|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 13:00:42   
žabica13
FirstTimeMummy dobrodošla med nami! Upam, da uživaš v nosečnosti in da se nam boš tu čimvečkrat pridružila. Podatkov za seznam bo kar dovolj. Pa en kup user posted image  za današnji izpit!

ooooo upam, da si bolje, ti le počivaj, čeprav ti je verjetno že fajn dolgčas!

tinna25 meni v lj v leonišču kri vzamejo na vsakem drugem pregledu (na 4 tedne jih imam), do zdaj so mi že 3x kri pregledali pa je bilo vsakič vse ok, hemoglobin imam celo zelo visok za nosečnico (preko 130 še vedno). Zgleda da ima res vsak ginekolog svoj sistem user posted image

Jem pa tudi jaz elevit (trenutno vsak drugi dan eno, glede na to da moji krvi nič ne fali), pijem magnezijeve tablete za krče (z magnezijem se baje itak ne da predozirat user posted image ) zraven pa še vsak dan eno tableko od Natural Welth omega Natal. Da bo fant pameten.

solis super da je tvoja pupica bolje, in da sta uspeli sončka izkoristit. Ej punce, kakšen maj! Dež, dež, dež....bljak!

žabica22 ti pa danes čimbolj uživaj na 3D in čimprej poročaj kako je bilo na fotoseansi user posted image


mene so pa včeraj zvečer krči zagrabli, pa ne v bušiju, ampak skoraj pri sramni kosti. Je bolelo ko hudič, sploh hodit nisem mogla. Čez noč je popustilo. In upam, da tako ostane

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 13:57:24   
kamelija
First time Mummy dobrodošla!!! Fajn da si nas našla!
Tinky držim pesti zate, da bo vse kul s krvjo naslednjič.

Občasne krčke tudi jaz čutim a hitro minejo, sploh je to bolj izrazito če kaj preveč migam!

Danes sem bila tudi jaz zjutraj bolj čudne volje no potem pa po naključju odkrijem, da je prijateljica s katero se sicer poredko vidimo tudi noseča!! In pa včeraj sem nabavila še vozek, tako da je še en projektuser posted image  za mano!

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 14:11:46   
tinna25
Sem nazaj s pregleda. Ugotovila ni itak nič ....dala mi je napotnico za bolnico če slučajno ne bo bolje v naslednjih dneh.....pa mi reče: jaz ne vem , če je normalno to kako vas boli. Ja, jaz še tudi nisem bila noseča, da bi vedela, če je ali ni normalno....me pač špika spodaj nekak nad sramno kostjo.

Kar se tiče železa sem dobila tablete in ji kar ni pasalo zakaj imam izvid krvi od splošne zdravnice...češ, saj bi mi najverjetneje na naslednjem pregledu preverili, pa še kregana sem bila kaj jem, da se mi je od začetka 137 - zmajnšal na 104 user posted image user posted image  pa se res normalno prehranjujem, pa še vsak dan pol litra pesinega soka spijem.

