22:01:55   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Kati, sem šele zdaj videla, a se jih dobi samo v Tosami al tudi drugje, ker so meni 80 res glupi s tisto mrežco.

Ja, ja - se dobijo v trgovini. Samo čist v vsaki pa res ne. Zdej se ne spomnim, al mi jih je moj nosil iz Mercatorja ali Tuša (takega srednje velikega, ne hipermarketa). V tavelikih pa skor ziher majo! Se mi pa zdi, da niso prov pocen (no, vložki in tamponi se men itak zdijo pregrešno dragi user posted image - že vejo, da pač ne moremo brez user posted image ).

10 komadov je 2,5€ user posted image http://www.lekarnar.com/izdelki/vir-nature-super

kle so 2,35€ http://www.zate.si/katalog/katalogi/tosama/vlozki/higienski_vlozki_vir_nature_super_10_kos.html

2,29€ v baby centru http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165745

Ne najdem kok so v Tosami user posted image

No skratka, zdej veste zakaj promovirajo Vir80 user posted image . Cena....

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 16.3.2010 22:11:17 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
16.3.2010 23:40:24   
san
vložki, jaz sem tudi te tosamine uporabljala - natur, men so bili super in se jih dobi tudi v dm-ju in v intersparu. jaz sem jih tam kupovala, je pa res, na začetku gre kar lepo paket na dan, pa po dva naenkrat najmanj, drugače je šlo meni vse skoz.
potem so pa še eni naravni od tosame, pa so ožji ala always varianta, sam je pa paket peklensko drag, okol 5 eur in jih imajo samo v lekarni.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
16.3.2010 23:47:38   
san

ce pa se nekje preberem, da je cas nosecnsti nekaj hudo lepega in oh in sploh, pa lahko samo znorim! jaz sem sama seb tok odvec, da se mi ze moti od hudega, ne pa lepi meseci user posted image  je neko obcasno prijetno vznemirjenje in pricakovanje, kaj je v mojem busiju, to pa je od lepih stvari tudi vse-kar se mene ticeuser posted image  taka pac semuser posted image

do solz sem se nasmejalauser posted image
ravno danes sem razmišljala isto, namreč brala sem nosečniški koledar in prvi stavek je bi lepa si, seksi si, noseča siuser posted image , da dol padeš. od tega sem res noseča, poleg tega pa še zabuhla, rdeča, okrogla, okorna, pa še bi lahko naštevalauser posted image
seksi my ass, pa ne zaresuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
16.3.2010 23:54:55   
san
evo, o teh vložkih sem govorila
zgornji link so tisti, ki jih je že ena zgoraj pripopala, spodnji pa tisti natura femina, ki so malo ožji in peklensko dragi

http://www.zate.si/katalog/katalogi/tosama/vlozki/higienski_vlozki_vir_nature_normal_plus_10_kos.html

http://www.zate.si/katalog/katalogi/tosama/vlozki/higienski_vlozki_natura_femina_day_wings_10_kos.html

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
17.3.2010 7:36:47   
julka8
jutrouser posted image - kot vidm sm dans prva zato poklanjam en kafeuser posted image
včeri sm bla na faxu, še dvakrat vaje in enkrat predavanje in miruser posted image user posted image
sm vidla, da mate uporabne teme - vložki,... kaj pa recimo kaki drugi (natracare so tut naravni, sam nevem kaka je cena pa kolk so fajni...)... kako mrežco majo te vir80?? (sm že pozabla kaki sploh so vložki k sm že tolk cajt nosila tampone prej..) - kdaj se sploh kej lahk prešalta na tampone? šele pol ku so prve menstruacije al kak?
se kej ve kako je s katy?
no js sm si pa kupla še tist lanolin, zdej mamo za prvo silo vse, sam ne za douk (beri: zaloga vložkov in plenic zelo majhna, pa nimamo ravno blizu doma dm-a, muellerja,....)user posted image
ups, parketar je pršu, morm it, pridm še kej nazajuser posted image

lp

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
17.3.2010 8:23:09   
emibu
Dobro jutro*

Jst se odpraavlam na izpit tak da drzte pesti d mi rata neko 2-ko  skup spacatuser posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 8:30:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu julka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2887
17.3.2010 8:40:19   
Teja K
Dan punce!

