Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Bravo jest. Tako, da ti se kar opogumi. Žurko je pa Tibor odlično preživel. Zunaj je bil vedno v vozičku, ko pa je bil vsake 3 ure lačen sva šla v zgornje nadstropje na kavč in se nafutrala. Pa ni mi bilo nikoli dolgčas, ker je bil vedno folk z mano gor in smo se skupaj zajebaval, pa kupčke podiral pa pol so ga pestval. Odlično je bilo. Sem pa ugotovila, da ima zelo rad obiske, ker se takrat odlično počuti in lahko spi zraven kot top. Če sva pa sama pa sploh noče spat. Tako da folk ponavadi sploh ne spustiva domov
Za 27.5. pa itak da ti kar pokliči! Ena kavica bi komot padla. Če se bodo pa vsi tamali drli, bo šel pa M s 3 vozički en krog, me bomo pa goflale
dan. Se počutim kot kakšna stara mama...ni da ni, vse tegobe so prišle danes v paketu!
...mogoče bo pa to kaj pomagalo, da se sprostim in umirim!
) vedno nabija " a ga vzamem v roke"...itd.sej po eni strani pa HB za take pridne možke.