|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
16.3.2010 10:51:26   
Angel_Tian
teja - jaz sem zadnja, ki bi sneg klicala. Kjerkoli ga še kaj je, bi ga pograbila in k barvar nesla. Njej je vse namenjeno no user posted image user posted image

Lepo nakupi zase in za svojega dragega.
Jaz grem pa samo še 13x v službo, danes sem že odštela user posted image user posted image Se že kar veselim malo miru pred strankami in telefoni.

pingvinkica - a to z BC boni dobiš ceneje plenice v Leclerku? user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
16.3.2010 12:02:52   
Angel_Tian
Sem zdajle gledala BC spletno stran. Našla tam za natisnit kupon za plenice, ampak kupona pa ni. Ali je ta akcija mogoče že potekla? Ali samo jaz nimam kaj natisnit user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
16.3.2010 13:16:03   
Meemee

SPOLNI ODNOSI midva  ne user posted image že od 14 tedna noseča sem pa 29 tednov in dva dni user posted image user posted image user posted image se nama že prov pozna pomankanjeuser posted image sva oba mal bolj sitnauser posted image mi vsakič G reče da do naslednega pregleda naj neuser posted image ne vem zakaj ne smeva če je pa kao vse v redu!

[/quote]

Pa ne vprašaš, zakaj ne smeta? Ker jaz ne bi zdržala toliko časa. Midva seksava 4 do 6x na teden

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
16.3.2010 13:38:28   
Aninchy
hej!

Se nahitro malo vključim v pogovor, potem pa šibam v MŠ! user posted image

sex - moram povedat, da moji hormoni kar norijo in jaz bi cel čas samo user posted image user posted image user posted image user posted image , mojemu pa ni tolko do tega, da ne bi škodoval dojenčku pa ne vem kaj še vse... Čeprav vseeno redno prakticiramo spolno vzgojo! user posted image

zokni - so danes temno modri z nekim napisom...user posted image

Le še 8x na šiiiiht!! Bravo jaz! Že sedaj se mi ne da...user posted image Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
16.3.2010 13:41:46   
j.b.
Živjo bejbe!!!

No, danes sem imela pregled. Pridem pre laboratorij - me skor kap, taka gužvauser posted image user posted image . No, nč hudga, smo pač mal čakal...
Uglavenem, naš junior se je odloču da ima dovolj življenja obrnjenega na glavo, in trenutno lepo sedi. Prejšnji mesec je bil z glavo dol, zdej pa z ritko ... No, mi dohtar priporoča spanje na desnem boku (začasno), da se bejbi mogoče kmalu spravi nazaj na glavo. Sicer pa pravi dohtar da to še ni panike, mamo še cajt da se obrne.
Spet se ne redim pravilno. Pred enim mesecom mi je pokazalo +10 kg, pa mi je reku dohtar naj kar pričakujem da bo vse to po porodu ostalo (torej preveč kg), in da bom pristala na +18 ali več. Danes sem še skoz na +10 kg, in pravi dohtar - "ja pa ne mi zdej hujšat"!!! Nkol mu ni pravuser posted image user posted image user posted image  Sicer pa nisem nč hujšala, samo pred spanjem sem se odpovedla čokoladiuser posted image  , pa pozna se da je lepše vreme - sprehodi. Drugače smo pa zdravi, kri ok, voda ok, ... user posted image user posted image user posted image

Aja spolni odnosi med nosečnostjo ... Kaj je to???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
16.3.2010 14:00:26   
Angel_Tian
meemee - ja, mladi ste še pridni. Pa prvi otrok vam je v trebuhu, je dovolj časa in energije za seks user posted image user posted image user posted image

aninchy - uživaj v MŠ. Pa super, da si kmalu že konec s službo. Jaz sem pred pol ure izvedela, da dobimo naslednji teden še celo obisk naših dobaviteljev iz Nemčije, kar bo pomenilo pripravo enega kupa papirologije user posted image AH no, saj teh nekaj dni bomo še zdržale user posted image

j.b. - ja, tale tvoj G naj se pa počasi odloči kako moraš s svojimi kg user posted image user posted image
Lepo, da je drugače bilo na pregledu vse ok.

