biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Ojla! Sem se kar direktno preselila na tole temo , pa že imam tehnično težavo. No, saj vem, da verjetno stvari prehitevam, ampak bi se rada pomirila, našla kakšno rešitev. Ker se ravno pogovarjate o bolniškah...kako vam je uspelo ostati do konca nosečnosti doma? Jaz sem bila že skoraj ustno zmenjena z mojim dr D-jem, da bomo tudi to probali, namreč ležati doma, da se ne ponovijo lanski trije splavi. Danes pa ne vem, ali je imel slab dan ali kaj ga je pičilo, rekel je, da je komisija ratala bolj stroga, da mu tudi zavračajo prošnje in da če ne bom imela nobenih problemov, mi ne bo napisal bolniške za naprej. Saj ne, da si želim problemov, ampak imam probleme v službi in sem jih sedajle kar presenetila, ker sem ostala doma čez noč in ko pridem nazaj, se bodo itak spravili name in bo stresa še in še. Torej punce, v kakšni primerih ste ostale doma do konca? Ali niso dovolj trije zaporedni splavi, tretji icsi, starost nad 35 let,...? Drugače pa sem še čisto na začetku, včeraj imela uradni test, danes 15-ti dan bhcg pokazal vrednost 1.433,60, tko da upam, da pridem do konca, bolniška gor ali dol. Helou, n74! In seveda WELCOME! Držim pesti, da bo tole ena takšna promocijska . Glede bolniške ti pa žal ne znam pomagati - sama je nisem bila deležna niti dneva. In ja, še vedno kolovratim naokoli ... in bom verjetno še nadalje - vse do porodniškega dopusta...
|