|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 19:50:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
   RE: Majčice 2010 - 2. del
18.3.2010 20:17:50   
emibu
15 paketoov??? pa ka to res tak lije ful ven iz ženske al kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
18.3.2010 20:21:03   
klupko
Hja..ne bi vedla...ampak mi je pa kolegica govorila da takoj po porodu dobiš neke ogromne "od pupka do šupka" in da si jih moraš menjavat na pol ure, ker kar leti ven iz tebe.. Po mojem je prvih par dni res grozno, potem pa itak pojenja, tako kot menstruacija... Pustimo se presenetituser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 20:28:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
18.3.2010 20:36:02   
klupko
Ampak ženske smo pa res kaznovane...po porodu smo že tako zmatrane, pa kar naenkrat je treba še za eno dušo poskrbet..pa še krvavet moramo..groza...
Fantje pa uživajo da naredijo otroka, nič ne zatekajo, nimajo nobenih krčev, bolečin, niso šivani, pa še po navadi je tako, da tudi če mamica ne doji, večkrat ustaja ona poskrbet za dojenčka kot oče. Kje je pravica? user posted image Potem mi pa še reče, ah mene bo imel raje kot tebe. Jaz ga bom naučil igrce igrat in vse. Pa zadnjič je kupil sinčku bodi z napisom mini mechanicuser posted image
No, pa naj bo. Naj ga ima raje kot mene, bolje to kot da ne mara ne mene ne njega.user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
18.3.2010 20:37:06   
m_o_i
punce, zdej pa res konc hecou- prejle dopoldan sem po svojem notebooku zlila 2 deci vode (ko sem vam hotla na hitro vaje za obracanje mulckov in mulcic prilepit)...

js ne bom vec vozla avta, ker sem danes spet opazla, da me je kr mal strah vozit; tak sem napeta pa to...zdej, kot smo ugotovile, ne smem vec nozev uporabljat, kljuce tut cim manj met v rokah-ampak, a zdej pa se tole edino veselje v teh dolgih dnevih bolniske ne bi smela vec prizigat?!user posted image

in potem smo hiter iz stroma vlekli kable, pa baterijo ven, pa fen v roke in pihali po tipkovnici, da sem jo posusila...je se kuj nekaj cvilu in sem ga se popoldan pustila odklopljenega, zdej pa koncno dela, kot mora...

men popuscajo zivci-res vam povem!!!! ko pa clovek vec sam sebe ne more kontrolirat, je pa hudo. in ja, res bi se najrajsi vlegla nekam sred dnevne in cakala na dan mladostiuser posted image

ne vem (se ne spomnimuser posted image ), ce sem zjutraj omenla, da spala sem tudi lih samo dve uri ponoci (macki se gonijo in men se bo Z M E S A L O od tega tuljenja!!), drugace sem pa v TV zijala (aleluja za program viasat historyuser posted image , pa discovery ID in pa zone reality)...

no, sestricna me je potolazla(po polivanju carovnalnika z vodo sem sla do nje na kavo), da je ona v nosecnosti v enem tednu razbila dva avta cisto po neumnem (rikverc se je zaletela v eno korito za roze, pa se kr je tiscala na gas, da sej se mora it mal nazaj-in to obakrat ta finta! svoj in fotrov avto je zadaj zravnala s cvetlicnim koritom...)in je potem tudi nehala vozit. skratka, ne samo, da se tista okornost in napihnjenost zarad trebuha pojavi, ampak res se ti motorika z***be (menda je to pogost pojav, je to ona takrat ornk preucila)

danes nisem za neke konstruktivne debate, destruktivna pa tudi v vase dobro ne bom...
hvala, da se sploh berete to moje jamranje user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3006
18.3.2010 20:50:25   
fiška33
Joj, Moi, ne me strašit, jutri se peljem v gužvasto Lj dva dojenčka pogledat ... user posted image

Milena, hvala za vaje. Sem zdajle na vseh štirih in migam z ritjo in seveda tipkam zraven (na kavču je fino mehko). Še dobro da mojega ni doma, če ne bi se hitro tole v spalnici končalo user posted image . Je že včeraj komentiral, kako bomo od zdaj naprej user posted image user posted image .
Danes sem jo tudi božala v smeri glavica preval naprej, pa z lučko bom tudi probala, un ta močen laser bo kr dober, se mi zdi user posted image .

