|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
18.3.2010 13:04:14   
emibu
s tem orodjem pa zgleda da so usi deci isti moj se tut zabuba u merkurju p kr neki kupujeuser posted image user posted image fora je u tem da sploh ne rabi..

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
18.3.2010 13:27:19   
Teja K
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

katero kremo za bredavice boste imele? Emibu jaz uporabljam oz. sem kupila od babylove v dm ampak v prvi nosečnosti pa je nisem uporabljala
katere nastavke za dojenje naj kupim čisto male za začetek? neeeeeee, nam je svetovala, ta velike ali pa srednje nastvek v MŠ, tudi prvič sem imela velike nastavke
kje bi dobila najceneje tetra plenice to se mi zdi mal taka čudna cena 10 plenic 18 eur??tetra plenice sem jaz kupila v dipotu, za 10 kom sem odštela 11€, sem pa nato videla v rutarju 10 kosov po 9,99€, ampak jih je zmanjkalo
kje kupim bepanthen kremo? tok je blo govora o njej vidla je pa nisem še nikjer??Kremo kupiš v lekarni
katero in koliko adaptiranega mleka za rezervo naj kupim?nimam pojma, sama nisem dodajala, ko pa sem bila v bolnici zaradi izvenmaternične nosečnosti, pa mali ni hotel nobenga umetnega mleka jest, zato so po nasvetu patronažne sestre (ki je hodila k mojemu dedku) rečili kravje mleko z vodo, je rekla da je bolje da to je kot pa da je lačen
Kje nakupujete kaj me zanima če je kašna cenejša trgovina pa da bi se dalo preko spleta za zdaj sem naročvala sama pri bc in pikapolonici... jaz sem vzmetnico nabavla preko www.soncek.si, drugače pa malo pobrskaj po netu...

Drage moje... evo našla link za pampers popust, se mi je kar ob strani na gmailu pojavil user posted image user posted image , ja verjetno zelo velikokrat brskam po straneh z otroško opremo, plenicami itd.

in glede na to, da je objava na pampers strani, se ga je lahko uporabilo v večih trgovinah, šele sedaj sem vidla da je bila akcija samo do 15. marca user posted image , ma vseeno pripopam, mogoče pa se kasneje pojavi še kak kupon z drugim datumom

http://www.pampers.cz/cz_CZ/docs/Pampers_Gallop_Ecoupon_SLO.pdf

no to naj bo ta post in upam, da mi ga bo objavilo

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
18.3.2010 13:30:52   
Teja K
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

s tem orodjem pa zgleda da so usi deci isti moj se tut zabuba u merkurju p kr neki kupujeuser posted image user posted image fora je u tem da sploh ne rabi..

Emibu jaz to doživljam vsak dan user posted image user posted image user posted image , pa ima moj selitveni servis ne kakšno delavnico... to je njim kot pri nas nakup oblek ... vedno jih rabimo... oni seveda tega ne razumejoj in zato nas grdo gledajo če pridemo domov z več vrečkami... no jaz sem mu samo enkrat povedala, da tako kot on rabi pištolo za menjavo gum (kao je bila ful ugodna, ja k ni mela vseh stvari zravn - ostale stvari bi stale dodatnih 300€), tako jaz rabim nove majčke in oblačila... je pa res, da od kar sem noseča sem zapravila čisto malo za moja oblačila user posted image  in moram rečt, da nekaj že dejam tudi na stran za takrat ko bom imela spet svojo postavo user posted image user posted image , verjetno bo šlo vse za Lino in Davida, ampak v glavnem šparam za cunce šoping user posted image  

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.3.2010 13:46:29   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

LJ-SREČANJE: Če ste za, predlagam naslednjo soboto, 27. 3. ob 15h, ko bo pomlad že brez dvoma tu. Za kraj srečanja pa predlagam Čolnarno v Tivoliju, tako da bomo lahko združile naravo in tortice! Vse koordinate so še premakljive - kaj pravite?

