|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
30.3.2010 8:55:12   
hektorina
Colt, ne me strašit z uniformami, orožjem in podobnim... Na West point bo itak hodil, ko bom jaz "pod rušo). Upam, da bom maturantkega dočakala...user posted image

Sem v fazi, ko razmišljam s koliko pouštri naj ga obložim, ko bo prvič sedel na tricikluser posted image . Tak, da pogovor o letenju in puncah...preveč stresa za danes.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
30.3.2010 8:55:35   
noranate
Hej Madela user posted image , da se razbudiš user posted image . Men bi tud ena pasala, si grem kar kapučino zmešat.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
30.3.2010 8:56:21   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Dobro si to "spesnil" Colt user posted image .
kako lepo je, ko so v vozičku, ko pa enkrat zbezljajo, pa ven hodijo, pa sprašuješ tipaje.....user posted image . Se bojiš kje so, da ne bo slaba družba zraven, kakšne so ocene, bo dovolj točk za srednjo šolo, za faks....je potem to odraščanje vse težje in samo stopnjuje se.

Zdaj si pa še ti začela! Jaz grem domov, da se zjočem svojemu sinku na ramiuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
30.3.2010 8:58:22   
madela

Hej Madela user posted image , da se razbudiš user posted image . Men bi tud ena pasala, si grem kar kapučino zmešat.

Jaz si pa grem kar drugo kavo dolijem,ker očitno še kar spim user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
30.3.2010 9:03:21   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Colt, ne me strašit z uniformami, orožjem in podobnim... Na West point bo itak hodil, ko bom jaz "pod rušo). Upam, da bom maturantkega dočakala...user posted image

Sem v fazi, ko razmišljam s koliko pouštri naj ga obložim, ko bo prvič sedel na tricikluser posted image . Tak, da pogovor o letenju in puncah...preveč stresa za danes.

Pa veš to lahko tudi ni tako daleč user posted image
Moj 5-letnik je pred 2 tednoma prosil,da smo vsi tiho,ker mora nekaj pomembnega povedat.In ker še nismo bili vsi tiho je še 1x rekel,nakar pa le vsi tiho in ga gledamo in izjavi...Jaz sem pa zaljubljenuser posted image
Knjige o letalih pa prebirava že en lep čas user posted image
Tako,da ti priporočam,da kar začneš razmišljat tudi o puncah in letenju user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
30.3.2010 9:04:57   
madela
http://www.youtube.com/watch?v=zKoeWVDuMZU&feature=related

Eto pa še ena lepa pesmica...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
30.3.2010 9:05:41   
noranate
Naša 11 letnica ima oboževalca, ji vztrajno piše pisemca, ta najmanjša je pa za poštarja, pa tud narekuje mu, kaj naj še napiše user posted image . Ta velika pa je ravno končala svojo "zvezo" in izjavila, da njo že ne bo nihče zaje....l. Živi bili pa videli user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
30.3.2010 9:05:59   
Colt
Nora Name, še dobr da Hektorina nima zvočnikov v službi...sicer bi se ji res še ''milo storilo'' od tako lepih pesmic user posted image

Miš, živjo....lepo si opisala svoj ''vrtiček'' user posted image

Madela..hey, tudi jaz si lih dolivam drugo kavo v šalco user posted image ...in zraven ugotavljam kolk neverjetno dobre muske je še na youtube, kaj ve je še za čekirat...

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
30.3.2010 9:08:15   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Nora Name, še dobr da Hektorina nima zvočnikov v službi...sicer bi se ji res še ''milo storilo'' od tako lepih pesmic user posted image

Ma zvočnike ma...nima pa jajc, da bi poslušalauser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
30.3.2010 9:09:45   
noranate
Bravo za Hektorino, k solze skriva user posted image , če večji jupi, ker nima jajc (tapravih mislim) user posted image .

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
30.3.2010 9:11:33   
hektorina
Ma je muka...ko bi rad glumil kak karakter si, pol te pa dobre 80 cm in 11 kg tak "obrača" da se ti vsake tolko "milo stori"user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
30.3.2010 9:12:21   
madela
Haha,norica...tale je pa dobrauser posted image

Colt ja dost je lepe muzke. Se včasih sprašujem,pa kaj sploh sedaj vrtijo po diskotekah,ko več ne zahajam tja,kaj je novega na sceni...in eto pridem za pusta v diskoteko,pa vrtijo muzko,ki so jo vrteli še v času mojega rednega zahajanja v diskoteke user posted image user posted image

Je prav pasalo,ko me je vrglo par let nazaj user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
30.3.2010 9:14:40   
noranate
Pr nas pa ta mularija fura tist Balkan na tisoč in en način. user posted image Še naša najmanjša mi s tem živce nažira. Je mela rojstni dan in prijateljice na obisku so se posedle v krog in pele tisto Jaz imam pa goslice.... Moja pa: Kao nikotin, ti još tečeš mojim venama.... Ma sem tolk znorela, da sem ven ušlauser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
30.3.2010 9:16:46   
Colt
Dobrim vilam bi lagal le zate...

http://www.youtube.com/watch?v=LdMKenPc_Wk

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
30.3.2010 9:18:08   
noranate
Colt, lepo prosim, daj prešaltaj iz tega Pop designa, ker mi ne sede ravno. Preseneti me no....user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
30.3.2010 9:18:11   
madela
http://www.youtube.com/watch?v=V0pnrJPRGZ0&feature=related

Jaz pa ostajam zvesta sloveniji in še najraje poslušam našo muzko in pa hrvaške..torej sem zvesta tudi njim.user posted image
Tuje mi nekak ne potegnejo,razen redkih izjem. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
30.3.2010 9:18:22   
hektorina

Toto pa sem poslušala...user posted image (ne, saj nisem) user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
30.3.2010 9:18:38   
noranate
Ma ne še ti Madela user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
30.3.2010 9:19:30   
madela

Tnx user posted image Sem imela vse njihove,takrat še kasete...kok lepo user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
30.3.2010 9:19:52   
hektorina
Noranate, samo zate! (ma bom še pesnik ratala)

http://www.youtube.com/watch?v=gB_iLUhvWhw

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
30.3.2010 9:21:13   
madela

Ma ne še ti Madela user posted image

Zgleda,da sva s Coltom na isti valovni dolžini,ker sem komaj sedaj videla user posted image
Uživaj,pa tiho user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
30.3.2010 9:23:59   
Colt
Okej...sicer sem tole že pastal nekoč, pa vseeno....samo ne nikomur povedat da je zate, ker bo spet aferica user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=7-Nw4NOXWs4

AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
30.3.2010 9:24:44   
noranate
Sem odšla v Hektorinino diskoteko user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
30.3.2010 9:26:16   
noranate
Colt, bit če još nešto iz tebe, vojniče user posted image . Hvala, zelo mi je všeč, pa da ne boste slučajn zdaj kakšne pregrešne misli trosile. Jezik zavezat user posted image .

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
30.3.2010 9:28:39   
madela
I like it user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?