|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
7.4.2010 9:44:53   
hektorina
Resničnosrečna user posted image za tvojo punčko. Upam, da ostanete vsi zdravi. V naprej. In da se "taščica" pozdravi.

Javi takoj resničnosrečna, ko izveš za službo! Nujno. Ne pozabi. O.k. par minut po tistem, ko izveš ti dam "fore"user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
7.4.2010 10:20:32   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina
Pa ti pride kakšna druga oblika rekreacije na misel? Resno sprašujem.

Na misel mi že pride, ja, ampak spraviti se od bvesed (misli) k dejanjem... to je pa umetnost, ko je rekreacija v igri. user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
7.4.2010 10:28:04   
hektorina
Kerensa, si na dobri poti, vsaj miselno rekreacijo prakticiraš. Pred nosečnostjo sem bila po 4x na teden (čez zimo) na aerobiki, pilatesu. Zdaj nič več, ampak vozičkam po 10 km na dan, pa rolam, zdaj hodiva plavat. Pa verjamite, da mi, ko pridem iz službe za nič... Pol pa ko se zalaufam... In preverjeno se pol počutiš mnogo bolje. Tak da, Kerensa moja...migni malo, nouser posted image . Lahko tud šah... al pa kak giro na kolesu.user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
7.4.2010 10:30:27   
Kerensa*
vsaj miselno rekreacijo prakticiraš.

O, to pa jo, vsakodnevno. Že rodoslovje mi pošteno razmiga možgančke.
giro na kolesu

Nimam kolesa.

Neposredna povezava do sporočila: 2029
7.4.2010 10:33:21   
hektorina
Ti si trma na kvadratuser posted image . O.k. možgančki so zaposleni. To je dobro. Zdaj pa greva na nogice... Kaj če bi jih vključila v raziskovanje svojega porekla in bi recimo pri raziskovanju krajevnih uradov uporabljala pešaka!? Al pa bi šla z gospodičem Najstnikom žogo nabijat?user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
7.4.2010 10:37:04   
Kerensa*
Zdaj pa greva na nogice... Kaj če bi jih vključila v raziskovanje svojega porekla in bi recimo pri raziskovanju krajevnih uradov uporabljala pešaka!?

A ni bistveno, da so "mišice zaposlene"? Saj mi g. Mož cca. 2x na teden zmasira noge zvečer, pred spanjem. Bolijo me od sedenja, veš? user posted image
Al pa bi šla z gospodičem Najstnikom žogo nabijat?user posted image

Ne bi, hvala. Jaz in nogomet greva skupaj edino preko TV-ja. V bistvu je prav danes čudovita tekma - Dinamo:Hajduk. To bomo pa absolutno vsi gledali.

Neposredna povezava do sporočila: 2031
7.4.2010 10:39:35   
hektorina
Trma, trmastauser posted image . O.k. se predam. Nič ne bo, pa tak sem se trudila. No, vsaj g. Mož se rekreira ob masažahuser posted image . In ja, tud sex je rekreacija Kerensauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
7.4.2010 10:41:41   
Kerensa*
In ja, tud sex je rekreacija Kerensauser posted image

No, a vidiš, da se na koncu vedno strinjava? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2033
7.4.2010 10:47:24   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

No, a vidiš, da se na koncu vedno strinjava? user posted image

Ja, ko pa me potisneš ob zid... tak nimam več kam, razen v luknjo, rep med node in ti dat prav...user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
7.4.2010 10:51:04   
Kerensa*
Ah, jaz te nisem nikamor pritisnila... samo na vprašanja sem ti odgovorila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2035
7.4.2010 10:52:51   
hektorina
Še zdaj mam hrbet "počohan" tak si me v steno zabila. Pa trdiš, da se ne rekreiraš!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
7.4.2010 10:54:12   
Kerensa*
Za besedno rekreacijo načeloma ni problema. Najbrž bi jaz prav uživala v kakšnem besednem dvoboju z npr. Jelinčičem. Midva bi se fajn skregala okrog Hrvatov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2037
7.4.2010 10:57:15   
hektorina
To bi bilo super videt! Verjamem, da bi ti uspelo nemogoče. Namreč pripraviti ga do tega, da bi utihnil, ko govori sogovornik (v tem primeru ti). Jaz bi ga pa po potrebi lahko držala, da ne bi "spi...dil" ko bi mu ratala silauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
7.4.2010 10:59:14   
Kerensa*
Jaz obožujem dobre sogovornike. Take, ki vedo, o čem govorijo. Ki imajo konkretno podkrepljene argumente, brez poskusov žalitev in poniževanja. Take, katerim se vidi, da je dobra debata užitek, ne glede na tematiko.