Joj, jaz bi šla pa takrat v Ikeo. Je možno v nedeljo? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
18.3.2010 13:46:56   
Angel_Tian
zivepo - saj nočem bit nesramna, ampak če te je komanda za zvezke poslala, kaj pol po forumu skačeš? user posted image user posted image user posted image

Moj možek žal nič kaj ne zna sam naredit, ker prej nikoli ni smel. Saj njegov ata je tudi bolj nerodne sorte, mama pa glavna v komandiranju, narediti pa tudi ne zna nič kaj najbolje. Jaz pa sem imela to srečo, da je moj ati multitalent in vse zna sam narest, jaz pa sem mu vedno in povsod lahko pomagala. Tako znam narest marsikaj, da je še kakemu dedcu nerodno poleg user posted image No, moj je raje jezen name, ker jaz znam in on ne user posted image Pa zaradi tega se prav nič ne sramujem, saj se nikoli ne ve, kdaj bom kakšno znanje potrebovala. Ampak jaz mojega vsaj spodbujam h kakemu delu, tako da vsaj poskusi. Žal nima nekih živcev, če slučajno v prvo ne uspe kot bi moglo user posted image Toda tak je postopek učenja ane, ne gre vse tako gladko kot si zamislimo.

emibu - ti šifranti niso več tako dragi kot so bili včasih. Tule imaš link, kjer sem se jaz zanimala zanj. Mislim, da je nekje okrog 300 eur, je pa odvisno seveda od modela.

http://www.vovko.si/120/elektronski-pristopi

Pri tej isti firmi sem tudi za notranja vrata gledala. Sem pa za vrata gledala še pri Lip Bled in Maton (model Starlet, ki bi naju stal ca 2.600 eur za 6 polnih in 2 s steklom kombiniranih vrat).

http://www.lip-bled.si/notranja-vrata.aspx
http://www.maton.si/notranja-vrata.html

Krema za bradavice - LANOLIN
Nastavkov za dojenje ne nameravam kupovati, jih v prvo nisem potrebovala.
Tetra plenice ne vem, kje so najceneje.
Bepanten kreme ima vsaka lekarna.
Adaptiranega mleka po moje ne rabiš kupovat v naprej, saj sploh ne veš, če ga boš potrebovala. To lahko gre v skrajnem primeru tudi tvoj iskat, preden se vrneš iz P. Jaz sem na začetku kupovala Novalack, potem sem pa prešla na Bebo. Moraš vedet, da ko pakungo odpreš, nimaš nekega dolgega roka za uporabo, detece pa popije na začetku zelo malo - seveda, če bo sploh potreba po dodatku. Če pa že hočeš nabavit, pa več kot eno škatlo ne kupuj.
Nakupujem pa preko spleta nič kaj. Naročevala sem že pri Pikapolonici, BC in Neckermanu. Pa najraje se odpravim v živo na obisk v trgovino user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2980
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 13:53:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2981
18.3.2010 13:55:03   
farina
punce, tiste ki ste opravljale test za sadkorno,...ti že tam povedo da imaš povišanega al nič ne rečejo pa pošljejo izvide gin.?

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
18.3.2010 13:57:00   
Angel_Tian
teja k - hvala za kuponček user posted image user posted image Zdaj mi je jasno, zakaj ga jaz dva dni nazaj na BC strani nisem mogla natisnit user posted image

Orodje za moške duše - ok, naj nabavi, če bo potreboval (oz, če ve, da bo potreboval vsaj 2x) in če bo znal uporabljat. Drugače pa naj da roke vstran user posted image user posted image Moj je recimo tudi pod nujno enkrat v akciji nabavil te gurtne, ker so tak fajne in praktične za robo privezat. Pa kaj mu koristi, če ima nabavljeno, uporablja pa ne, ker ne zna???? Če samo pomislim, kako je v torek hotel pripeljati tisto lestev iz MB, me glava zaboli. Ampak saj sem jaz bila vsega kriva user posted image user posted image ker pač znam gurtno usposobit user posted image Se oproščam vsem moškim, če sem preveč tehničen tip in znam kaj sama narest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 13:57:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2984
18.3.2010 14:20:20   
Angel_Tian
Aja, tole sem vam hotela še povedat. Tian se s tole knjigo v vrtcu pripravlja na rojstvo dojenčka, to mu mora ravnatelj vsak dan nekajkrat prebrat. Sta mi jo včeraj Tian in njegova vzgojiteljica pokazala in Tian je cel navdušen listal in ponavljal: mamiiiiii, glej!