"Aja spolni odnosi med nosečnostjo ... Kaj je to??? "
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
16.3.2010 14:40:11   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

meemee - ja, mladi ste še pridni. Pa prvi otrok vam je v trebuhu, je dovolj časa in energije za seks user posted image user posted image user posted image

No, mladi nismo več tako zelo, se pa strinjam, da je pri prvi nosečnosti najbrž več energije, kot potem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2857
16.3.2010 14:57:29   
san
user posted image danes mate pa hot temo, sex, jah men tut fulll paše, ne vem,jst bi komot vsak dan po večkrat... mogoče se bojim tistega manjka po porodu, ker imam čisščo vedno v nedogled - celih 6 tednov, pa še kakšen teden za povrhuuser posted image

moje dete tudi vsak dan kolca, vsi so in ta tudi. ne vem, a se toliko plodovnice napije, al kaj, ampak vsak dan to traja nekaj minutk. pa pravi mali karateisto-nogometaš je. trebuh mi tako poskakuje, se je zadnjič še ena gospa smejala v dvigalu, ker se mi je tako očitno premikal. in sploh so otroc navdušeni, da se tako fajn vidi tale naš mimi.

drugače pa selitev napreduje, počasneje kot bi jaz želela, no ampak sej bo. tale kuhinja me že ubija...naj že prideeee

hehe, j.b., a veš da se jaz pa kar precej redim, pa me moja G sploh nič ne krega tokrat, tud 5 kg sm šla gor naenkrat, pa ni nič rekla. je že navajena od prejuser posted image

sladkorna, a je še katera, ki še ni šla n test, pa je že čez 30. tednov noseča. jaz sem dobila nazadnje napotnico, potem sem pa pozabila, čist... danes sem se spomnila, zjutraj mi iz glave uide in grem buča kavo spit, mogla bi pana tešče it tja. ampak se sploh ne morem zbrihtat zjutri. no, jutri imam to v planu opravit. do sedaj (v prejšnjih nosečnostih) sem bila vedno tam brezveze, pa se mi verjetno zato ne dauser posted image .

sladkarije, joj men pa tolk sladko pašeee, sploh ne vem, če bi se lahko uprla temni čokoladi...

ime, mi ga še vedno nimamo. imate kakšne fajn predloge za fanta na Uuser posted image ? urbana že imamo, drugedva sta pa na I in ata hoče zdej še enga na u - on bi urlika, men se pa ne sliši preveč ok....

nogavičke imam pa danes živozelene z metuljčkiuser posted image , jaz sem že čist pomladna, tole sonce name fajn vplivauser posted image

včeraj sem dobila lupinico in podstavek za avtouser posted image . no, zdej pa počasi še oblekce, pa ostalo, ampak sploh nimam neke volje prave, no, ko bomo v novem stanovanju bom to uštimala 1, 2, 3, zdej tuki me pa sploh ne mika...
sej res, a ste mogoče kakšen seznam kje naleple? jst imam prvič pomladansko dete in se mi sanja ne kaj rabim..

mozolji, hm hm, men tudi vsake toliko kakšen zacveti, pa fajn okrogla sem v obraz, pa še rdečkasta zapovrhuuser posted image

krči, še vedno me matrajouser posted image

moi, upam, da te štoravost kmalu mine... jaz sem žal štorasta tudi v nenosečem stanjuuser posted image

fiska, jaz sem tudi zaljubljena v rožce, pa pravjo tudi ostali, da imam zeleno roko in prva stvar za naše stanovanjce, ki sem jo kupila, je bila rožca in lonci za rožceuser posted image . pa pri mami si jiz tudi že vzgajam, ker tukaj jih nimam, oz. jih imam zelo malo, jih nimam kam dat. imam pa na morju pravo plantažico, sploh sem nora na razne dišavnice.
tvoje rožce so pa prečudoviteuser posted image user posted image user posted image

uh, katy, a že tko jo daje.. no, držim pesti, da bo ok in da zdrži 2v1 toliko da bo dete lepo razvito

milena, knjige nisem prebrala, iz izkušenj pa vem, da mi najbolj paše, če mi tam še mal pomagajo z raznimi zvarkiuser posted image

ooo, zivepo, kužka imaš, pa medo mu je imeuser posted image , tko je bilo ime zadnjemu kužku moje babice, ko sem bila majhna
baje si ti nalepla seznamček, smem vprašat kam oz. pribl. koliko časa nazaj, ker ga ne najdemuser posted image

barvar, upam, da ne bo prehudo! a lahko kaj vzameš?

