|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
16.3.2010 22:26:49   
majabar
Živjo punce!
Meni je pa že drugi dan manj slabo, je bila pa zato noč neznosna. Spala nisem nič, slabo mi je bilo pa za umret. Danes sem že drugi dan malo več jedla, hrana se mi ne upira več. Še katero mineva slabost? Upam!!
Blagor vam, ki pričakujete že nuhalno, jaz čakam še na prvi pregled. Upam, da v četrtek vidim srček:).

Lahko noč!

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.3.2010 5:52:30   
anju
dobro jutro souser posted image

zvečer sem vas brala leže in se mi ni dalo tipkatuser posted image

3x mami zakon šefa maš! želim da je zdaj tvoja pikica trdno na svojem mestu in da boš kmalu lahko spet gospodinjauser posted image

nejkec od kod si? imava PDP na isti dan. prvi pregled si najbrž že imela? mene je v drugo kar pozno naročil - 7 tednov od prvega pregleda. ma računam, da zato, ker se mu je zdelo super ok.

kar se tiče opreme vneto gledam mutsyjeuser posted image čeprav imam že ponujeno, da si voziček sposodim. prvega sem furala v sposojenem peg peregotu in je bil prav ok, samo je blo poletje in nisem rabla košare. izredno pa me je motlo to, da ni bila lupinca natakljiva na voziček in smo mogli fanta prestavljat, s tem smo ga zbudili in jok in ponavadi so šli nameni... je pa reeessss še časa.

čimprej se pozdravte tiste z bolnimi otročki. trkam da zdaj moj zdrži nekaj časa, je bil 4x zaporedoma.

sončka danes....

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.3.2010 7:02:09   
tinaaleks
Jutro user posted image !

Da malo poročam kako je bilo včeraj na NS. Nič drugega kot vse OK, celo slikco sem dobila, ki je pri prvi nisem. Mi je pa delal UZ vaginalno, ker je tako visoko gor, da preko trebuha ni bilo kaj dosti vidt. Sem bila pa notri kar 45 min in to bolj zato, ker je čakal da se otrok obrne, da bi dobili najlepšo slikco. In mislite da ga je ubogal? Niti pod razno. Ko se je začel obračat, se je pa obrnil za 360 stopinj user posted image , ampak na koncu nekaj vseeno imamo.
Sem imela pa včeraj kar naporen dan, ker sem šla pred NS še k mojemu zdravniku, ker imam vneta ušesa in sem dobila lokalni antibiotik, tako da se vsaj to pozdravi.
Po NS pa še lepši del: frizer!!!! user posted image  Je bil že čas.user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.3.2010 7:46:15   
majabar
tinaaleks, super!!! Pa so ti povedali tudi kakšne številke? A ne povejo tega na NS? O, pa slikico so dobila:). Kje si pa bila?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.3.2010 7:56:02   
tinaaleks
Kar se tiče številk je NS 1,2 ali drugače povedano 1:3500. Skratka vse ok.
Bila sem pa kar pri mojem ginekologu, ker tudi to izvaja in je veliko lažje, ker potem ni potreben še ne pregled user posted image , ki jih jaz čist sovražim. Ne to, da vidiš svojega otroka ali poslušaš srček, ampak to, da sm sploh pri zdravniku je meni čist mim. Še bolje bom sovražila zadnji mesec pred porodom in pa po porodu, ko hodiš s tamalim skoz k pediatru.
Aja, pa spola še nismo izvedeli!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 680
17.3.2010 7:59:42   
majabar
1:3500 je dobro!!user posted image
Ti že vse poznaš, meni je še vse novo in komaj čakam 1. pregled. Imaš rok 30.9.? Jaz sem si izračunala 2.11. In midve med oktobrkamiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 681
17.3.2010 9:42:20   
tinaaleks
sem imela najprej rok 7.10, vendar mi je že na prvem pregledu rekel, da je otrok večji za vsaj en tene in mi prestavil PDP na 30.9, kar pa je NS samo potrdila. pa sem kar ostala tukaj. user posted image
Opažam pa, ker je to moja druga nosečnost, da ni nič več novo in so vsi pregledi kar rutinski, je bilo pri prvem to vse bolj zanimivo. Zdaj pa smo še rečem: Samo da je vse dobro. In to je to.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.3.2010 9:53:38   
pikicamala
majabar - tudi jaz še kar čakam na prvi pregled. pa cele dneve ne razmišljam nič drugega, kot to!user posted image v ponedeljek ga imam. pdp - ja v bistvu še ne vem pravega, ker sem baje zanosila bolj pozno. verjetno bo tam okrog, kot tvoj. drugače pa mi je tudi že od včeraj malo manj slabo. upam, da zato, ker sem pokapirala sistem. me je kar malo strah, da je kaj narobe. če mi je slabo ni vredu, če mi pa ni, pa tudi nisem srečnauser posted image . lp

