|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustke 2010
12.5.2010 22:33:18   
Aisha86
Hej hej hej!!!

Imam čudovito novico....končno se seliva z mojim dragim na svoje!!! user posted image user posted image user posted image Tolk sm srečna, da ni za povedat. Stanovanje ima cca.75 kvadratov in je opremljeno od A do Ž (sam jogi si kupva), pa dva balkončka ima. :) Dala pa bova 280e/mesec + stroški. Že par mescov iščeva k nora kej primernega in počasi sm že vsa obupana in v solzah hodila spat, ker sem se bala, da bom obtičala v tem stanovanju s taščo. Komi čakam 1.6. da potem začnem z nabiranjem oblekic za bejbija (bom velik podedovala) in da se z mami in dragim odpravimo po nakupih (banjica, kremce...).

Drgač pa imam ju3 zjutraj pregled in komaj čakam, če mi bo G lahko končno vidu kaj bomo imeli. Vsi me sprašujejo kašnega spola je in povem, da ne vem ker ga otroček noče pokazat, pa se mi samo nasmejejo kukr, da pač nočm povedat....jst pa že čist zapsihirana k ne vem kaj kupvat al roza al plavo. user posted image Tko, da punce držte pesti! user posted image

Me pa še zanima, če kateri že kej otekajo noge? Ker meni se zdi, da mi čist mal. Kaj šele bo poleti joooja! user posted image

Aja, pa še to me zanim...ker bomo imeli še kar veliko kopalnico sem razmišljala, če bi samo na pralni stroj si kupla previjalno podlogo in user posted image kar tam previjala? Plus bi si dokupla omarco za zravn. Sam mi je rekla prjatlca, da to ni tko dobra ideja, sploh, če kopalnica nima okna, ker potem poleti pride vse vlažno in toplo...sam mi bomo imeli nasproti kopalnice klimo in računam nanjo.  Kaj mislite ve?

(odgovor članu miska08)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
   RE: Avgustke 2010
12.5.2010 22:41:10   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13
... Moram mojega nahecat da ko bova šla v Ikeo po jogi ...


Jst tud zdej kupujem jogi pa me zanima, če si v Ikeji pogledla kakšne kvalitete in cene imajo? A se jih splača tm kupvat?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
   RE: Avgustke 2010
12.5.2010 23:06:03   
žabica13
Tinna25 pa tej vaši zdravniki niso normalni user posted image  če te bo še bolelo pa pojdi magari h komu drugemu, magari samoplačniško, samo da te pregleda. Da čakaš in te niti ne pogledajo - no coment! Če te bo še bolelo se ti nič ne oziraj na njih, gre zate in tvojega otročka, pa četudi te gledajo in si mislijo ta svoje - maš pa že pravico da te kdo vsaj pregleda!

Aisha čestitke za stanovanje, to pa je dogodek, jaz si tudi s taščo pod isto streho ne bi želela živet (no ja, saj živim, a vsaj vhod imam lasten). Glede jogijev meni se cene zdijo kar v redu, kvaliteta tudi mislim da ni zanič. Tudi posteljnina in tej drobni pripomočki za otročke so zelo ugodni dol. Je pa res blizu tale italijanska Ikea, od LJ do vhoda vanjo se po AC pripelješ. A iščeš zase jogi, ali za user posted image  da ti pošljem link da si malo pogledaš kako ponudbo ima (evo link do otroških jogijev)?

http://www.ikea.com/it/it/catalog/categories/departments/childrens_ikea/16206/

Zdaj pa spat - nočka

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 8:05:01   
žabica13
user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 8:20:26   
žabica 22
Jutro user posted image
Čisto toroben dan

novamami in aisha86 dobro opravita pregled.
Tinky kdaj zveš za rezultate cuker testa? upam da je vse ok.
Tina25 držim pesti, da se ti to čim prej umiri. Kar se pa tiče " medicinske stroke" pa rajši nebi zdaj o tem.
moj buši pa si lahko pogledate v mojmu albumu




(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 8:57:31   
zlatolaska
Ojla punce...enkrat sem se sicer že oglasila ampak sem navedla premalo informacij za seznam.

