klupko
|
Dobr večer :) No, vidim da sem izpadla preveč pedantna glede tega pobiranja s tal. No, da smo si na jasnem..če meni npr. pade jabolko na tla, ga lepo poberem, umijem še enkrat in pojem. Če mi pa pade kos mesa, čokoladem tega sigurno ne bom pojedla ampak bo letelo direkt v koš. Isto ne bi jedla z žlico ki mi je padla na tla..pač najprej pod vodo, potem naprej. Po tleh se tolko umazanije nabere da si sploh ne znamo predstavljat.. Pri nas/ pri tašči pa včasih tudi kužika notri uide če je spuščena..malo prečekira dnevno in njeno kuhinjo in laufa nazaj ven. Pes, ki je zunaj pa je poln bakterij in tudi če ribaš tla vsak dan, bi se jaz bala da bo otrok staknil kakšne gliste ali kaj podobnega. Pač bolje preventiva kot kurativa. Mali otroci itak že sami dajo v usta vse kar vidijo in otroček itak ne ve kaj lahko in kaj ne..če pa odrasel pobira s tal in daje v usta pred njim, tudi nikoli ne bo vedel da to ni prav in da ni zdravo. Navade od malih nog rade ostanejo.. No, to je moje mnenje...vsak pa ve zase in dela tako kot se njemu zdi najbolj prav. Danes smo pa jedli očijevo kosilo..no, sem jaz dokončala ko sem prišla domov, ampak večino je naredil on in sem ponosna na njega. Mamica ga namreč še jajčk ni naučila spečt, tako da bi se težko znašel sam, če ga ne bi jaz par stvari naučila. Sicer priznam da sem bolj igrala na karto očetovstva, ampak se mi tudi zdi fer. Saj bo res kdaj sam z otrokom in ne bi glih rada vidla da otrok je rezultat njegovih prvih poskusov, ali pa da mi ga nabaše z McDonaldsom..kar naj se kaj nauči.. Zdaj ko imava svojo kuhinjo in ko je on doma, jaz pa v službi, kar lepo kaj pripravi in potem skupaj jeva ko pridem domov. Moram priznat da si prve mesece najine veze nisem predstavljala da mi bo to uspelo, če se obdrži veza.. Prej je bilo tako, da je gospa mami pobirala umazane cunje pod posteljo, sama kuhala, pospravljala, ribala, nabavljala in fantom nikoli nalagala nobenih obveznosti, niti jih čemu učila..raje je potem igrala mučenico, ker je "primorana" vse sama naredit.. Cel križ je bil ko smo se preselili in sem pričakovala od mojega da posesa stanovanje, da zriba kopalnico, zloži zlikane cunje, ali pa da zloži štumfe pa gate medtem ko jaz likam kar je za zlikat.. Vedno se je zgovarjal, da so to ženska opravila.. Ma ti bom dala jz žensko opravilo!! Zdaj pa kar pride zraven če kaj delam pa lepo vpraša če mi kaj pomaga, sam posesa, včasih tudi posteljo sam preobleče, posodo pomije.. Sicer so stvari bolj na približno narejene in dosti krat moram kaj popraviti za njim, ampak mi ni problem, ker mi ta njegov trud veliko pomeni in to res cenim. Sem pa zgovorna danes... Cel dan sem bila dobre volje in pri močeh, tako da sem še kar uporabna tudi ob tej pozni uri. Sem razmišljala če to območje visokega zračnega pritiska kaj vpliva na mojega, ki je nizek in se je vzpostavilo optimalno ravnovesje.. Me veseli da gre Pii na bolje!! S temi testi za sladkor..hjao...jaz sem imela enourno testiranje..mislim da samo 30gr cukra in sem morala eno uro bit pri miru, potem sem dala kri in šla domov. Izvidi ok, vsi veseli. Ne predstavljam si v zd bit 4 ure, saj bi mi rit odpadla na tisti klopi trdi neudobni!! Teja...tale s kakci je pa kruta... Mah saj si sama drek naštima (zgodba s pepelnikom), pa je morala teraso pometat. No, pa saj ne da ni med pometanjem že nov filter glodala.. Joj, kar skominja me ko se spomnim kako je ogabna ko nekaj kao dela, pa čik v ustih, z njega pa visi 4cm pepela..ali pa ko šele prižge in vleče kot da je bila par minut brez zraka in je zdaj masko dobila. Ljubi bog No, vrezveze da pred spanjem o njej razmišljam, da je ne bom še sanjala. Jo mam že tako čez glavo. Želim vam lepo nedeljo, dosti počitka, prijetnih brcik in kak sončen žarek.
|