Bljah, na kolenih ne zdržim več kot 10 minut, pa tudi če je mehko spodaj ...Očitno bo kr zunanji obrat na sporedu, če do 37t ne bo šlo z lučko al pa z božanjem user posted image .

LP

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
18.3.2010 20:55:52   
m_o_i
fiška33 joooj, se opravicujem user posted image res nisem hotla nbne prestrasit-samo razmisljala sem na glas in samo sebe tolazla, da nisem edina, ki se ji to dogaja! kot receno, jaz sem tak sama opazla, da nisem vec za v avto, da se ne pocutim OK, potem sem samo se neko potrditev dobila, da se to dogaja tudi drugim...srecno pot jutri!

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
18.3.2010 21:01:17   
emibu
punce a je možno da so ti krči in use to popadki??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
18.3.2010 21:05:03   
m_o_i
glej na uro, ce so presledki med krci konstantni-zna bituser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
18.3.2010 21:15:47   
klupko
Možno, možno..ampak so najbrž lažni popadki. Pravijo da se maternica pripravlja na porod. Zato imamo te krče. Mene je včeraj trgalo tako da sem pihala skozi stisnjene zobe in je minilo.user posted image Seveda se med tem nisem mogla premaknit niti za milimeter, pa trebuh je bil okamenel. Danes pa nič...

M_o_i, ti pa najbolj da greš rodit, ker si že sama sebi nevarna.user posted image   Malo za hec, malo za res...če se ne počutiš dobro za volanom, potem ne smeš vozit. Jaz nimam nobenega strahu za volanom, al pa kakršenkoli neprijeten občutek, pa mojemu ni všeč da se sama vozim, ker se boji da me bojo popadki prijeli med vožnjo in da se bom zabila. user posted image
Sicer nikoli ne reci nikoli...enkrat se razmišljala o tem da še nikoli nisem kihala med vožnjo, potem sem pa enkrat kihnila in v tistih dveh sekundah da kihnem in dvignem glavo je kolona pred mano začela bremzat in sem se skoraj zabila.
Uglavnem, če nisi dobro, prepusti volan nekomu drugemu..

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 21:18:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
18.3.2010 21:58:19   
sabri
Oj, danes sem pa začela s pripravljanjem torbe za v P, me je kar nekaj moj prestrašil, da naj počasi spakiram, čist tokuser posted image . Imam par dni tak prozoren izcedek, ne beli tok in ne urin in sem klicala v P danes, so rekli, če ga bo več, naj pridem pokazat. Drugače imam pa pregled v torek, da ni slućajno plodovnica. Pri tamali se ne spomnim, da ib imela tak izcedek prozoren. Sem pa morala it gledat seznam za v P, ker sem ful pozabila, kaj vzeti s sabo. Za bebico bom itak samo pripravila doma in bo on prinesel, ko pride po naju.
moi: ja čuvaj punca, tole se ti pa kar nekaj nabira tele nezgodice no.
žiepo: boga mala no, saj res ne veš, a bi znoru pri dohtarjih al kaj. Upam, da boste fajn zrihtali in bo mala boljeuser posted image . Naša sicer še kašlja, ampak je kar bolje no, ne gre na slabše. Da me ne bo jezik tepeluser posted image .
vložki: sem mal preračunala danes, pa to so kar stroški nouser posted image , vidim, da bom še zapravila nekaj denarja za tkole, še nimam nič, ne kreme za ritke, ne mila...
srečanje: bom vedela glih kake par dni prej, bi pa zelo rada prišla. Čeprav ko mam prosto, da lahk pridem in je vse ok, mi je vseeno, kam se pripeljem, no čeprav je LJ bližje in se dostikrat tam.
Grem malo ležat in mojega potolažit, ga mal skrbi in mi je začel težit, da nj počivam, ne na sprehode daleč itd, da se mi kaj ne naredi vmesuser posted image , so skrbni a, a peglav pa ne bi namest meneuser posted image , mal heca.
TejaK: bi bla jaz tud jezna v tvojem primeru, ker dedci dostikrat ne pomislijo na nič takrat, ko so tečni. Pri malih pikcih je pa to kar težk in hudo no. Jaz ponavadi, no če se le da, povem in zatežim takrat, ko mala ne sliši in je ni zdraven, da ne naredim še slabše, kot že je. Ker potem še težje sprejme ker mene vidi, če mi kaj ni prav, da takoj pokažem. Poskusim omilit na mestu, če se da no.
Grem mal počivat no, mam tukaj zdraven veeeelik kup za speglat pa me živčno delauser posted image , ga ne morem gledat, peglat pa tud ne. Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 3013
18.3.2010 22:39:19   
K_a_t_i
Katy user posted image user posted image user posted image . Veliiiiiiiiko cartanja vam želim. user posted image

