Anonimen
|
Marjanaaaaaa!!! Sem ti ze na fb smetila. Aja, na tickerju ti pise, da imas se 1 dan do roka. Kako potem, da je Tibor ze en teden star? To pomeni, da bi mogla biti nasa ze 2 dni stara. Ampak seveda, da to pri nas ne gre tako ... Pa ja, povej kako to zgleda ko ti cep odleti. Torej se obstaja moznost, da se tudi pri meni zacne kaj dogajati (in da je v doglednem casu konec). Ker jaz sem se vedno brez vsakega izcedka in vsega tega. Ah ... ne bom vas vec buzerirala. Bom ze sporocila, ko bom rodila. Junija! Pa nehajte me strasiti da ne rabim knjige! Se na seznamu za v P pise knjige in revije. Ce ne drugega, verjetno lahko med klistirjem beres Amazonka, kaj studiras? Pozitivno psihologijo? Poslovne vede? Kaj? Kje se to studira? Sicer pa je Masha tudi fedevejevka. Pa se kaksna verjetno. Ampak samo jaz se iz tega norca delam, ostale so pa modro tiho. Meni je najbolj kul Tanika, ker medicino studira. Upam, da bos specializirala v plastiki ali pa ortopediji. Rabile bomo nove joske pa kolke Jah, tale tema o maticnih celicah je zakon pri junijcicah. Saj nisem hotela biti nic nesramna, ampak takih informacij pa se ne ... Krti, zakaj se spet kregas po FB? Kako je blo? Vse mi povej. A lahko prosim se zame torto sparas? Oooo, moja Krti je torta mešter!! Pa ne sekiraj se kam in zakaj se redis. Ema si vzame toliko kot rabi. Ti pa pac ozimnico delas. Saj je recesija. Sicer pa pocakaj, da poleg trebuha se v joske zacnes dobivati. Meni so za 3 stevilke pa 2 crki zrasle. Ampak zdaj jih lahko vsaj na trebuh naslonim, malo me skrbi kam bodo potem visele Masha, kje si? Odkar si na bolniski se nic vec ne javljas. Si cist zamesala point bolniske. Doma moras biti in na racunalniku viseti. Cojka, tale tasca ga pa useka. Bogjenimarad. Reci ji, da ce bo grdo govorila s tabo, da bos njen recept povedala naprej. Ker tale tvoj tiramisu je res svetoven!! Nax, mkbk in ostale ... kje ste? No ok, onidve imasta vsaj otroke za izgovor. Petrca, MM in ostale prvorodke pa se kar skrivajo. Mogoce pa prazno (polno?) luno iscejo
|