se človek potem tako bedno počuti, ker izgleda kot da jim samo čas krademo. user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 14:44:13   
nimanorwen
ojla punce.
jest sm čist  zlovoljna zrd tega učenja. joj, res blagor vam, k ste že u službi user posted image  pa še net nama ful šteka doma in se kumej gor prklopim in sploh ne morm ničesar napisatuser posted image  da ne omenjam, da mačka še zmer ni izbrejila pa usi kumej čakamo user posted image  sm dons od mami sms dobila (pa ne mara preveč mačk), če so že mladički user posted image user posted image user posted image  kaj bo šele, k bom jest na vrsti user posted image
FirstTimeMummy - dobrodošla user posted image  držim pesti za izpit!
novamami - čestitke ZA izpit user posted image user posted image user posted image user posted image
drugač ste pa itak tuk napisale, da sm pu pozabila, kaj morm komentirat. aja -
tinky - to je pa res čudn, da maš ti cukr, k si bl drobčkana. a ni to bl problem pr tistih, k majo več kil? oz. preveč kil? upam, da bo use ok user posted image
vitamini - ničesar ne jemljem sploh. elevit sm nehala že ful hitr, nasplošno pa nimam nekega zaupanja v tablete, nobene. nism vzela lekadola še nikul, aspirin pa nazadne k sm maturo pisala, ker je zob glih tkt odloču se rast user posted image user posted image  se mi zdi, da več koristnga nrdim z zdravo prehrano ... no, dons po faxu me moj pelje na kebab user posted image  in to ob 8 zvečer user posted image
srečanje - joooj, jest res upam, da mi rata pridt ... ker sm skor tazadna ... k to pa začne sprašvat kkr se mu sprdne, učas si še miljon enih pavz uzame ... res upam, da rata, si vas ful želim spoznat v živo!
solis - super, da je tamala bolš! sm pazi, zdej je spet tak bedn vreme, da ne bo spet slabš ...
kamelija - čestitke za voziček! dobr filing, k je neki nrjen, ane user posted image user posted image
ginekologi - ej tinna25, maš pa res smolouser posted image  sm to ni za nikamr tak odnos. zdej vidm, kuk je moja G fajn user posted image  in sestre in usi skratka. nobenga čakanja niti nč. hodim pa u šentvid, tk da poklič, mrde te vzamejo. k tole res ni fajn, da si tk na hitr brez ostala.

no sej pravm, zihr sm kej pozabila ... kumej čakam soboto, greva z mojim za user posted image  kupt flaško pa dudico pa še kej ... plenice tut pomoje že kr zalogo mal delat user posted image  je čist navdušen za šoping tale moj samec user posted image  aja drugač pa zoja dela prevale po menuser posted image  učas tuk, da me že kr boli user posted image  zmešana po mami user posted image  uglavnem lepo se mejte, jest mam bedn celodnevn dan na faxu ... dobr, da mi misel na kebab ostane! user posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 15:41:47   
kai1
ojla souser posted image

Danes sem pokonci že od 6h, saj smoimeli ceplennje proti klopnemu meningoencegalitisu za Anžeta. Za enkrat prenaša kar vredu. Malo ga boli le rokica. Naslednja doza bo čez 14 dni.

Sem opravila cuker test, rezultat je dober. user posted image Moram reč, da ni bilo tok grozno, kot pravijo. Res pa, da sem velik sladkosned. Sestra je namreč imela v user posted image  sladkorno, pa je bila na zelo hudi dieti. Debelost ni pogoj za diabetes. Sestrica je zelo suha, po mojem ima ene 10kg premalo, pa jo je kljub temu imela. Kot sem opazovala danes je bilo tudi zelo veliko user posted image  s diabetesom, ki so bile  suhe.

Se pa moram pohvalit, da smo kupili, končno, tekalno stezo. user posted image To smo sedaj imeli sposojeno od svakinje, ki jo pa moramo vrniti. Da ne bo pomote, ne tečem, ampak mi zelo pomaga hoja, hitra hoja, pri bolečih nogah zaradi krčnih žil. Tako se brez problema, neglede na vreme in zahteve sina, večkart na dan razgibam in sprehodim.


FirstTimeMummy, dobrodošla in lepo user posted image

Vitamini, jemljem klamadske alge, ki so bogat vir mineralov ,vitaminov ter omega 3. Dnevno popijem tudi 1-2 tbl Magnesola.




(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 15:55:40   
žabica 22
Oj pupike user posted image

Sem nazaj iz 3d uz. Vse ok težek je 807g, z glavico je ubrnjen dol- gleda v moj križ. user posted image Pokazu je samo učke pa nosek, mu je rokica pokrivala ustka. Pa pokazu je lulča user posted image . Sem mela celo akrobacijo v ambulanti- me je poslala počepe delat pa skakat zato da bi se ubrnu pa se ni hotu. Uglavnem za te tedne je vse primerno. Tako da punce ne bo vam žal če boste šle na 3d uz. Midva sva se ful nasmejala zraven.
Letos bo spet fuuuullll otročkov vidm, tam je bilo en kup nosečnic.
cuker test- mene pa ni poslala, čudn. A je katera od vas šla na ta prvega o,5l?
vitamini- jaz jemlem omega 3 vsak dan 1 tableto, pa zraven še želeove tablete.