http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_1254_9789616217880_Podobe_za_najmlajse_dobili_bomo

user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2985
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 14:27:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Meemee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2986
18.3.2010 14:29:32   
strelkica
KREMA ZA BRADAVICE- nobene kreme ne rabiš, lahko sploh ne boš imela razpokanih, če pa že je najbolje materino mleko. Vsake tolk ga mal stisneš in razmažeš po bradavici, tudi za vse ostale rane in vnete očke pri dojenčkih je naše mleko najboljše, tako je meni rekla patronažna in vse je preizkušeno, deluje.

NASTAVKI ZA DOJENJE- tudi ni rečeno da jih boš rabila, če ti bradavica že zdaj lepo izstopi mislim da niso potrebni, jaz jih nisem nikoli uporabljala, se mi zdi bolje da si priskrbiš črpalko za prsi.

TETRA- Recinko d.o.o., tam imaš najceneje, veliko stvari.Tisti link od paketov za novorojenčke odpri. tam nekje na levi strani pa imaš potem link od "spletna trgovina recinko". Jaz sem šla tja iskat plenice, previjalno, krpice, sterilne zloženke, vato,... cene so iste kot če nabereš paket po izbiri

BEPANTEN-kupiš v vsaki lekarni, za drugje ne vem

ADAPTIRANO MLEKO- eno škatlo, ravno tolk da imaš za vsak slučaj. Jaz sem uporabljala Aptimil 1. Če boš pridna pri dojenju, ne boš potrebovala dodatka, se pa lahko zgodi, da ne boš imela mleka. Nismo vse mlekarce user posted image .

NAKUPOVANJE-jaz kupujem največ v BC in Pikapolonici, kakšno stvar tudi v E leclerku. Kakšne večje stvari pa poglej na ceneje.si se mi zdi da je tam ti vrže trgovine kjer so izbrani izdelki cenejši.

Upam da sem ti kaj pomagalauser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
18.3.2010 15:52:52   
isabeaux
Živjo čvekiceuser posted image user posted image

Uh...ste zelo pridne..redno vas berem, ampak velikkrat mi zmanjjka pol časa za pisanje... No glede tetra plenic...v dm - u jih imajo mal cenej...sicer pa v kiku...smo jih mi nakupili...za 3 smo dali 2,99...to pa se že pozna...a ne user posted image

Povejte mi, a ma še ktira probleme z otrdevanjem trebuha večkrat čez dan in noč...pa krči...in to kljub magneziju?

