|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
19.3.2010 8:53:48   
emibu
problem je da dela samo ob torkih moja Guser posted image user posted image user posted image čist sem zmedena sploh nevem kaj naj nrdim...ena marčevka mi je napisala da pri njej je bilo isto no tui ena junijčica ima isti problem kot jaz in marčevki se je začel ob teh znakih krajšat MVuser posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
19.3.2010 8:55:42   
Teja K
Emibu saj pol pa boš mogla počivat, pa zdaj tudi ni nobene panike več, če bebi pride... nič jokat no..., poišči telefonsko od vaše porodnišnice pa pokliči tja pa vprašaj za nasvet... so prijazni in ti povejo ali je boljš da prideš ali je potrebno počivanje...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
19.3.2010 8:56:07   
strelkica
Dobro jutro!

EMIBU:

Ojoj user posted image a gremo rodit? Kdaj pa imaš datum poroda? Pri meni je tudi tako, pa enostavno počivam kolker se le da, dokler me ne bo orenk zagrabil user posted image . Mene edino to bega ker je mali še vedno zelooo aktiven se ni nič umiril. Edino ko mi trebuh otrdi takrat je miren.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
19.3.2010 9:00:40   
strelkica
EMIBU:

Ti kar pojdi v porodnišnico in te naj pregledajo, tudi če boš poklicala ti bodo rekli da se pridi pokazat. tako je bilo pri meni. Pa ne jokat no. Tako kot je Teja K rekla, zdaj je že tako razvit da ne more bit več nič narobe. Z mano se je G pohecal, je rekel: Če se zdaj rodi gre lahko že sam s potovalko domov. Kam pa boš šla rodit?

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
19.3.2010 9:06:20   
julka8
zivepo - ja spet parketar, heheuser posted image user posted image ne sej to je tle k sm js doma, pr fantu je sicr tut en parketar ampak un šušmar popoldne.. tko da tle pr nas nima tašča nč zravnuser posted image se je pa mal umirila, mogoče sm ratala bol odločna pa se mi to vid oz. to oddajam al ka pa vem...user posted image user posted image
pa spet user posted image user posted image za pio

emibu - a ne bi vsaj poklicala u P da vidš kaj ti svetujejo?
drugače pa ja, res se vidi, da gremo h koncu... mene tut dajejo kaki taki občasni krči oz. lažni popadki, ampak drgač (razn tega da sm ku tankuser posted image user posted image ) sm kr ok.. mal mi gre že na živce to sedenje od učenja, bi šla prov mal na sprehod - pa po regrat user posted image magari, sam kaj ko tle bo treba še mal počakat, komi snega pobira user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.3.2010 9:08:07   
Teja K
julka8 ti kako pa boš nabirala regrat? Jaz ga imam tudi strašno rada, ampak imam nekak težave pri sklanjanju ali pa klečanju, se bojim da me bo na glavo prekucnilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.3.2010 9:10:47   
strelkica
Hahahahaha..... ja punca noge narazen, pa počep, tako da je trebuh med nogami hahahahaha....

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
19.3.2010 9:11:03   
Angel_Tian
Dobro jutro ženske,

jaz sem danes že čisto adijo user posted image user posted image Ko uspem ušesa odpret, imam nos čisto zabasan. Ko pa nos kolker tolk usposobim, pa slišim ne več user posted image user posted image user posted image
Imam občutek, da se me nek prehlad lotuje user posted image user posted image
In dokaz, da sem bolana - včeraj sem se celih 15 minut pogovarjala s taščo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
19.3.2010 9:14:08   
emibu
PDP mam pele 19.5!!kar pomen da bi bil nedonošen..
nič jst bom poklicala pa bom vidla kaj bodo rekli..upam samo da mi nebo treba dol ostat ker pol bo šele krizauser posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
19.3.2010 9:16:24   
Teja K
Emibu pokliči pa boš videla, v najslabšem primeru boš v bolnici ostala in ti bodo dali injekcijo proti popadkom... itak, da bi bil nedonošenček, ampak je že oreng baby tako da brez strahu...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
19.3.2010 9:17:30   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: farina

punce, tiste ki ste opravljale test za sadkorno,...ti že tam povedo da imaš povišanega al nič ne rečejo pa pošljejo izvide gin.?

Test sem imela ob 8ih, pa so mi rekli, da me bojo do 14ih na mobija poklicali, če bo kaj narobe.

