|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
22.3.2010 9:53:51   
Angel_Tian
carly - ja, dokler imaš otroka doma ali v privat varstvu, ni nič kaj ali pa sploh nič bolan. Jaz sem pri Tianu prva tri leta tudi imela mir, razen enkrat nekaj malo vročine in enkrat rahlo vnetje ušesa, ki je pa takoj minilo. Zdaj v vrtcu pa ga je kar parkrat skuhalo. Ampak saj enkrat morajo to dat skoz otroci, če prej ne, jih pa potem v šoli muči user posted image

j.b. - no, fino nadomestnico imaš ti to, če že zdaj tolk manjka user posted image Saj malo še zdržimo, jaz še smao 10 delovnih dni - potem pa malo dopusta in končno porodniška user posted image

Če že moraš kaj kupit v lekarni, ti bodo že znale svetovat. Jaz si kaj takega še nisem nabavljala, tako da ne bi vedela.
Regrat - jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sem mamici omenila, da si ga moram it nabrat malo, pa mi ga je dve veliki porciji "odstopla" - lepo otrebljeno, samo še nekajkrat za oprat user posted image user posted image

julka - upam, da je lak pomiril svoj vonj in da nisi več zadeta user posted image user posted image user posted image

zivepo - upam, da je Pia ok in bravo za fante, da so se spravli za pesjak pripravljat user posted image

san - iiiiiiiiiiiiiiii, upam, da je praznovanje uspelo user posted image

klupko - za taščo imam danes samo nekaj tehle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, ne samo danes user posted image
A vidva s tvojim nimata pri tašči kao svojega stanovanja? Imata samo sobo zase al kako?

Tvoja tašča je pa pravi sesalec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

emibu - evo, poglej. Tvoj te je tolk preskrbel s temi šumečimi tabletami, da ti ne preostane nič drugega kot da se zdaj enostavno bolje počutiš user posted image user posted image

zivepo - tale vaš medo bo pravi medo no user posted image user posted image

Hrana iz tal - odvisno kaj in kje. Tudi ne kompliciram preveč. Ampak povsod pa tudi ne dovolim iz tal pobrat in pojest. Doma se ne sekiram, če pa je kak bolj smetni dan pa tudi ne dovolim. Kje drugje pa tudi raje ne vidim, čeprav Tian to tak lepo popiha, preden da v usta user posted image user posted image Je pa sam nekak tolk, da vidi, če še je za v usta ali raje ne več user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
22.3.2010 10:34:38   
julka8
jutro oz. daan user posted image user posted image

js pa še mal kofetkam pa delam neke vaje za fax.. je treba, sm že tko mal pozna z oddajanjem teh vajuser posted image

teja k - te čist razumem da se ti je razpoloženje izbolšal k si pospravla stvari za fax, mene tut neki utesnjujejo..user posted image komi čakam da se rešim še tega izpita k ga mam čez švoh 2 tedna, prov mori mi,ampak se morm skup spravt da ga nardim..user posted image

slo (n)ima talent -  js sm tut gledala, na začetku je blo res kr porazno, ampak pol so pa eni ful raztural user posted image user posted image (un pobec k je pel claptona, pa una punca k je pela janis joplin,...ja pa un s 7 otroki - svaka mu čast, pa komi 22 je star, ta je res ta prav človkuser posted image user posted image ). js pravm svaka jim čast za pogum k js tut tko k je rekla nevem kera že, tut če bi mela nevem kak talent si ne bi upala it ke nastopat pomoje (edin mrbit če bi bla ful natrenirana pa motiviranauser posted image ), je pa fajn za tiste k so šli nastopat z realnimi pričakovanji, za tiste z nerealnimi pričakovanji je pa vrjetn kr težko pol...

torba - js mam kr tisto k je bla u kompletu zravn vozička (jane), mi je pa bol fajn zarad previjalne podloge k jo ma zravn pa ok tut zarad materiala in žepov... sam upam da jo bom znosila, no če ne pa na bolho z njouser posted image user posted image user posted image

