|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
12.5.2010 13:56:07   
Urša08
Punce mene že par dni kr neki daje glede vrtca. Sem ful zadovoljna da gre Nejc v vrtec ker ga že rabi , se ga veseli, v glavnem pri njem no problemuser posted image . Glede žiga me pa stiska, mori, kar slaba vest me dajeuser posted image mah ne vem. Nejca sem mela sedaj skoz doma in mi je sedaj ful zgodi za Žigca, se mi zdi ma sej ne znam razložit, da ga bom prikrajšalauser posted image user posted image user posted image Dejte me mal skulirat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
12.5.2010 14:02:22   
Katjusa
Urša otročka sta vredu, hvala.
ploščice je bilo bi lažje in manj živčkov vendar za keramičarja bi dala kr dosti € sicer ne vem kolk imajo po kvadratu ampak mislim da bi kr naneslo čeprav je mala kopalnica.... kar pa je mal problem.... upam, da nama nekako rata do septembra.... danes grema tja sam kaj, ko od 17-20 ne morma veliko neredit.... gre res ful počasi.... pa sej bo počasi se daleč pride. škoda da moj ati ne more ker on zna ttud vse delat in bi nama ziher pomagal tako pa.... sem se že nekak sprjaznla, da pač ne bo šlo tako hitro.....

grem po florija.... zdej hodimo k logopedinji in je zelo priden in zdej smo imeli 2x pa je že kr napredek in zelo trenira....user posted image user posted image user posted image user posted image trenutno obdelujemo črko Č (šumniki, R, L,F mu delajo mal težav, sicer ni panike sam nič ne bo škodlo, če se jih nauči prej kot kasneje)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
12.5.2010 14:06:06   
Katjusa
Urša imam isti občutekuser posted image user posted image user posted image .... ampak sem si rekla, da tako pač mora bit jst morem v službo, da bomo lahko za vikende in dopuste bolj užival in on pač mora v vrtec.... prikrajšan al ne kaj pa vem, sej pa se bo tam tud imel luštno pa še florjana bo imel blizu, ki se imata itak ful rada... tak, da iščem tolažbo... najhuje pa pride verjetno v avgustu.... morme bit pa vesele eni otročki morjo že pri 11 mesecih v vrtec jst sem šla pri 8.... tak, da sem vesela ker bom ob njem leto in pol:) in popoldanski čas jim bom maksimalno posvečela in bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
12.5.2010 16:13:53   
sjmm
urša in katjuša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej bo, če bo pa prehudo, pa še vseen lahk doma ostaneta

jz od D...pol smo še v štacuno zavili...glede izvidov...prebolela neko virozo, verjetno tale nadležen krehanje še posledica k nism nč preležala...sm bla kregana...kri kar ok...je rekla, da imam bolš izvide kot pa zgledam...madoniš...to ti je kompliment...predpisala..počitek, počitek in še mal spanjauser posted image user posted image user posted image user posted image ....no, pa vseeno morm na slikanje pljuč drug teden...da izključi brohitis in astmo...kar bi se lahk iz kake alergije razviluser posted image user posted image user posted image user posted image ....bomo vidl...zaenkrat kr ok

sm na brzake palačinke spekla..vse pomlatil..zdej glasbenika že brenkata na Vrhniki, Maj bo šel še mal počivat al bo pa mal Saški nagajal...jz morm pa kej pospravttttttttt...pa mogoče en štrudeljček spečem...bomo vidl, kok me bo cajt basaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 18:08:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
12.5.2010 18:28:55   
Ploha
če loh spet mal upadem  user posted image user posted image

katjuša: joooj kako te razumem...res...sva midva čiist na istem...ko u bistvu si tako blizu, a tako daleč, ravno zarad tega, ker dela/va vse sam/a...no več ali manj dela on...jest zdej itak ne morem zarad user posted image pa šolo mam za dokončat....

in doma imamo srednje veliko kmetijo z ogromno delaaaa....in zdaj kar vse stoji, tudi nima časa narest do konca..

in tudi imava željo do avgusta (ko imam PDP) bit notr...pa me fejst skrbi, da ne bo šlo skozi..

moj je pa itak sit teh ploščic pa hiše, da kadar gre gor delat, ga vse mine...

sva pa začela ko še stene niso ble ofrajhane, brez elektrike, kanalizacije in vode.

zdaj so vsaj skoraj vse ploščice položene (manjka še stenske v kuhinji na pol) pa je treba še fugirat, pa laminat, pa štekarje not, prebelt, pa kuhno in vrata pridejo čez 1 mesec monitirat, pa toplo vodo (sončni kolektorji) pa še in še takih maloh piz****

pa tudi ko bova notr, bo nekaj stare šare na kup nametane, a bomooo na svojem, to bo bomba :)

ampak poglej iz druge plati, bosta pa ceneje prišla skozi...ker pečarji so svinjsko dragi...če bi reku da daš 500 € za komplet kopalniške ploščice, tam nekje stane tudi pečar...

in koliko je družin, ki se morajo za 30 let zapufat (ni nič slabega, pač tako je danes življenje)...

