|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
8.5.2010 14:52:21   
Sonchek83
Evo, pa sem pregnala lenobo in se spravla tudi tukaj kej napisati, čeprav kaj preveč pametnega nimam povedatiuser posted image

Živa, FULLLLLLLLLLLLLLLL lepo slišati, da je naslednji/a že na potiuser posted image user posted image user posted image Jaz še nima poguma za to. Pa naj bo vse najlepše v nosečnosti a ne?

Katrinka, kako pa ti kaj? Vse ok? Saj ko vaju tko berem me kar prime, ampak me vseeno hitro mine. Res še nisem pripravljena za naslednjega otročka, ampak tudi to bo... Vse ob svojem času.

Midve pa lih s pohoda ob žici, so kao lepo vreme napovedovali dopoldan pa nič od tega, mokra bla k cucekuser posted image Ampak smo se meli fino, mala je itak malo spala malo žlubodrala malo jedla tak da ji ni bilo hudegauser posted image

Jaz se opravičujem, ker se večkrat ne javim, ampak smo fejst aktivni sedaj pa itak nimam kej posebnega za napisat, se bom pa potrudila, da bom bolj aktivna in zanimivauser posted image

Nič, grem pupi za kosilo pripravit, mal polenarit, če bo še spala potem pa še malo venuser posted image

Mejte se fino fajnuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
8.5.2010 16:34:57   
katrinka
o sonchek...lepo da si se oglasila...pa jaz sem uredu...naceloma nic posebnega - malo slabsi rezultati sedaj na morfologiji - imam 18.5. se en ultrazvok da vidimo kako in kaj...drugace pa uzivam z mojo afnco k pri miljon igracah najraje pleza po meni...heheuser posted image
super da ste tako aktivni - kar tako naprejuser posted image

mi danes samo lenarimo...kaj pa ces ob dezju...jutri pa pridejo obiski...user posted image

(odgovor članu Sonchek83)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
8.5.2010 22:22:55   
nmagk
Živa kaj berem...bravooooooooooooooooooooooo,superrrrrrrrrrr,ful sem vesela zate,lepo no počasi pa greš za manouser posted image ,čestitam super,kdaj maš rok?
Bravo punce le tako naprej,Ledenka kaj pa ti čakaš???????????????

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
9.5.2010 7:57:29   
katrinka
ledenka caka da se uskladimo me tri z zivo in koncno dobimo k je baje tako stanje nalezljivo...heheuser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
9.5.2010 8:03:07   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ledenka caka da se uskladimo me tri z zivo in koncno dobimo k je baje tako stanje nalezljivo...heheuser posted image

user posted image

bi, ampak morda bomo počakali še malo, par mesecev, da se vsaj malo utečemo, ko bom nazaj v službi. naslednji teden začnem user posted image user posted image ne vem, kateri je boljši smajli user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
9.5.2010 11:23:54   
Anonimen
LOL Nmagk mam še neki dela predno te ujamem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi kdaj se dobimo na kavi, da te nalezemo? user posted image user posted image user posted image

KONČNO SONČEK!!! Mi bomo šli danes kam ven. Če ne drugega vsaj na sprehod. Sva bla z mojim včeraj zunaj in sta moja dva dala Žigata spat - PRVIČ! user posted image user posted image user posted image Je blo baje vse OK user posted image user posted image user posted image Zdej sta nas pa že zapustila, tko da trenutno uživamo malo sami user posted image

