Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..moje še ni od nikoder in po moje je sploh ne bom dobila, dokler se spet ne bom začela filat s hormoni

pa z kako blazinco podlož bo dekolte da bodo dol padl,jest mam tud eno številko manjši modrc pol pa not zatlačm in pol kr neki zgleda,drgač so pa ne v spodnjem štuku ampak že v kleti.
No, kokrkolže.... A maste že odgovore za vrtce? Eni vem da so že pošilal, mi nismo še nč dobil in se bojim da bo itaq zavrnjen - baje da je v ljubljani za 1. st. obdobje prosto samo še eno mesto
Sem pa najdla eno stran kjer ponujajo varvanje mulčkov. A je kera že kdaj kej podobnga sprobala? Poklicala kr eno x osebo na dom npr. da je pazla na
al pa dala malega/malo nekam v vrastvo, ki po možnosti niti ni strokovno, niti prijavljeno? Kakšne maste kej izkušnje s tem? Pr nas bo treba neki uredit, mama je sicer doma ma z osteoporozo in prepovedjo dvigvanja več kot treh kil nima velik za počet s tamalim...
ronja 3.1.2009 Lejla