Anonimen
|
Guten Morgen. Jaz sem totalno nevzgojena, sploh nisem Mashe opazila (seveda, ker vi toliko blebetate!!). Torej, dobrodosla Masha in cestitke za novega Slovencka!! Glede seznama se ne sekiraj, jaz ga imam ze 3 mesece na mejlu pa ga nisem niti pogledala in tudi gnezdit sem zacela ta teden. Tako sem vceraj koncno postlala posteljico in pripravila previjalno mizo, danes pa bom se torbo za v porodnisnico in za malo za domov. Aja, sem 37 3/7. Torej imas ti se plenty casa do avgusta In ne pusti se kokljam, da te prestrasijo. Ceprav tu na ljubljancankah vidis, da je bolj malo nasvetov. Na temi svojega meseca se pa verjetno lahko nadejas svakojake panike. No, samo take it easy. A ne nax? Ti si sla rodit brez vsega, ce se prav spomnim. Je sel tvoj se fotoaparat kupit Pa ful dobro si malega navadila, da mu RR pase. Mogoce bodo v kratkem naredili se live prenos in potem bomo Taicku pele uspavanke. 6 glasno. Oh, kako bo srecen otrok Kaj je drugace novega? Vse nekaj barvate, pecete, zganjate praznike ... Jaz pa prisegam na dr. Ötker! A ne Marjana in Krtkova? A bo sla kera v cerkev? Se spodobi za lahke, hitre in nebolece porode moliti? Jaz se ne spoznam na to kaj prevec. Natasa ... si se tu? Prosim prosim, ne se roditi! Jaz sem pa danes ponoci razmisljala kako bo to cudno, ko bo kar eno zivo bitje z nama spalo v spalnici. In kako grem zdaj na wc in nazaj spat, potem se bom pa verjetno se pred posteljico ustavila in preverjala ce diha pa kaj dela. Mah, ne vem no, strah me je svojega lastnega otroka. Kot da bom Chuckyja rodila Aja, Masha, ti si na Dolgem mostu, jaz pa na Brezovici (fuuuuul dalec, kot bi rekla zaprisezena bezigrajcanka Krti ), torej se bova lahko veckrat dobile kje na sred poti. Si ze nasla kaksno dobro slascicarno kje tu na nasem koncu? Lepo se imejte. Vesele (srecne?) praznike vam zelim. Ne vem.
|