Neposredna povezava do sporočila: 683
17.3.2010 10:04:19   
Anonimen
user posted image

pozdravljene,

tudi jaz še čakam na prvi pregled (petek user posted image ), NS je še ohoho oddaljena. Bo pa šel še možek zraven, pri obeh prejšnjih nosečnostih je tud vedno zraven visel user posted image .

drgač pa, joj, tako sem napihnjena, da sta me danes dve sodelavki direkt vprašali, če sem noseča user posted image ... kaj sem hotela drugega, kot da sem se gladko zlagala, oz rekla sem: "ja nič, debela sem." in se je debata preusmerila v smer hujašnja user posted image

(odgovor članu pikicamala)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
17.3.2010 10:05:49   
majabar
Res smo smešne. Po mojem bomo lahko mirneje spale tudi brez ''želje po slabosti'' po prvih pregledih. Meni se je na začetku čakanje zelo vleklo, potem je šlo na boljše, zdaj pa spet, ko sem tako blizu. Bi potem rada povedala očetu in starim staršem, če bo vse, kot si predstavljam, da je-OK!!!

Neposredna povezava do sporočila: 685
17.3.2010 10:10:38   
pikicamala
tudi jaz še nisem povedala doma. bom pokazala slikico. upam, da jo dobim. a jo vsaka dobi?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 686
17.3.2010 10:26:42   
caroline1
Oj.
Mi je prav zanimivo, da še niste imele prvega pregleda. Jaz imam jutri že drugega. In že na prvem sem dobila slikico, kjer se seveda ni nič vidlo razen neke sence user posted image , kar naj bi bil moj mali oz mala. Upam, da se je cista umaknila in da je sploh ni več zraven. Ufff...povem jutri kako in kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 687
17.3.2010 10:29:46   
melami
Živjo punce!
Sem v 11 tednu nosečnosti, PDP je 11.10.2010. Že od 6. tedna mi je ful slabo, in ne le zjutraj temveč tudi čez dan in zvečer. Sicer sem v službi, vendar že resno razmišljam o bolniški, da prebrodim tole slabost. Razmišljam pa tudi o NS, pa se nekako ne morem odločiti kam naj grem. A mi lahko katera pomaga? Pred tremi leti sem bila pri dr. Strahovi v Domžalah, pa nekako nisem bila najbolj zadovoljna z njenim odnosom (zelo nepristen). A imate morda kaj več informacij ali izkušenj kako je pri Pušenjaku? Baje, da ga zelo pohvalijo? Morda veste, če ima gužvo in koliko prej se je potrebno pri njem naročiti na pregled NS?
Hvala za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 688
17.3.2010 10:34:02   
caroline1
Tudi jaz se še nisem naročila. Čakam, da bo jutrišnji pregled za mano. Še tudi razmišljam kam bi se. Ene so s tole Strahovo čist zadovoljne ene niti malo. Sej ne vem. Po moje bom šla kar nekam x user posted image . Sej kakih 14 dni prej bo pa dovolj ne??? Če se zdaj izteka 10 teden, imam še kar nekej cajta. No sej bom vidla kaj in kako.

