|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
19.3.2010 12:36:16   
emibu
Boga Pia no ti dohtarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image jooi je niso mogli prej bol pogledat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
19.3.2010 12:46:13   
Angel_Tian
emibu - sicer še nikoli nisem naročala preko ebay, ampak tale poštnina je za Nemčijo, torej bo do nas verjetno kaj dražje. Pri opisu za rok dobave pa piše, da je odvisno od države, kamor se pošilja. Plačilo pa preko tistega Paypal user posted image
To bi ti mogel svetovat kdo, ki je že preko ebaya naročal.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
19.3.2010 12:50:15   
Angel_Tian
zivepo - no evo, presneti dohtarji no. Bo vročina kar takole sama od sebe minila, ja pa kaj še vse. Pol pa najdejo vsega i svašta user posted image user posted image
Lepo se cartajta zdaj, pa mirujta malo ta vikend.
Za izpit pa vse najboljše, mogoče ti le uspe naredit.
user posted image user posted image user posted image user posted image za Pio (no, ti si tudi lahko kak objemček vzameš)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3053
19.3.2010 13:07:55   
san
emibu, pošilja samo po nemčiji in v avstrijo, za druge države piše, da moraš kupca kontaktirat. poštnina bo potem gotovo višja, tam okol 30 eur verjetno, je odvisno od kilaže. pa če je sploh pripravljen poslat v slo, ponavad niso ravno... no in seveda moraš imet odprt račun preko paypala, se pravi moraš imet tudi kreditno kartico in to je to. pa tole se bida, hm, kako se že reče v slo?user posted image . se pravi avkcija je to, več kupcev je, ki povišujejo ceno in kdor bo čez 25 minutk dal najvišjo zmaga.
no, če uspeš zvedet od kupca zdele, če ti pošlje v slo, pa kolk pride poštnina, pa če maš že odprt račun, pol je lahko še tvojuser posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 13:11:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3055
19.3.2010 13:14:10   
san
joj zivepo, ma ti zdravnikiuser posted image , včasih ga pa res poserjejo... no, upam, da bo sedaj kamlu bolje s piouser posted image
pa držim pesti za tvoj izpit in res gle, da boš počivala, tale izcedek je svarilo, da pretiravaš

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
19.3.2010 13:24:31   
san
za srečanje nič ne obljubim, zaradi selitve, ampak mogoče mi pa celo uspe prit mimo

emibu, da ti bo lažje se pejt res raje pokazat, da se ne boš sekirala

krči, jaz jih imam skoz, sej vem, da bi mogla počivat, se trudim, ampak enostavno ne gre... nimam nobene pomoči, dragi dela cele dneve in pol je vse na men. trebuh mi utrjuje konstantno, ampak je dete še precej živaho, čeprav manj kot prej. potem imam pa še občasno krče, grabi me v križu in še izcedek. no danes sem bila pridna in sem res veliko počivala. pa je bolje!

regrat, glejte da ga boste res dobro oprale, najboljš v slanici, sej veste tiste, ki še niste tokse prebolele

teja, upam, da je s tvojim dragim že kaj bolje, nisem uspela prebrat vsega, pa držim pesti za izpit

slabosti pa nimam, no edino če pozabim zajtrkovat

oh, moi, zgleda te daje štoritis, no upam, da te tudi kmalu mine

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
19.3.2010 13:25:32   
san
a_t, jaz mam tutdi nos zabasan spet do koncauser posted image . sej ne vem, a je to kaj v zraku, al je kaj drugega...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
19.3.2010 13:38:49   
m_o_i
vnetje uses se je meni zgodilo tri leta nazaj-NIC bolelo, NIC vrocine, VSE super, ampak meni je zacelo ravnotezja zmanjkovatuser posted image  OK, me zanese enkrat, pa drugic in tak nekaj dni, nakar se jaz prevrzem v sluzbi na ravnih tleh, v rokah pa loncek z eno full vnetljivo in jedko snovjo! v tisti sekundi sem rajsi ne pomislila, kak bi blo, ce bi meni to v ocke spricnilo in sem se tudi takoj spravla do zdravnice, da mi naj pritisk zmeri(sem mislila, da je pac se nizji kot ponavadi). in ona gre men v usesa gledatuser posted image  se je slisalo s strani samo "o, jezus, o marija"user posted image  meni nic jasno, dokler ona mene ne zacne sprasevat, ce me res nic ne boli...pol glave sem mela baje vnete do krvi, vse v gnoju-mene pa nic bolelo! je rekla, da iz prakse bi ona dala roko v ogenj, da s takim vnetjem se niti priplazit ne bi mogla do nje od samih bolecin!! meni se pa samo motlo fulluser posted image
in sem en mesec neke ubitacne antibiotike jedla, da se je meni to spucalo in pozdravlo. na kontroli mi pa potem rece, da se lahko konca tudi kot trajna izguba ravnotezja...od takrat mi vedno gleda najprej usesa in potem vse ostalo (pri virozah, prehladih ipd.)
menda tudi kot otrok nikol nisem mela vnetih uses...al pa tudi, samo nihce vedu ni, ce me ni nic bolelo pa to...