Srečanje - jaz sem še vedno "nedružabna". Lokacija je sicer prima, ampak vikendi so rezervirani za moja fanta - pa tudi sicer ob 15h Žiga spi. Čez teden pa prav tako izkoristim tisti 2 urici za tamalga al pa, če je res treba, za skok v trgovino. Tako da - name komot računate po 24.4. v dopoldanskem času - čez teden user posted image .
Prav tako se priporočam za Čolnarno, Mostec, Bizovik,.... (zdej trenutno mi ta senca pade na pamet) par tednov po tistem, ko rodim user posted image .

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
18.3.2010 23:21:35   
fiška33
Da vam jutri ne bom pozabla sporočit ...

SLO 1 , petek 19.3.2010 23:05 - 00:25
Polnočni klub: Rojstvo

Informativni program / Pogovorna oddaja, Slovenija 2010

Rojstvo otroka je za vsako žensko in tudi moškega največja življenjska izkušnja. Kako pa želijo rojevati Slovenke? Kakšne so možnosti? Kaj bi kazalo spremeniti in izboljšati v naših porodnišnicah, kako varno zagotoviti porod doma in v prihodnje tudi v porodnih centrih? Je mogoče bolečino poroda spremeniti v užitek in porod doživeti orgazmično? Kaj pomeni roditi po naravni poti, s pomočjo zdravil, s prerezi presredkov in s carskim rezom? Kakšna je vloga moških pri porodu? Kdo so doule? O vsem tem bodo v pogovoru z Danico Lorenčič spregovorili zdravnica z več kot 35 letnimi porodniško- ginekološkimi izkušnjami prim. Ksenija Ogrizek Pelkič, raziskovalka dr. Zalka Drglin, mama štirih otrok Ema Kurent in oče z izkušnjo prisotnosti pri porodu Marko Podgornik.

lp

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
19.3.2010 7:34:13   
julka8
dobro jutrouser posted image

sem spet prva?? spet pride parketar, pa ga čakam tko da sm že pokonc...

evo je glih pršu, ku da bi vedu...user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
19.3.2010 7:47:52   
emibu
Jutro

No danes sem malo boljše spala če odmislim to da me je dvakrat v levi in enkrat v desni nogi zagrabu krč za umreeet!!sam počutim se pa še zmerm ne najbolš..user posted image
Moj je šel na fax jst pa spet sama nevem zakaj sam te urce k ga ni so mi tko smotane...mogoče zato ker nimam kom za tečnartuser posted image on pa menda čist srečen sam da greuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
19.3.2010 8:17:42   
julka8
emibu - kaj pa magnezij/kalcij kej piješ? men ful pomaga k pijem donat al pa ene magnezijeve šumečke, nimam nč krčev u nogah... user posted image

js sm pa celo spala kr u redu, razn kar sm se ponoč zbujala in pol obračala, je spet zgledal k nasedel kit k se proba nekak skobacat u drugo pozo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 8:21:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
19.3.2010 8:33:40   
Teja K
dobro jutro punce!