sabri, škrlatinka je angina z izpuščajem in če je ne zdravijo z ab, se zna zakomplicirat oz. vplivat na notranje organe. v glavnem nič fajn.. no, kolegica mi je pa ravno dva tedna nazaj povedala, da je ona uspela s homeopatskimi zdravili tamalo porihtat.

biba, super za pakatekuser posted image
jaz bom kar denar vzela. kdaj že je treba to rihtat? en mesec ali dva prej?

izcedki, jaz imam včasih tudi kakšen dan tak bljak izcedek sluzast... no, ampak tokrat nimam vnetij in je prav super

< Sporočilo je popravil san -- 16.3.2010 14:58:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 2858
16.3.2010 15:03:02   
san
no, sem vam mal čtiva naklofala, da se oddolžim, ker sproti nisem tako pridna. uživajte, imamo prečudovit teden pred sebojuser posted image
in upam, da nisem katere izpustila...

aja, a veste kje bi se dalo kakšne fajn luštne blazince za na stole kupit, po možnosti pralne, pa ugodne. všeč mi je ful stil ala krpana - patchwork, pa ne najdem, oz. tisto kar sem našla je po 20 eur na komuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
16.3.2010 15:14:42   
san
ups...seznam, sem ga že našla pod seznamom z našimi podatkiuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
16.3.2010 16:41:18   
bubolin
Ojlaaaa majčice.

Po zelooo dolgeeeem času spet pozdravljene. Sem rekla, da vas pa že res moram it mal pogledat. Malo sem vas tudi prebrala za nazaj, za kaj več pa žal ni časa user posted image
Upam, da ste vse ok user posted image Jaz sem tudi že zaključila z MŠ. Sem hodila v ZD Fužine in je bilo prav fajn, je ta tudi zelo fino da je mimo user posted image Komaj čakam na pregled, ki ga imam čez 14 dni.

Široko povijanje - ja jaz bom tudi do 3. meseca povijala, četudi mi ne bodo naročili (mogoče ne prav vsakič).

Zanima me pa še nekaj (nisem nikjer za nazaj zasledila) - kdaj moram it jaz urejat papirje za porodniško, če naj bi nastopila s porodniško 28.4? A bo prvi teden v aprilu prepozno?

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
16.3.2010 18:11:44   
milena2222
Halo!
Zadnjič ko smo se pogovarjale o bakteriji streptokok,moram povedat,da sem se danes pogovarjala s kolegico,ki se je cca 14 dni pred porodom dala testirat in je bila negativna.Ko je rodila,pa so dan oz.dva po porodu testirali dete in je imelo to in še eno drugo bakterijo...Tako da ne vem,a se ima pol sploh smisel testirat?!
bubolin- jaz nastopim porodniško 06.04.,pa mi je na CSD rekla,da naj pridem do konec meseca,sam bom vrjetno če bo vse po sreči,uredila že ta teden....

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
16.3.2010 18:34:36   
m_o_i
hejho bejbe!