no, filozofiram spet, ampak hicem rect, da niso to heci; jaz taki zdravnici oz. pediatrinji ne vem, ce bi se zaupalauser posted image  sej vete za ono mojo teorijo o 150% zaupanju frizerki, ginekologu in zdravniku-in jaz od tega res ne odstopamuser posted image

izcedek ja upam, da ne bo res ktera zgasnila v P! jaz mojega ze en dan zdravim s sveckami in upam, da bo potem OK.
tasce jaz nimam nic kaj za napisat(koncno,aneuser posted image ), berem pa, da nas je vectakih srecnic, ki lahko takoj nehamo razmisljat s svojo glavo, ker tasce u iber obvladajo in vejouser posted image
teja k koncno si si vzela pocitnice! ko bos pa polna energije in res pripravljena, bos pa vidla, kak kuj letijo lepe ocene na kup!! ce je clovek zmozgan, mu ne pomaga 24/7 za knjigami bit, ker enostavno ne ostane nic v glavi in je res vse skupaj samo zabijanje casa...

juhuuuu, vikend je tuuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
19.3.2010 13:40:02   
Angel_Tian
san - pol pa je tole kupovanje preko ebaya bolj smotano kot sem si jaz vedno mislila user posted image user posted image Dobro, da se raje po trgovinah sprehajam user posted image

Za moj zabasan nos je krivo - ne vem kaj user posted image Vsi okrog mene so celo zimo bili kar nekaj bolani, jaz sem se uspešno izmikala. Ampak malo sumim, da se mi zdaj maščuje pitje mrzlega mleka direkt iz hladilnika user posted image

zivepo - držimo pesti zate in seveda tudi zato, da bo Pia hitro spet ok.

Babeeeeeeeeee (no, tole je najbolj za moi) a veste, da je danes baje svetovni dan spanja? user posted image user posted image
In tule po našem radiu zdaj trobijo o tem, na kak način vse spanje lahko škodi.
In da se seveda k spanju naj odpravimo komaj takrat, ko smo resno zaspani in ne le utrujeni user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
19.3.2010 13:47:29   
Angel_Tian
moi - tole si bila pa res poseben primer s tvojim vnetjem user posted image

A lahko potem jaz nekaj pripomnim o tašči? user posted image
Včeraj, ko sem se je "usmilila" za pogovor (tema je tekla o naših psičih in nekih grmičkih, ki jih je hotela nabavit in posadit - sva se pa pogovarjali tako, da sem jaz bila na balkonu, ona pa spodaj na zelenici), je takoj zagnala paniko, naj se pazim in ah in ok, ko je slišala, da sem nekaj bolj na slabem glasu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In jaaaaaaa, seveda sem jaz potem takoj šla počivat v posteljo user posted image user posted image user posted image

Joj, kako pacarijo sem si zdajle samo z eno mandarino uspela narest user posted image Vse prste imam čisto rumene (kot oni najbolj strastni kadilci), ker se je ta sadež komaj dal olupit. Ko sem ga pa narazen dala, sem pa še pol pisarne pošpricala user posted image user posted image Lepo diši zdaj user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3061
19.3.2010 13:53:56   
m_o_i
A_T in ti meni sele zdaj, ko je pol dneva naokoli, poves, da mam tak pomemben praznik danes?! TI TI TI sem te okregala user posted image

mandarin jaz ze nekaj let ne jem vec-vse odkar sem ugotovila, da se pomarance lepse lupijo! dvakrat zarezem naokoli in potem gre skoraj samo dol...
vem, da so mi ble mandarine vcasih bolj vsec ravno zaradi lupljenja-danes ne vec.
se ni nbena ugotovila, da je zaj ravno obratno glede lupljenja?! 