A_T - ja vonj po laku je že mimo in moja zadetost tudiuser posted image

drugač mi pa tale rahel spomladanski dež dans začuda kr paše, tak nekam umirjeno deluje vse...user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
22.3.2010 10:58:24   
Angel_Tian
emibu - dobrodošla v klubu redko ali sploh ne slončkanih user posted image user posted image Saj sta še mlada, bosta že nadoknadla. Midva sva si pa v soboto po res dolgem času kr precej časa vzela, čeprav meni potem že tudi nobena poza ni več odgovarjala user posted image

teja k - jaz si delam seznam že za vsako figo user posted image user posted image ampak meni se nihče ne upa delat norca. Tudi takole nujne opravke za čez dan si napišem in potem črtam. Če ima kdo kaj proti mojemu sistemu, naj pa sami vse po svoje naredijo user posted image (to bi pomenilo, da nič kaj ne bi bilo urejeno hehehe)

Tvoja tašča je fejst bolana v glavi. 15 stopinj. Pa se ona sploh zaveda, da pri vama otrok živi? Pa itak tudi odrasel človek ne more bivat v tako nizkih temperaturah user posted image
Še dobro, da vsi trije ne pristanete v bolnici.

klupko - nič bat, nisi izpadla preveč pedantna glede pobiranja in "uživanja" hrane iz tal. Imaš čisto prav - če so prisotne živali, je treba bit bolj previden.

user posted image user posted image da si svojega tako prevzgojila v svojega pomočnika. Moški MORA znat kaj postorit v gospodinjstu, sploh pa vsaj svoje umazane cote v koš vrečt. Meni Tian že zdaj pomaga kuhat, posodo pomivat, kopalnico čistit, postelje preoblačit, sesat, prah brisat... ni da ni. Samo upam, da ga kdaj kasneje ne bo vse minilo, ker zdaj pri svojih skoraj štirih letih to sam od sebe želi početi. Je tu bolj po meni, ker moj dragi je tudi eno tako bolj razvajeno mamino maze user posted image

milena - še malo, malo še zdrži user posted image user posted image Mene tudi kr peče koža, ko je tolk raztegnjena. Pa zgornji del imam čisto omrtven. Sem pa vsako jutro tako napihnjena, da komaj po nekaj minutah, ko se na wc-ju spraznim, pridem k sebi user posted image

emibu - nivein nahrbtnik imajo v otroških trgovinah, je pa tako,d a so tiste kremice notri tak samo male tube kolker se jaz spomnim. Taka probna varianta user posted image

Mmmmmmmmmm, biskvit s kislo smetano. jedla sem ga enkrat nekje že, je bilo zelo dobro, pojma pa nimam, kako se naredi user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
22.3.2010 12:04:22   
klupko
Živjo Angel in vse ostale trebuharke user posted image
Midva imava svoj štuk, ampak si na žalost še delimo vhod, tako da hočem-nočem moram mimo tašče.user posted image
Upam, da nam v bližnji prihodnosti rata pregradit, da mi je ne bo treba gledat vsak dan. Niti pod razno je ne mislim gledat vsake pol ure tu gor ko bo otrok.user posted image

Hjao, danes sem doma ker sem cel vikend delala in se hočem razvajat..user posted image Ampak če se hočem razvajat, si moram sama it kosilo kuhat.user posted image Sploh nimam idej...hitro kakšen predlog punce.. Mleto mešano meso imam odtajano. Hitroouser posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
22.3.2010 12:10:38   
julka8
klupko - upam da vam hitr bo kmal ratal s pregrado, da bo mir pred taščouser posted image drgač se pa ne dat, sploh pol ne ko bo user posted image , je trba bit kr odločen, da ne bo kasnej še slabšuser posted image
južna - polpeti & krompir u solati???user posted image user posted image

aja pa dober tekuser posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
22.3.2010 12:20:59   
Angel_Tian
regrad - njaaaaaaamiiiiiiii. Je dober in s toplim krompirjem in z jajčko ali tudi z ocvirki. Jaz kar na kuhan krompir vlijem kis in malo pustim, potem pa vse skupaj dam na regrat, še solim in bučno olje gor - pa je tako fino toplo. Ocvirke pa po želji ali potrebi user posted image Pa fajn na drobno ga zrežem in toliko kisa mora bit, da lahko še kruh namakam user posted image

Tako, lačna sem user posted image user posted image user posted image

kati - super, da je slavje takole uspelo user posted image pa da ste starši imeli čas in mir za klepet.

