Angel_Tian
|
regrad - njaaaaaaamiiiiiiii. Je dober in s toplim krompirjem in z jajčko ali tudi z ocvirki. Jaz kar na kuhan krompir vlijem kis in malo pustim, potem pa vse skupaj dam na regrat, še solim in bučno olje gor - pa je tako fino toplo. Ocvirke pa po želji ali potrebi Pa fajn na drobno ga zrežem in toliko kisa mora bit, da lahko še kruh namakam Tako, lačna sem kati - super, da je slavje takole uspelo pa da ste starši imeli čas in mir za klepet. emibu - saj tale nahrbtnik lahko komot s kakim navadnim zamenjaš. Si pač kupiš kako previjalno podlogo. Jaz ga bom imela, ker sem ga pač takrat za Tiana nabavla. Sem ga pa kupila v avstriji v DM in je bil precej cenej kot pri nas. Tiste probne kremice notri pa tudi niso tolk vredne. Pač nabavi si kaj takega (če slučajno že nimaš kje kaj) da boš imela notri prostor za rezervne cote, nekaj plenic, kako vrečkico za umazane cotke, za kako kremico, vlažilne robčke, kako flaško... pa previjalno seveda. Pač to kar potrebuješ za na pot, da ne boš po treh nahrbtnikih stvari nosila Za v P ali pa iz nje še ni nič pripravljeno. Za novega člana še vedno vse na podstrešju pri mojih. Kozmetika še tudi nič ni nabavljena. Vse še bo Slovenija ima talent - ne gledam takih šovov. No, edino tole pa spremljava z mojim na hrvaškem rtl - hrvatska traži zvijezdu. Ampak saj to je kar vse isto - povsod se najdejo taki ogromni talenti, da pokaš od smeha in začudenja teja k - me zelo veseli, da se je tvoje splošno počutje toliko izboljšalo odkar si dala študij na pavzo. Je res čisto drugače dihat, ko se ne rabiš k učenju silit. Uživaj še preostanek nosečnosti v tem miru in seveda uživajta maksimalno z Davidom Da vam še malo o našem dogajanju med vikendom poročam. Sva s Tianom v soboto šla moji stari ati za rojtni dan voščit in teti za god, potem sva šla pa po mojega atija in smo šli k enim sorodnikom, ki imajo doma les za prodajo. Potrebujeva z mojim colarce, da bomo lahko na podstrešju tla naredili. Ampak imajo zdaj gužvo, pa zaradi gužve so nekaj še v zaostanku, tako da bova te deske komaj enkrat poleti dobila. Pa saj ok, vsaj dogovorit sem se šla, ker če bi mojega čakala, bi še to trajalo kako leto ali dve Tako sva z malim lepo celo popoldne zabluzla, moj je pa itak delal. Včeraj pa smo fino bili povabljeni na kosilo k mojim starim staršem. Sem se izognila kuhanju in je prav pasalo, ko tudi pospravljat ni bilo treba kake posode Moram vam pa tu nekaj drugega povedat. Na kosilo sta prišla tudi moj bratranec in njegova hčerka, osnovnošolka še. In s sabo je imela neko novo knjigico o pasmah psičev. Si pač želi psa in enega si je iz te knjige že nagledala. AMpak knjige sploh nikomur ni dovolila prijet v roke in prelistat. Potem jo je ati vsaj to nagovoril. In naš star ata (s svojimi 81 leti, brez nog na invalidskem vozičku) je tudi želel malo prelistat knjigo. Komaj komaj, da jo je dala iz rok. Potem pa je rekla: zdaj bo pa knjiga smrdela. Pa ne mi cele pošpukat. Zraven mene je sedela in meni je roko kar dvignilo, da bi jo usekala po teh grdih ustih no Naj pa povem, da so tudi njo pazli, ko je bila še mala, velikokrat je tudi spala pri njih, ati je velikokrat na krilu sedela in se z njim z vozičkom vozla..... zdaj pa slišiš od nje take izjave. Nasploh se je obnašala kot neka fina dama - to obnašanje ima veliko po mami (sta pa njena starša ločena). Ne vem no, kar zabodlo me je v srcu, ko je take izgovarjala. Sicer je bilo dovolj na tiho, da ata in mama verjetno nista slišala, ampak smo pa slišali vsi ostali, ki še nismo v takih visokih letih. Kako lahko kaj takega izusti, kako???? Pa skrbeli so zanjo, kaj vse so naredili za njo... mislim, meni kr na jok gre, ko se spomnim. Da bi moj otrok bil tako nesramen, brezobrazen do svojih prababic, pradedkov - sigurno bi jih slišal konkretno kar pred vsemi