(odgovor članu melami)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.3.2010 10:34:56   
nika1
OJ
ja slabost je še vedno prisotna, utrujenost tudi, doma mi je kar malo dolgčas a mi je vseeno bolje kot da bi morala delati, jutri se grem malo pokazat v službo, bom videla kako bo...
v petek pa pregled  , bolj se bliža ta dan bolj sem nervozna, se pozna ta psiha tudi spim bolj slabo ponoči ...
pa zdaj res pazim kaj jem, ker drugače imam res težave s prebavo ....z vetrovi...

lp vsem oktobrkam

(odgovor članu melami)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.3.2010 10:41:31   
filisa
pikicamala - na 1. pregledu sploh ni nujno, da ti gin. dela UZ - vsaj moja gin. na 1. pregledu v glavnem ne dela UZ (zato te pa med 11. in 14.t naroči na UZ). Jaz sem imela srečo, da takrat ni imela gneče, tako da sem še dobila ful lepo slikco zraven, za katero pa moraš ponekod plačat (jaz nisem rabla).

Sicer pa jaz tud že odštevam dneve.... Čez teden imam UZ, čez slaba 2 tedna pa nuhalno user posted image .
Mi pa je zdaj težje čakat, kot na 1. pregled...

(odgovor članu melami)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.3.2010 10:52:40   
caroline1
Ja sej res delajo ti ginekologi vsak mal po svoje. Meni je na prvem naredil samo UZ in čist nič drugega. Ne pritiska, ne krvi, ne vode nič. Z UZ je potrdil nosečnost in mi napisal bolniško zarad slabosti. Tak da me ta prav pregled še čaka najbrž. Tehtanje itd. Čeprav se jaz že veselo redim user posted image . Pa kaj čem, če mi je neznosno slabo, če ne jem. Edina sreča, da mi sladkarije ne dišijo.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.3.2010 11:00:51   
pikicamala
filisa - moja vem, da sigurno dela UZ, samo ne vem če da slikico. (pri prejšnji nosečnosti se je prav na tem pregledu končalo). to pa res ni fajn, da ne delajo vsi UZ. še dlje čakaš, da zveš da je vse vredu! groza!
caroline1- kako pa se rediš, če ne ješ?user posted image jaz sploh nimam tehtnice, tako da niti ne vem a sem se kaj zredila? napihnjena sem že, za kile pa ne vem.user posted image upam, da še ne. jem cel dan po malo, ker mi je drugače slabo.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.3.2010 11:09:00   
caroline1
pikicamala- veš kaj je glavni problem? Jem in počivam že en mesec. Ne morem sicer rečt, da ful več pojem, jem pa skoz. Zadnji teden se stvar sicer mal umirja. Povrh vsega je pa še to, da sem nehala kadit in je lakota še hujša. Trebuh imam ogromen- bolj napihnjen sicer ampak tudi kili sta že 2 v plus user posted image . Pravi moj, da ne smem jest za dva, jaz pa pravim, da jem sam za malega user posted image , jaz sem pa itak skoz lačna user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 694
17.3.2010 11:39:20   
kodrana
punce dejte mi povedat nekaj.

kaj bi ve na mojem mestu naredile!?

sem brezposelna in jutri imam razgovor za službo. po moje sem edina kandidatka, ki ustreza njihovim pogojem. kaj naj naredim, ker sem noseča!? če povem, verjetno službe ne dobim. če ne povem tvegam edino, da me bodo potem grdo gledal.

je pa res, da bom imela vsaj kakšen prihodek in potem malo več porodniške. naj gledam samo nase?

hvala.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 695
17.3.2010 11:44:56   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: luna_25

oooo kodrana me se pa poznamouser posted image user posted image user posted image ....cimra mojauser posted image .

ja,sej ne morem verjet, bejbi kje se srečamo. skor vsak dan se slišmo, pa ne vemo za tole znanstvouser posted image user posted image .

tinaaleks user posted image user posted image user posted image za dober rezultat na nuhalni!!

moja ginek. vedno rada dela uz, tako da mi vednonaredi uz, ne glede na vse..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 696
17.3.2010 12:38:52   
mojcaya
So nosečkeeee!!! Po dolgem času se tudi jaz javljam :) Sem v 10. tednu, slabosti so prisotne že kakšne 4 tedne, sem pa ugotovila, da zelo pomaga, če se zjutraj pač zbruham :) in potem takoj nekaj lahkega pojem. Pa pomaga tudi miganje in svež zrak (čez vikend ko lahko poležavam, se mi slabost zavleče dlje v dan). Tako da tiste, ki se zaradi slabosti na bolniški, vam lahko pomaga kakšen kratek sprehodek.