Kaj boste pa ve kej počele danes?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
9.5.2010 19:50:07   
katrinka
ledenka - ja pol se dobimo pa na eni kavi kot predpriprava...da se razisce teren...pol cez nekaj mesecev pa akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image

ziva - ja super da sta tvoja dva brez tezav dala ziga spat...finouser posted image
mi smo danes lenarili, malo pospravljali, popoldne so prisli tast in njegova ter mlajsa sestrica mojega s fantom...suzana se je tok nacrkljala da ma dost za 2 uriuser posted image user posted image user posted image user posted image

nmagk
- jah se manjka dost do tebe ja - evo drrugi na poti, en je se v planu, racunam da bi se kak se naredil...hehe a za pet ne vem no...ce bodo pa same punce pol bo pa nas oci cisto osivel...heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
10.5.2010 8:27:40   
katrinka
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
10.5.2010 8:32:53   
šivilja
Trenutno sem jaz še najbljižje nmagk - samo moj nekaj protestira, češ da je že prestar. No mogoče, ga v četrtega še pregovorim, bomo videli. Samo malo življenjeskega prostora si moramo prej še preskrbet user posted image

Nmagk - sem bla zadnjič v vaših koncih - sem sadike za zelenjavo kupovala pri vrtnariji Snoj

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
10.5.2010 9:18:11   
katrinka
sivilja se spomnim da si rekla da bi se enga mela...zakaj pa ne...izkusnj imas zvrhano a neuser posted image tvojega pa le malo prepriciuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
10.5.2010 9:39:31   
nmagk
Šivilja to si bla mal naprej od mene,poznam jaz sem malo prej pred križiščem.

Živa sej maš še veliko časa da me ujameš,kar lepo počasi.

Katrinka ja tko je blo pri meni ,računala sem nda bom mela tri,no četrti je v mes padu,pol smo pa rekl,če jih mamo pa štiri naj bo pa še peti,ja zdej sem pa že prestara da bi nadaljevali.

Če se boste kaj dobile povejte,če bom mela čas se vam z veseljem pridružim,zdej sem brezposelna imam časuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
10.5.2010 10:53:19   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Šivilja to si bla mal naprej od mene,poznam jaz sem malo prej pred križiščem.

Živa sej maš še veliko časa da me ujameš,kar lepo počasi.

Katrinka ja tko je blo pri meni ,računala sem nda bom mela tri,no četrti je v mes padu,pol smo pa rekl,če jih mamo pa štiri naj bo pa še peti,ja zdej sem pa že prestara da bi nadaljevali.

Če se boste kaj dobile povejte,če bom mela čas se vam z veseljem pridružim,zdej sem brezposelna imam čas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]user posted image user posted image

japajade

BDW - a imate trampolin pred hišo?

< Sporočilo je popravil šivilja -- 10.5.2010 11:02:33 >

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
10.5.2010 13:19:34   
katrinka
haha - brezposelna mama...no, v smislu imeti sluzbo mogoce ze ampak ti imas itak ful dela doma...to ti tako in tako ne uide a neuser posted image drugace pa tud jaz tko planiram - imeti tri, pa vmes se kak rata pa sem zadovoljna...samo moj se ne ve plana za cetrtega...heheuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
10.5.2010 17:45:49   
Anonimen
LOL sej niste resne..... Kr vse bi mele 4 user posted image user posted image user posted image user posted image   No jst sem si zaenkrat zadala 3. Bomo vidli user posted image user posted image user posted image

Sicer pa je naš Žiga danes ugotovil kako se kobacati naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Bom video na FB obesla, pa pejte pogledat, kok je smešen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mu še ne gre najbolje, je pa tok luškan da dol padeš... Pa kako veselje ko pride do stvari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
10.5.2010 17:48:09   
Anonimen
Aja Katrinči a se spomniš, ko sem te prvič ko smo te nosečo vidli, zaj.bavala če maš dva, ker si mela že tak trebuh? No jaz tudi kar puhtim!!! Me je danes una kolegica iz Gorice vidla in mi potrdila, da se mi ne zdi, ampak sem res napihnjena ko balon user posted image   Kakšna bom pa pol na koncu???

P.S. Sorry ker sem bla taka takrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
10.5.2010 18:24:06   
nmagk
Šivilja moja hiša se lih ne vidi s ceste je malo not umakjena,pol si šla po sneberski,k men se zavije tam kjer je ob cesti majhen kozolček na njemu pa reklamni napis alujurman in promont.

