san
|
emibu, sem še enkrat na hitro prečekirala stran, ja če kupiš takoj in ne bidaš, potem je cena 159,9 eur, poštnina za slo pa če sem prav vidla 21, 7 eur, tri dni pa traja da pride. zdej, če lahko plačaš kako drugače je pa najbolje kupca vprašat kjr piše frage stellen ob strani z modro, ampak je spet težava, ker moraš bit prijavljen, da ga lahko vprašaš, edino če najdeš mail na spletni strani od trgovine. pa super, da se počutiš bolje živepo upam, da bo izpit pozitiven in držim pesti, da bo pia jutri že veliko bolje! o, julka, super, da so parketarji dokončali delo j.b. jas ne vem točno za samoplačniške kako se imenujejo, ampak po moje ti bo znala v lekarni povedat. je men tudi g govorila o nekih mlečnokislinskih bakretijah - pa vse so imel od svčk, do krem, mila..., pa se tut podrazno zdej ne spomnim imena drugače je pa še borax, pa canesten, ampak najbolje da ti tam svetujejo kaj je za nosečnice ok, če vnetje ni tako hudo, ampak sam toliko, da se nazaj vzpostavi ph. joj, carly, še kako te razumem, jaz sem jim kar risanko zdele dala, da lahko mal počivam zraven njih, pa sem drugače kar proti gledanju tv-ja in risank... no, ampak smo bili pa tudi že 2 urci zunaj, tko da ni take panike no, ti pa tudi upam, da si najdeš trenutek za počitek pomaranče, mandarine, oboje obožujem . mi gre pa res na nerve, če se ne dajo lepo olupit a_t uuu kako skrbna tašča pa naj prehlad oz. zabasan nos do ponedeljka mine! uh, moi, to je tko kot pri mojem srednjem sinu, nega nič ne boli, kar naenkrat pa se gnoj ven ulije. no do sedaj je bilo tako 2 krat. in potem smo morai hitro na urgenco, da so mu ščistil in ni bilo zdravnikom nič jasno, kako da ga ne boli, pa vse gnojno. aja, pa hvala vam za preedloge za ime drgač pa niti ni tko zapleteno preko ebay-a ko notr padeš. je pa takrat bolj kriza za denarnico . no pri nas preko ebaya kupujemo bolj računalniško opremo za delat, ker je ceneje, drugače pa niti ne, ker jaz tudi uživam v nakupovanju v nenosečem stanju zdej morm pa enmu rito previt
|