Lepo bodite na tako lep sončen dan...papa

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
18.3.2010 16:32:49   
milena2222
Glede medenične vstave:
Do 35. tedna nosečnosti otročiček pogosto menjava svojo lego v maternici, saj ima zaradi svoje majhnosti še zadosti prostora. V 36. tednu pa mu zaradi njegove hitre rasti zmanjka prostora za pogosto obračanje. Tako si otrok najde najudobnejšo lego in ostane v njej do konca nosečnosti. Navadno si plod izbere položaj z glavico navzdol, ker se tako bolje prilega jajčasti obliki maternice. Včasih pa iz različnih razlogov otrok ostane v medenični vstavi, to pomeni z ritko ali nožicami naprej. Ko zdravnik ugotovi, da je plod še vedno v medenični vstavi, lahko nosečnica z nekaj povsem preprostimi, a zelo učinkovitimi vajami spodbudi plod, da se obrne. Najboljši čas za tri preproste vaje, ki vam jih predstavljamo, je od 34. do 37. tedna nosečnosti, pri dvorogi maternici pa v 27. tednu nosečnosti. Vaje v zdravi nosečnosti ne škodijo in nimajo stranskih učinkov, zato jih je vredno preizkusiti. Vseeno pa se pred izvajanjem vaj posvetujte s svojim ginekologom, ki spremlja nosečnost.Kadar je otrok v pravilni, glavični poziciji, omenjene vaje niso priporočljive, saj se otrok lahko iz glavične vstave obrne v zadnjično vstavo! 1. Nosečnica se postavi na vse štiri. S koleni in komolci se nasloni na tla, zadnjico ima dvignjeno. Z zadnjico in boki miga sem ter tja, levo in desno ter gor in dol. To dela 20 minut. Prej si lahko z mehkimi blazinicami zaščiti kolena. Po 20 minutah vadbe naj si nosečnica vzame dve uri počitka in nato preide na drugo vajo. 2. Ženska leži na tleh. Noge pokrči v kolenih in dvigne zadnjico. Pod zadnjico si lahko podloži 2–3 velike vzglavnike, da si olajša vajo in tako čim dlje drži zadnjico navzgor. Z zadnjico začne zibati levo in desno, sem ter tja in po malem gor in dol. Vajo dela 20 minut. Po 20 minutah naj si nosečnica vzame dve uri počitka oziroma poljubno preživlja svoj čas, nato naj preide na tretjo vajo. 3. Ženska se plazi – pomika po prostoru po vseh štirih. Dobro je, če si pred tem zaščiti kolena in dlani. To dela 20 minut. Omenjenim vajam posvetimo 1–2 dni. Po navadi zadostuje že en dan. Naslednji dan preverimo lego otroka. Če se otrok ni obrnil v pravilno lego, vaje drugi dan ponovimo.Včasih kljub našemu prizadevanju otrok vztraja v svojem izbranem položaju. Plod take lege nikoli ne zavzame brez razloga. Odvisna je od materinega telesa, dela, ki ga mati opravlja, gibanja, dražljajev iz okolice, od popkovine, prostora v maternici, od mesta posteljice … TUDI MASAŽA POMAGAKot dodatna podpora za dosego pravilne lege ploda pomaga tudi redna masaža stopal. Masira se zunanja stran obeh mezinčkov na nogah, saj je tam točka, ki spodbudi plod, da se sam obrne v pravilno lego. Hkrati masaža te točke preprečuje zastajanje urina pri nosečnici in zatekanje. Natančneje se ta točka v akupunkturi imenuje B67.Metoda zagotavlja 70-odstotno uspešnost. V tujini to tehniko obvladajo skoraj vse babice, ki bodoče mamice spremljajo skozi nosečnost. LUČKA PLODU KAŽE POTTretja tehnika je stara metoda z lučko. Nekatere babice nanjo prisegajo. Temelji na prepričanju, da se otrok pomika za svetlobo. Če je torej glavica na vrhu trebuha, pod žličko, tja usmerimo lučko in jo počasi pomikamo ob strani trebuha navzdol ter zaključimo na sramni kosti. Izberemo si vedno le eno stran, po kateri potujemo z lučko. Torej, samo na levi ali samo na desni strani trebuha.Pomaga nam, če vemo, kam otročiček gleda, kam ima obrnjeno glavico. Če jo ima obrnjeno v desno, se bo laže obrnil v desno, zato z lučko potujemo od zgoraj navzdol po desni strani trebuha.V isto smer si lahko nosečnice same ali s pomočjo partnerjev nežno masirajo trebuščke. Eterična olja, ki se za ta namen lahko uporabljajo, so olje ilang ilanga, rmana, cedre ter vrtnice; dodamo jih osnovnemu, naravnemu masažnemu olju (olivno, mandljevo). GIBANJE IN PRAVILNO SEDENJEK pravilni legi ploda pripomore tudi gibanje nosečnice, posebej plavanje. Med plavanjem je priporočljivo narediti kakšen preval, če ga nosečnica seveda že od prej zna.Pomaga še pravilno sedenje. Nosečnica naj vedno, skozi vso nosečnost, sedi z zravnano hrbtenico in rahlo razširjenimi nogami.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
18.3.2010 17:47:53   
klupko
Pozdravljene punce :)
Ene 2 uri že berem in sem komaj prišla skozim koliko ste predebatirale.. :)
Mi smo že v 32tem tednu in razmišljamo kako bo hitro navihanček z nami. Kadarkoli se lahko rodi, starša pa še imena nimata pripravljenega, kaj šele kaj drugega. To ni več za nikamor no. :)
Sem zasledila da zivepo ima nek cuden izcedek...ki se tudi pri meni pojavlja. Zmoči mi hlačke in v sredini je ta neka bela sluz, okoli je pa prozorno...v bistvu ni ničesar, le mokrota. user posted image
Najraje se pa res zgodi takrat, ko kam grem in nimam kaj naredit. Dnevnih vložkov ne nosim več, ker imam občutek da se z njimi dosti več potim spodaj.user posted image Raje večkrat na dan preoblečem gatike in imam mir.
Drugače se jaz že dolgo časa borim z glivicami, tako da predvidevam da so tudi tej izcedki posledica teh okužb. Ne vem..

