Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 11:24:53
|
|
|
|
Fargesia
|
kaj pa vem če je kej boljši ta moj križ...še vedno boli ko vstanem in rabim cajt da "zalaufam"...nč fajn filing...je moj reku, kaj šele bo... hermy, ko sem jaz na pilates hodila, sem pol herbalife shake doma ruknila...sam sem pol vse nehala.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 27.3.2010 20:26:39
|
|
|
|
Fargesia
|
gapi, morm popravt...taka lepotca pa res mormo videt...
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 27.3.2010 20:27:07 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 7:23:46
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Jaz sem pa že od srede čisto prehlajena, danes ponoči pa me je začelo boleti še grlo. Ker nisem imela drugega, sem ponoči vzela en Neoangin, sedaj pa berem, da ga ne priporočajo. Sem tolk žalostna, da nisem prej prebrala navodil . Zdej me pa skrbi, da sem kakorkoli škodovala naši pupi, čeprav mislim, da sedaj ni več take nevarnosti. Kaj pa ve mislite? Vročine pa HB nimam, samo tako poln nos, da cele noči ne spim. Upam, da ste ostale vse zdrave in da pridno božate bušije!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 8:00:20
|
|
|
|
Goldy
|
zup2 - samo ne se sekirat. Jaz sem ležala v bolnici in meje bolelo grlo, pa ker ni bilo hujšega, so rekli naj mi od doma prinesejo neki za grlo. Sem rekla a Granobil, al neki takega. Pa je sestra zamahnila z roko in rekla, naj mi ne nosijo tak blažev žegn, ker mi ne bo pomagal, kak neoangin, al pa k podobnega. Tako da...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 8:20:49
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia gapi, morm popravt...taka lepotca pa res mormo videt... Fargi...to si res dobr naredila ! A lahko vsaj enega mal pocrkljam??? Sta pa resna...ta dva bosta neka učenjaka! Že zdej tko pametno gledata.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 8:30:08
|
|
|
|
zup2
|
Goldy hvala za tolažbo! Sem pa potem tudi na Pušenjakovem forumu brala, da se Neoangin lahko vzame, samo v mejah normale . Mislim, da mi ena pastila res ni škodila. Gapii tvoja dva sta pa res cukra na kvadrat
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 9:46:27
|
|
|
|
Goldy
|
Gapii - zup - itak, saj jih ne bboš zdej 10 na dan pojedla.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 10:05:37
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia gapi, morm popravt...taka lepotca pa res mormo videt... Fargi...to si res dobr naredila ! A lahko vsaj enega mal pocrkljam??? Sta pa resna...ta dva bosta neka učenjaka! Že zdej tko pametno gledata. Tole bi pa jaz tudi prišla crkljat
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 11:28:16
|
|
|
|
Fargesia
|
dober dan! še zadnja žehta se pere, v pečici se burek peče (s pravo bosansko jufko) , moj se uči, tak da jst po netu bluzim... ste uro prestavile? lep dan!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 12:41:10
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dober dan! še zadnja žehta se pere, v pečici se burek peče (s pravo bosansko jufko) , moj se uči, tak da jst po netu bluzim... ste uro prestavile? lep dan! Moja šele prva (žehta), Neja bo naredila pizzo , moj je pa na tekmi. Pesek me je danes razveselil, ker je bil boljši kot prejšnje dni ! Ni mi padel dol! Šla bom po malo regrata, ko je tak božanski sonček! Uro so prestavile "ta mali dve". Jaz pa že čakam večer..da se vrne moj in da, jaaa! Žur!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 12:59:26
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Jaz pa že čakam večer..da se vrne moj in da, jaaa! Žur! jst sem že včeraj mela pralni dan...jih je bilo 5!!! (staršev ni doma, pa sem še njune oprala) sušilc je čist zakuhal...no, sej ni, sam kopalnica je bila vroča.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 13:17:01
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia sušilc je čist zakuhal...no, sej ni, sam kopalnica je bila vroča. Bi rekel moj : kaj pa ventilator, draga moja!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 15:48:31
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia sušilc je čist zakuhal...no, sej ni, sam kopalnica je bila vroča. Bi rekel moj : kaj pa ventilator, draga moja!!! ga ni! :))) ker je eno veliiko okno...sam je škoda shladit kopanico, če je pa tok toplo...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 28.3.2010 19:01:06
|
|
|
|
gapii27
|
ste pa pridne babike...hvala za komplimente.. cartat lahk pridete bilo kdaj je jakob danes zjutraj začel neki kašlat...bom jutr klicala če morm k dohtarji al kahk kupimo kaj proti kašlu... lep večir
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.3.2010 9:50:52
|
|
|
|
kajsica
|
Pozdravljene babike! Barbi G.....samo da je vse OK, ti samo lepo počivaj in ti povem da boste lepo pregurale do konca. Mojškra....pred kratkim sem ti napisala, da sem jaz imela podoben primer kot je tvoj. Najprej 2 in drugemu je nehal srček bit nekako v 9 tednu. Pa sem tud imela skoz neke izcedke. Z eno babiko pa smo nastopile 22 teden. Ti samo lepo počivaj, pa boš vidla da bo vse OK. Važno je da ena pikica priveka na svet. Veseli se za to ki je ostala in da je vse OK. Kakorkoli, je nevarnost za prvega, če rahlo krvaviš, samo tako kot sem ti rekla, lepo počivaj in bo vse OK. Kontrole pa sem imela do 15 tedna na vsakih 14 dni, sedaj je pa na 4 tedne. Pri nas pa brcike pošteno čutimo, včeraj je še moj dal roko na trebuh ko je naša babika norela in je prav čutil kako brca...sicer se čuti čisto na rahlo in kot utrip, ampak res, že sedaj tako močno brca, da jo čutim na zunanjo stran.....kaj šele bo. Naslednji teden pa kontrola in gre moja tašča z menoj. Tako si je zaželela bitje videt....pa naj ji bo. Vidim, da se na veliko pogovarjate o bolniški in izhodih. Tudi jaz sem doma in moja G mi je rekla, da ne bo napisala izhodov, da pa lahko grem malo ven ali v trgovino ali kaj podobnega, samo da če me v tem času obišče komisija, da jo morem takoj poklicati in ji povedati, ker bo rekla, da sem bila pri njej na pregledu. Da baje komisija ne komplicira toliko. Ma men bi se ja strgalo, da ob tem lepem vremenu ne bi smela niti na sprehod. Lep dan vam želim!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.3.2010 9:57:34
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! včerajšnji večer je bil fantastičen! Hermy, hvala za družbo in smeh!!! gapi, kako je jakob? kajsica, za brcike navzven!
