MaliMišek
|
Hojla srake! Sem ravno prispela domov, sem bila na pregledu in potem še na obisku pri Krtkovi. O pregledu vam raje ne bom nabijala, itak sem spet predebela , ampak pri Krtkovi je bilo pa ful fajn . Sva se ful zaklepetali (no v bistvu sem se jaz tam kr utaborila ) in ne boste verjele, da nisem stopila v njeno torto, ki jo je hladila na balkonu . Sem pa videla na njenem koledarju v jedilnici eno fajn idejo za kosilo (ajdova kaša z gobicami), zato sem skočila še v trgovino in bom počasi začela kuhat . Šoping včeraj je bil kar uspešen, sicer ne toliko zame kot za tamalo(no pa saj zaradi nje smo tudi prvotno šli), sem pa "bogatejša" za eno krilo (tako fajn raztegljivo ), par majčk in ene čevlje . Saša kot si že ugotovila, nisem bila niti blizu rr, ti si pa zdej že tud verjetno halo mami taxi, al kako že ti temu praviš . Cojka se mi pa zdi, da včeraj nisi ravno dovolj kurila une tvoje pečke (a si šparala, a ne ), ker me nekaj žgečka po grlu, no nisem še ziher a sm se al ne . Aja Krtkova, a veš kaj sm se še spomnla, da sm plašč pr teb pozabla , da ga ne boš slučajno hotla kaki uturit, kot si skoraj že moje čevlje (jih je hotla kr snežki dat za zraven ). Aglaia kako nisi vprašala za kopanje ? No sej banja je tud fajn, a ne ?! Nax, kar je pa tebe zanimal pa nisem sprašvala, ker sem hotla it čim prej ven, ker so bile na tapeti spet moje kile . Oprosti!
|