emibu - saj tale nahrbtnik lahko komot s kakim navadnim zamenjaš. Si pač kupiš kako previjalno podlogo. Jaz ga bom imela, ker sem ga pač takrat za Tiana nabavla. Sem ga pa kupila v avstriji v DM in je bil precej cenej kot pri nas. Tiste probne kremice notri pa tudi niso tolk vredne. Pač nabavi si kaj takega (če slučajno že nimaš kje kaj) da boš imela notri prostor za rezervne cote, nekaj plenic, kako vrečkico za umazane cotke, za kako kremico, vlažilne robčke, kako flaško... pa previjalno seveda. Pač to kar potrebuješ za na pot, da ne boš po treh nahrbtnikih stvari nosila user posted image

Za v P ali pa iz nje še ni nič pripravljeno. Za novega člana še vedno vse na podstrešju pri mojih. Kozmetika še tudi nič ni nabavljena. Vse še bo user posted image user posted image

Slovenija ima talent - ne gledam takih šovov. No, edino tole pa spremljava z mojim na hrvaškem rtl - hrvatska traži zvijezdu. Ampak saj to je kar vse isto - povsod se najdejo taki ogromni talenti, da pokaš od smeha in začudenja user posted image user posted image

teja k - me zelo veseli, da se je tvoje splošno počutje toliko izboljšalo odkar si dala študij na pavzo. Je res čisto drugače dihat, ko se ne rabiš k učenju silit. Uživaj še preostanek nosečnosti v tem miru in seveda uživajta maksimalno z Davidom user posted image

Da vam še malo o našem dogajanju med vikendom poročam. Sva s Tianom v soboto šla moji stari ati za rojtni dan voščit in teti za god, potem sva šla pa po mojega atija in smo šli k enim sorodnikom, ki imajo doma les za prodajo. Potrebujeva z mojim colarce, da bomo lahko na podstrešju tla naredili. Ampak imajo zdaj gužvo, pa zaradi gužve so nekaj še v zaostanku, tako da bova te deske komaj enkrat poleti dobila. Pa saj ok, vsaj dogovorit sem se šla, ker če bi mojega čakala, bi še to trajalo kako leto ali dve user posted image
Tako sva z malim lepo celo popoldne zabluzla, moj je pa itak delal.

Včeraj pa smo fino bili povabljeni na kosilo k mojim starim staršem. Sem se izognila kuhanju in je prav pasalo, ko tudi pospravljat ni bilo treba kake posode user posted image user posted image

Moram vam pa tu nekaj drugega povedat.
Na kosilo sta prišla tudi moj bratranec in njegova hčerka, osnovnošolka še. In s sabo je imela neko novo knjigico o pasmah psičev. Si pač želi psa in enega si je iz te knjige že nagledala. AMpak knjige sploh nikomur ni dovolila prijet v roke in prelistat. Potem jo je ati vsaj to nagovoril. In naš star ata (s svojimi 81 leti, brez nog na invalidskem vozičku) je tudi želel malo prelistat knjigo. Komaj komaj, da jo je dala iz rok. Potem pa je rekla: zdaj bo pa knjiga smrdela. Pa ne mi cele pošpukat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zraven mene je sedela in meni je roko kar dvignilo, da bi jo usekala po teh grdih ustih no user posted image user posted image Naj pa povem, da so tudi njo pazli, ko je bila še mala, velikokrat je tudi spala pri njih, ati je velikokrat na krilu sedela in se z njim z vozičkom vozla..... zdaj pa slišiš od nje take izjave. Nasploh se je obnašala kot neka fina dama - to obnašanje ima veliko po mami (sta pa njena starša ločena). Ne vem no, kar zabodlo me je v srcu, ko je take izgovarjala. Sicer je bilo dovolj na tiho, da ata in mama verjetno nista slišala, ampak smo pa slišali vsi ostali, ki še nismo v takih visokih letih. Kako lahko kaj takega izusti, kako???? user posted image user posted image Pa skrbeli so zanjo, kaj vse so naredili za njo... mislim, meni kr na jok gre, ko se spomnim. Da bi moj otrok bil tako nesramen, brezobrazen do svojih prababic, pradedkov - sigurno bi jih slišal konkretno kar pred vsemi user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
22.3.2010 12:21:09   
klupko
Sem že pomislila na polpetke, ampak tole moje čudo ni ravno navdušeno nad polpeti. Včeraj sem naredila totalno najboljšo bučkino kremno juhico in frajer ni hotel jesti. Malo je probal pa mu ni blo, potem je udaril na šampinjone in meso. Nič hudega, sem pa jaz dva krožnika juhe zmazala.user posted image user posted image
On bi vsak dan jedel špagete..ni važno kakšna je omaka, samo da so špageti. user posted image
Ljubi bog, meni bi na ušesa ven udarili.user posted image
Kakšne bitke so to odkar imava svojo kuhinjo..naredim meso, pire, pa zelenjavo skuham zraven..meni je to nekaj najboljšega, on se pa kar nekaj zmrduje. Sicer poje, ampak ni takega veselja kot pri špagetih.user posted image
Ampak sem ga pa spravila na -5kg, ker mu jaz pripravljam malice in vedno poturim kako bogato solato da mi ne gloda sendvičev. Pohano meso jeva mogoče 1x na mesec, pa testenine 1x na teden. Pri mamici jih je imel vsak drug dan.user posted image
Saj ni čudno da je frajer 100+ kil.user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
22.3.2010 12:24:10   
j.b.
Živjo bejbike!!!

