mamika25
|
Hej! Še sem tukaj , vidim da me babyloverka pogreša. Hvala, da misliš name . Torej... danes sem 5 dni čez pdp. Groza. Včeraj sem ful neki delala, pospravljala, bila zunaj... In zgleda se je začelo malo dogajat. Zvečer so me bolele vse kosti spodaj, komaj sem hodila. Špikalo me je v križu, moj me je mal masiral ma ni pomagalo prav veliko. Spala sem tako-tako. Če sem ležala čisto pri miru je še nekako bilo. Premaknit se - taka muka, da sem mislila, da bom znorela. Na wc sem šla kkšne 6krat ponoči. Zjutraj me je še vse bolelo, parkart uščipnilo v predelu medenice. Imela sem ctg Postojni, kjer je nekako nakazovalo šibke popadke, ma je gin. rekel, da to še ni za v porodno, da pa se je začelo dogajat. Čas je, a ne? Potem je sledil vaginalni pregled, auč!! Precej me je bolelo. Sestra mi je spodaj polila z nekim alkoholom in nič kaj nežen ni bil, bi se lahko reklo. Je rekel, da sem odprta 2 prsta - v materinsko mi je napisal 3 cm. Torej... zgleda se tudi jaz KONČNO bližam porodu. Ne morem verjeti. Je pa rekel, da naj še grem malo domov, pa doma čakam tiste močnejše popadke, da bo vse skupaj bolj naravno. In prav mi je tako. Domače okolje me bolj pomirja in sprošča, v bolnici pa postanem precej "ukleščena". Tako, da, upam, da je to to. Nataša... čakaš mene? Se ti je stanje umirilo? Imaš še čas,... si kdaj šla čez rok pri kateremu od tvojih otrok? Flora čestitke za !! Se še kaj javim, upam, da mi še uspe...
|