Meemee- hja kaj naj rečem... čestitke.... user posted image , kje je že to ko sem jaz tolkrat sexala, verjetno pred Davidom rojstvom user posted image user posted image , zdaj pa ko sem noseča pa itak že ob 9-ih spim, sine je pa še buden... tako, da 1xna teden se potrudim in ostanem budna do 22. user posted image user posted image

anincyh kot so pravili v SFRJ vojski "brojiš sitno"user posted image

j.b. jaz tudi sem bila kregana na zadnjem pregledu, ker se nisem nič zredila... no saj ne da bi se pred tem za več kot 6 kg, ampak me je pa malo čudno pogledala, ko po 4 tednih nisem dobila nič kg zravn... ja tak je to če ti je starejši otrok bolan... je pa res, da kar se kg tiče niso nikol zadovoljni user posted image

San mene tudi ni poslala na sladkorni test, pa sem sedaj v 31. tednu... tudi v prvi nosečnosti tega testa nisem delala, verjetno zato, ker sem bolj mali kg pridelala, v prvi vsega skupaj +12 sedaj pa sem na +9... Selitev pa upam, da ti čim hitreje rata, če pa rabite selitveni servis, pa reči... moj dela selitve... Kar pa se blazin tiče, pa sem jih nekje videla, ampak sedaj me lahko pred zid postaviš pa se ne bom spomnila... gaddemet... pa pozabljivost

Bubolin pozdravljena.... fino da si zaključila MŠ, papire pa začneš urejat lahko 60 dni pred nastopom, vsekakor ne bo prepozno (razen če boš prej rodila) v prvem tednu aprila
user posted image

Milena 2222 in je potem bilo z bebijem od tvoje frendice vse OK?

KATI
sočustvujem s tabo kar se vonjav tiče, ampak imaš vsaj samostoječke user posted image user posted image

San in Kati supre za nastet glede vložkov, si bom linke kar shranila, ker drugač bom itak pozabla in bom tisto mrežo v gatah nosila user posted image

Gromskauser posted image .. valjar in lokomotiva... user posted image user posted image , jaz sem na stopnicah že lep čas lokomotiva, v postelji pa valjer zadnji teden user posted image user posted image ... s postelje vstanem tako, da se odkotalim do roba, nakar me moj pobere user posted image user posted image ... hudič bo, ko ga kdaj ne bo doma

Uuuu vidim, da sem že se presegla limit, zato grem zdaj delat...user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
17.3.2010 8:46:43   
Angel_Tian
Dobro jutro babnce moje,

spet bo en fini dan danes. Čutim user posted image

Včeraj popoldan sem šla lepo na pregled. Je vse ok. Sem čisto dol zaprta, nekaj belega toka, glavica lepo spodaj, hrbet na levi strani, rit na vrhu, noge pa na desni user posted image user posted image Me je G vprašala, če smo spol že dorekli. Sem rekla da ne. Potem pa ona: "saj tudi tokrat ne bomo" user posted image Je baje beba imela tako pozo s pokrčeno nogo, da se ne vidi, ampak se je pa lepo videl mehur in pa srček tudi user posted image user posted image
Naslednji pregled imam 7.4. (takrat bom pa že domaaaaaaaaa) in moram iti dopoldan, da grem pred pregledom še v laboratorij. Kg so nekje med +9 ali +10. Vprašala me je po brcanju in ko sem priznala, da je veliko veliko manj in nežnejše kot pri Tianu, je bila kar malo začudena. Zdaj pa ne vem, a naj bi drugi otrok bil bolj divjaški? user posted image No, sem ji rekla, da me ne bo prav nič motilo, če bo tole drugo dete malenkost mirnejše od Tiana user posted image user posted image
Aja, pa dobila sem potrdilo o PDP. Moja G namreč ni še nič slišala o tem, da se to potrdilo naj ne bi več izdajalo.