Klupko - rižota s ful mesa pa solatauser posted image  Hitro, dobro in enostavno.

Drgač vam pa moram povedat, da sem danes "grešni kozel" tukaj v pisarni, namreč v petek sem šla iz pisarne zadnja, in sem pozabila eno okno zapret. No, danes pa zebe kot pri norcih tukaj, komaj zdaj bo počasi  prišlo na normalno temperaturo.user posted image user posted image user posted image  Mi je zjutraj priletel mimo ušes komentar:"jah, nevem kdo ju pustu okno odprto, cel vikend se je luftalo!???!!" Ja pa kaj morem, sem pač nosečauser posted image user posted image user posted image , se SPLOH NE obremenjujem, res je da me malo zebe, zato pa čajčka pijemuser posted image

Aja še to, za tiste malo bolj "zaprte", u soboto sem skuhala kislo repo (kot jota) in šla 2x na wc, in še v nedeljo 1x, čist me je presenetlo, nisem vedla da repa uravnava prebavo??!! To je moj potem pametno pogruntavuser posted image  Vsak dan neki nouga ...

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
22.3.2010 12:26:26   
klupko
O groza Angel! user posted image
Smrkla razvajena. Kaj pa je njen oče rekel na to? Jaz bi jo najbrž zvlekla v drugo sobo in bi me dobro poslušala!! Taka nesramnost pa še ne.. Dobro, če star ata ni slišal...po mojem bi ga prizadelo grdo.user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
22.3.2010 12:38:04   
julka8
očitno že vse razmišljamo o hrani, sm ravnokar zmazala dva "sendviča": kos kruha, namazan z maslom, čez vložena paprika, čez pa še salama, JAMSIuser posted image user posted image user posted image no res je nasiten obrok, ampak ok, ker se učim rabm dost energije user posted image user posted image user posted image

klupko - pol pa kr makaronflajšuser posted image user posted image user posted image user posted image smotano če mata take "vojne" kar se hrane tiče, midva z mojim mava tut kr različen okus in način prehrane, nevem, kako bo to...user posted image med je taka varianta kot ti delaš - meso, pire in zelenjava- supruser posted image user posted image je pa res da mam rada tut makarone, zelooooo, ampak zadne čase mi paše bol raznoliko jestuser posted image

A_T
- ajoj, kakšna nesramnost, težko je gledat ko se otroc tko spreminjajo "na slabš", žalostno, pa ji ni pol noben nč reku??

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
22.3.2010 12:43:46   
Angel_Tian
klupko - tudi mi imamo skupen vhod, tako da se predraga tašča pojavi vsakič do stopnišča, ko prideva z malim domov. Pa saj mene sploh ni treba pozdravit, važno da tamalemu začne kr nekaj trobit. Sva pa oba najbolj srečna, če nama uspe prit do stanovanja brez predsedniškega spremstva user posted image
Glasna je tako, da se jo sliši k nam, tudi če imamo radio ali tv prižgan. Zato smo namesto v dograditev lastnega vhoda raje vložili denar kar v lastnso hišo user posted image user posted image Sicer je še nekaj časa ne bomo mogli naselit, ampak vsaj vem, da bom enkrat "zbežala" iz te norišnice.

