|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
30.3.2010 7:02:04   
Anonimen
JutRRo po dolgem času! Včeraj obdelali vrt, zdaj pa čakat, da pokuka iz zemlje. Lep dan!

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1726
30.3.2010 7:58:35   
hektorina
Evo mene! Dobro jutro! Ja, baje da je treba zdaj ko je pomlad prej vstajat. Komanda od Miškeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1727
30.3.2010 8:02:52   
*miska.mcc*
user posted image
nooo.....
da se pohvalim!
moj mali vrtek je dobil obliko. samo se malo finiša rabi. rozive( narcise-3 vrste), tulipani(3vrste) hijacinte, zvoncki so že zunaaaaaj!!!!! vsak vsak čas bo zacvetelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
30.3.2010 8:06:40   
hektorina
Miška, pa ti si pravi mali hortikulturist! S tako ljubeznijo pišeš o svojem vrtičku, da ni vrag, da ne bi uspevale te tvoje rožice. Kaj pa krompir in zelje?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
30.3.2010 8:10:03   
*miska.mcc*
saj mi!
2 leti nazaj sem imela tak lepo, da so se stare zenicke iz cele vasi zbirale pred vrtičkom, obcudovale, se topile, hvalile in fehtarile za semena in cebuliceuser posted image

krompir, zelje, repa, cebula, korenje, petersilj, por, tak in drugacen fizol, drobnjak,koleraba, cvetaca, rdeca pesa, solata,paradajs,  kumare, paprike...

pa so na njivi šri stari mami.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1730
30.3.2010 8:11:03   
hektorina
Pa krompir, a je bil zelo debel?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1731
30.3.2010 8:12:37   
*miska.mcc*
user posted image
lanskega krompirja je blo tolkoooo in tooolko debel, da bomo stran metali. resno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1732
30.3.2010 8:14:01   
hektorina
Pa veš kdo ma debelega...krompir, mislimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1733
30.3.2010 8:19:45   
*miska.mcc*
ammmm....nek kmet...najslabsi kmet, debel krompir...al kako ze gre to???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1734
30.3.2010 8:22:17   
hektorina
Neumen kmet...samo ti si se vrgla v čisto hortikulturo, tak da zate ne velja! Joj, moj gobec. Najprej bluzim, da je nekdo neumen, pol se pa vun vlečem! Soli mis...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
30.3.2010 8:23:56   
*miska.mcc*
ja no....
pol sem pravi dolaz, da rek veljauser posted image

ker mi mora stara mama na njivi vsako stvar posebej razlozit in dat enostavna navodila....

aja!!!! btw- iz mojega manga nekaj kuka iz zemljiceuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1736
30.3.2010 8:26:20   
*miska.mcc*
zdaj pa drzi pesti!
grem probat Nino odlozit v posteljouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1737
30.3.2010 8:30:55   
noranate
Dober dan čvekačice user posted image . Dokler jaz svojo vojsko odpravim od hiše kar traja. Miška, bravo za mango user posted image . Ma mi ni jasno, ko praviš da zvončki kukajo user posted image iz zemlje. Pri nas so odcveteli , jih več ni, cvetejo pa narcise, tulipani pa bodo vsak čas odprli cvetove, pa tud okrasna japonska češnja bo drug teden odprla cvetove. AHhh res je pomlad user posted image .
Moj vrt (zelenjavni) je napol zasajen. Danes sam še korenček posejem, pa berivko sem včeri pozabila zasejat. In je prva setev opravljena.
Hektorina, kako si kaj dans, v elementu user posted image ? Jaz sem, pa ko že omenjaš debelega.... krompir.....user posted image , me neki hočeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1738
30.3.2010 8:31:23   
*miska.mcc*
no, pa hvala lepa za pestke!!!user posted image user posted image user posted image
tamala je ze v akciji, naspidirana di 100 mater!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1739
30.3.2010 8:33:01   
hektorina
Pa ja ne na vrtuuser posted image . Prinesi jo k mojemu škratu, on je namreč spal od 20.00 pa ob 7.30, ko sem šla od doma še ni vstal. Pa še popoldne "vdari" najmanj 2,5 ure. Bo on učil Nino spat, ona pa njega hodit, ker jo mam na sumu, da bo shodila prej ko on (je star že 16m, čez 5 dni bo, no) pa se mu še kar ne da!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1740
30.3.2010 8:33:14   
*miska.mcc*
rica, zvonski ze cvetjo, pa se mi ni dalo prej na dolgo in siroko pisatuser posted image

