Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Zdej me pa skrbi, da sem kakorkoli škodovala naši pupi, čeprav mislim, da sedaj ni več take nevarnosti. Kaj pa ve mislite? Vročine pa HB nimam, samo tako poln nos, da cele noči ne spim.
! A lahko vsaj enega mal pocrkljam??? Sta pa resna...ta dva bosta neka učenjaka! Že zdej tko pametno gledata.
. Mislim, da mi ena pastila res ni škodila.
in da, jaaa! Žur!
očitno koncert ni škodil, pridno brca,..je bilo danes to dete bolj zgodno kot jaz, ki sem šele sedaj pri jutranji kavici...je bilo potrebno, kot pravi Bit, dobit malo lepotilnega spanca
!
in to cel dan, zjutraj pa veselo objemam školjko. Dajte mi povedat, kje se kupi ingverjev čaj? Nekateri pravijo da to pomaga proti slabosti. Poskusila sem tudi že druge stvari, pa mi nič ne pomaga, ima katera kakšno izkušnjo, kaj vam je pomagalo, ali ste imele srečo in vam ni bilo slabo?
,...mi je tko lepa!!! Pa da vidva julija, če imam prav!!
!!!