Ah, kaj več ne bom zdajle o taščah, ker sem "čudne" volje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem z mojo kuharijo dosegla ravno obratno pri mojemu. Ko sva začela skupaj živet in se je "lotil" moj kuhinje, se je hitro zredil za +15 kg user posted image Je pa res, da jih je prej imel samo 75 in je z njegovo velikostjo zgledal pravi kostko. Zdaj je vsaj ded kot se šika user posted image Z zelenjavo ga pa nekak ne morem navdušit, čeprav jo pa jaz obužujem.

j.b.
- upam, da se te ne bo kak prehlad lotil, če te bo preveč nazeblo.

Tole z repo pa deluje kakor pri komu user posted image Pri meni ne pomaga NIČ. Ko me zapre, me zapre pa lahko še ne vem kake mikse v sebe zmečem. Moj pa malo fižolčka poje in že mora it 3x sedet user posted image user posted image user posted image Sem pa vesela, da ima Tian prebavo bolj po mojemu dragemu. Mali kr hitro po tistem, ko kaj poje, mora it kakat. Mu kr sproti ven gre user posted image user posted image

klupko - ja tejle razvajenki ati nič kaj drugega kot "no" ni rekel. Od mene bi jih orng slišala. Ampak bolj verjamem v to, da bodo moji otroci bolj kulturni in jim kaj takega izgovorit niti na misel ne bo prišlo.
Če je ata slišal ali ne, ne vem, upam pa da ni, vsaj videti ni bilo. Sigurno bi ga zelo prizadelo in užalilo. Ma meni je bilo hudo, kaj te njemu ne bi bilo.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
22.3.2010 13:01:24   
Angel_Tian
julka - mogoče bi naši moški mogli skup jest, me pa skup user posted image user posted image
Jaz zaradi različnih želja naredim večkrat tudi kar vsakemu posebej za jest. Se pa velikokrat tudi mojemu prilagodim, da ni treba dvojno kuhat. Si pa zato večjo skledo solate privočim user posted image Ne vem, jaz nisem zbirčna, jem res vse in nekak se mi ne lubi okol hrane kregat, ker jaz bi cel teden lahko tudi samo na raznih solatah bila user posted image user posted image user posted image

Ne, deklini nihče nič ni rekel. Na žalost. Ampak jaz ji pa tudi nisem "mogla", ker to pravzaprav ni moja stvar, ne morem se jaz v tujo vzgojo vtikovat. Tudi nočem, da bi meni kdo to počel.
Punca ima preveč vsega, poleg tega jo od ločitve dalje ati še malo bolj razvaja kot so jo že prej (ima pač dobro stoječo firmo in si marsikaj lahko privošči), ampak kulturo so ji pa nekak pozabili omenit. V glavnem, jaz takega obnašanja ne zagovarjam in ga ne bi tolerirala pri svojih otrokih.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
22.3.2010 14:05:24   
j.b.
AT, glede punčke je res grdo rekla..., tut jaz če bi bla moja bi verjetno zadnjič kej tazga zinla.
Sicer sem pa lahko zdej "lahko pametna" kako bom vzgajala svoje otroke, bomo vidl kako bo pol ko bo to treba. Trenutno sem mnenja da bom ful stroga, kar se tiče obnašanja in ko bo kaj za narest, ampak mislim da znajo otroc tak lepo pogledat, da me bo ob tistih lepih očkih vsa strogost minila ... Bomo vidluser posted image

Kar se pa tiče jedilnika, pa skuham recimo meso, krompir in solato, pol pa moj pomalca tist krompir pa meso, jest pa pojem krompir pa solato. Pa mi ni treba 2x kuhatuser posted image . Malo mesa sevede tut jest pojem, prav tako tut on ene parkrat pikne v solato. Pa sva oba zadovoljna. Da bi pa dvoje kuhala, to pa ne. Skuham tut kej tazga ko se nad jedjo sama zmrdujem (glih repa mi ni dišala), če pa kuham karkoli iz zelenjave (kšno župco) pa morem obvezno spasirat, da moj ne vidi kaj je not, hehe kt otrocuser posted image
Verjamem pa da rata zoprno, ko je v družini še kakšen otrok, in potem se vsi zmišljujejo glede hrane... Si ne predstavljam ...