Po pregledu sva z mojim šla še kupit eno lestev v bauhaus. Rezultat - lestev nabavljena in odpeljana, moj pa mulo pase, ker jaz znam gurtno zavezat in zategnit, on pa ne. Žal je pa moj dragi bolj švoh na tehničnem področju in je mislil kr z onimi raztegljivimi haklčki nekak na brzino prihaklat lojtro na prtljažnik. Ja, seveda - potem pa gasa na avtocesto s tem user posted image user posted image user posted image user posted image No, ne bom ga kritizirala, ga bom pohvalila, ker se je danes spet lotil malo kopanja zemlje na parceli user posted image user posted image

Zdaj grem pa še jaz resno na delo in na branje user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 8:55:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.3.2010 9:18:02   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Srečanje: A res ne bo nobenega srečanja več? A je vsak kakšna fajn Ljubljanka ali okoličanka za kakšno trebušno srečanje?

Jaz sem čez vikend Ljubljanska nosečka, tako da sem takoj za kakšno srečanje user posted image Mi je bilo prav žal, ker se nisem mogla udeležit srečanja na Trojanah user posted image
Torej, jaz sem ZA user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2891
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 9:38:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Meemee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.3.2010 9:49:49   
julka8
živjo spetuser posted image
evo parketar je že šu za dans, joj še dva dni u razsulu (doma), pr fantu pa še ene 2 tedna u razsulu...user posted image no bo pa pol tuk bulšuser posted image user posted image
neki me spet krči dajejo v spodnjem delu trebuha, prov nč prijetno... pa še zobarja mam dansuser posted image
emibu - velik sreče oz. znanja na izpituuser posted image
aja glede user posted image je pa tist komentirala babica u MŠ, ginekologinja pa ni sploh nč omenjala, vrjetn k nimam nobenih nekih problemov...

valjar, lokomotiva,... - js sm to že en cajt...sploh je obup v postli, komi se obračam in še težje vstajam, ponavad mi je najbolš če se mi rata kr zvalit doluser posted image user posted image user posted image hitrosti pa tut nimam neke velke več...user posted image
aja za nima me še kdaj je prvi ctg kej?al je to različno?
jeeej, pa res pomlad bo kmal tu tut uradno!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
komi čakam da sneg pobere in da se dokoplem do kakšnga regrata, jamsiiiiiiiuser posted image user posted image obožujem ga, pa že douk ga nism jedla..

zivepo - velik uspeha, sreče ... pručenju za izpit!!user posted image

aha ena me je sprašvala za pralno kroglco naj komentiram, no trenutno je še u bobnu, tko da bom lahk kmal povedala kako pa kej... smo pa zadnč opral eno runda perila s pralnimi oreščki (smo jih najdle po parih letih v eni omarci...user posted image user posted image ) in so prov fajn oprali... pa jih sploh nismo prov uporable, ker so bli eni še celi (ja drugič se mormo vnaprej pozanimat o uporabi...user posted image )

drgač je pa dans res en tak fajni dan (če odštejem zobarja....), sonček tko lepo sije, hihiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.3.2010 10:05:30   
milena2222
Dobro jutro vsem!
Se na hitrco oglasim,pol pa za likalnik.Likam po obrokih,sem že včeraj malo,pa so me zvečer noge bolele in mi zatekleuser posted image
Knjiga modrost rojevanja-če ima katera viška cajta,jo naj prelista...tako je moje mnenje
Vložki- nabavila 6 paketov VIR, za štart bo,pol bomo pa vidli,kako naprej.Hvala za informacije
Teja K- z otrokom je vse v redu,je moral pa na par pregledov zaradi tega.Ona pravi,da so ga vrjetno drugi okužili pri porodu!?
Emibu & zivepo- vso srečo na izpitu,držim pestiuser posted image
Tako,pa gremo likat za kako urco...