Klupka dobrodošla v klubu--- Taščo sovražim user posted image user posted image , no tudi jaz sem v tem klubu in ti moram rečt, da je pa nam v MŠ tako super povedala, da sem jaz kar žarela, seveda je bil moj zraven... no rekla nam je v tem stilu: Naj ne poslušamo "dobronamernih" nasvetov od tašč, mam, babic, da če nam hočejo pomagat, naj pridejo spucat, svojo pamet pa naj pustijo doma user posted image user posted image , seveda je to omenila enih 10_x_ ampak samo prvič je omenila babice in mame, kasneje je bilo govora samo o taščah... moj je čist resen postal, vse ostale bejbe v predavalnici pa smo dobile zadovoljne obraze user posted image ... aja pa kot je že Angel svetovala, ključavnica s 5 točkovnim zaklepanjem user posted image
Kar pa se tiče tetra plenice... ti kr nabavi zalogo... bolj malo več kot premalo, jaz sem jih pri Davidu naknadno kupila, ker mi jih je zmeraj zmanjkalo... pa uporabljala sem jih full, za razno razne stvari... tak da to je res dobro porabljen denar, če mene vprašaš

Živepo tudi pri nas je tako... dokler ne prestopi temperatura 38,5 sploh ne vem, da je bolan, ker nori kot zmešan... potem pa se začne umirjat, očke se mu svetijo in pol ne rabim več niti termometra...
Jaz tudi sem mela pečen krompirček včeraj user posted image

Emibu več morš počivat... lahko da imaš tudi te lažne popadke,... tudi jaz se srečujem z njimi skoraj zmeraj ko pretiravam user posted image ... za to uhajanje vode, jap to tudi sodi k nosečnosti... delaj keglove vaje, da učvrstiš mišice

Moi ej, za te mačke pa imam jaz rešitev... jaz slišim zadnje čase vse od vode ki kaplja v pipi do zvončka, ki ga ima naš maček na vratu... zato sem si včeraj kupla štople za v uho in dans ponoči sem boljš spala... aleluja user posted image

Sabri saj tudi jaz ponavadi, naredim tako, da se z mojim pogovorim, ko Davida ni v bližini, ampak v njemu se tečnoba kuha že 14 dni od kar dela cele dneve in sploh nisem imela priložnosti se pogovorit z njim user posted image , navadno ga še pravi čas opomnim, da je siten in da naj pazi kako reagira na določene zadeve, torkat pa ni šlo...

Emibu glede teh tvojih krčev v nogam, pa daj si nabavi šumeče tablete z magnezijem, ki jih piješ, meni pomagajo, pa jih ne pijem vsak dan, zmeraj ko me začne trgat pa si naredim in moram rečt, da pomaga... pa malo umiri ti svoje norenje in nabavljanje in sestanje avta in kaj vem kaj še vse počneš user posted image

Jamranje 1: Jaz pa vam moram priznat, da sem se odločla študij za nekaj časa odložit, enostavno nimam moči, da sedim za mizo in se je... s statistiko... če bi bil kak predmet, kjer ni računanja bi lahko lepo v postelji študirala, tak pa imam pri vsakem predmetu razne smotane stvari in samo računske naloge... pa še spomin je na psu user posted image ... in ko pridem iz službe po 4 urah in bi imela čas za učenje, sem tako zmatrana, da grem samo ležat... joj to me ubija, jaz nisem tip človeka, ki bi poležaval in buljil TV, če prav moram priznat, da mi trenutno neizmerno paše user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
19.3.2010 8:36:45   
Teja K
Joj Živepo pa kaj je s tem vašim ZD? Mislim a so prfuknjeni user posted image ... Vztrajaj, da ti jo orng pregledajo in če ne boš zadovoljna s pregledom jo pelji popoldan v bolnišnico k dežurnemu!

