Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ne bodi nič žalostna. On že miga...sam čutiš ga še ne. Ima še čas, ponavadi šele po 20.tednu.
, kot študentka...tako, da tu ti bodo pa druge bolj pomagale!

Verjetno mi ga je pes prinesel! Kako se boste zaščitile proti klopom, cepit se v nosečnosti baje ne sme. Na naših koncih jih je precej, in se jim je že kar težko preko cele pomladi in poletja izognit, cepljena pa nisem. Brrr, pa imam novo skrb!
in bomo končno lahko zunaj. Ta vikend bo mož končno uredil otroški kotiček, sva kupila tobogan in otroško hiško, od prej pa ima že peskovnik in gugalnico, tako da bo res otroški raj
za vsako.
in ti pošiljam
, sva se menila, da bi ta vikend ta malo peljala v živalski vrt, pa v Tivoli ali pa mogoče tud v Arboretum, ker med tednom se potikamo samo okoli našega in babičinega bloka.
. Ko sem ji rekla, da lahko pove spol je rekla joj sem se že ustrašla da nočte vidt ker je že pokazu kaj ma
razn stuširat po usakem sprehodu po hosti? je pa full lepo k že vse cveti, pr ns je ful zvončkov, kronc, trobentic, telohov, žafranov ... vse brsti, tut jest
!!!
, da bomo mel parčke?
... posveti se veselejšim stvarem, kot je selitev