Punce, vse tiste ki imate bejbije že na glavo obrnjene... A vas mali skoz brca pod rebra al vas brca na vse strani? A je možno samo po brcah ugotovit če se je že pravilno obrnil?

A je kera včerej gledala na kanaluA zvečer "private practise" oz. privatna klinika al kak je že naslov v slovenščini. Uglavnem glede konca: "NO COMMENT"

Neposredna povezava do sporočila: 3138
22.3.2010 14:39:54   
Angel_Tian
j.b. - jaz sem pa nisem stroga. Zagovarjam pa lep in kulturen medsebojni odnos. Ne maram drenja, zato se včasih zgodi, da je otroku pač treba tudi 10_x_ kaj rečt, da naredi user posted image  Moj dragi pa itak živčnega faše ob mojem načinu. Ampak mi je vseeno - jaz se želim z otrokom pogovarjat, ne pa se kar dret nanj.
Kar pa se tiče olike in spoštovanja do starejših (pravzaprav do vseh ljudi) pa se tudi tako lepo privzgoji in mislim, da s tem ne boste imele težav, saj ste ve tudi lepo vzgojene.

Okol prehrane bi vsak dan lahko bila borba. Sem že enkrat rekla, da bom enostavno nekaj skuhala. Če bodo jedli bodo, drugače pa naj se sami znajdejo. Ampak potem pa nikoli nimam srca tole izpeljat user posted image
Včeraj recimo zvečer - moj si je omislil mehko kuhana jajčka. Pa sem Tiana vprašala, če bo on tudi jajčko večerjal. 3x mi je rekel, da ne, da bi čokolino pil. Ok, skuham mojmu jajčke, Tianu dam čokolino. In kaj potem? Ko je mali čokolino popil, si je pa le jajčko zaželel. Pa se je moj že začel dret, da nič ne bo dobil, ker si zmišljuje. Ampak meni ni težko (čeprav fajn mi pa taka zajebancija tudi ni). Sem mu pač skuhala tisto bogo jajčko, kaj bom zdaj komplicirala, se kregala in otrokov jok poslušala zaradi tega. Sem pa malemu rekla, da naslednjič ne bom več tako naredila. Če bo rekel ne, je ne in pika. Pa je mali samo pokimal user posted image user posted image

Beba mene brca povsod po malem, vse okrog popka in levo in desno, čisto pod zizami. Pod popkom pa je bolj mir, očitno z glavo bolj ali manj miruje user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
22.3.2010 14:56:58   
julka8
j.b. - mene brca najbol na desni stran mal pod rebri pa tut na vse strani (sploh zadne par dni je obupno)user posted image user posted image , pod popkom pa skor nč, čeprov se mi zdi ko da mi včas kr naenkrat ornk na mehur al nekam prtisne k me ornk lulat prime takrat... mogoče kaka pobegla rokica?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3140
22.3.2010 15:51:11   
Teja K
Angel, vidim da že odštevaš user posted image . Jaz imam še skupaj 25 dni, delovnih pa itak nekaj manj user posted image user posted image ... vidim pa da si ti tudi navajena sama okol vandrat... midva z Davidom sva tudi večno sama user posted image user posted image , moj deloholik pa pol jamra kaj vse je zamudil... Kar pa se tašče tiče... je moj rekel, samo malo še zdržimo pa bo user posted image user posted image , pol pa 25 stopinj na polno takrat ko bo na obisk gor prišlauser posted image ... mal zlobna postajam...
Moram pa ti čestitat, da si uspela roko zadržat user posted image ... meni ta mladina sploh ni jasna več... sploh tu v LJ je očitno, da ni nobene kulture in vzgoje, sicer pa kako naj bo...

