Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

čeprav imam že ponujeno, da si voziček sposodim. prvega sem furala v sposojenem peg peregotu in je bil prav ok, samo je blo poletje in nisem rabla košare. izredno pa me je motlo to, da ni bila lupinca natakljiva na voziček in smo mogli fanta prestavljat, s tem smo ga zbudili in jok in ponavadi so šli nameni... je pa reeessss še časa.
, ampak na koncu nekaj vseeno imamo.
Je bil že čas.
, ki jih jaz čist sovražim. Ne to, da vidiš svojega otroka ali poslušaš srček, ampak to, da sm sploh pri zdravniku je meni čist mim. Še bolje bom sovražila zadnji mesec pred porodom in pa po porodu, ko hodiš s tamalim skoz k pediatru.
.
v ponedeljek ga imam. pdp - ja v bistvu še ne vem pravega, ker sem baje zanosila bolj pozno. verjetno bo tam okrog, kot tvoj. drugače pa mi je tudi že od včeraj malo manj slabo. upam, da zato, ker sem pokapirala sistem. me je kar malo strah, da je kaj narobe. če mi je slabo ni vredu, če mi pa ni, pa tudi nisem srečna
... kaj sem hotela drugega, kot da sem se gladko zlagala, oz rekla sem: "ja nič, debela sem." in se je debata preusmerila v smer hujašnja
.
upam, da še ne. jem cel dan po malo, ker mi je drugače slabo.
, jaz sem pa itak skoz lačna
zaenkrat ve samo moja mami in moja prijateljica. Mojmu tatu bom verjetno povedala po naslednjem pregelu, to bo ko bom noseča dobrih 10.tednov. Sem imela v prejšnji nosečnosti slabo izkušnjo ko sem šla na čiščenje ko sem bla noseča 9tednov in sem si do takrat mislila, da je pa ja vse v redu...pa ni bilo in pol vsem povedat da se je slabo končalo...Ne, ne, bom raje mal kasnej.