(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 16:05:14   
tinna25
žabica22 user posted image  

najverjetneje sama ne bom šla na 3D, mi je delal 3D dr. Pušenjak na morfologiji, ko sem šla samoplačniško - žal pa je naš mišek spal, tak da ni bilo videti nikakršnih podvigov. Saj najverjetneje bi šla, sam pomoje grem mojmu dragemu s temi svojimi pregledi že na živce. Čeprav vedno gre na te večje preglede z menoj in se veseli, ko vidi otročka....

ve katera za koga v MB da dela 3D in je vredu? Ker sedaj sem šla na vse v Dravlje, pa je kr daleč za en pregled.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 16:09:46   
žabica13
kai1 bravo za cukr test in seveda bravo tvojemu fantiču da je bil tako priden! Meni se tudi sploh ni zdela tako grozna tista reč za popit (sem pa tudi jaz sladkosneda da je groza) - saj sem že včeraj napisala, da je malo manjkalo pa bi se mi še dobra zdela user posted image

žabica22 super za 3D UZ, domnevam da je slikica ki jo imaš zdaj v profilu že današnja? Je mala ampak zgleda tako luškano.

nimanorwen stiskam pesti da mucki pridejo kmalu! In maksimalno uživaj v kebabu danes user posted image

mam občutek da bom glih kar zaspala. Se vlačim ko megla po svetu danes, ne vem ali ker že cel teden ne pijem več ta pravega kafeta niti zjutraj, ali ker tako tišči vreme dol. Skratka rabla bi ščipalke da bi mi držale oči odprte. user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 18:19:26   
žabica13
čaj iz malinovih listov sem zasledila v prodajalni basilica - BTC LJ

http://www.bazilica.com/ponudba.php

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 18:22:53   
kai1
Malinove liste naj bi imeli tudi vsi Sanolaborji.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 18:33:51   
barbet
Ojla souser posted image !
Sem si zopet vzela malo časa za naš forum. Sva bila cel vikend zaposlena s pospravljanjem in urejanjem bajte (urejava staro za kako leto še), da bova končno imela pravo spalnico user posted image (zase in za bejbo)pa še papirje za novo zbirava skupaj - skratka čist zasedena. Med tednom pa še s službo dost dela. user posted image

Še dobro, da nimam kakih komplikacij z nosečnostjo. Mene je tudi dala na "cukrtest"-so mi govorile, da je to grozno, pa mi niti ni blo. Le slabost je tudi mene zagrabila, ker sem vajena zjutraj jesti - sem vajena že od nekdaj, v začetku nosečnosti pa zaradi slabosti nisem mogla brez grisinov v postelji. Hvala bogu je to za mano. Čeprav mi je še zdaj kdaj čudno slabo.
Kri imam pa vredu, mi je ravno v četrtek na pregledu potrdila.
Ginekologinjo imam pa zeloo dobro na Fužinah, je pa gneča za znoretuser posted image , samo sem se že navadila, da si moram vzet tri ure časa.
Študentke dobr opravte izpite. Pa ne rabte nam bit folš za službe, ker  študentska leta prehitr minejo (je pa definitivno drugač, če si študentka) - pa potem jamramo, kako je vslužbi. Jaz bi zdaj kar mal časa spet vzela za študi, čeprav mi je čist kul tudi v službi. Še posebej, ker sem dobila za nedoločen čas v istem tednu, ko sem zanosila (ha ha, kakšno naključje).
Glede opreme morava pa midva še vse skupaj zbrat oz. nabavit, ker še nimava nič. Imava pa že precej obljubljeno in bova kmalu začela nabirat, da vidiva, kaj treba še nabavit - zato super za seznamuser posted image