so bili pa do prejsnjega tedna globoko pod snegom. so frajerji komunalski kar na moj vrt odlagali sneg... je bil tak kup red oknom, da nisem niti zaves rabla

Neposredna povezava do sporočila: 1741
30.3.2010 8:35:15   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Hektorina, kako si kaj dans, v elementu user posted image ? Jaz sem, pa ko že omenjaš debelega.... krompir.....user posted image , me neki hočeuser posted image .

Bolj sem stara bol me pomlad cota na pol! Če bi jaz gojila krompir bi Imel krhelj za ponfrit ene 3 kg!user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
30.3.2010 8:36:49   
*miska.mcc*
               bbb          n M,O                                 pokio0uglč rxwe-edv5zfr  a              ,..<bn  x 

,.

NO, HEKTORINA...PRENESI ZGORNJE sPOROCILO MALEMU. mislim, da ja pravkar padlo prvo ljubezensko pismo v dojenčkovščiniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1743
30.3.2010 8:39:45   
hektorina
Joj miška, meni je prvič po dolgem času postalo tak nekaj toplo okrog mojega kamenčka. Se bom zjokala...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1744
30.3.2010 8:41:16   
*miska.mcc*
jaaaaa, kaj ni lepooooouser posted image user posted image user posted image

samo ocitno bo morala nina delat prve korakeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1745
30.3.2010 8:46:04   
noranate
Dekleti uživajta v tej toploti, dokler so otroci majhni user posted image . Ko pa vam bodo pri 16. kazali ljubezenska pisma, se mi zdi , da vam ne bo tolk toplo, boste hitele kondome kupovat user posted image .
Hektorina, bravo za dečkota, je res priden ko tolk spi. Moje niso nikol tolk spale, ko pa so, so samo z enim očesomuser posted image .
Glede hoje pa, nč sekirat, bo že. Sam mal ga začni trenirat, pa se mu bo zaluštalo, pol ga boš pa še lovila, si boš želela, da bi bil v vozičku user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1746
30.3.2010 8:47:38   
hektorina
Moj je tak al tak bolj taki (moja mama mu pravi da je "trepetl", kar pomeni strahopetec). Je ful previden (po mamiuser posted image ), tak, da...ja, bo rabil kakšno Nino skozi življenje. Da ga bo malo potiskala, ko se bo "ukočil"! Njegova mami se še pa tišat več ne pusti...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1747
30.3.2010 8:49:12   
Colt
Dobro jutro...če si lahko drznem interpretirati Ninine besede ki so namenjene Hektorininemu junaku:

http://www.youtube.com/watch?v=ulJXWmsjl0Q

....in potem čez mnogo let, ko gre mali junak na šolanje za vojaške pilote na West point, se Nina zopet ojunači in mu še enkrat pove sledeče:

http://www.youtube.com/watch?v=ygJBqr3ldZQ

user posted image user posted image Hek, če ti je bilo prej ''toplo'', boš sedaj zgorela user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1748
30.3.2010 8:54:36   
noranate
Dobro si to "spesnil" Colt user posted image .
kako lepo je, ko so v vozičku, ko pa enkrat zbezljajo, pa ven hodijo, pa sprašuješ tipaje.....user posted image . Se bojiš kje so, da ne bo slaba družba zraven, kakšne so ocene, bo dovolj točk za srednjo šolo, za faks....je potem to odraščanje vse težje in samo stopnjuje se.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
30.3.2010 8:54:39   
madela
Jutro user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?