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
17.3.2010 10:07:01   
Teja K
Gromska in Memee tudi jaz sem ljubljanska user posted image ... srečanje, jaaaaaaa jaz sem zaaaaaaaa... upam samo, da bom tisti vikend v LJ, jaz sem med vikendi bolj potujoča user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2895
17.3.2010 10:16:57   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Gromska in Memee tudi jaz sem ljubljanska user posted image ... srečanje, jaaaaaaa jaz sem zaaaaaaaa... upam samo, da bom tisti vikend v LJ, jaz sem med vikendi bolj potujoča user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.3.2010 10:17:58   
Angel_Tian
sanuser posted image user posted image user posted image ja, krivo je pomanjkanje seksa (vsaj pri meni no). Saj veš, kako pravijo - tisti, ki o tem veliko govori, je bolj švoh aktiven user posted image user posted image

Lepo, da imaš v sebi enega takega divjaka user posted image Jaz pa tokrat, če ne bi imela trebuha, skoraj da ne bi vedela, da sem noseča.

Jaz nisem bila na testu za sladkorno, verjetno tudi en bom šla. Prvič me tudi ni pošiljala. Pa čeprav je moj opa bil sladkorni bolnik, ampak pri meni očitno ni strahu. Pa saj me ne rabijo nikamor več pošiljat, sem tokrat ja tolk krvi na transfuziji pustila. Me zanima, če zdaj sploh vejo, kaj in kako je z mojo krvjo user posted image Ma važno, da sem inekcijo za negativke dobila user posted image

imena na U - urlik mi je nekam "nemško", jaz bi raje kakega uroša
Midva še tudi nisva izbrala rezervnega imena za fanta. Torej za punco bo definitivno ostalo Lina, za fanta pa pojma nimam, niti na katero črko. Mi je pa zadnjič zjutraj kr na misel "Luka" priletelo user posted image Pa se mi sploh ne zdi slabo ime to. Kaj pravite?

san - verjamem, da občutek še ni čisto pravi dokler še nisi na svojem. Ampak na srečo boš hitro.
Seznami so bili nekaj strani nazaj. Ampak ne vem, koliko je bilo glede cotk sploh. Jaz verjetno ne bom nič kupovala, ker je Tian že tak bil junijski, zdaj po pač majski. Ampak ti pa iz glave sploh ne znam povedat, kaj sem zanj imela. Lahko pa po veliki noči napišem, ko si pripeljem škatle domov, če ne bo že prepozno, ko vse tako pridno to vse že prej nabavljate.

Krči mene še tudi mučijo, ampak se mi pa zdi, da manj. Tudi kislina se je poštimala. Sem nehala pit magnezij in kalcij, pa malo manj vitaminov dajem trenutno v sebe - ampak stanje je pa boljše user posted image

Lepo, da imamo še eno tako pridno vrtnarko, cvetličarko user posted image Jaz letos ne bom nič kaj z rožicami. Pri hiši je tak še preveč gradbišče, doma pa edino na balkonu nekaj korit.

Lepo, da si imela tolk časa, da si se fajn lahko razpisala. Tudi ti maksimalno uživaj user posted image

bubolin - ni prepozno za papirovje v začetku aprila, čeprav pač neke stvari lahko tudi že prej urediš.

moi - ne potrebuješ prijavnice. Si se javila in to je dovolj, da ti izrečemo dobrodošlico v klubu "tudi kaktusi mi pocrkajo" user posted image

Aaaaaaaaaaa, epilator user posted image Jaz se brijem, je "nežnejše" user posted image Ampak pred nosečnostjo sem začela hodit na lasersko odstranjevanje dlačic. Sem prišla samo do polovice terapije, potem pa sem zanosla, tako da pač zdaj moram počakat do konca dojenja, da lahko zaključim. In ti povem, da je super. Dlake počasneje rastejo, nekak mehkejše so in redkejše tudi. Tako da mislim, da po končani terapiji res ne bo potrebno več briti. No, noge si bom še vedno brila, ker to mi ni tak problem pa koža na nogah tudi ni tolk občutljiva.

Nekak mi kar malo hudo postane, ko preberem, da te nosečnost tolk muči. Ampak saj nosečnost sama po sebi je lepa. Pri tebi je problem samo v odvečnem času. Kak hobi bi ti prav prišel - sajenje rožic, slikanje po stenah...

emibu
- user posted image user posted image user posted image za današnji izpit
Trebušček po porodu je res tak mehek in čisto viška kože. Pa saj zgine to sčasoma. Normalno gibanje in to je to.

