jana84
|
hejla punce! Evo mene po celem vikendu spet tuki! Hja, med vikendom nekako ne najdem časa, da bi priletela na forum...Sem pa med tednom tolk več tuki Eh, od tega vikenda sem čist zmozgana. predvsem ker me je ta mali vsak večer ob živce spravil, ko je blo treba it spat... obup. v soboto sem ga spravljala 1,5ure spat, včeraj pa po 2urah še ni hotel zaspat in mi je prekipelo. HB da je takrat mož domov pršu in ga je on šel spravt spat...in kaj je najuhe? Pr njem pa je zaspal v 15minutah ...Obup. Sem sklenila, da ga bo sam še mož spravljal spat ...Se hecam - po navadi ga oba skupaj sparvva spat in zaspi v 15minutah... Pol sem pa imela ponoči take grozne sanje da ne vem kaj je res in kaj ne...Se mi zdi da sem sanjala, da sem se sred noči zbudila in se z desnega boka prevalila na hrbet in čutla, da imam malce pod popkom na desno stran bolj izobčen trebuh (kao dojenček noter)...Pol pa se je začel ta dojenček noter premikat (tako kot sem čutla sinkota tam v 7-8mesecu), pa zbudim moža (verjetno so bile to sanje, ker drugače bi mi kaj rekel zjutraj) da naj tud on potipa kako se dojenček premika, pa on da nič ne čuti...Čez nekaj časa, pa sem "zagleda" prav nogice in rokice kako so se premikale po trebuhu Ahjaj... No, naslednje sanje pa so ble, da smo bili nekje na dopustu ob bazenu in da sem tako močno zakrvavela, da nisem vedla kaj naj naredim...To pa je blo tud vse od sanj. HB da imam jutri zjutraj pregled, da bom bolj mirna...Ker zgleda da mi tejle živčki prav slabo denejo. Pol pa me še ta mali razpali, da ni za verjet...Groza Hvala punce za linke od Ikee za tiste "klopce" ali predalčnike...Bolj bi mi prišel v poštev tisti, ki ima noter tiste plastične posode, ker je za pod okno, ki je na višini 50cm....tako da tista klop ne pride v poštev...Mi je pa drugač ful všeč. Sam bolj praktičen se mi zdi tisti predalčnik, da ti ni treba celotne zgornje površine spravljat, če hočeš kaj vzet iz predala...Bomo še malo pogledali kaj vse se dobi... Nič ,zdej pa šibam še seznamčk pregeldov gor naflikat pa naš seznam oktobrk, pol pa za knjige...Mogoče kakšne pol urce razvajanja v kopalnici še pade vmes...Bomo vidli... čauči bau....