|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
24.3.2010 9:19:47   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Edino, kar je v tem trenutku še mogoče malo "žgečkljivo" je dejstvo, da ti bo Colt sigurno "spipa"l svoj delež, glede na svoje včerajšnje delouser posted image user posted image user posted image

Hja... dobil je € za nafto, pivo in zahvalo. Nič ni omenjal, da bi rad še kaj več. user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
24.3.2010 9:20:58   
hektorina
Počakaj, da bo odločba o dedovanju pravnomočnauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
24.3.2010 9:22:37   
Kerensa*
Počakaj, da bo odločba o dedovanju pravnomočnauser posted image

Odločbe o dedovanju so ŽE zakonite in vsi pritožbeni roki so že potekli user posted image . Zdaj še toliko počakaj, da jaz ugotovim "nezakonitosti v postopku" in začnem izpodbijati vse skupaj... po 49-ih letih. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1553
24.3.2010 9:24:14   
hektorina
Glede na to, kolko sem te uspela "spoznati"...ne bom čakala dolgo!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
24.3.2010 9:26:23   
Kerensa*
Glede na to, kolko sem te uspela "spoznati"...ne bom čakala dolgo!user posted image

V bistvu me je Colt včeraj spomnil, da sem "najprijaznejše bitje v tvojem računalniku". user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1555
24.3.2010 9:26:39   
Colt
Hek, očitno sem res ''''odprta knjiga'''' user posted image user posted image user posted image Ja, Kerensa...''''sejem bil je živ'''' user posted image Za piko na i pa še tisto krdelo nizozemskih blondink...al iz kje so že bile...

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1556
24.3.2010 9:29:07   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

V bistvu me je Colt včeraj spomnil, da sem "najprijaznejše bitje v tvojem računalniku". user posted image

Pa ne, da si kadarkoli to pozabilauser posted image . No si pa res fejst baba. Ja, prijazna tud... (kaj zdaj lahko jaz tud računam na kak EUR, ko sem te tak pohvalila...)?user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
24.3.2010 9:30:12   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Za piko na i pa še tisto krdelo nizozemskih blondink...al iz kje so že bile...

Samo tri so bile blond, Colt user posted image (ostalih 30 pa ne) in verjemi, da jim nisem posvečala pozornosti. user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
24.3.2010 9:31:43   
hektorina

Hek, očitno sem res ''''''''odprta knjiga'''''''' user posted image user posted image user posted image Ja, Kerensa...''''''''sejem bil je živ'''''''' user posted image Za piko na i pa še tisto krdelo nizozemskih blondink...al iz kje so že bile...

Saj ni važno od "Colt" so bileuser posted image , samo, da so blontne!user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
24.3.2010 9:31:56   
Kerensa*
kaj zdaj lahko jaz tud računam na kak EUR, ko sem te tak pohvalila?user posted image

Računaš že lahko, ampak ti zaenkrat ne bom nič plačala. Sem včeraj bankrotirala, ko sem plačala kremšnite in taksi v Ljubljano (samo to dvoje je bilo skoraj 70€). user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1560
24.3.2010 9:33:30   
hektorina
Dobro, pa ti je vsaj kaka kremšnita ostala?! Bo glih tak v reduuser posted image . Sem merilna enota za skromnostuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
24.3.2010 9:34:52   
Kerensa*
Dobro, pa ti je vsaj kaka kremšnita ostala?!

Ne. Eno sem pojedla že v Coltovem avtu in to s prstom (nobene žlice ne vozi s sabo user posted image ), doma pa še dve - g. Možu sem naklonila samo eno.

Neposredna povezava do sporočila: 1562
24.3.2010 9:42:05   
Colt
Hek, merilna enota za skromnost user posted image user posted image user posted image Ja, tole oralno obdelovanje kremšnite je blo res hecno...jaz pa sem moral cesto gledat, hehe...

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
24.3.2010 9:42:41   
Kerensa*
oralno obdelovanje kremšnite

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
24.3.2010 9:44:18   
resnično srečna
he he...če se ne motim vem, kdo je tale sedanji lastnik...nič kaj prijazen dečko...ima sina starega toliko kot jaz...včasih so pri nas imeli konje v oskrbi...

smo pa mi imeli veliko hišo na Bledu tako da sem vikende najstništva preživljala tam...celo svoj kanu sem imela...pa Vintgar je bil moj...ko se mi je zahotelo biti sama...

v glavnem Bled je lep...ampak sedaj ga ne prepoznam več...takrat je bil še tak deviški...brez zaprtih ulic in velikih nakupovalnih centrov...

