Masha_M
|
mkbk: Ja, cajt leti. Jaz sem danes začela svojega 23-ega. :) petrca: uf, uf, je lep. :) Can't wait, da dobim svojega in ga napolnim z vsebino. :) marjanaj: Tako info imam iz februarja. Se imam pa namen v prihodnjih tednih kaj zapeljati do Postojne in pridobiti first hand info. :) krtkova: Kje tebe štiha? Mene medenica boli tam spredaj, pri sramni kosti, kjer je medenica skupaj speta. Sem brala, da to doleti 1 na 35 (zakaj ne bi imela take sreče raje na lotu, ha?) zaradi preveč hormona relaxina, ki povzroči da se ta hrustanec v medenici zmehča in raztegne že malo prezgodaj. Stvari se pa reče SPD oz. symphysis publis dysfunction. Misliš, da imaš isto nadlogo? Ker jaz na slab dan ne uspem sama niti do wcja, dokler za ene pol ure na obležim z vročim termoforjem med nogami. :( bcljka: A srake spet nizko letajo danes? :P Drugače pa čisto verjamem, da te dežurni ajnšatjni iritirajo. Ker mene tudi! Zelo! cojka: Jap prvič v življenju grem v Toskano. Komaj čakam svoj zadnji dopust v enem kosu (vsaj za ene naslednjih 10 let), oba imava rada kak dober muzej, stara mesta, lepo pokrajino, umetnost, arhitekturo. Komaj čakam res! Btw, imaš kakšna priporočila za kak biser, ki ga je res vredno videti, a je pogosto spregledan v turističnih vodičih in med ljudmi? Al pa kako fajn in ugodno gostilnico z domačim pristnim vzdušjem? Za vse info se priporočam. Če je preveč za pisat in se ti ne da, pa častim v zameno tudi kako tortico. :) Midva bova spala v penzionu Le Boscarecce. :) Drugače me pa veseli da ste se lepo imele. Pa čeprav brez mene. :s Sem se že bala, da vam je šlo kaj po zlu, ker niso nič ušpičene prekle dola padale, hehehe. :) Jaz upam, da si jutri izborim kak teden ali dva bolniške in potem bom imela strašno surlo, če se ne boste nič na tortice odpravile takrat, ko bom jaz končno tudi imela čas popoldan. :)
|