Moram rečt da vas je res lepo brat in da me srbijo prsti da še jaz kaj napišem user posted image

Pobožajte trebuščke in želim vam lep dan kljub temu dežju user posted image


No še podatki za seznam: Pdp 18.8., starost 22, kraj bivanja Medvode, št.user posted image 1, št. user posted image prvi, bo user posted image in naslednji pregled 14.6.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 9:05:02   
Tinky
joj kako sem jezna user posted image user posted image user posted image
Sem klicala v G ambulanto in gospoda mi noče povedat kakšni so izvidi cukr testa. Mi je sestra zatežila, da zakaj kličem, ker nimajo navade po telefonu dajat podatkov.Da če bo kej narobe, me bojo že obvestili. Mislim ej, kr neki. Je tako težko pogledat v karton in povedat????



_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 9:10:03   
nimanorwen
jutro punce, evo, moje javljanje s faxauser posted image  ker doma net ne delauser posted image  najprej hvala za čestitke in navdušenje ob user posted image user posted image user posted image user posted image , full ste prijazne user posted image user posted image user posted image tako da zdej sta 2 črna in 2 temnosivotigrastauser posted image  tuk so luškani, sej bom dala slikco gor popoldne, pa še od svojga bušija, bom mojmu naročilauser posted image  če bo net seveda delouuser posted image user posted image  zdej pa da mou pokomentiram ...
gate - a boste ve mele une nagravžne mrežaste pol v porodnišnci? jest si kr zdej zalogo delam svojih, ker NE bom mela tiste ogabe na seb. že tk bom vsa deformirana user posted image  res ne rabm še tistga na seb, k si še imena mrežaste gate ne zasluži user posted image
miska08 - čestitam!!!user posted image user posted image user posted image revček, si se sekirala za prazen nič (no sej to še sreča), tejile ginekologi bi res mogli mou pazt na besede, pa ne prec panike delat! in user posted image  za šoping, a ni ful hudo nakupvat za user posted image  k je use bl pocen in ful več dobiš?user posted image  aja glede velikosti - jest mam ene 3 bodije 52, manj ne, ker smo po obeh straneh sami veliki ljudje in tut dojenceljni so sami veliki.
ikea - jest vam jo vsem full priporočam, jest sm z vsemi stvarmi ful zadovoljna. zanč sm postlco kupila in je super, bom šla pa tut kr po jogi. k kle so take cene - ne vem, a to maržo tuk prbijejo al kaj - da te vse mine.
tinna25 - sploh no comment, preklemani dohtarjiuser posted image  mene bi kr kap od jeze, k mi prec pritisk narasteuser posted image  mislm a res ne morjo met normalnga odnosa? misko08 za brezveze strašijo, tebe pa k da se **** in maš preveč cajta in tm visiš user posted image  k po treh urah čakanja te že v normalnem stanju vse boli, kaj šele v user posted image !
aisha86 - čestitkeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobr filing, a user posted image  pa še dost ugodno sta dobila, kje pa je to? pa upam, da se bo spol vidu, moja zoja se je ful skrivala, pol k se je pa pokazala, se je pa zelo na široko user posted image  tk da držim pesti!user posted image  men gre pa na jetra, k je za user posted image  vse v roza barvi, k je jest ne maram ... iščem v rdeči, ampak full ni ... bom mogla sama šivat zgleda ... glede previjanja - jest hočm met previjalno, ker itak ne nameravava met sm enga otročka in bo še prou pršla ... hočm met stabilno in tk k se šika. pa itak mam na pralnem stroju že en kup stvari k je bl mejhna kopalncauser posted image
in pa eno vprašanje - a katera ve, kje je intimissimi v celovcu?
 
No, to bo to od mene zaenkat ... zdej grem pa v trgovino po zajtrk - en sosedov kvadratek oz štručkauser posted image , pol pa nazaj na fax, pa učenje ... pa res upam, da pop. mi rata slikci dat goruser posted image  lep dan nasmejan, spet kot nalašč za izležavanje user posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 9:10:41   
nimanorwen
tinky - pa sej to ne moreš vrjeeeeeeet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 9:18:48   
Tinky
PUnce, nisem vas nič brala za nazaj, mi ne uspe niti dve strani pogledat. Zdej sem tako jezna user posted image user posted image user posted image
Z možem se odpravljava v Lj, ker mora v Klinični center na neko preiskavo, popoldne greva malo v šoping in zvečer v kino.

Lep dan vam želim

_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 9:53:10   
novamami
Jutro punce!