ja hekorina...tudi jaz sem po letih blizu blizu tebe...

drugače pa se zadnje dni zabavam z intervjuji za službo...pišuka...včeraj sem imela 3...

danes me čaka 2. krog...in samo upam lahko da me izberejo...no ja...se bom trudila, da pokažem kaj znam he he...

naša mala mis je drugače v vrtcu...ampak kadar pa ni nas pa spravlja v smeh...kemikaza mala mi je včeraj skrajšala življenje za par let...ima fazo vse sama...in to je tako tobogan kot gugalnica (pa to še preživim) ampak da gre pa lest sama na tisto ogromno, visoko, kovinsko plezalo...preživim, da bi lezla do pol...samo ona gre do vrha, se s kolenčki nasloni in mama potem z možem maha z obema rokama...grrrr...potem pa bodi miren...

@Shorty...držim še vedno pesti...pa super, da imaš tako piroko družbo, ki ti nudi ramena in daje energijo...to je vredno več kot zlato...

@karensa...uživaj ob odkrivanju...je tako, kot bi sestavljal puzzle...rada gledam na reality zone oddajo, kjer "fejms pipl" odkrivajo svoje korenine...

@arwenko...no evo kako se usoda poigra z nami...vsaj naspala se boš...upam...smučanje pa...eh boš nadomestila drugič...

@Colt...lepo, da si bil šofer naši Kerensi he he...in tale pesem...he he kako si pa vedel o čem sva z možem debatirala zjutraj???...se je njegova prva sprehodila s psom mimo hiše...pa njegova predzadnja danes pride na obisk...njegova druga je naša soseda...he he samo ena nama fali še...sem ga ravno hecala, da ima skoraj vse rožice na broju...

ekola...noranate...nekam si se skrila...Klemy lepo se uči...čeprav verjamem, da je v tem vremenu težko knjige gledat, ko vse dehti in cveti...

uživajte...grem z našo srednjo v šoping...sem zadnjič kupila fouš odtenek barve...seveda še vedno rišem na steno...preklemanske morske deklice, ribe in raki...skrajni čas, da grem v službo...

pip

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1565
24.3.2010 9:46:32   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
he he...če se ne motim vem, kdo je tale sedanji lastnik...nič kaj prijazen dečko...

Ja, imaš prav... g. Z.P., kajne? user posted image Upam, da navedbe v medijih NE držijo in da se bo izkazal kot drugačen.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
24.3.2010 9:49:01   
hektorina

Ja, tole oralno obdelovanje kremšnite je blo res hecno...jaz pa sem moral cesto gledat, hehe...

Colt, evo prvič odkar tu gor visim me je šef čudno pogledal, ker mi je „ušel“ glasen smeh. user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
24.3.2010 9:54:17   
Colt
Hehe...dokler ulide samo smehec, še ni take krize user posted image user posted image user posted image

AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1568
24.3.2010 9:55:34   
hektorina
Ej, tak stara, da bi mi tam uhajalo pa spet nisem...user posted image . Pa še keglove vaje delamuser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
24.3.2010 9:56:32   
Kerensa*
Tako... e-maila na KU Bled in UE Jesenice poslana.

Zdaj grem pa iskat župnika v Dovjem
. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1570
24.3.2010 9:59:13   
Kerensa*
Tole je "moja" vila:

http://beta.finance-on.net/pics/cache_MN/MN03_pacnik_hisa_bled1_be.1173803122.jpg

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
24.3.2010 10:00:10   
hektorina
Bljak!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
24.3.2010 10:00:17   
Klemy82
Jutrčka. Sem malo spočila oči od zapiskov...firbcam po RR, pa gremo dalje...
Vidim, da napreduješ, Kerensa, me veseli. Kar tako naprej.
Arwenko, ti se pa kmalu pozdravi!!!user posted image

Drugače pa moje učenje danes ne napreduje ne vem kako blazno, ker cel dan že mislim na user posted image . Ima tako štalo v službi, da joooooj in je bil včeraj doma kot en zombi, sva šla po kosilu malo na zrak, pa je bilo kar malo bolje, spal je celo noč kot top, danes pa res upam, da ne bo dodatnih šokov zanj, ker bom res šla tja pa nazjala enega. Mislim... ne morš tko z ljudmi delat, noooo!!!!

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
24.3.2010 10:02:37   
Kerensa*
Bljak!

Neposredna povezava do sporočila: 1574
24.3.2010 10:03:50   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Bljak!

user posted image men na prvo oko deluje kot ena cerkev!

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?