Angel_Tian
|
moi - ti postajaš nevarnost ne več samo zase, ampak tudi že za druge. Ali zdaj res daš čist mir (kar ni najbolj priporočljivo) ali pa začni stvari delat POČASNEJE. Živčkanje in hitenje ti očitno ne leži, vsaj trenutno ne. Predvsem pa umiri sebe in svoje roke, preden boš štručko v rokah držala. Ker ne vem, kako bo kaj, če se te bo ta nerodnost potem še kar držala Kavo nehaj pit al pa kake energijske pijače se tudi ne lotit slučajno In nehaj se tolažit s tem, da je nerodnost v vaši familiji med nosečnostjo "obvezna" tele ti pošiljam za majhno tolažbo. sabri - ja upam, da še ne pristaneš med marčevkami no. Malo pa le še počakajte punce - ok, pakirate lahko, rojevat vam pa še ni treba. Kako kaj tvoja mala, jo imaš še doma ane? zivepo - lepo porihtajta pri zdravniku danes. Pa ne se pustit odlovit prehitro. Takle vročina ni več smešna. teja k - se popolnoma strinjam s tabo, da denar za nakup tetra plenic ni stran vržen. Povsod prav pridejo, ne samo za široko povijanje in podiranje kupčkov za odločitev glede študija. Že sama veš, kolikor zmoreš. In če vidiš, da trenutno ne gre, se res nima smisla mučit. Bi ob taki nekoncentriranosti tisto sedenje ob nalogah bilo čisto nekoristno. Boš že - kot vedno rečem - saj te bo vse počakalo emibu - kar ne panike zagnat, kot so ti punce svetovale, idi v P ali pa jih pokliči. Naj te malo pregledajo, saj to je njihovo delo. Ti si boš pa tudi na jasnem, pri čem si in boš lahko bolj mirna, ko boš vedela, kaj se s tabo dogaja. julka - iiiiiiiiiiiiii, tudi jaz moram it malo regrada nabrat. Mi na srečo že nekaj časa nimamo več snega in Tian bo z veseljem pomagal pri nabiranju Jedla ga bom pa tak sama, ker moj ni za travo strelkica - tako jaaaaaaaaa počepnit in trebuh med noge pa je vse tako enostavno