Evo jaz sem s pregleda. Vse je o.k., seveda ji spet moj urin nekej ni bil všeč, tako da mi je spet dala svečke. Pa nov recept za železo sem dobila. Drugače se je pa čist raznežila, ko sva srčka pogledale. Aja, pa papirje sem dobila, tako da bova lahko z mojim vse čim prej uredila. user posted image

žabica13 - super za nakup hlačk, tudi jaz jih iščem, pa jih ne najdem, in to prav te od Intimissimi. Jih je moja sestra imela med nosečnostjo in je bila noro zadovoljna. Jaz sem pa cela boga, ker me te moje vsak dan bolj tiščijo. user posted image

tinna25 - sej ne morš verjet, mislim tile dohtarji so pa res eni smešni ljudje. Najbrž si bila sama tam, a ne!?! Če te bo še bolelo ti kar pojdi še enkrat tja, pa svojega vzemi sabo in če te bodo spet hotli na hitro odpravit, naj tvoj malo popeni tam in glas povzdigne. To bo sigurno pomagalo, ker si pa izgredov v bolnicah najmanj želijo. Je očitno treba na tak način z njimi, se spustit na njihovo raven. user posted image

miska08 - čestitam za dobre novice. No, vidiš da se pozitivno mišljenje in pozitivna energija, ki smo ti jo vse avgustovke 2010 pošiljale, obrestuje. Sem zelo vesela, da je vse o.k. user posted image

tinky - sej je res neugodno tole, da ti nočejo po telefonu povedat rezultatov, ampak je pa res tudi to, da ne smejo (varstvo osebnih podatkov ipd.). Ti poskusi sestro malo okol ovinkov prpelat, da ti vsaj pove če so prišli rezultati in če jih je zdravnica pogledala. Če jih je in te do zdaj niso poklicali, potem lahko sklepaš, da je vse o.k. Kdaj imaš pa naslednji pregled?

Še za seznam: NP 16.06., s kilogrami sem pa do zdaj +3,5 kg, se pravi, da sem od prejšnjega pregleda pridelala 1,5 kg.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 10:16:54   
kamelija
Uh kok ste pridne s pisanjem, fino! Lih včeri sva se z mojim grdo spičla in zdej sem se malo zamotla in potolažla ob prebiranju foruma!

Nimanorwen tudi od mene čestitke za muckeuser posted image user posted image user posted image , čimprej pripopaj slikce!
Se pa strinjam s tabo, da je trapasto da imajo za punčke v glavnem roza barvo. Čeprav če malo pobrskaš najdeš tudi druge barve.

Miska08  super, da je vse v redu!! Se človk kar zasekira če je kaj narobe in najhuje je to, da nimaš nobenega vpliva le čakanje in upanje ti preostane.
Cotice imej raje malo večje, čeprav ti ni treba vseh menjat. Vendar pa je res dokler otrok ni aktiven so bolš malo preveliki pajacki, ko shodi pa mu mora biti prav.
VEGETA!! Ta je dobra, to bo kar uradno ime postalo za mojo taščouser posted image , ki je tok zoprna da ne morte verjet. Zadnjič je bila nekaj jezna (pa ne name) in se kar vpričo mene dere na ves glas. Pa jo prosim 3x če zniža ton pa nič!user posted image user posted image user posted image .
Tko da Aisha86 super za stanovanje in svoj mir. (noge so meni že pred 2 tedni začele ful zatekat zdaj pa je malo bolje - večkrat jih dvigni pa malo zaokroži in zvečer blago zmasiraj - še bolje če te tvoj dragi!, pa ne visokih pet)

Novamami jaz pa sem na plavo usekana, sem pa včeri v materinski šoli gledala je imelo res pol nosečnic zelene majčkeuser posted image .

A keri ful dlesni krvavijo oz. ali imate še s tem probleme? Jaz se včasih samo dotaknem in se že ulije! Grozn!


(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 10:43:26   
FirstTimeMummy
Ojla punce!