Zanimalo bi me kateri prašek boste uporabljale za otroške cunjice? Jaz sem kupila nek beli Persil Sensitive.. Pa v MŠ so rekli, da ne smemo uporabljati mehčalca za otroške cunje. Mislite da bo ta detergent ok?
V MŠ so tudi rekli, da naj otroške cunje ne peremo skupaj s svojimi. Mogoče sem čudna, ampak to se mi zdi nepraktično in smotano. Imamo namreč 6,5 kilski pralni stroj in preden to nafilam z otroškimi oblačili, bom ravno spraznila vso njegovo zalogo oblačil. user posted image Pleničke bom itak kuhala z brisačami, pa kake svetle bodije bom najbrž tudi kuhala in podobno. Kaj pa naj z barvastimi oblačili? Ve boste prale posebaj ali kako?user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
18.3.2010 17:54:04   
emibu
jst nisem nič kuhala samo use sem preprala na 40 stopinjah uporabla sem pa dreft in ko začnemo za sebe prat ga bom definitivno uporablala naprej sem zdej še svoje cune prala z njim ker mi ga je ostalo in opažam da takrat me ni peklo tam spodaj tako da zgleda da imam alergijo na mehčalce al pralne prahe..drugač pa u dm-ju mi je svetovala tudi linijo frosch al neki tazga..

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 18:11:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 18:32:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2993
18.3.2010 18:40:23   
Teja K
Milena2222 full hvala za te vaje, sem si jih kar kopirala v wordow dokument, da ne bom potem iskala user posted image

Klupko tudi nam so svetovali ločeno pranje oz. potem je dodala, da pač naj peremo otroška oblačila s kakšnimi oblačili od mamic, ki niso tolk umazana kot tiste od očetov user posted image . Za prvo pranje pa sem tudi jaz kupila ta persil, ampak ga bom uporabljala kar za vsa oblačila... Mehčalec pa velikokrat sploh ni potreben pri teh tekočih praških, še posebej če cotike sušiš v sušilcu... takrat jih tudi ni potrebno likat... No jaz sem v prvi nosečnosti sampo prvih 2x zlikala plenice, potem sem jih samo zlagala kar sproti za široko povijanje user posted image user posted image .. Z kuhanjem pa ne vem kako bo... jaz tega ne prakticiram... mogoče kdaj kakšne tetre plenice, ki sem jih jaz uporabljala tudi za slinčke in so bile popackane od kašic, ali pa le včasih ko je imel bolj oreng kakec user posted image user posted image , še posebej takrat ko sem špinačo jedla

Živepo uuuh močna vročina, pri nas je takšna vročina stalnica user posted image , zmeraj mu naraste na full... so pa taki reveži ko zakuhajo

Gromska in Memeee, če bom tisto nedeljo v Ljubljani se vam pridružim user posted image ... kje bom pa bom vedela šele naslednji tedeni...

No sedaj grem pa kuhat... lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 2994
18.3.2010 18:46:53   
klupko
Tole pa res ni smešno. Jaz bi direkt na urgenco laufala z njo. Glede na to, da so pediatri tako nemarni in ti niso nič pametnega ne dali, ne svetovali, bi mogoče res počakala da končajo izmeno, da ne bojo težili na urgenci zakaj nisi šla k njenemu pediatru. Greh je da se otrok tako matra. user posted image