Čeprav se pa z Jelinčičem absolutno strinjava okrog Ciganov
. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2039
7.4.2010 11:03:41   
hektorina
Vse naštete kvalitete imam rada pri svojih sogovornikih tudi sama...ampak kaj, ko pa so tako redki. Al pa sem jaz tak "težka" in jih zato ne poznam več. No, ti si mi super, predvsem iz tega naslova, ker je ni zadeve na katero se ne boš potrudila najti odgovora. Se mi zdi da si tudi v realnem življenju ena taka zagnana user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
7.4.2010 11:07:33   
Kerensa*
Pa nisem tako zelo zagnana, veš? Marsikatera stvar me hitro začne zanimati, ampak ko jo poskusim, ugotovim, da to ni zame in me potem še hitreje neha zanimati. So pa določene stvari, kjer grem pa z glavo skozi zid, če je treba (al' pa, če ni), ker me tako zelo zanimajo, čeprav konkretno nimam nič od njih.

En zanimiv primer glede slednjega... ko sem bila stara 17 let, sem nek večer hodila po Ljubljani in zagledala en avtomobilček. Fičkota. Modre barve. Tako luškan je bil, da sem si živo predstavljala, kaj vse bi jaz naredila iz njega (kako bi ga našminkala). Ampak nisem imela pojma, kdo je lastnik, še manj pa seveda, če bi ga sploh prodal in za kakšen denar (nisem ravno sedela na denarju).

Ampak fičko je bil čez en teden na mojem parkirišču. Naknadno je dobil Abarthovo mašino, dodatne hladilnike in spojlerje, pa lastnoročno sem ga pobarvala na srebrno.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2041
7.4.2010 11:13:52   
hektorina

Pa nisem tako zelo zagnana, veš? Marsikatera stvar me hitro začne zanimati, ampak ko jo poskusim, ugotovim, da to ni zame in me potem še hitreje neha zanimati.

Tudi v iskanju novih stvari v življenju se kaže zagnanost. Da si pripravljena vedno znova poiskusit kaj novega.

Vidiš, jaz pa ravno kontra. Moje srednje ime je "vztrajna". Dokazala ničkolikokrat
.

< Sporočilo je popravil hektorina -- 7.4.2010 11:14:57 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
7.4.2010 11:19:55   
Kerensa*
Da si pripravljena vedno znova poiskusit kaj novega.

O, ja, to pa sem. Vedno. Pa za kozlarije sem tudi vedno.

Neposredna povezava do sporočila: 2043
7.4.2010 11:21:07   
hektorina

O, ja, to pa sem. Vedno. Pa za kozlarije sem tudi vedno.

Evo, to je formula za "večno" mladost. Pozabi rekreacijo!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
7.4.2010 11:22:14   
Kerensa*
Evo, to je formula za "večno" mladost. Pozabi rekreacijo!user posted image

No, pa sem se spomnila še ene rekreacije, ki jo prakticiram - petkove in sobotne noči v "Franciju". user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2045
7.4.2010 11:25:30   
hektorina

No, pa sem se spomnila še ene rekreacije, ki jo prakticiram - petkove in sobotne noči v "Franciju". user posted image

E viš, to vrstne kondicije pa jaz nimam. Več. Sem pa bila pred leti v tej disciplini predlagana za olimpijsko moštvouser posted image . Je pa (noben problem!) einfoht nazaj "not past"!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
7.4.2010 11:28:02   
Kerensa*
Saj če se primerjam s Shorty, ki je par let mlajša od mene, tudi vidim, da nisem več v ta pravi formi. Kakšna vodka sicer pripomore, da se rekreiram kakšno urico dlje, ampak ob 3h ponoči sem v vsakem primeru že napol mrtva. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2047
7.4.2010 11:32:03   
hektorina
Če bi jaz zdržala do treh, bi brez popite kapljice alkohola škilila od utrujenosti. Mi je zadnje leto in pol vrhunec predrznega obnašanja, če si upam ogledat kak film po deseti uri zvečeruser posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
7.4.2010 11:33:02   
Kerensa*
Če bi jaz zdržala do treh, bi brez popite kapljice alkohola škilila od utrujenosti.

Ja saj tako nekako je pri meni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2049
7.4.2010 11:34:08   
mojamura
dan mrrrrrrhe

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!