anju
|
mi smo dolgo spali v troje. predolgo. pri dobrih dveh letih je dobil svojo pravo veliko posteljo - brez ograjce (v tej ni hotu spat dlje kot do 7m) in je bil tako navdušen, da sva ga takoj prvo noč dala vanjo spat, čeprav nisva imela rezervne ograjce in sem sumila, da bo padu, res da nizko, ker sem posteljne noge dala stran, ma sem se bala da ga mine tam spat, če se ustraši... no, in je padu! prvo noč! ampak ga ni odvrnilo, super! potem sem zanalašč pustila brez ogrjce, da dobi občutek, sem samo podložila z blazino, da bi padu na mehko. tako smo spali v skupni sobi nekaj mesecev, nisva hotla takoj oditi. ponavadi je nekje proti jutru prišel na sredo, zizat itak za novo leto pa sva se preselila v spalinico. in od tedaj nekako prespi noč, če ni bolan ali če česa hudega ne sanja... luksuz, vam povem! anonimna pri mojem otročku se videla nosna kost, mere nuhalne zdaj ne vem (nimam pri sebi), izvide pa še čakam. sem hotla v ponedeljek, ko imam pregled vzeti dopust, dan zame. bi šla še v planet tuš pogledat, pa ne bo dalo ven šefa ne bo, moram bit js tu. še za pregled ne vem kaj naj si zmislim anti
|