Ja zakaj pa ne bi imele 4 sej je fajn ,ja sem se hecala ja cajta nimam nč,tud po telefonu se ne morem z nobenim menit ker  skoz vsaj eden visi na men in mi člobudra,zdele ko tole pišem se mi pa že trije derejo ,,mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,tko,da pestro.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
10.5.2010 19:36:49   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Aja Katrinči a se spomniš, ko sem te prvič ko smo te nosečo vidli, zaj.bavala če maš dva, ker si mela že tak trebuh? No jaz tudi kar puhtim!!! Me je danes una kolegica iz Gorice vidla in mi potrdila, da se mi ne zdi, ampak sem res napihnjena ko balon user posted image   Kakšna bom pa pol na koncu???

P.S. Sorry ker sem bla taka takrat user posted image user posted image user posted image

ah dej no, sej nism bla huda, sej ste resnico povedale...sej si me vidla kaka sem zdej - taka k pr suzani na koncu - pa sem manj kg nabrala k prvic...ni kej - taka sm k da mam celo rokometno ekipo not in da grem jutr rodituser posted image
dej dej - lustna bo stko k si - a si ze dubla uno torbicouser posted image

nmagk - si te kar predstavljam kako mas - ja dolgcas ti ni...ce je pa tko  fajn se dret mami k ves da vedn prideuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
10.5.2010 19:50:30   
Anonimen
Ej ne boš verjela. Danes mi jo je ta kolegica kupila za roj. dan, ker je mami rekla, da mi je ne bo user posted image Tako da, JA, imam jo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Snađi se mujo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se bomo naslednji teden kej vidle? Nevem kdaj si misl vreme kej opomoč user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
10.5.2010 20:21:01   
katrinka
hehe...ma sam da jo mas...k je res ful noro lepauser posted image

ej nasledn teden zacetek mam jaz nafilan s pregledi pol bomo pa vidl - se bomo zmenluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
10.5.2010 21:42:17   
Anonimen
No zmenjeno... Jst še vedno upam, da se bo kera na Justa primajala user posted image user posted image user posted image   To bo namreč moja PRVA predstavitev EVER... Pa sem si to zmeri želela, ker je tko fino... Druženje... user posted image user posted image user posted image

Torej... Četrtek 17:30 pri meni doma user posted image user posted image user posted image user posted image   VABLJENE!!!!!!!

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2820
11.5.2010 8:18:23   
katrinka
ziva jaz mam cetrtek cist zapolnjen tko da ne vem kako bo ratal, ce ne drugace bom pa enkrat k teb na kavo prisla - enkrat k bo dez in bo fajn biti doma...a ja - sej takih dnevov je pa velikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
12.5.2010 6:23:25   
katrinka
dobro jutrouser posted image

spet dezuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
12.5.2010 8:42:52   
anci banci
ojla bejbe

nisem se že dolgo oglasila...kaj čmo velik dela in obveznosti..pa zdej je še moj bodoči možek službo dobil in sva doma sama s Svitom in kr ni in ni preveč časa za internet...

čaki kaj berem..a je to res?

živa..ja čestitkeuser posted image user posted image user posted image ... za user posted image user posted image
no midva imava pa nalednji teden sestanek z  Rešom za 2. otročka...če bo po planih bom septembra spet nosečka..če ne že prej:)

vas še preberem in se bom potrudla tud kj pokomentirat...

lep deževen dan vsem

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
12.5.2010 9:26:01   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

no midva imava pa nalednji teden sestanek z  Rešom za 2. otročka...če bo po planih bom septembra spet nosečka..če ne že prej:)

jupi, komi cakamo tudi me...le sporociuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
12.5.2010 10:36:54   
ledenka
pa je prišel moj zadnji dan svobode user posted image  jutri služba... joj.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

ime za julijske otročke
katrinka

izberite katero vam je najbolj všeč

cesarčki in cesarične (16%)

bibike (11%)

sončki (37%)

julijančki in julije (18%)

žogobrčki in žogobrčice (6%)

zakladi (12%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!