V soboto sem šla z malim v Lidl in itak je bila nepopisna gneča, tako v trgovini kot tudi na parkirišču. Pridem jaz iz trgovine in zapeljem z vozičkom mimo avta, ki je bil parkiran pred vhodom (nekateri bi itak še v trgovino zapeljali) in ko grem mimo avta, valda lepo počasi, saj sem nosečka... za mano en cepec v avtu trobi kot bedat user posted image ... mislim, nisem šparala jezika in sem kr Davidu na veliko razlagala, kakšen neotesanec, da ga ni sram... da bom jaz njemu ušesa potrgala, če bo kdaj komu trobil na parkirišču itd... sem samo čakala, da bo ustavil... ma bi mu jih napela pred vsemi in povedala kakšno o oliki in kulturi!

Da ne govorim kaj vse na avtobusu doživljam... ja v MB so otroci doste vzgojeni kot tu v LJ...

Mene brca tudi vsepovsod... nikol ne vem al se je že na glavo obrnila ali ne... pa saj bom 30 videla, kje je!

Dans pa je bilo zatišje na RR, pa Moi verjetno še vedno praznuje svetovni dan spanja user posted image user posted image , po podaljšala v teden, hihihi

Nič babike grem še malo ležat... mam dans čas, David je na nogometnem treningu do pol šestih, ata je na poti iz MB v LJ, ... u sedaj sem se spomnila, moram za Taborniki pobrskat, smo se včeraj vračali čez gozd domov in je David imel neštot vprašanj, pa sem rekla, zakaj ne bi šel k Tabornikom in je zdaj čisto navdušen... grem malo brskat kaj mi je najbljižje.

Lep popoldan in večer vam želim

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
22.3.2010 19:05:32   
emibu
Dober večer =)

No moj dragi me je raz*uku da me bol nebi moguuser posted image user posted image user posted image user posted image ueri se zmenma da grema od doma ob pol3 dons se on zmisl d morma it že 10 čez 2 dobr se grem jst hitr rihtat ponavadi reče no si? grema? dons pa kr neki začeu sikat ja ura je 15 čez jst grem pa gre vn iz bajte??? WTF??? user posted image user posted image user posted image user posted image tok sm jezna da nemorm povedatuser posted image user posted image user posted image pol pa pride u kk on parkira je mislu da bom šla z njem na urad al kam je šou jst sm se pa sam u kontra smer obrnla pa sem šla u trgovino in pol mami počakala da smo šle dalje po opravkihuser posted image user posted image on pa na fax..

angel_tian-ja poze so zdej kr problemuser posted image no midva sma si tut dons prvoščla sam me je pol tko razjeziu d bolš da nebiuser posted image user posted image
hjooi smrkla ena noouser posted image user posted image pa ka je nč ne učijo doma maniruser posted image dons mam nek fetiš  s temi hudičkiuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
22.3.2010 20:17:53   
milena2222
Tolk ste mi lušte naredile s tem regradom,da sem šla moji mami govorit,da je že in ga je nabrala in sem se ga pravkar najedla.Jupiuser posted image
Drugač pa sem danes podpisala za EA,tako da sem malo bolj mirna kar se poroda tiče..Moi,sva bolj mirne,a ne?!hihi

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 21:06:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3144
22.3.2010 21:26:21   
milena2222
Zivepo-hvala,take lušte ste mi naredile,da se mi že dolgo ni kake hrane tk luštalo...celo bolj kot čokolade,ki jo imam najraje...hihi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
22.3.2010 21:57:26   
m_o_i
ma kako spanje jaz prazujem user posted image  dnevi so kr prekratki zadnje case...evo, zaj sem posodo pospravla-danes smo meli kosilo ob 21ih user posted image  (hja, ce pa prej ne pridemo domov-sem mogla it se domov po stvari)
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa EA podpisana!!! moj se ze veseli, da bo tasci oz. svoji mami razlozu, da no to nic kej bolj nevarno kot vsak drug poseguser posted image  

milena2222-zdej ves, zakaj je tak posebej vprasal o stranskih ucinkih...on tak meni verjame drugace, ampak danes je vprasal, zato, da bo povedal, da so njemu povedali kak in kaj je okol te EA. ker o tem bo se tekla beseda v tej hisi, ooo jauser posted image  tak da o tem se ne bom vec jaz "kregala"
nic...grem pod tus pa pocivat-js sem cist sesuta! sem mislila, da so samo pri nas v sejni sobi zdravstvenega doma tak "udobni" stoli, pa vidim, da je kr po celi SLO enako...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3146
22.3.2010 22:28:40   
m_aja
hei

