Teja K
|
dobro jutro punce! Klupka dobrodošla v klubu--- Taščo sovražim , no tudi jaz sem v tem klubu in ti moram rečt, da je pa nam v MŠ tako super povedala, da sem jaz kar žarela, seveda je bil moj zraven... no rekla nam je v tem stilu: Naj ne poslušamo "dobronamernih" nasvetov od tašč, mam, babic, da če nam hočejo pomagat, naj pridejo spucat, svojo pamet pa naj pustijo doma , seveda je to omenila enih 10_x_ ampak samo prvič je omenila babice in mame, kasneje je bilo govora samo o taščah... moj je čist resen postal, vse ostale bejbe v predavalnici pa smo dobile zadovoljne obraze ... aja pa kot je že Angel svetovala, ključavnica s 5 točkovnim zaklepanjem Kar pa se tiče tetra plenice... ti kr nabavi zalogo... bolj malo več kot premalo, jaz sem jih pri Davidu naknadno kupila, ker mi jih je zmeraj zmanjkalo... pa uporabljala sem jih full, za razno razne stvari... tak da to je res dobro porabljen denar, če mene vprašaš Živepo tudi pri nas je tako... dokler ne prestopi temperatura 38,5 sploh ne vem, da je bolan, ker nori kot zmešan... potem pa se začne umirjat, očke se mu svetijo in pol ne rabim več niti termometra... Jaz tudi sem mela pečen krompirček včeraj Emibu več morš počivat... lahko da imaš tudi te lažne popadke,... tudi jaz se srečujem z njimi skoraj zmeraj ko pretiravam ... za to uhajanje vode, jap to tudi sodi k nosečnosti... delaj keglove vaje, da učvrstiš mišice Moi ej, za te mačke pa imam jaz rešitev... jaz slišim zadnje čase vse od vode ki kaplja v pipi do zvončka, ki ga ima naš maček na vratu... zato sem si včeraj kupla štople za v uho in dans ponoči sem boljš spala... aleluja Sabri saj tudi jaz ponavadi, naredim tako, da se z mojim pogovorim, ko Davida ni v bližini, ampak v njemu se tečnoba kuha že 14 dni od kar dela cele dneve in sploh nisem imela priložnosti se pogovorit z njim , navadno ga še pravi čas opomnim, da je siten in da naj pazi kako reagira na določene zadeve, torkat pa ni šlo... Emibu glede teh tvojih krčev v nogam, pa daj si nabavi šumeče tablete z magnezijem, ki jih piješ, meni pomagajo, pa jih ne pijem vsak dan, zmeraj ko me začne trgat pa si naredim in moram rečt, da pomaga... pa malo umiri ti svoje norenje in nabavljanje in sestanje avta in kaj vem kaj še vse počneš Jamranje 1: Jaz pa vam moram priznat, da sem se odločla študij za nekaj časa odložit, enostavno nimam moči, da sedim za mizo in se je... s statistiko... če bi bil kak predmet, kjer ni računanja bi lahko lepo v postelji študirala, tak pa imam pri vsakem predmetu razne smotane stvari in samo računske naloge... pa še spomin je na psu ... in ko pridem iz službe po 4 urah in bi imela čas za učenje, sem tako zmatrana, da grem samo ležat... joj to me ubija, jaz nisem tip človeka, ki bi poležaval in buljil TV, če prav moram priznat, da mi trenutno neizmerno paše
|