Jaz sem pa danes ostala doma, ker sem bila malo izžeta in sem rekla da rabim počitek, če me hočejo čez vikend v trgovini. :)
In že odkar je moj šel v službo, sem za računalnikom in preležavam z enega boka na drugega.user posted image
Prej pa pride tašča gor in začne da kje sem, da me nič ne sliši že cel dan..tralala..sem rekla da malo berem za tetra plenice in sem rekla da jih imam namen kupit ene 30. Tudi če ostanejo, ne bojo zgnile, otrok bo pa menda še kaj. user posted image user posted image
Pa je takoj začela s predavanjem da tega ne rabim toliko, da kako so nas včasih poštimali, da ne rabiš več kot eno plenico na dan. Ma pejt se solit! Ne vem, al smo bli mi tako pridni, da nismo nič bruhali in svinjali, ali so bile pa mame včasih take packe, da so nas brisale z umazano pleničko. Mislim, kr neki.user posted image
Pa karkoli sem ji kontrirala, je dvignila ton. Nisem pri volji za kreg, ampak sem rekla mojemu da če mi bo še naprej tako skakala po glavi in se vtikala v stvari ki se je ne tičejo, ne odgovarjam za svoje besede. Ko bo dala kaj denarja za nakup opreme, lahko svetuje kaj bi bilo dobro kupit. Pa še to lahko samo svetuje. user posted image
Res se nočem kregat, ker vem da mojega ubija ko smo v slabih odnosih, ampak ne bom prenašala pametovanja. Od zdaj naprej ji ne bom nič več rekla ne kaj sva že kupila, ne kaj imava namen kupit, ker se je te stvari absolutno ne tičejo. Ona bo z mano govorila s takim tonom...pha! Kis maj es bić!

Neposredna povezava do sporočila: 2995
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 18:50:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
18.3.2010 19:32:33   
emibu
punce mene kr k tlom vleče boli me križ in ko da bi me va wc zvijalo sem šla kakat sem misnla da bo bolš pa je isto prsi mam tko težke da mi bodo stran padleuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2997
18.3.2010 19:36:52   
emibu
Naj povem še to da mi je med tem ko sem kihnla ušlo mal urinauser posted image user posted image a to še use spada pod nosečnost?neki bi mi pa lahko prizanesu...user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
18.3.2010 19:37:52   
klupko
Aja, nisem rekla da je prej govorila, da bo ona nabavila tetra plenice....user posted image
Zdej sm ji pa rekla koliko stanejo od Tosame pa se je začela vadit kao da zakaj morajo biti ravno od Tosame!!user posted image user posted image
Človek, še popadke bom dobila od smeha. Saj jih bom šla v Rutarja kupit, tudi če ni ista kvaliteta, se mi zdi duplo nižja cena pomemben faktor.. Pa ne pričakujem nič od nje..bova midva že poskrbela za svojega fanta, ampak smešno mi je kako govori, da bo ona kupila to pa ono, potem ko pa rečeva da greva kupit, se potuhne. Isto je bilo za jogi. Ona bo kupila jogi, ona bo kupila jogi...ok, vredu...najdla sva jogi za 75€, pravi ja, jaz sem vidla v reklami jogi za 3o€ in se mi je zdel čist vredu. Zmračilo se mi je pred očmi. Noben je ne prosi za en evro. Rekla sem daj toliko kot si namenila, bova midva dodala...potem je nekako prebolela in dala 60€, pa sva še vedno morala dodat. Muka mi je ko se bo potem hvalila da sta nama onadva kupila jogi kot da je kupila vse za otroka. Joj, sovražim jo user posted image
Jaz bom zaenkrat kupila 30 plenic, potem bom pa vidla..vložkov mislim nabavit ene 15 paketov za začetek. Če pa slučajno zmanka, mi je prav žal, bo pa šel gospodič iskat. Bo vzel vrečko od vložkov s sabo da ne bo napačnih vzel pa bo.user posted image
Zivepo jaz se oglasim na večerji!! :) Obožujem pečen krompir...ne rabim ne mesa, ne solate, ne tebe..haha...samo krompir user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2999
18.3.2010 19:43:04   
carly
Ojla
glede adaptiranega mleka, v dm-u imajo od Aptimila tudi čist tamale pakunge, kao za enkratno uporabo, jest sem si že prvič kupila par teh vrečk zdej jih bom pa tudi, ravno toliko da imam doma za par obrokov če bo kakšna panika.

tiste vaje za obrat otroka bodo pa meni tudi prav prišle, komaj čakam na torek ko imam pregled da vidim če se je slučajno obrnil, ampak glede na brce se mi zdi da je še vedno na ritki.

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?