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
19.3.2010 9:19:36   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

meemee a bi ti men lahk prnesla 2kom otroških stolov plosim plosim plosim user posted image
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50176643

če bi bili bi imela roza mamut stol če na zelenega ali rumenega

No problem user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
19.3.2010 9:22:56   
emibu
no tkole jst sem poklicala in povedala rekla mi je da če me zelo skrbi naj se pridem pokazat oz. da naj se uležem in strogo mirovanje čez vikend v torek pa na pregled ker dela moja ginekologinja morem pa bit pozorna na to da se otrok nebo umiril pa spit usaj 2 litra vode da se bom normalno polulalauser posted image nevem kaj ma to veze sam dobro..Tak da zdej se grem uležituser posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
19.3.2010 9:26:37   
strelkica
Emibu:

A se ne bi šla pokazat, vsaj potem popoldne, ko ni gužve, da boš imela miren vikend?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
19.3.2010 9:28:36   
emibu
ja sej vem ja počakala bom da pride moj domov ob 2 pol pa boma šlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3040
19.3.2010 10:27:39   
Angel_Tian
isabeaux - ja super, plenica za euro se pa res splača. Vidiš no, v Kiku se pa res nisem spomnila zanje pogledat user posted image

Meni trebuh večkrat dnevno otrdi za nekaj časa. Sem omenila svoji G, ampak je vse ok kot se je izkazalo na pregledu. Krči pa me tudi mučijo, ampak vedno manj - manj, odkar sem enostavno nehala pit magnezij user posted image user posted image

milena - ti pa pridno preučuješ literaturo user posted image user posted image

klupko
- pozdravljena po dolgem času.
Glede praškov in mehčalcev. Jaz nisem in tudi ne bom (če ne bo to detece slučajno kake alergije imelo) prala nič drugače kot do sedaj. Sem ves čas tudi mehčalec uporabljala, čeprav so nam tudi v MŠ odsvetovali. Imam pa ali Ariel tekoči prašek ali pa Lidlove. Mehčalec pa za otroške cote Lenor sensitive. To se mora vsaka zase odločit ali bo uporabljala mehčalec ali ne. Jaz sem ga, ker ni mali imel nobenih težav s kožo, drugače bi pač vsaj njegove cotice samo s praškom prala.

Perem pa jaz še vedno (in od vsega začetka sem jih) otroške cote posebej. Če tako nanese, pač ni čisto polni stroj. Imam raje tako kot pa da potem atijeve dlake spravljam iz tistih malih cunjic user posted image

zivepo - ma boga Pia no, da se je je spet lotlo. Upam, da ni resno do kake pljučnice prifurala user posted image

klupko - tvoja tašča naj kar neha pametovat okrog tetra plenic. Jaz sem jih imela v prvo 40, pa jih bom za zdaj še vseeno 10 dokupila. Saj to je taka stvar, ki jo lahko tudi kasneje uporabiš, tudi če ne bi bilo več otrok. Moja mami ima še vedno dve moji plenici in z njima čisti okna.
Aja, pa dobrodošla v taščinem svetu user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
19.3.2010 10:37:07   
Angel_Tian
emibu - iz mene ni tako lilo in nisem potrebovala po dva vložka naenkrat. Niti nisem porabila 15 paketov, ker sem hitro lahko na tanke vložke preklopla. Je pač čišča malo dlje časa trajala kot pri kateri drugi.

Jaaaaaaaaaaao, kako gužvo imam danes, da vas še prebrat ne uspem.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
19.3.2010 10:58:10   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

meemee a bi ti men lahk prnesla 2kom otroških stolov plosim plosim plosim user posted image
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50176643

če bi bili bi imela roza mamut stol če na zelenega ali rumenega

No problem user posted image

Aja, še to. Želiš 2 roza ali 2 zelena ali 2 rumena ali je vseeno, če sta različnih barv? user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
19.3.2010 11:05:24   
Teja K
Moje nosečke, dajte mi povedat, ali se katera spet sooča z jutranjo slabostjo? Ker jaz opažam zadnje 3-4 dni, da mi je spet slabo. Zjutraj je spet cel podvig si zobe umit, vožnja za busom je grozna, popoldan se potem stanje umiri... Ima še katera takšne težave?

Angel ti mene spominjaš na mojga bivšega šefa, ki je vsak petek našel mali milion opravkov, ki jih je bilo treba nujno naredit user posted image user posted image .

Čišča - tudi pri meni ni ne vem kako lilo ven... je pa res, da sem vložke menjavala zelo pogosto, tako da sem jih kar nekaj porabila ampak tudi ne 15 paketov...

Zivepo - en nasvet glede vozička, jaz sem sedaj našla voziček x-lander xt, a ga mogoče poznaš? Ker jaz še vedno nisem kupila vozička... Sicer sem se že odločila za gt3 tudi lupinico imam za gt3.. tako, da če mogoče kaj veš, a mi lahko malo opišeš user posted image , ko bo Pia zdrava, se ne mudi user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
19.3.2010 11:29:46   
emibu
teja k-meni v začetku ni bilo slabo zdej proti koncu mi pa je sploh kdaj malo bolj do želodca mali pririne zna it kr tečno..

