nimanorwen
|
ooo, punce, lepo, da tkle pridno pišete drugač pa ja, jest sm študentka, bom šla kr na šou enkat v kratkem z vsemi vprašanji....mam še 5 izpitov za narest, en me full skrbi, ker ne bi pavzirala ... upam, da mi moj srečo junija prnese. mi je mami pravla štorijo, k je delala zadn izpit pred diplomo pr rudiju šeligi - statistiko, noseča z mano. in ji je reku "no, tole bo 6. ampak za vas 3, za tegale klele notr pa 3" in je pokazou na trebuh se usak moj rojstni dan narežimo temu klopi - sploh nism pomislna nanje! upam, da se me kej ne prime...kej pametnga itak ne morm narest se mi zdi? razn stuširat po usakem sprehodu po hosti? je pa full lepo k že vse cveti, pr ns je ful zvončkov, kronc, trobentic, telohov, žafranov ... vse brsti, tut jest zoya27 in žabica22 - čestitke za !!! a se bojo zdej začele , da bomo mel parčke? jest mam dons tedn mf, upaaaam, da pokaže, kaj je, da grem lahko v težko pričakovani ŠOPING spacebaby - na isti dan mava mf malena29 - dobrodošla! lumpa6 - sožalje tudi od mene ... posveti se veselejšim stvarem, kot je selitev uživejte, jest grem po uspešno opravjenem seminarju zabušavat
|