Za on šlaufek pa poglej v kateri izmed otroških trgovin. Tam jih imajo vedno.

milena - user posted image user posted image user posted image ja ženske, pojma nimate, kaj vas vse še čaka, zato uživajte nosečnost user posted image

carly - tole ni slaba ideja, da se najde obveščevalka porodov user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.3.2010 10:28:16   
Meemee
Super za podatke o vložkih. Priznam, da jaz še sploh nisem nič kupovala (razen treh dud, škatlice za dudo in obeska Baby on board za v avto). user posted image
Oblačilca za prvi mesec sem sicer dobila, bo pa treba še kaj nakupit.
Da o posteljici, posteljnini in previjalni ne govorim. Pa plenice ... Bo treba kaj začet.
Hvala za objavljen seznam, kaj vse bo treba nakupit user posted image
Upam, da greva naslednjo soboto v Ikeo user posted image

Ja, z MŠ začnem pa 6. 4. Komaj čakam user posted image

potrdilo o PDP sem dobila tudi jaz. Mogoče katera ve, kdaj se dobi pa napotnica za porodnišnico? Jo izda G ali splošni zdravnik? user posted image

Pomlad jaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Sončen dan in user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.3.2010 10:40:47   
Angel_Tian
zivepo - mislim, da jih ni ziz, ki bi po zaključenem dojenju stale kot prej. Še moje male so se povesile. Saj kaj drugega nisem pričakovala po 14 mescih cuzanja user posted image

Si padla v čisto gužvo ta teden - nov družinski član, učenje... Ni čudno, da nas malo zapostavljaš user posted image Ajde, le lepo se nauči, da narediš izpit user posted image

Vložki - samo da so debeli, to je pomembno user posted image Jaz sem imela vir 80, ampak niti ne dolgo, sem hitro lahko začela kar alwayske nosit. Je pa čišča pri meni trajala kr dobra dva mesca. Mogoče se je zato tolk zavleklo, ker sem imela količinsko manjše izlive user posted image

kati - uh, uh. Štunfov ti pa res ne zavidam. Jaz jih redko nosim, sem pravi zoknar. Se zdim sama sebi tolk utesnjena, če jih moram na sebe zvlečt user posted image

sabri
- moj je zaradi pomanjkanja seksa tudi štrajkal, zdaj se je pa tolk navadil, da bi že jaz lahko štrajkala user posted image user posted image Sem pri vodečih, če se smem pohvalit - 1x mesečno (včasih še to ne) pa še takrat sva gtova v 5 - 10 min s predigro vred user posted image user posted image Saj ni čudno, da tako hitro končava, če sva oba že čist zapaljena. Ko končava, me pa vpraša: "ka zaj se pa grema?" user posted image user posted image user posted image user posted image

Obroča za sedenje tudi jaz nisem potrebovala, na srečo. Imela sem pa 4 šive in je bilo vse bolj neboleče.

IZVIRNO SPOROČILO: san

ce pa se nekje preberem, da je cas nosecnsti nekaj hudo lepega in oh in sploh, pa lahko samo znorim! jaz sem sama seb tok odvec, da se mi ze moti od hudega, ne pa lepi meseci   je neko obcasno prijetno vznemirjenje in pricakovanje, kaj je v mojem busiju, to pa je od lepih stvari tudi vse-kar se mene tice  taka pac sem

do solz sem se nasmejala
ravno danes sem razmišljala isto, namreč brala sem nosečniški koledar in prvi stavek je bi lepa si, seksi si, noseča si , da dol padeš. od tega sem res noseča, poleg tega pa še zabuhla, rdeča, okrogla, okorna, pa še bi lahko naštevala
seksi my ass, pa ne zares

nehajta no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2899
17.3.2010 10:49:56   
Teja K
Meeeme napotnico za porodnišnico in za rešilca dobiš pri svojem G. Potrdilo pa sem tudi jaz dobila... in mi je sestra rekla, da ona o tem še ni bila obveščena, da se ne rabi izdajat... ja pač slovenska povezanost inštitucij user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?