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3062
19.3.2010 14:06:36   
Angel_Tian
moi - tako pa res že dolgo nisem bila kregana user posted image user posted image user posted image

S tem luljenjem je pa čisto odvisno na kako robo naletiš. Ampak tele mandarine, ki jih je moj nabral v šparu, se res komaj olupijo pa še koščice imajo notri user posted image user posted image
Ampak za pojest pa so, ker mi je škoda, da bi zagnilile in bi jih mogla stran metat. kupil jih je pa dragi za sebe, jih je pa kar nehal jest, ko je opazil ti dve pomanjkljivosti na njih user posted image user posted image user posted image

Babnce, zaključim jaz za danes oziroma za ta teden.
Šef je šel na teren, jaz sem svoje naredila, bom pač malo prej zgasnila domov.

Prav lep vikend vsem skupaj user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
19.3.2010 14:13:47   
carly
Emibu jest bi ti tudi svetovala, da se pejd pokazat, čisto iz ljubega miru.Ženske smo različne in pri nekaterih je to kar opisuješ čisto vsakdanje pri drugih pa že začetek poroda.

Živepo user posted image user posted image user posted image danes za izpit pa za Pio da se kmalu pozdravi. Jest moram nekam potrkat, naša namreč ni bila še niti enkrat bolna, razen dvakrat je imela drisko, se pozna da je nimamo v vrtcu in nam je za enkrat to še prihranjeno.

Se pa jest danes tudi nekam čudno počutim, me tudi kar eni krči dajejo pa izcedki, bi mogla več počivat pa sva s tamalo sami, je šel moj v Nemčijo in šele ponoči nazaj pride.Imam pa tudi v torek redni pregled tako da bom kar do takrat počakala pa da vidimo kaj se kej dogaja.Zares še ne gre, to vem kako zgledauser posted image .

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
19.3.2010 15:11:20   
j.b.
Živjo punce,

naj se samo na hitro javim da vas komi uhitim brat, kot prvo tolk naklofate, kot drugo pa moje nadomestnice ni na šithu, in tako vse spet čaka meneuser posted image  Neeč hudga, samo še 5 tednovuser posted image user posted image user posted image

Zivepo, tale teden ti pa res ne gre po sreči, da bi se Pia hitr pozdravla, da tale tvoj izcedek ne bi bil nč paničnega, pa da bi razturala izpit!!! Evo, enouser posted image zate in za tamalo user posted image

emibu, si se šla pokazat u P pol? Aja, pa še to, ko si nalimala en link z vozičkom v nemščini (ko si rekla da ti nemščina glih ne laufa), probaj copy paste v google translate (pa izber prevede iz nemščine v angleščino). Včasih za silo kaj prevede, glih zmeri pa neuser posted image

Joooj punce, a vas vse nikej krči dajejo??!! Mal počivat, ne še rodit no, je bejbikam tak lepo toplo notruser posted image

Aja še to, a je kera kdaj šla kupit kakšne samoplačniške svečke za glivice? Sm se učerej spomnla, da mi je G reku, naj si grem u lekarno nekaj kupit, ker mi je na vodi pokazalo da mam glivice (al bakterije?!), ampak da mam malo tega - tut zato mi ni nč dal na recept. In pol mi je našteval neka imena, pa si jih jest budala nism zapisala. Torej a je kera kdaj kej kupvala, in kaj je kupila? Razmišljam al bi šla kej kupt al ne... srbi ne, izcedek normalen ... Sej bi šla kupt pa nevem kuga?! Po tadrugi strani pa lekarnarce verjetn kej vejo o tem al kako?!

Drgač pa regrat ... uuuh kje je še touser posted image

Fejst bodte,lp

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
19.3.2010 15:42:19   
julka8
živjo, se spet malo jamljam
parketarji so šliuser posted image user posted image , so nardiliuser posted image sam predn so končal so še enkrat z lakom čez potegnli, je kr naenkrat tko zasmrdel po tem, sm mogla it prov vn na en sprehod (kar je sicr zame čist fajnuser posted image user posted image ), ampak pol sm bla še en cajt neka cela taka "zadeta"...

zivepo
- držim pesti za izpit in da se pia kmalu pozdravi, končno so ti dohtarji neki poštudirali...

drgač pa user posted image zdej tko brca neki, vse me boli, želodc, hrbet, rebra,....user posted image a se premetava al kaj?? user posted image

no držte se punce, merkite se, če je treba počivat, tut mal počivajte!

lp

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
19.3.2010 15:47:21   
emibu
ebay-ne,ker če pogledamo čist spodi je to trgovina in potem vrjetno nimajo samo enege vozička za katerega bi zdej mogla višjo ceno ponudit ane?bom probala kr trgovino kontaktirat ker ta voz smo že misnli v SLO kupit pa je tle enkrat ceneje samo me zanima koliko pol pridejo še use te takse in to in če se na koncu sploh splača