Vitaminov in tablet
pa tudi jaz zaenkrat nobenih ne jemljem. Moj mož je čist proti temu in moram imet dobre razloge, za kaj naj bi kaj jemala, pa glede na to, da je vse vredu z mano in mojo bejbo, nočem vnašat preveč kemije,ampak raje več sadja in zelenjave (čeprav mi paše tudi kaj konkretno nezdravegauser posted image

Naslednji pregled imam pa 11. 6.(mama mia, kje je še to).

Bodite lepo kljub "aprilskim" dnem.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 18:36:29   
barbet
zakaj pa včasih sploh ne pripne odgovora ... sem prav jeznauser posted image , ker sem vse napisala, zdaj se mi pa ne da še enkrat

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 18:40:12   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: barbet

zakaj pa včasih sploh ne pripne odgovora ... sem prav jeznauser posted image , ker sem vse napisala, zdaj se mi pa ne da še enkrat


Pa ti ga na srečo očitno vseeno je user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Lepo te je brat in vse dobro še naprej!

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
   RE: Avgustovke 2010
11.5.2010 18:40:16   
žabica13
 
 
user posted image
 
  
user posted image





PDP
NICK
(STAROST) KRAJ bivanja in poroda  (ŠT.nos.-ŠT.otrok) SPOL NASLEDNJI PREGLED 
KG+/-


1.8.2010
Spacebaby (29) Tržič (1., 0) user posted image
Tinky (32) Koper/Izola (2, 1) ,  KG + 5 NP 31.05. user posted image
miska333 Postojna (1., 0) user posted image
Lenny1 Ljubljana (1., 0) KG + 5 NP 03.06.2010 user posted image

2.8.2010
Zoya27 (31) ok.Celje/Celje (2., 1), KG +7,5 NP 19.05. user posted image
kajsica
anonimna
monika
MB
Malena29 Maribor/MB (1., 0) user posted image

3.8.2010
BarbiG
Szk
Biba77
Aisha86 (23) KP - Kras/Postojna (1., 0)

5.8.2010 
Pikicabuka
saša36 Celje (2., 1) user posted image

8.8.2010 
Listek (2., ?)  user posted image
Barbet (32) Ljubljana (1., 0) user posted image


9.8.2010
cebelica81 (1., 0)
anchy82 (27) (2., 1.) 
+1kg user posted image

10.8.2010  
pika.ana (30), maribor, 1., 0, punčka user posted image  + 3kg
danana
ooooo (22) (1, 0)  NP 25.05 (UZ)
strelka (22) (1, 0)
Solis (32) Ljubljana (2., 1) user posted image

11.8.2010 
jeny
mayci (2., 1)  Kamnik + 2 kg NP 31.05.2010
sky77 Ljubljana (3., 2) 
Masha_M (28) (1., 0) user posted image

12.8.2010
NatašaC (29) Litija-Treb/Ljubljana (3., ?)
Bambina22 (33) Ljubljana

13.8.2010      
mateja30
Sinja
vvvv (30) +5kg
aandrejka (25) (1., 0)
Ploha (22) Gorenjska (2., 1) + KG 5 NP 12.05.2010
Mamica26 (1., 0) user posted image

14.8.2010
ledenkaa
Anneda (31) Kamnik/Ljubljana (3., ?)   -2kg
Ina11

15.8.2010
tijica
arubba
tjaša79
Papi75  (34) Pragersko (2., ?) + KG 3
Nimanorwen (25) Grosuplje (1., 0)  user posted image NP 26.05
Bushi (25) Cerknica okolica (1., 0) user posted image NP 24.05

16.8.2010   
kai1 (30) okolica LJ. (4.,2.) NP 04.06.2010 user posted image
Mushroom

