Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Zdaj mi je res že smešno ... Pa še otroka mi niso želeli zmerit
Pa saj je boljše tako, če ne bi me itak še bolj panika dajala. Plodovnice je dovolj, otrok je v dobrem stanju, popadkov NIČ, na ctg pa sva se z malim dobro pripravila, da je šel skozi. Sem se najprej bolj zgodaj zbudila, da bi se lepo razdivjal in bi bil potem v porodnišnici bolj miren. Aha... Šele na poti v porodnišnico je začel pretegovati svoje nogice in rokice, v čakalnici pa se je začel rave party
Si mi pa nardila lušte z McDonaldsom. Midva sva šla po pregledu v kitajsko, pa sem se nekaj šparala, ker sem bila še čisto pregreta od porodnišnice. Meni je tam vedno takoooo vroče... Sem pa spila liter radenske in jabolčnega, nisem se mogla odžejat 
Kako za
te pustijo, da se tak dolgo matraš? A nimajo nobenih omejitev ali kak? Pa samo ne mi rečt da te v mb tak dolgo pustijo
Popadke sem imela že nekje 15 ur. Z mojim sma krenla. Peljala sma se čez Malečnik ker sem še jaz želela videt razgled na Maribor
. No v P sma prišla okrog 14:30. Odprta 4cm. Rodila sem pa ob 17:41, na mamin rojstni dan
Veni pa tak lepo.
, pa stopim čez vrata in me premeri od glave do pet, ter mi reče: ˝Ufff, ti greš pa kmalu rodit, poglej kje že imaš trebuh, čisto pri kolenih˝
,sam čudno , da so jo ob tako pozni uri naročili
mogoče so ji pa prestavili, kdo ve
... je rekel naj pričakujem da bodo hlačke krvave in da mi lahko začne oddtekati voda... in evo ponoči se spet ni nič dogajalo...
po dooolgem času
(za dobro jutro). Je imel zdaj eno obdobje, ko je paničaril, da bo poškodoval