san
|
danes mate pa hot temo, sex, jah men tut fulll paše, ne vem,jst bi komot vsak dan po večkrat... mogoče se bojim tistega manjka po porodu, ker imam čisščo vedno v nedogled - celih 6 tednov, pa še kakšen teden za povrhu moje dete tudi vsak dan kolca, vsi so in ta tudi. ne vem, a se toliko plodovnice napije, al kaj, ampak vsak dan to traja nekaj minutk. pa pravi mali karateisto-nogometaš je. trebuh mi tako poskakuje, se je zadnjič še ena gospa smejala v dvigalu, ker se mi je tako očitno premikal. in sploh so otroc navdušeni, da se tako fajn vidi tale naš mimi. drugače pa selitev napreduje, počasneje kot bi jaz želela, no ampak sej bo. tale kuhinja me že ubija...naj že prideeee hehe, j.b., a veš da se jaz pa kar precej redim, pa me moja G sploh nič ne krega tokrat, tud 5 kg sm šla gor naenkrat, pa ni nič rekla. je že navajena od prej sladkorna, a je še katera, ki še ni šla n test, pa je že čez 30. tednov noseča. jaz sem dobila nazadnje napotnico, potem sem pa pozabila, čist... danes sem se spomnila, zjutraj mi iz glave uide in grem buča kavo spit, mogla bi pana tešče it tja. ampak se sploh ne morem zbrihtat zjutri. no, jutri imam to v planu opravit. do sedaj (v prejšnjih nosečnostih) sem bila vedno tam brezveze, pa se mi verjetno zato ne da . sladkarije, joj men pa tolk sladko pašeee, sploh ne vem, če bi se lahko uprla temni čokoladi... ime, mi ga še vedno nimamo. imate kakšne fajn predloge za fanta na U ? urbana že imamo, drugedva sta pa na I in ata hoče zdej še enga na u - on bi urlika, men se pa ne sliši preveč ok.... nogavičke imam pa danes živozelene z metuljčki , jaz sem že čist pomladna, tole sonce name fajn vpliva včeraj sem dobila lupinico in podstavek za avto . no, zdej pa počasi še oblekce, pa ostalo, ampak sploh nimam neke volje prave, no, ko bomo v novem stanovanju bom to uštimala 1, 2, 3, zdej tuki me pa sploh ne mika... sej res, a ste mogoče kakšen seznam kje naleple? jst imam prvič pomladansko dete in se mi sanja ne kaj rabim.. mozolji, hm hm, men tudi vsake toliko kakšen zacveti, pa fajn okrogla sem v obraz, pa še rdečkasta zapovrhu krči, še vedno me matrajo moi, upam, da te štoravost kmalu mine... jaz sem žal štorasta tudi v nenosečem stanju fiska, jaz sem tudi zaljubljena v rožce, pa pravjo tudi ostali, da imam zeleno roko in prva stvar za naše stanovanjce, ki sem jo kupila, je bila rožca in lonci za rožce . pa pri mami si jiz tudi že vzgajam, ker tukaj jih nimam, oz. jih imam zelo malo, jih nimam kam dat. imam pa na morju pravo plantažico, sploh sem nora na razne dišavnice. tvoje rožce so pa prečudovite uh, katy, a že tko jo daje.. no, držim pesti, da bo ok in da zdrži 2v1 toliko da bo dete lepo razvito milena, knjige nisem prebrala, iz izkušenj pa vem, da mi najbolj paše, če mi tam še mal pomagajo z raznimi zvarki ooo, zivepo, kužka imaš, pa medo mu je ime , tko je bilo ime zadnjemu kužku moje babice, ko sem bila majhna baje si ti nalepla seznamček, smem vprašat kam oz. pribl. koliko časa nazaj, ker ga ne najdem barvar, upam, da ne bo prehudo! a lahko kaj vzameš? sabri, škrlatinka je angina z izpuščajem in če je ne zdravijo z ab, se zna zakomplicirat oz. vplivat na notranje organe. v glavnem nič fajn.. no, kolegica mi je pa ravno dva tedna nazaj povedala, da je ona uspela s homeopatskimi zdravili tamalo porihtat. biba, super za pakatek jaz bom kar denar vzela. kdaj že je treba to rihtat? en mesec ali dva prej? izcedki, jaz imam včasih tudi kakšen dan tak bljak izcedek sluzast... no, ampak tokrat nimam vnetij in je prav super
< Sporočilo je popravil san -- 16.3.2010 14:58:06 >
|