17.8.2010
Amoss (24) Maribor  (2., ?)  +1,5kg
Marčevka2010 (31) okolica Lj. (2., ?)
Žabica22 (22) Ljubljana (1., ?) +10kg NP 10.06. user posted image
limma (2., 1 user posted image ), 
+ 0 kg NP 14.05. user posted image
Kamelija Ljubljana
Mini13

18.8.2010
hermy1 (44) (5.,3.)  NP 18.05 user posted image
Spela30 (30) okolica Celja (1., 0) 
Nanes (24) Primorska + KG 4 user posted image
FirstTimeMummy (24) Ljubljana (1., 0) NP 07.06.2010 user posted image
 
19.8.2010
Tinna25 (PDP po M 31.8) (26) Maribor


20.8. 2010
tasi84 (25) Gorenjska/Radovljica (2., ?)
mali slonček (25) (2., ?) 
cebelica2010 (33) Ljubljana (2, 1)
NP 19.05.2010

22.08.2010 
irma78 (31) Ljubljanaž/Lj. (2., ?) 
Bacek (31) Gorenjska (3., ?) user posted image

23.8.2010
Biona (34)
Maribor
CAT Ljubljana
(3, ?)

24.8.2010
Kameljia Ljubljana 

25.8.2010
BarbaraGS (2., ?)
žabica13 (31) LJ okolica/Goriška    NP 18.5.2010 + 6 kg user posted image
novamami (28) Kočevje / Ljubljana (1., 0) NP 13.5.2010 +2,5 kg user posted image

26.8.2010
lumpa6 (37) Ljubljana (7., 5.) user posted image
nikitek
Ninci (32) Lj (3.,user posted image )
27.8.2010
miska08 (28) Maribor (2., ?) user posted image


28.8.2010
liam.90 (1., 0)
Loly89 (20) Primorska (1., 0)   

29.8.2010
LIDIJA_SANJA (2., ?) 
LenaSmol (27) Ig  52 kg
Uurshika Gorenjska (3., 2)

30.8.2010    
Uršula83 (26) (3., 1)   +1kg
NP 14.05.2010
 

Avgustovskih  2010 je 79

 
ŠTEVILO user posted image  = 12
ŠTEVILO user posted image = 12
ŠTEVILO user posted image  = 55

SKUPAJ user posted image  = 79                      

user posted image



Z NAMI SO ZAČELE :
- Nefretiti user posted image    


PREGLEDI V MAJU
12.05.2010 - Ploha
13.05.2010 - Novamami
14.05.2010 - Limma
14.05.2010 - Uršula83
14.05.2010 - Miska333
16.05.2010 - Listek1
18.05.2010 - Žabica13
18.05.2010 - Hermy 1
19.05.2010 - Zoya27
19.05.2010 - Cebelica2010
24.05.2010 - bushi
25.05.2010 - ooooo (UZ)
26.05.2010 - Nimanorwen
31.05.2010 - 
Tinky
31.05.2010 - Mayci

PREGLEDI V JUNIJU:
03.06.2010 - Lenny1
04.06.2010 - Kai1
07.06.2010 - FirstTimeMummy
10.06.2010 - Žabica22

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
  • Še nekaj strani:
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ


(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
   RE: Avgustovke 2010
11.5.2010 18:44:17   
žabica13
 
user posted image
 
  
user posted image





PDP
NICK
(STAROST) KRAJ bivanja in poroda  (ŠT.nos.-ŠT.otrok) SPOL NASLEDNJI PREGLED 
KG+/-


1.8.2010
Spacebaby (29) Tržič (1., 0) user posted image
Tinky (32) Koper/Izola (2, 1) ,  KG + 5 NP 31.05. user posted image
miska333 Postojna (1., 0) user posted image
Lenny1 Ljubljana (1., 0) KG + 5 NP 03.06.2010 user posted image

