Bonnie_RR
|
En deževen pozdrav! Js sem se malo k sebi spravila in postala glede študija malo bolj pridna. Drugače pa nič kaj posebno novega. Vikend je ful hitro minil - v soboto smo s kolegi zunaj celo pekli (potem pa notri jedli ), včeraj smo pa dopoldne malo poležavali, popoldne smo dobili pa obisk in je bil spet dan hitro naokoli. Zunaj ni bilo pri nas nič kaj prijetno, je ful pihalo, danes je pa tako deževno, da tud ni za nikamor ven. Prej sem si šla za foro obseg trebuha izmerit, pa vidim, da ni neka grozna cifra (94cm)... Glede bodijev... Kaj pa vem, se mi ne da gor hodit zdajle, imam pa večinoma še od tamalega, nekaj novega. Enega št. 50 (dolgi rokavi), nekaj št. 56 (dolgi in kratki), pa tud 62 (isto)... Vsakega po malem - recimo enih 5kom in se mi zdi čist dost. Imam pa tud nekaj majčk na preklop z dolgimi rokavi (pač od prej). Bomo bolj sproti videli, kaj bo potrebno - ker imam prvega zimskega, se mi zdi, da sploh nimam filinga, kako bo sedaj, ko bomo imeli novorojenčka v vročih poletnih mesecih... tetra plenice... Še od prej imam cel predal navadnih (belih), tako da teh sploh ne bom gledala. Če me bo pa kakšna pisana manija prijela, bom pa kakšno pobarvala... nadomestila in ostala birokracija... Pojma nimam (še)... Je še čas. Nič, grem nekaj pojest, potem pa spet malo za knjige... LP