šumeče tablete-mi je moj dragi prnesu iz lekarne magnesol se pravi magnezij in calcium sandoz forte (kalcij) magnezij sem že spila in kalcij sicer oboje mi je mal čudnega okusa ampak dobro =)

krči,bolečine-morem rečt da so se umirile.tut križ ne boli več tok danes še počivamo čist tko da sam res ležim ležim ležim...

pregled v P-danes nebom šla otročka normalno čutim,bolečine so manjše razen v mečih ki je še posledica od ponoči ker me je tokrat krč zagrabu bom pa poklicala v torek zutraj in tut kr ta torek šla na pregled nebom čakala do 30.

ziveepo-ce vrjameš da je nakaj nad nami potem veš da boš nrdila izpit ;) si le mamica in je Pia na prvem mestu

paypal-ja fino kreditne pa nimam grrr pa tak sistem

san-isto je blo pr men samo počivat sem mogla pa je bolš

pomarance,mandarine-so mi mandarine bol usec za lupit,pomarance pa prrezem na pol in se enkrt na pol usak del in pol to jem k kos lubeniceuser posted image user posted image

jb-men je najbolše za glivice (bakterije) Canesten vaginalete + krema

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 17:00:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
19.3.2010 18:24:39   
san
emibu, sem še enkrat na hitro prečekirala stran, ja če kupiš takoj in ne bidaš, potem je cena 159,9 eur, poštnina za slo pa če sem prav vidla 21, 7 eur, tri dni pa traja da pride. zdej, če lahko plačaš kako drugače je pa najbolje kupca vprašat kjr piše frage stellen ob strani z modro, ampak je spet težava, ker moraš bit prijavljen, da ga lahko vprašaš, edino če najdeš mail na spletni strani od trgovine.
pa super, da se počutiš boljeuser posted image

živepo upam, da bo izpit pozitiven in držim pesti, da bo pia jutri že veliko bolje!

o, julka, super, da so parketarji dokončali delouser posted image

j.b. jas ne vem točno za samoplačniške kako se imenujejo, ampak po moje ti bo znala v lekarni povedat. je men tudi g govorila o nekih mlečnokislinskih bakretijah - pa vse so imel od svčk, do krem, mila..., pa se tut podrazno zdej ne spomnim imenauser posted image
drugače je pa še borax, pa canesten, ampak najbolje da ti tam svetujejo kaj je za nosečnice ok, če vnetje ni tako hudo, ampak sam toliko, da se nazaj vzpostavi ph.

joj, carly, še kako te razumem, jaz sem jim kar risanko zdele dala, da lahko mal počivam zraven njih, pa sem drugače kar proti gledanju tv-ja in risank... no, ampak smo bili pa tudi že 2 urci zunaj, tko da ni take panike
no, ti pa tudi upam, da si najdeš trenutek za počitek

pomaranče, mandarine, oboje obožujemuser posted image . mi gre pa res na nerve, če se ne dajo lepo olupit

a_t uuu kako skrbna taščauser posted image
pa naj prehlad oz. zabasan nos do ponedeljka mine!

uh, moi, to je tko kot pri mojem srednjem sinu, nega nič ne boli, kar naenkrat pa se gnoj ven ulije. no do sedaj je bilo tako 2 krat. in potem smo morai hitro na urgenco, da so mu ščistil in ni bilo zdravnikom nič jasno, kako da ga ne boli, pa vse gnojno.

aja, pa hvala vam za preedloge za imeuser posted image

drgač pa niti ni tko zapleteno preko ebay-a ko notr padeš. je pa takrat bolj kriza za denarnicouser posted image . no pri nas preko ebaya kupujemo bolj računalniško opremo za delat, ker je ceneje, drugače pa niti ne, ker jaz tudi uživam v nakupovanju v nenosečem stanjuuser posted image

zdej morm pa enmu rito prevituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
19.3.2010 18:38:48   
san
j.b. dele sem se spomnila, lactacyd femina al neki podobno je tisto o čemer je meni g govorila in mi svetovala za glivice

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
19.3.2010 18:39:35   
san
aja pa lep vikend vsemuser posted image . mi praznujemo dvoletnico našega najmlajšega na prvi pomladni danuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
19.3.2010 18:46:09   
emibu
ah če je pa taka cena se pa ne splača je pa v SLO isto..