2.8.2010
Zoya27 (31) ok.Celje/Celje (2., 1), KG +7,5 NP 19.05. user posted image
kajsica
anonimna
monika
MB
Malena29 Maribor/MB (1., 0) user posted image

3.8.2010
BarbiG
Szk
Biba77
Aisha86 (23) KP - Kras/Postojna (1., 0)

5.8.2010 
Pikicabuka
saša36 Celje (2., 1) user posted image

8.8.2010 
Listek (2., ?)  user posted image
Barbet (32) Ljubljana (1., 0) NP 11.06  user posted image


9.8.2010
cebelica81 (1., 0)
anchy82 (27) (2., 1.) 
+1kg user posted image

10.8.2010  
pika.ana (30), maribor, 1., 0, punčka user posted image  + 3kg
danana
ooooo (22) (1, 0)  NP 25.05 (UZ)
strelka (22) (1, 0)
Solis (32) Ljubljana (2., 1) user posted image

11.8.2010 
jeny
mayci (2., 1)  Kamnik + 2 kg NP 31.05.2010
sky77 Ljubljana (3., 2) 
Masha_M (28) (1., 0) user posted image

12.8.2010
NatašaC (29) Litija-Treb/Ljubljana (3., ?)
Bambina22 (33) Ljubljana

13.8.2010      
mateja30
Sinja
vvvv (30) +5kg
aandrejka (25) (1., 0)
Ploha (22) Gorenjska (2., 1) + KG 5 NP 12.05.2010
Mamica26 (1., 0) user posted image

14.8.2010
ledenkaa
Anneda (31) Kamnik/Ljubljana (3., ?)   -2kg
Ina11

15.8.2010
tijica
arubba
tjaša79
Papi75  (34) Pragersko (2., ?) + KG 3
Nimanorwen (25) Grosuplje (1., 0)  user posted image NP 26.05
Bushi (25) Cerknica okolica (1., 0) user posted image NP 24.05

16.8.2010   
kai1 (30) okolica LJ. (4.,2.) NP 04.06.2010 user posted image
Mushroom

17.8.2010
Amoss (24) Maribor  (2., ?)  +1,5kg
Marčevka2010 (31) okolica Lj. (2., ?)
Žabica22 (22) Ljubljana (1., ?) +10kg NP 10.06. user posted image
limma (2., 1 user posted image ), 
+ 0 kg NP 14.05. user posted image
Kamelija Ljubljana
Mini13

18.8.2010
hermy1 (44) (5.,3.)  NP 18.05 user posted image
Spela30 (30) okolica Celja (1., 0) 
Nanes (24) Primorska + KG 4 user posted image
FirstTimeMummy (24) Ljubljana (1., 0) NP 07.06.2010 user posted image
 
19.8.2010
Tinna25 (PDP po M 31.8) (26) Maribor


20.8. 2010
tasi84 (25) Gorenjska/Radovljica (2., ?)
mali slonček (25) (2., ?) 
cebelica2010 (33) Ljubljana (2, 1)
NP 19.05.2010

22.08.2010 
irma78 (31) Ljubljanaž/Lj. (2., ?) 
Bacek (31) Gorenjska (3., ?) user posted image

23.8.2010
Biona (34)
Maribor
CAT Ljubljana
(3, ?)

24.8.2010
Kameljia Ljubljana 

25.8.2010
BarbaraGS (2., ?)
žabica13 (31) LJ okolica/Goriška    NP 18.5.2010 + 6 kg user posted image
novamami (28) Kočevje / Ljubljana (1., 0) NP 13.5.2010 +2,5 kg user posted image

26.8.2010
lumpa6 (37) Ljubljana (7., 5.) user posted image
nikitek
Ninci (32) Lj (3.,user posted image )
27.8.2010
miska08 (28) Maribor (2., ?) user posted image


28.8.2010
liam.90 (1., 0)
Loly89 (20) Primorska (1., 0)   

