pixieM
|
Pozdravljene! Joj, mene že skrbi, ko vas takole berem kako debatirate o kilogramih. Čeprav sem še vedno bolj kot ne na isti teži (sem dva kilograma shujšala), me že skrbi za vnaprej. Zelo rada jem, še posebej dobro jem . Sicer imam to srečo, da sem takšne konstrukcije in imam gene takšne, da tudi če se bom preveč zredila, se ne bo zelo poznalo, a vseeno sama vem kam mi gre hrana - na boke in v rito!!! Groza. Sicer sem povprečne postave, prej suha kot okrogla, ampak se mi pa že pozna trebušček. Na to se bom morala še privaditi!!! Vedno sem imela zelo raven trebuh, tudi brez telovadbe, zdaj... zdaj pa sem skozi ''napihnjena''. Si ne znam predstavljat kako šele bo . Čeprav se mi še ne pozna - vsaj ostali tega še ne opazijo, jaz vem!!! Pa saj je prav tako. majabar - za Angelsounds pravijo, oziroma piše, da se sliši srček že v tretjem mesecu. Sem pa nekje prebrala, da so punce slišale srčke že z 9.tednom. Jaz sem ga dobila v 11. tednu, ampak sem se kar trudila, da sem sploh našla pikico. Se je premikala in je bila zelo nizko. Zdaj pa točno vem kje je . Angelsounds sem si kupila iz radovednosti in zaradi skrbi z izcedki, ampak zdaj s fantom z veseljem vsake 2 dni poslušama srček. Tako, toliko da se malce javim, zdaj pa grem nazaj za pečico. Verjamete ali ne, danes pečem muffine. In to ne navadne muffine, temveč s pršutom in sirom. Pa da vidimo kaj sem ustvarila .
|