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
19.3.2010 11:39:42   
Angel_Tian
moi - ti postajaš nevarnost ne več samo zase, ampak tudi že za druge. Ali zdaj res daš čist mir (kar ni najbolj priporočljivo) ali pa začni stvari delat POČASNEJE. Živčkanje in hitenje ti očitno ne leži, vsaj trenutno ne.
Predvsem pa umiri sebe in svoje roke, preden boš štručko v rokah držala. Ker ne vem, kako bo kaj, če se te bo ta nerodnost potem še kar držala user posted image

Kavo nehaj pit al pa kake energijske pijače se tudi ne lotit slučajno user posted image
In nehaj se tolažit s tem, da je nerodnost v vaši familiji med nosečnostjo "obvezna" user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tele ti pošiljam za majhno tolažbo.

sabri - ja upam, da še ne pristaneš med marčevkami no. Malo pa le še počakajte punce - ok, pakirate lahko, rojevat vam pa še ni treba.

Kako kaj tvoja mala, jo imaš še doma ane?

zivepo - lepo porihtajta pri zdravniku danes. Pa ne se pustit odlovit prehitro. Takle vročina ni več smešna.

teja k - se popolnoma strinjam s tabo, da denar za nakup tetra plenic ni stran vržen. Povsod prav pridejo, ne samo za široko povijanje in podiranje kupčkov user posted image

user posted image user posted image za odločitev glede študija. Že sama veš, kolikor zmoreš. In če vidiš, da trenutno ne gre, se res nima smisla mučit. Bi ob taki nekoncentriranosti tisto sedenje ob nalogah bilo čisto nekoristno. Boš že - kot vedno rečem - saj te bo vse počakalo user posted image

emibu
- kar ne panike zagnat, kot so ti punce svetovale, idi v P ali pa jih pokliči. Naj te malo pregledajo, saj to je njihovo delo. Ti si boš pa tudi na jasnem, pri čem si in boš lahko bolj mirna, ko boš vedela, kaj se s tabo dogaja.

julka - iiiiiiiiiiiiii, tudi jaz moram it malo regrada nabrat. Mi na srečo že nekaj časa nimamo več snega in Tian bo z veseljem pomagal pri nabiranju user posted image Jedla ga bom pa tak sama, ker moj ni za travo user posted image user posted image

strelkica - tako jaaaaaaaaa user posted image user posted image počepnit in trebuh med noge pa je vse tako enostavno user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
19.3.2010 11:45:57   
Sky3
jutro babnce! user posted image

moram pokomentirat Emibujin strah - če te zelo skrbi, kar idi, da te pregledajo, sicer te pa lahko pomirim, da imam jst težave s temi krči že cca 1 mesec. bili so tako hudo močni, da sm se ponoči zbujala zaradi bolečin in bila solzna (sicer dobro penašam bolečino). ko sem imela pregled, me je G pomirila, da ni nič narobe, dala mi je recept za buscopan in priporočila magnesol šumeče tablete. zdej so krči znosni, še vedno pa se ponavljajo vsak dan/noč. očitno bo to tako do konca nosečnosti - sm jih že vzela za svoje. user posted image
Nosečnosti so različne in težave, ki jih spremljajo se lahko malenkost razlikujejo, ene skoraj ne vejo, da so nosečke, druge ornk občutijo... osebno sem očitno ena izmed tistih, ki jih mal bl matra vseskp (sem deležna tudi močnega zatekanja), tko da zdej mičken več počivam. bo že. delat grem še danes in ju3 potem pa samo še za faks poskrbim in počakam na malega navihančka! če bo kej prej prišel, se tut ne bom nič branila user posted image

skratka Emibu, nič skrbet, nič jokat, ker bo vse ok! user posted image mal več počivi pa G omeni bolečine in ti bo verjetno svetovala isto kot meni. baje so ti krči zelo pogosti in po večini povsem nedolžni (priprava maternice na porod) tko da nasmeh na obraz! punce, se že bližamo koncu, hkrati novemu začetku! user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
19.3.2010 11:49:15   
Angel_Tian
teja k - z jutranjo slabostjo nisem imela še nikoli težav, tudi sedaj jih nimam. Mi pa večkrat hoče vse nazaj čez grlo vrnit po kosilu. Sploh, če se sklonim je kriza.

Ne, ne, naj te potem raje moj šef spominja na tvojega bivšega šefa user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz ob petkih nekak nimam neke velike potrebe po toliko dela. Ampak ta teden šefa dva dni ni bilo na firmi in si je danes vzel čas za opravke v pisarni user posted image user posted image So pa čudne tudi stranke, ko vsak teden najraje ob petkih rešujejo svet. Pred vikendom imamo stalno največ nekih ponudb za naredit user posted image
Saj še malo in bom kar lep čas rešena tega pisarniškega norenja user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
19.3.2010 11:51:25   
emibu
tole me zanima:
http://cgi.ebay.de/Jogger-Roadster-3-Rad-Kinderwagen-Tragewanne-braun_W0QQitemZ230450202077QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item35a7e705dd

koliko znaša poštnina in koliko časa se čaka na ta vozek?? jst pa moja nemščina in ne zastopim nič..če mi katera lahko pomaga pa kako se to plača?

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 12:11:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?