29.8.2010
LIDIJA_SANJA (2., ?) 
LenaSmol (27) Ig  52 kg
Uurshika Gorenjska (3., 2)

30.8.2010    
Uršula83 (26) (3., 1)   +1kg
NP 14.05.2010
 

Avgustovskih  2010 je 79

 
ŠTEVILO user posted image  = 12
ŠTEVILO user posted image = 12
ŠTEVILO user posted image  = 55

SKUPAJ user posted image  = 79                      

user posted image



Z NAMI SO ZAČELE :
- Nefretiti user posted image    


PREGLEDI V MAJU
12.05.2010 - Ploha
13.05.2010 - Novamami
14.05.2010 - Limma
14.05.2010 - Uršula83
14.05.2010 - Miska333
16.05.2010 - Listek1
18.05.2010 - Žabica13
18.05.2010 - Hermy 1
19.05.2010 - Zoya27
19.05.2010 - Cebelica2010
24.05.2010 - bushi
25.05.2010 - ooooo (UZ)
26.05.2010 - Nimanorwen
31.05.2010 - 
Tinky
31.05.2010 - Mayci

PREGLEDI V JUNIJU:
03.06.2010 - Lenny1
04.06.2010 - Kai1
07.06.2010 - FirstTimeMummy
10.06.2010 - Žabica22
11.06.2010 - Barbet

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
  • Še nekaj strani:
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ



(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 18:46:24   
barbet
o že seznam ... lepo

< Sporočilo je popravil barbet -- 11.5.2010 18:49:14 >

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 18:47:19   
barbet
tale forum me mal heca -ampak se bom že naučilauser posted image


< Sporočilo je popravil barbet -- 11.5.2010 18:50:16 >

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 19:14:39   
žabica13
barbet nič obupat, je čisto simple in prav luštn tale naš forum. In večkrat ko boš na njem bolj domač ti bo user posted image  ja, seznamček je popravljen, malo sem gledala in na uč se mi zdi da je en kup PDP-jev nekje med 13.8 - 20.8. Prava gužva bo user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 19:40:05   
ledenkaa
Punce pozdravljene,

Zeloooo dolgo se nisem javila, na strani št. 2 je moj uvodni pozdrav, potem so se pa začele malo bolj žalostne zgodbice in žalostni konci določenih nosečnosti, pa sme se kar malo umaknila, ker jaz vse slabo in žalostno nase apliciram user posted image Berem vas pa redno. Sedaj sem pa videla seznam in opažam da je izenačen rezultat po spolu naših otročkov in moram hitro tehtnico prevesiti na stran user posted image . Tusi mi jo namreč nestrpno čakamo. Zaenkrat vse ok, malo je skrivala mehur ampak upam, da je sedaj to za nami. Naslednji pregled imam pa 21.5.2010.

Dejte mi pa samo povedati, če ve fajn čutite svoje otročke? Jaz sem noseča 26t in 3dni ampak je deklica tak lenušček, da se moram prav skoncentrirat, da čutim gib. Malo bolj je aktivna edino, če se kaj razburim user posted image

Lepo bodite in se beremo.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 19:56:28   
Ploha
ledenkaa: živjo po dolgem času...ja na začetku je pa res žalostno zgledalo, da je mene tudi zaskrbelo zeloo user posted image user posted image Moja prva punčka je bla tudi v trebuhu tak lenušček in tako mirna, da sem jo tudi bolj redko oz. zelo nežno čutila. Je pa tudi potem ko je na svet pikukala taka mirna bejba...Važno je da jih čutiš...zdaj v drugo je pa bolj očitno in bolj močne brce user posted image user posted image

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 20:12:15   
mayci
Nimanorwen, pridna si, da se ti da učit (no, saj se ti ne, samo ni druge, a ne user posted image ), jaz sem kar vesela, da sem že v službi in nimam več izpitov..user posted image Upam, da ti uspe priti na srečanje, da se vidimo.user posted image