pa bodi zelo ponosna, da si pripravljena delat taka dela in pomagat možu...poznam kar nekaj punc, ki se raj čez most vržejo, kot da bi mauto mešale in ploščice polagale user posted image

pač morva mal potrpet, stisnt zobe, tud mal pojamrat in pojokat komu, ki razume pa je kuj lažje in boš vidla, bo prišel tisti dan, ko boste nosil gate pa modrce pa igrače v novo stanovanje..naj ti misel na to polepša življenje do takrat user posted image

p.s. lahko tudi na ZS kako rečeva, če ti je do tega :)

lp

< Sporočilo je popravil Ploha -- 12.5.2010 18:31:17 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
12.5.2010 18:35:52   
Čebel@
čer

kupla darilo za tastarga:sej vem da me bo nap**user posted image user posted image user posted image .......kupila sem mu:kopalke,podkapo za pod čelado in pa ledvični pas-zraven sem mu dala pa fake prijavnico za v avtošolo za delat izpit za motor-to je hotel,evo sem mu dala blagoslov da motor,zdej je pa od njega odvisno ali si bo sanje uresničiluser posted image

grem mulca dat spat,pa pridem nazajuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
12.5.2010 18:43:47   
Urša08
Sjmm super da si opravila pri zdravnici, sedaj pa ma da jo ubogaš - POČIVATuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da si skoraj vse popedenčkala

čebel@ super za nakup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm in kolumbo kako se zmenimo? Jutri kavica? al drug teden kavica?

grem Žigca popedenčkat v pidžamico in pridem nazajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
12.5.2010 19:02:16   
Čebel@
Hana v posteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nohte sem na jutri prestavilauser posted image

sjmm.....držim pestke da res ni kaj hujšega s pljučiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo......upam da fotru ni uspela manipulacijauser posted image

urša.....jaz imam tudi že sedaj malo krize,kako bo ko bo v vrtcuuser posted image .......Žiga ne bo nič prikrajšan,saj bo s svojimi vrstniki,ti se boš pa lahko v miru posvetila tanajmlajšenu sončkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še vedno ju lahko hodiš iskat katoj po kosilu oz.spancu,tko da res ne bosta cel dan v varstvu.....vse bo dobro-otročki ne komplicirajo,kompliciramo mamice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ploha,katjuša......jaz vem kako vama je-le da midva nimava nobenga roka za selitev.....bo pa nama tudi € zmanjkalo(bo treba še avto menjat,moje zobe smo pa itak prestavili za nedoločen časuser posted image )......pri nas tudi večino moj dela,vodovod in ogrevanje nama je moj foter naredil,pa gre še vedno ogromno denarja-en hud udarec naja čaka jeseni,ko bomo dali tlake,drugo leto izolacija strehe in strešna okna in ploščice za kopalniceuser posted image user posted image user posted image ......živcev gre ogromno,ampak zato smo tukaj,da malo pojamramo,se spodbujamo in tudi čas bo hitreje tekeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
12.5.2010 19:37:40   
sjmm
ju3 za kofe...zarad mene velja!!!!!!!!

sm poskušala mal naš stanvanjček u red spravt popoldne...mah...tm k nehaš...lahk spet začneš...tko, da babnce, če ju3 pridete..špegle doma pustite!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
12.5.2010 20:48:27   
sjmm
a že spite???

grem na tuširanje...pol pa glih neki postlo že vidm!!

no, kej mi sporočte za ju3!!!!!!

pa fajn spančkite!!!!!!!!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 20:56:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 20:56:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1613
12.5.2010 20:57:18   
Urša08
Sjmm jutri prideve s Kolumbo tam enkrat med pol deseto in desetouser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1614
12.5.2010 20:57:41   
Urša08
kolumbo si me prehtela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 20:58:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1616
12.5.2010 21:00:57   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

O PLOHA kako s kej, as tut noseča...ja superuser posted image ...kdaj bova pol šiht iskaleuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image ja drug let poj ane, po porodniški user posted image

kdaj imaš pa rok?

Neposredna povezava do sporočila: 1617
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 21:20:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
12.5.2010 21:55:30   
Ploha
kolumbo: zeloooo je lep...čeprav nad pižojam nism prav nič nadušena..no pa cena mi tud kar meglo pred očmi nardi user posted image user posted image

jest sm bolj za opla, WV, audi user posted image

a bo to tvoj 3 otrok?? Al zakj potreba po takooo velikem avtu??

ker midva za 1x ne bova menjala, bova ko bo tretji na poti....

sicer pa kaj rijete z bagri? A tud gradita??

Neposredna povezava do sporočila: 1619
13.5.2010 4:59:49   
Čebel@
jutro

user posted image

možu sem dala darilo ob 2.30 zjutrajuser posted image mu je bilo valda všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zdej grem pa nama kapučino naredit,pa Hani naštimat za kosilo pol pa user posted image  v službo

lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
13.5.2010 7:40:29   
baki
jutrooooooooooooooooouser posted image .čebel ka zdej?kaj delaš.jst malo pospravljam,pol se pa vmes malo javim.vreme je itak do k......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
13.5.2010 7:40:49   
Urša08
jutro user posted image

Mi smo pojedli zajtrk, sedaj se še napravimo, pa na hitro kuhinjo popedenčkam potem pa šibamo k sjmm.user posted image

Punce uživajte kljub slabemu vremenu - pri nas je spet dežuser posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
13.5.2010 7:41:27   
baki
kosilo-paprikaš+siroki rezanci+pesauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
13.5.2010 7:41:37   
Urša08
Baki jutrouser posted image čebel@ je v službi user posted image user posted image user posted image Kako si?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
13.5.2010 7:50:33   
baki
urša sem šele zdaj vidla da je bla ob 5.00 ma rr.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

kaj praznujete
Naša črtica koraka

8. marec ali 25. marec? Dan žena vs. dan mater?

oboje (44%)

samo 8. marec (21%)

samo 25. marec (12%)

nič od naštetega (17%)

vsakega na pol, le prejemam darila, dajem nič. (3%)

nič ne bi. pa moram :((( (3%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!