Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Kar se pa kilogramov tiče pa ne vem zakaj se tvoja G jezi nate, jaz sem se do zdaj zredila za 6 kg odkar me pri G tehtajo pa za 4 kg pa niso nič hudi name. Se mi sploh ne zdi veliko, glede na to, da smo že na polovici nosečnosti.
ti bo zihr srečo prinesu.
).
. Ampak na srečo moja dva počasi prihajata domov, tako da bo popoldan bolj pestro.
)
in uživaj v nosečnosti! Nam za seznam zaupaš še tvojo starost in s katerega konca SLO si? Glede križa ti žal ne znam pomagat, glede izcedka - ali si se že pogovorila z ginekologom? K sreči teh težav nimam, ene 2 meseca nazaj se mi je nek izcedek začel nakazovat in tudi v urinu sem imela takrat povečano število bakterij. Potem sem zamenjala intimno milo, kupila Chilly antibacterial in od takrat nimam nobenega problema, tudi urin na zadnjih 2 pregledih bil super. Morda nima tale chilly nič zraven, samo meni paše zgleda.
)-že pred nosečnostjo se jih nisem mogla znebit. prej sem mela vnetje vsaj vsak drug mesec-zdaj je še toliko slabše. res se počutim grozno (srbeče, pekoče,neprijetno) in me ovira pri uživanju v nosečnosti
, ampak to ti je najbrž že G svetoval.
.
v službo, je vse dokumente pozabil doma, pa lih dons k gre po službi kasko urejat
. Potem pa grem še po tamalo v vrtec.
bila za). In je šla od mame prijateljica, in je čisto prav tako. Bom že jaz imela čisto poseben izlet v rim avgusta
?
...bomo videli, če bo potem tudi tk priden/a
). Tako da glede pasme ni problem da bi bil kak mali kuža ki bi moral v stanovanju biti.