biba007
|
Helou pupike, da poročam, kako je bilo na Kliniki. Od prim. Blejčeve sem po celem dnevu bivakiranja izvedela le, da, če povzamem po Goldy (jap, mi je dovolila), 1) imam preveč železa, 2) (domnevno) preveč vitaminov in 3) da preveč božam bušija. O rasti otročka ništa. Mah saj ne vem, če čem komentiram....bo najbrž bolj preudarno, da ostanem kar pri tehle faktih. Aha, pri vas se pa kar dogaja. Opa, pa saj boste vse čisto nove: novi parketi, nove kuhinje, aha, pa kavčki tudi novi...kako imenitno! Aja, pa čist frišna deca, na to sem pa skoraj pozabila Barbi, koliko pa sta bila težka tvoja junaka? Da se malo potolažim Petyyy, tole šedžuliranje NSja se načeloma sliši čisto ok. Če imaš pa dileme, pa le še enkrat prej pokliči in preveri. Saj veš, previdnosti ni nikoli preveč. Bitka, a vaš tudi komentira izhode na WC? No, saj pri nas bi me zadnji teden kar težko zgrešil, ko tolko jamram...me nekaj okolčje matra. Pomoje zaradi doslednega peglanja levega boka. Hermy, kam pa ti hodiš na otvoritve, da strežejo JOGURT? Tole pa je morala bit kaka eko/bio varianta, a? Pa pikopoko za kužita.
|