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
19.3.2010 22:01:23   
klupko
Zivepo...jaz bi postreljala vse po vrsti..da se moj otroček tako matra pa da me ne vzamejo resno?!! Upam, da ji bojo antibiotiki hitro pomagali.. Za izpit bojo pa menda mamici pogledali skozi prste.. user posted image

Danes sem kupila en paket Tosaminih tetra pleničk, pa blazinice za dojenje, pa ene Pamperske..joj kaj sva imela s temi Pamperskami..Jaz sem kar pograbila ene ki so mislim da 3-7 kg..sej ne vem..potem je pa moj našel ene ki so prav newborn in so 2-5kg...potem pa me je še cel dan hecal da kakšna mami pa bom..da on pa že ve katere plenice bo kupil svojemu otroku.user posted image Jao jao...ta spodrsljaj bo še dolgo šala na moj račun.user posted image
Vglavnem tetra pleničke so bile 16€ pa še en drobiž - v eLeclercu, Pamperske so pa v akciji, če katero zanima. Z 13ih evrov so zdaj na slabih 11.
Kupila sem še trdo milo za kopanje, vato in hladilno mazilo. Mater je drago to hladilno mazilo. Tamala pakunga 120ml je 3,5€..ah ja..saj bo za dolgo...user posted image
Moram še nabaviti tisto nepremočljivo prevlekico za posteljico, ampak ne najdem dimenzije 140_x_70..user posted image
Bom pa prek neta naročila..bom že kaj pogruntala..

Angel_Tian...tvoja tašča je pa v redu..samo skrbi jo zate. user posted image user posted image user posted image
Ona sigurno ve česa ti ne bi smela narediti da bi preprečila to svojo smrkavost.user posted image user posted image
Moja je pa danes ko sva prišla iz nabavke kar prilaufala na vrata kao po svoje stvari kar je naročila, pa mi je takoj začela vlečt plenice ven iz vrečke. Samo zavila sem z očmi. Proklet firbec! Saj si dobila svojo vrečko v roke, kaj imaš za stikat po mojih stvareh. Joj kako bi jo napokala!user posted image
Pa packa je taka da ima povsod nastavljene neke pepelnike..na vseh okenskih policah menda stoji en pepelnik (beri konzerva)..in je danes na terasi pustila na mizi to svinjarijo in je naša kužika to dosegla in stresla na tla. Pa pride moj noter, pravi joj, čikov je po celi terasi, Nia je stresla pepelnik. Sem samo rekla da kaj se ji ga pa pušča na dosegu. Naj pospravi za sabo če že kadi. user posted image Kako je užaljeno pogledala tastara.user posted image user posted image user posted image user posted image
Boli me, pospravljaj za sabo, ubogi pes bo še zadet od tega pepela in smradu.
Danes je pa naredila še nekaj kar ne bi verjela če ne bi videla na lastne oči. Nečakinja se čuva pri nas 2-3 dni na teden, ker niso dobili vrtca in je danes bila tu. Jedla je žitno ploščico in ji je en košček padel v majico, pa ji tašča strese majico in tisti košček pade na tla, ona ga pobere in direkt v usta. Pred 22mesečnim otrokom!!!user posted image
Me je kar malo zaskrbelo kako bo, če midva ne dobiva vrtca in bo tamali tudi kakšen dan pri njej.user posted image
Aja, to je dobro za odpornost. Jaz gledam samo negativno plat. Sama sem si kriva. user posted image
Uglavnem, ta ženska ni normalna.

Grem zdaj pucat kopalnico. To najraje delam zvečer že od nekdaj..ne vem sicer zakaj, ampak kopalnica mi je večernje opravilo. Potem se pa stuškam in greva spat. Jutri grem delat. Sem danes poslala sms šefici da lahko pridem jutri zjutraj delat če jim kaj prav pridem. Odpisala mi je "Ja, ja, ti kar pridi." S smajlijem na koncu. user posted image Legendauser posted image
No, lahko noč želim vsem. Čim manj wc-ja čez noč, pa da bo vsaka poza ležanja udobna kolikor se le da. Ko sem sinoči šla na wc, sem komaj ustala in sem kar nekaj začela godrnjat da se samo še kotalim, da ne morem ustat kot človek več, pa mi moj zagodrnja nazaj "moj slonček Dumbo".. hahahhahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
20.3.2010 8:49:38   
emibu
Jutro*

No jst sem super spala u primerjavi z prejšnjimi dnevi tut bolš se počutim usaj trenutno tak da upam da se use umiri..zdej grem pa mal pospravit pa pecivo spečit potem pa počakam da mi pride ena nohte uredit.(mal razvajanja nebo škodlo)user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 9:47:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klupko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?