Mislim, pa to ni za nikamor, a jih še ni izučilo, da delajo ****rije... user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
19.3.2010 8:42:28   
Teja K
Kazalci popadkov in poroda:Ali ste opazile, da se mišice v vaši maternici občasno skrčijo?
Te neredne popadke – imenovane Braxton Hicksovi popadki – nekatere ženske občutijo v drugi polovici nosečnosti. Ti popadki trajajo od 30 do 60 sekund, so neritmični in različne jakosti ter bi morali biti v tem obdobju vaše nosečnosti neboleči in redki. Do 37. tedna vašega dojenčka še vedno obravnavajo kot nedonošenčka.
Če so vaši popadki redni (tudi če so neboleči), boste morda doživele prezgodnji porod. Takoj pokličite svojega zdravnika, če se poveča količina ali spremeni sestava vašega vaginalnega izločka (predvsem, če postane voden, sluzast, rozast ali vsebuje kapljice krvi); če občutite trebušne bolečine ali krče podobne menstrualnim; če imate več kot štiri popadke na uro; če čutite povečan pritisk v medeničnem območju ali bolečino v spodnjem delu hrbtenice, še posebej, če je pred tem niste čutile.

Morda bo kateri pomagalo

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
19.3.2010 8:46:36   
emibu
julka8-ne nič ne pijemuser posted image vem kako ti je tut jst se počutim k en tank pa še usi ti poušterčki s katerimi sem podloženauser posted image predn se premaknem zna trajat tut do pol ureuser posted image

zivepo-a ta magnezij in kalcij lahko kupim v lekarni??mi bo kr moj prnesu ko bo šel s faxa..
oh ta tvoja pia revca boga no..upam da ji bo kmal bolš :/...

teja k-zgleda da bo rs treba mal si napisat na čelo da sem noseča to pa zdej kr mislim da morem use delat ko prej,me lih briga pa da cele dneve ležim bolš to ko pa da me pol use muči..čeprou ko tko ni mira za počivat ei nad glavo mi ropotajo u tem štuku sta tamaladva od mojga lih u najhujši fazi pubertete u spodnjem štuku pa firbčna taščina taščauser posted image ki že veselo leta spet pred vrati kdaj se bom ustalauser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
19.3.2010 8:50:03   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Kazalci popadkov in poroda:Ali ste opazile, da se mišice v vaši maternici občasno skrčijo?
Te neredne popadke – imenovane Braxton Hicksovi popadki – nekatere ženske občutijo v drugi polovici nosečnosti. Ti popadki trajajo od 30 do 60 sekund, so neritmični in različne jakosti ter bi morali biti v tem obdobju vaše nosečnosti neboleči in redki. Do 37. tedna vašega dojenčka še vedno obravnavajo kot nedonošenčka.
Če so vaši popadki redni (tudi če so neboleči), boste morda doživele prezgodnji porod. Takoj pokličite svojega zdravnika, če se poveča količina ali spremeni sestava vašega vaginalnega izločka (predvsem, če postane voden, sluzast, rozast ali vsebuje kapljice krvi); če občutite trebušne bolečine ali krče podobne menstrualnim; če imate več kot štiri popadke na uro; če čutite povečan pritisk v medeničnem območju ali bolečino v spodnjem delu hrbtenice, še posebej, če je pred tem niste čutile.

Morda bo kateri pomagalo

hjoooi pri meni je boleče...
če občutite trebušne bolečine ali krče podobne menstrualnim; če imate več kot štiri popadke na uro; če čutite povečan pritisk v medeničnem območju ali bolečino v spodnjem delu hrbtenice, še posebej, če je pred tem niste čutile. in tolee je tko kot piše...

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
19.3.2010 8:51:23   
Teja K
Emibu kaj pa če bi ti svojo g. poklicala, al pa se pri njej oglasila?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?