bubolin : jaz tudi 28ega nastopim P(PDP je 25.05.ane) in sem sla stet po koledarju, kdaj lahko zacnem urejat papirje-to je 26.03.
san Uroš in Urh mi padeta na pamet, za kej vec bi pa ze mogla ornk mozgane napetuser posted image
aja, kje se vclanim v klub tudi-kaktusi-mi-pocrkajo?! prosim za prijavnicouser posted image
seksali bomo, ko bom manj okorna in po mnenju mojega manj "lomljiva"user posted image  enostavno mam prevec skrbi s tem, kak se naj nastimam, da bom zaspala in se vsaj malo spocila; na seks se se spomnima neuser posted image  moj se vedno vztraja, da bova vse not spravla kasneje, ceprav sem mu lih zadnjic rekla, da ce me zaj prevara, ga se okoorcat ne bom mogla, ampak ga bom mogla razumetuser posted image  mam jaz njega na sumu, da je tud za njega drugace in mu enostavno ni mulca v glavo za butat, ceprav rece nic ne-kljub vprasanju, ce je drugace in ce ga je cesa strah...je pa dober, da sva oba na isti frekvenci,ane?ce je obema al pa ce obema ni, je vse OK, zatakne pa, verjamem, da se tam, kjer sta mnenji o tem razlicni...
kuzoti z mojim pokojnim sva mela pred hiso bernija-muco s 70imi ali vec kilamiuser posted image  slinijo se za znoret, pa prevec veseli te ne smejo bit, ker ko se pa to zgodi in skoci na tebe...pades ko hruskauser posted image samo iz tega razloga sem mu jaz samo enkrat nesla za jest, potem pa ga je moj futral. zalajat tocno, da se mu sploh ne da, ce pa ze, pa spusti kak zategli wuuf. aja, pa moj mackon Filip ga je mel v sahuuser posted image  ga je lovil okol hise hihi

vsake tolk pokukam k aprilcicam-a je katy ze rodila al kak zaj?!
britje ta podvig caka mene jutri (razlog isti kot pri A_T); je pa ze 6 mesecev, odkar sem nazadnje uporabla epilator-enostavno me prevec boli; prej sem ze bla navajena te bolecine, zdaj pa dobim kurjo kozo, ce samo pomislim, da bi si jih sla pulit venuser posted image

ce pa se nekje preberem, da je cas nosecnsti nekaj hudo lepega in oh in sploh, pa lahko samo znorim! jaz sem sama seb tok odvec, da se mi ze moti od hudega, ne pa lepi meseci user posted image  je neko obcasno prijetno vznemirjenje in pricakovanje, kaj je v mojem busiju, to pa je od lepih stvari tudi vse-kar se mene ticeuser posted image  taka pac semuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
16.3.2010 18:36:14   
yaya
Pozdravljene souser posted image ,
torej ker nisem bila sproti dovolj pridna bom verjetno kaj zgrešilauser posted image user posted image

Dopust sva preživela v Termah Čatež- hudo fino, grem takoj še enkrat
Manjkajo mi še banjca, kozmetika zame in zauser posted image , duda in take malenkosti
Sex, bi večkrat pa se možek boji, da poškoduje najino dete
Kilogrami : +10 vse bp nobenih pripomb
Zokni- kaj je to?? Pri nas so to štumfi drugače v modro-vijola barvah
S porodniško začnem 6.4 in imam že urejeno na CSD trenutno koristim dopust.
Upam, da nisem kaj pozabilauser posted image

4.5.2010 bomo postali družinica

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
16.3.2010 18:42:21   
yaya
Aha rože, presenetljivo mi preživijo, pa čeprav ne vem vedno od česauser posted image .
Vodo dobijo namreč bolj poredkouser posted image .
Drugače pa je dete že obrnjeno z glavo navzdol in upam, da tako tudi ostaneuser posted image .
Ena je spraševala glede knjige Modrost rojevanja -moja izkušnja je taka, da sem prebrala par strani in tudi zaprla.
Domače živali: kopenska želva, ki še spi. Vsaj upam, da ni v kakem drugem stanjuuser posted image
Aja še kolcanje: vsak dan v glavnem ni ovir zauser posted image . Možno je tudi ob 4 zjutraj ko grem lulat