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 29.3.2010 9:58:36 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.3.2010 9:58:04
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, danes sem pa potegnla...lepotilni spanec vidim da ste vikend bolj malo pisale.....iin po tem sklepam da ste uživale na sončku.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.3.2010 10:35:17
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro! včerajšnji večer je bil fantastičen! Hermy, hvala za družbo in smeh!!! gapi, kako je jakob? kajsica, za brcike navzven! Fargi, hvala enako!!! Res je bilo krasno. Tudi mojega sta navdušila. Je sicer na začetku vedno malo zadržan, vidva sta ga pa hitro prepričala!! No, očitno koncert ni škodil, pridno brca,..je bilo danes to dete bolj zgodno kot jaz, ki sem šele sedaj pri jutranji kavici...je bilo potrebno, kot pravi Bit, dobit malo lepotilnega spanca !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.3.2010 10:41:57
|
|
|
|
Petyyyy
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.3.2010 11:00:59
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Fargi, hvala enako!!! Res je bilo krasno. Tudi mojega sta navdušila. Je sicer na začetku vedno malo zadržan, vidva sta ga pa hitro prepričala!! No, očitno koncert ni škodil, pridno brca,..je bilo danes to dete bolj zgodno kot jaz, ki sem šele sedaj pri jutranji kavici...je bilo potrebno, kot pravi Bit, dobit malo lepotilnega spanca ! hermy, tud moj je drugače na začetku zadržan (očitno jima je poleg priimka še to skupno )...ampak včeraj naju je pa oba presenetil. še sam je rekel pol ko se je hitr sprostil. k drgač kr rab neki časa... je bila prava družba!!! dete je mene že zvečer ko sem se ulegla zbrcalo...pa pol spet ob 5h zjutraj...
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 29.3.2010 11:01:23 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.3.2010 11:01:38
|
|
|
|
mojškra
|
kajsica- hvala za odgovore, tudi jaz upam, da je drugi pikec bravi borec in da ostane v trebuščku do konca. Vesela sem za brce, to je najlepše ko začutiš brce. Pri prvemu sem jaz čutila brce še potlej ko je že prevekal na svet , to je tako lep občutek. Meni je tako in to cel dan, zjutraj pa veselo objemam školjko. Dajte mi povedat, kje se kupi ingverjev čaj? Nekateri pravijo da to pomaga proti slabosti. Poskusila sem tudi že druge stvari, pa mi nič ne pomaga, ima katera kakšno izkušnjo, kaj vam je pomagalo, ali ste imele srečo in vam ni bilo slabo?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.3.2010 11:52:06
|
|
|
|
hermy1
|
Ja, Fargi...bo treba ponovit na kakšni dobri žurki!!!! Jutri uživajta ob gledanju...sem se sama sebi smejala, ko sem se spomnila, da sem te na Živi vprašala, kdaj greš!!! Me motiš tkole...tolk imen, pa to! Jest sem že v letih...morš to razumet ! Po slikici UZ bi pa rekla, da mate vi ,...mi je tko lepa!!! Pa da vidva julija, če imam prav!! Jaz tud komaj čakam, da spet vidim! Mojškra, meni na srečo res v nobeni nosečnosti ni bilo slabo!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.3.2010 11:58:33
|
|
|
|
Fargesia
|
hermy, jaz pa ravno zate izbiram ENO ki jo znamo.... Ja, do julija bo treba počakat.... ja, za živo je blo men tud ful smešno...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 29.3.2010 12:06:04
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hermy, jaz pa ravno zate izbiram ENO ki jo znamo.... ja, za živo je blo men tud ful smešno... Glej, da jo res znamo!!! In potem se še smeje !!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTrik za naravno lajšanje porodnih bolečinSte vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?