evo mene  user posted image   po dolgem času, nimam časa da bi se bolj pogosto javla ampak malo se pa morem, da veste da sem še tu user posted image   otroška sobica napreduje samo omaro sestavimo pa posteljico pa  zlikam še cotike pa lahko dete prideuser posted image   danes je KONČNO po dveh tednih naš ati prišo domov user posted image   jaz sem se odločla da si nahrbtnika nebom kupovala mogoče mi ga bo kdo prineso za darilo glede kozmetike pa se še nisem odločla kak pa kaj

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
23.3.2010 8:12:26   
j.b.
Dobro jutro babe!!!!user posted image   - dans pa od mene kofeeeeeuser posted image

m_aja, ful lepo da je končno dec pršu domu, zdej ga pa izkoristi da ga maš spet doma, pa se z njim na veliko pocrkljajuser posted image
moi in milena čestitam za podpisan EA, zdej je pa uredu občutek glede rojevanja, ko vaju bo začel naganjat za rodit - bo kot da bi šla h ginekologu na pregled - brez bolečin, edina razlika bo ta da bosta z bejbijem šli domuuser posted image

Jest o regratu še skoz lahko samo še sanjam, lahko se pa pohvalim da so tut u naših koncih, u naših hribih že prvi znaki spomladi, zvončki mi rastejo okrog bajte, pa tulipani so začeli poganjat!!! Sm tak vesela!!! No, in potem pride naša Biba nerodna z velikimi tacami in taca in se valja vsepovprek ... No, sicer nč hudga, glih estetsko pa ne bo, ko bo nekaj rožic stalo pokonc, neki jih bo pomačkanihuser posted image user posted image user posted image

emibuuser posted image  pride dan ko ne gre aneuser posted image . Sej bo, pač si nosečauser posted image
Teja K, sori, sej vem de si verjetno že kdaj pisala ampak vseeno, kdaj pa se selite na svoje? Hiša al stanvanje??

AT, kolk si ti pridno ustrežljiva do svojih dveh fantov. Jest si zdej mislim da taka pa nebom, ampak ko imaš svojo familijo rad, ti verjetno sploh ni problem kuhat na tolk koncev ... Me prav zanima kak bo pr nasuser posted image

Dans se mi pa vidi da že na vsezgodaj nimam velik delauser posted image  Drgač pa še 4 tedne pa 3 dni pa 7 ur user posted image user posted image user posted image  pa neham delat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
23.3.2010 8:35:05   
sabri
Dobro jutro vsem, danes sem spet zjutraj home alone in lahko v miru malo napišemuser posted image .Sem prečekirala, da je bila debata o regratu, ga ne jem, mi je pregrenek tako, da se ne rabim trudit in ga nabirat. Sicer ga bi zdaj res bolj težko, ker je preveč na tlehuser posted image . Mi imamo pa jutri v vrtcu za mamice nekaj naštimano, a je v drugih vrtcih tudi tko? Zdaj si pa lahk privoščim v miru zajtrk, pa tuš, pa kako kavo, pa eno veliko lenarjenje...Lep dan vsem, se še kaj oglasim.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
23.3.2010 9:22:05   
milena2222
Dobro jutro vsem!
Meni že razbijajo nad glavo( streho menjavamo )...Pa kopalnico bodo dvignili in ravno sedaj razbijajo in bom počasi brez stene v kopalnici ( pa celo hišo trese, kaj si kaj dete misli )
Moi- prav,da je vprašal in še bolj prav,da bo doma povedal,kako in kajuser posted image Jaz zaenkrat še nimam kakih težav s sedenjem,včeraj pa sploh ne,ko sem komaj čakala,da podpišem....
j.b.-kot pravijo iz tvojih ust v božja ušesa,da bi se tvoje besede uresničile,ti boš tudi podpisala EA?
sabri-pol si pa le privošči danes!
Meni je bil pa včeraj regrat tako dober,da se bom mogoče celo opogumila in ga probala it popoldan nabirat...Bom še vidla.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?