Jaz imam NS 8.4.10 in sicer v Dravljah (se mi je spletna stran ful dopadla), kjer dobiš za 75 eur še posnetek UZ na cdju.

Tudi jaz na 1. pregledu nisem dala krvi itd.. samo UZ. Imam pa naslednji pregled komaj 1.4.

Sem pa za veselo novico povedala doma in v službi - nisem razmišljala negativno. Vsaka nosečnost je rizična in tudi ne samo do tretjega meseca, tako da....raje uživam v trenutkih ko je vse vredu.

Uživajte v sončku in prihajajoči pomladi!!!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 697
17.3.2010 12:43:32   
caroline1
Kodrana- jaz ti bom rekla, glej samo in izključno na sebe. Noben delodajalec ne bo nikoli gledal na tebe. Razen, če je to tvoj starš. Jaz mam za sabo res neprijetno izkušnjo z delodajalcem. In imam odpor do vseh. Moja prijateljca je bla fer in je povedala, da bo na bolniški, dva tedna ker je zanosila. Pogodbo za podaljšanje so ji pred tem že pripravili. Potem jo je pa čez dva dni poklical in ji rekel, da je žal ne rabi več. Taka je po večini usoda nas nosečk in na tak način se jim lahko vsaj malo maščujemo user posted image . Mene čaka isto, da bom ostala brez šihta, ampak sem tak sita tega šihta, da mi je tudi čist vseeno.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 698
17.3.2010 12:57:50   
zinchy
caroline1 se čisto strinjam s tabo. Jest sem imela tudi razgovor za redno službo,bila sem noseča 6 teden in to sem tudi povedala na razgovoru. Delodajalec mi je na dolgo in široko razlagal kako to NE vpliva na rezultat ali me bojo zaposlili ali ne...no še danes nisem dobila odgovora pa je minilo že več kot en mesec.

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 699
17.3.2010 13:10:08   
jana84
kodrana, res ti ne znam nič svetovat, ker nisem v niti približno podobni situaciji...Sm namreč še študentka, absolventa vlečem zdaj že 3.leto, in upam, da ga bom še eno do dve mogoče (zarad rizične nosečnosti in rojstva otroka).

Drugače pa punce vse čestitke za lepe novice s pregeldov, nuhalne svetline.

Naš pikec je danes malo boljši, vročine nima (no vsaj do zdej ne, zdaj spi, bomo vidli kaj bo ko se zbudi), pa tud bruhal ni nič, ne ponoči ne danes, tak oda upam da je je šlo najhujše mimo...

Z mano je kar fajn, sicer pa je itak dopoldan vedno boljš kot popoldan. Ne vem mogoče pridem popoldan že malo preveč zmatrana in vsega čez glavo...Si bom danes malo oddahnila, ker damo tamalga moji mami v varstvo, midva z možem jo pa mahneva v trgovino in k tašči na rojstni dan...

Za user posted image zaenkrat ve samo moja mami in moja prijateljica. Mojmu tatu bom verjetno povedala po naslednjem pregelu, to bo ko bom noseča dobrih 10.tednov. Sem imela v prejšnji nosečnosti slabo izkušnjo ko sem šla na čiščenje ko sem bla noseča 9tednov in sem si do takrat mislila, da je pa ja vse v redu...pa ni bilo in pol vsem povedat da se je slabo končalo...Ne, ne, bom raje mal kasnej.

Tako, zdaj pa moram počasi zaključit blebetanje ker se naš pikec nekaj zbuja...papa

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti med 20 in 30 eur (23%)

NE, ker ne vem kaj je v darilu (77%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!