4.5.2010 bomo postali družinica

(odgovor članu yaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
16.3.2010 18:45:44   
m_aja
hei hei

danes sem dala prat prvo rundo cotik mam taki občutek da nebom zdržala 2 v 1  do maja vse me nekaj ščipa pa boli pa tišči. upam da bo še malo počakala vsaj do 38 tedna.  user posted image že nisem en čas ampak to zato, ker sem SAMA je dragi že dva tedna v Bosni. no danes sn se rešla enega predmeta v šoli in od zdaj naprej lahko grem ob 11.05 domov vsaki torek user posted image   za seznam mam +11 kg , np pa 30.3

kozmetika - nimam še nič nabavljeno to še pride
papirji -grem urejat jutri, če bo vse po sreči ampak ne vrjamem
zokni - mam rozične user posted image

zdaj pa grem božat bušija uživajte čaoooči

(odgovor članu yaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
16.3.2010 18:52:35   
emibu
haj hoj*

Da najprej mal potožim ker imam jutri izpit sem pa čedalje bolj utrujena pa tut spomin mi zlo peša tak da nimam dobrga občutkauser posted image user posted image

kužki-mamo mešenčka in nikoli se nebi odločla za kako drugo pasmo so mi najbol cartikuser posted image mi si mormo tut enga kužija umislt sam kdo bo dlake sesal za njem po stanovanjuuser posted image user posted image

julka-men pa lih use kontra govorila da po 36 tednu več počivat da do takrat se pa seved kok se da gibat pa da sexat tut ne priporočajo pač oni ne prepovejo ampak je rekla da sama ne priporoča odločitev je pa seveda moja..ampak za bebeka bomo tut to potrpel bo pa pol bol lušnouser posted image

prsi-težke k sam vrag pa mlekec je začeu puščat in zdej z vatkami tistimi okroglimi letam okoluser posted image modrca rajš ne vlečem več gor čeprou je rekla mami d bi blo fino ker je le opora čene se bodo vezi omehčale al pa potrgale in bodo potem povešene k čajni filtriuser posted image user posted image sam je tko fino sam u topekuuser posted image

britje-sem že povedla mojmu da naslednič me bo onuser posted image pa je tko prestrašeno gleduuser posted image če mi pa trbuh smeta nouser posted image

trebušček po porodu-tiste ki ste že mamice a res ostane tak povešen mehki puding tale trebušček po porodu???in po kolkem času zgine??

sex-hehe se mi zdi hecno k sma učasih po 7 krat na danuser posted image zdej je pa že 1 krat na 2 dni velikuser posted image user posted image user posted image user posted image če je pa tko okorno use skupi edini položaj k mi paše je da ležim na boku on pa za manouser posted image da men ja ni treba nč migatuser posted image

izcedki-tut jst ga mam učasih takga ostudnga da za nikamor pa pol se umijem z intimnim milom namažen z canesten pa je usaj mal bolš...

kje lahko kupim un šlaufek k bom vrjetno sedela na njem po porodu?????

milena2222- da je negativna? hm..mislim da ni mogla u dveh tednih tok tega fasam da je dojenček pol use to pokasiru...

moi-nisi edina tut jst grem učasih sam seb na jetra pa mal mi zmešajo še hormoni od pubertete zraven pa mamo en taaaaaaaaaaaaaaaak šmorn da za nikamor

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
16.3.2010 18:55:13   
milena2222
user posted image -nama nekako ne gre.Ko sva nazadnje,je moj user posted image tako pazil,da ja kao ne bo dete kaj čutilo,da je bilo vse skupaj bolj tk tk-hihiuser posted image user posted image
moi-moja kolegica mi je ravno danes rekla,da ko so njej v nosečnosti vse kolegice,ki so rodile, govorile, da naj uživa,da je to najlepši čas,da naj uživa,da si je ona tudi mislila,pa kaj vam je,a ste na glavo padle...sedaj pa mi ona isto pravi,tk da ne vem kaj hudiča nas torej čaka?user posted image

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
16.3.2010 19:59:46   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: yaya