Tinna25, upam, da bo vse ok in ti ne bo treba v bolnico!user posted image So pa tile zdravniki včasih res adijo pamet, kot da smo jim pacienti popolnoma odveč...user posted image

žabica22, ful imaš luškano slikico iz 3d user posted image , mene je tudi zeloo mikalo it, samo mi nekako finančno ni zneslo, ker 100 eur je pa kar precej denarja.user posted image   Pa nihče se ni spomnil, da bi nama podaril darilni bon za ta pregled...user posted image

kai, fino, da je sladkor v mejah normale user posted image . Pa upam, da bo tvojega škratka čim manj bolela rokica.

tinky, želim ti, da bo nslednji cukr test pokazal, da je vse ok in ti ne bo treba na dieto.user posted image Joj, meni gre tudi ta nosečnost tako hitro naprej, da komaj sledim... Sploh v začetku sem se kar pozabila fotografirat, ker mi je bilo tako slabo...user posted image Zdaj pa kolikor toliko redno angažiram moža, da me pofotka.user posted image

solis, fino, da je tamala bolje!user posted image

FirstTimeMummy, dobrodošla med nami! user posted image

oooo, buši otrdi tudi meni, ampak samo nekajkrat na dan, ponavadi takrat, ko sem že malo utrujena. Tako da se čuvaj, počivaj, kolikor se da..user posted image

Kri so pa tudi meni pregledali nazadnje na prvem pregledu (5.januarja) in mi jo bodo naslednjič šele zdaj, konec maja, tako da nimam pojma, kakšno vrednost hemoglobina imam.

Vitaminov tudi jaz trenutno ne jemljem, občasno popijem kakšen kozarec Cedevite, ki mi zdaj v času nosečnosti zelo paše, sicer pa pojem veliko sadja in zelenjave.

ZA SEZNAM: moji kilogramički so na +3,5 user posted image

Zdaj pa počasi grem, mislim da sem napisala že cel roman! Nočko! user posted image




_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 20:27:32   
solis
Čer user posted image ,

spet ste pridno klepetale, vas je prav luštn brat.
 
FirstTimeMummy dobrodošla user posted image user posted image , lepo nosečnost še naprej in avgusta enega zdravega user posted image  ti želim. Pa upam da je bil izpit uspešen!

ooooo super, da si bolje, kar se vitaminov tiče, sem na začetku nosečnosti jemala elevit, pa še to ne prav redno (prejšnji teden sem ga pa spet začela jemat, dokler nisem šla iskat recepta za železov sirup), zdaj občasno vzamem magnesol in nič drugega.

kamelija super za voziček, ena kljukica več na seznamu potrebnih stvari user posted image
 
tinna25 - tale tvoja zdravnica je pa res podn, sm brez besed.

kai1 super za tekalno stezo, pa še po rojstvu ti bo prišla prov, bojo kilce kr letele dol user posted image .

žabica22 super za 3D UZ, pa lep nov avatar user posted image

ledenkaa pozdravljena po dolgem času in super za user posted image

Lahko noč.






(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 20:30:35   
solis
Žabica13 zadnjič sem pozabila povedat, da je moj naslednji pregled je 28.5.

< Sporočilo je popravil solis -- 11.5.2010 20:31:28 >

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 22:07:41   
Ploha
še trebušček v 27 tednu...

user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
   RE: Avgustke 2010
11.5.2010 22:15:09   
Lenny1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenkaa


Dejte mi pa samo povedati, če ve fajn čutite svoje otročke? Jaz sem noseča 26t in 3dni ampak je deklica tak lenušček, da se moram prav skoncentrirat, da čutim gib. Malo bolj je aktivna edino, če se kaj razburim user posted image



Ledenkaa,
lepo pozdravljena! Tudi jaz čutim zelo poredko kakšen gib, pa še to v čisto mili obliki. Nobenih brc, kot se omenjajo. Ampak na utrazvoku je pa videti naš fantek zelo aktiven. Tako da nič skrbi...

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?