Sex, bi večkrat pa se možek boji, da poškoduje najino dete

Pa, saj ga ne more nič poškodovat user posted image

(odgovor članu yaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
16.3.2010 20:09:04   
m_o_i
milena2222 priznaj, da je tvoj po horoskpu ribicauser posted image  ta rajsi sebi glavo razbije, kot da povzroci prasko tistemu, ki ga ima raduser posted image  pri nas so iste scene, ker prvic v zivljenju dozivljam, da ce ze, potem predlagam seks zaradi obcutka dolznostiuser posted image
meemee smo veseli, da je pri vas bolj veselo, kar se slonckanja ticeuser posted image  tudi teorije bolj kot ne poznamo-prakse so pa razlicne! in zato ni nihce boljsi ali slabsi; smo si samo razlicniuser posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
16.3.2010 20:15:22   
Meemee
m_o_i - Nisem mislila, da bom koga užalila. S opravičujem. Popolnoma se strinjam, da vsak počne stvari po svoje in nisem mislila svojega mnenja komurkoli vsiljevat. Mogoče je tako "zvenelo", ampak res nisem mislila tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
16.3.2010 20:25:40   
m_o_i
eh, meemee, kaksna uzaljenost, lepo te prosimuser posted image  tu se odvijajo samo konstruktivne debateuser posted image
samo, ves kaj? ce bi meni kdo pred pol leta reku, da clovek na seks niti pomisli ne, bi si mislila, je fejst usekan user posted image  takle mamo, ko hormoni delajo po svoje,ane?
tudi jaz se tebi opravicujem, ce se je bralo drugace, kot je bilo misljeno....

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 16.3.2010 20:29:09 >

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
16.3.2010 20:39:34   
carly
Ojla sem včeraj napisala cel roman pa mi ni objavilo, pa se mi tudi ni dalo še enkrat pisat.

San glede imena Uroš je edini ki mi trenutno na misel pride.

Mi smo pa za našega izbrali ime Matic.

user posted image mi tudi bolj poredko, tiste enkrat na teden, ponavadi v nedeljo zjutraj na hitrco dokler tamala telebajske gleda, pa meni tudi ni nič kej dosti do sex-a, moj je pa tudi že iz prve runde navajen da je proti koncu zmeraj večja sušauser posted image .
Joj pa britje, katastrofa, sem se zadnjič v banji pa sem potem z ogledalom malo preverila in ugotovila da sem polovico pustila.Je imel v prvo moj to načez, ponavadi med kopanjem, sedaj se pa itak ne greva nikol skupaj kopat, da bi me na suho mu pa kar ne zaupam.

Tisti obroč za sedet, jaz sem uporabljala blazino za dojenje, kupi se jo pa v vsaki otroški trgovini.

Trebuh po porodu-moj je bil na zažetku kot nekje v 5 mesecu nosečnosti, potem je šel pa počasi dol.Sem imela kar nekaj zaloge špehka tako da ni bil nič ohlapen.

Aja sem vam še hotla predlagat da si nakupite kar večjo zalogo vložkov, se jih kar precej ponuca, sploh prvi teden sem jaz imela en paketek glih za en dan.

Glede na to da se počasi bližajo naši porodi a se katera javi in objavi svojo tel, da jo bomo lahko obveščale o rojstvu?

No sem sigurno še ful pozabla komentirat, pa se mi ne da spet brat it.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
16.3.2010 20:57:22   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

eh, meemee, kaksna uzaljenost, lepo te prosimuser posted image  tu se odvijajo samo konstruktivne debateuser posted image
samo, ves kaj? ce bi meni kdo pred pol leta reku, da clovek na seks niti pomisli ne, bi si mislila, je fejst usekan user posted image  takle mamo, ko hormoni delajo po svoje,ane?
tudi jaz se tebi opravicujem, ce se je bralo drugace, kot je bilo misljeno....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
16.3.2010 21:23:59   
m_o_i
slaufek za sedenje menda cist velja tut tisti otroski za na morje-vsaj jaz bom mela takega na zalogi user posted image  
carly super, da si omenla tole o potrebni kolicini vlozkov za ciscouser posted image  nisem mela niti najmanjse predstave, kak to kolicinsko zgleda! paket na dan!? uuuu, to pa bo strosek. sem lih vceraj osvrknila ceno teh VIR 80 ( v tusu so okol 1,5 evra)user posted image
na pogled so najbolj socialni, ampak ker so edini "pravi" za mamice, je lahko pa cena mal navita,ane user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?