Danes je res grozljivo zoprn dan... Sem se odločila, da dopoldne kar prespimuser posted image

kamelija - jaz imam iste probleme kot ti z dlesnimi - med ščetkanjem in nitkanjem je cel masaker! Pa pred dnevi sem žvečila čigumi in kar naenkrat se mi je odlomil zobuser posted image Sicer minimalno, ampak vseeno??? Junija grem itak na pregled k zobozdravniku, bomo videli, kaj bo rekel.. Čeprav sem ga že vprašala glede krvavenja dlesni, pa je rekel, da to ni nič čudnega v nosečnosti in da bo že minilo..

novamami - kakšne papirje si dobila pri G? A to že za porodniško pa to (mislim tista potrdila za pdp in takšne stvari?)? Jaz bom to urejala konec junija - od centra za socialno naprej...
A bo katera uveljavljala samohranilstvo? Meni vsi pravijo: Če si država privošči takšne luknje, jih je edino pametno izkoristit... Samo malo mi je nerodno hodit po sodišču in urejat preživnino, lagat sodnici ipd.user posted image Najbolj pametno je baje najet odvetnika, ki večino stvari pove potem na sodišču, ti odgovarjaš samo na tista običajna vprašanja: Kakšne stroške imate kot mati? Koliko bo znašala preživnina? ...

Lepo se imejte na ta pust dan - upam, da čimprej posije sonček!

Pozdravčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 11:35:35   
novamami
Oh, ampak jaz sem pa res ena zlaga ribica ratala (vsaj po spominu sodeč).

Aisha86 tudi jaz ti čestitam za stanovanje. user posted image  Še predobro vem kako je živeti s starši, pa če so to njegovi ali pa tvoji. Je čisto vseeno, nimaš tiste zasebnosti in gledat jih morš tud takrat, ko ti gre cel svet na živce. Super, da sta našla tako dobro opcijo za vaju oz. za vas tri. Tudi jaz komaj čakam, da midva dobiva ključe od našega bodočega stanovanja, pa da bom lahko začela gmezdit. Mene že kar meče malo od tega, ker ne morem nič pripravljat za user posted image . Sej bo, še malo pa bo konec meseca. Potem pa pri naju najprej nastopi beljenje, pa zasilno opremljanje, potem pa juhuhu priprave na user posted image .

FirstTimeMummy sem dobila papirje za socialno ja, tisto potrdilo o PDP-ju. Dala pa mi je tudi napotnico za porodnišnico in za prevoz. Tudi meni se je zdelo malo zgodaj, ampak glede na to, da imam naslednji pregled šele 16.6., je najbrž kar vredu, vsaj kar se socialne tiče, da bova lahko z mojim v začetku junija ali pa proti koncu maja šla urejat zadeve na center.

Kdaj bo sonce punce? Jaz imam že vsega polhn kufr. Sploh se mi pa ne da nič delat, če je tako vreme, samo ležala bi in lenarila. Pa seveda bi kaj finega pojedla zraven. user posted image  

Lepo se imejte

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 11:41:38   
tinna25
No, saj moja tašča do mene ni ravno zmaj - hoče bit ustrežljiva, me pa full moti, ker ma tok o vsakem za povedat. Gre moj včeraj k frizerju, mu že frizerka tam napenja, a vi boste pa otročka dobili. Res ne vem, kar enim vse razlaga, ki nas sploh poznajo ne.user posted image user posted image

Jaz sem danes malce bolje, večinoma počivam, ponoči pa res že bolj slabo spim.....mali pa zadnji teden tak intezivno skače, neglede na to ali je dan ali noč....se že prav vidi na trebuščku kako brca ven.user posted image

Jaz kilce kar hitro nabiram je že ene +7 kg user posted image   (prej sem res bolj malo jedla, zej pa že zarad bebija pojem obilen zajtrk in kosilo)....hujšala bom potem - itak vsi sorodniki napovedujejo, da bo mali prava "zverinica" glede na naju dva user posted image

punce kje ste/ boste kupile posteljice....midva iščeva 140x70 kakšno posebno (cena ni važna), pa so mi vse nekak čisto standardne.

lepo se imejte,lp

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 11:46:22   
žabica13
Dan punce!

Ste bile pridne user posted image , zgleda da nas to vreme vse bolj noter drži.

tinky no coment - da je babi tam težko stopit do katona in pogledat. Vertjetno ima občutek da je strašno preobremenjena in da lažje se ti kot nosečnica vozič do njih samo za izvide. Pa uživajta z možem danes v lj in probaj pozabit te skrbi!

nimanorwen še enkrat čestitke za mucke. Za intimissimi v celovcu ne bi vedela, jaz sem bila v Italiji, cca. 5 km naprej od Italijanske Ikeje, to je cca. 20 km od meje (mislim da je bliže ko celovc). Je pa tam prav outlet od intimissimi.

novamami če bom v kratkem kaj hodila dol (že za sebe bi rada šla še po kakšne gatke) in če jih bodo še imeli jih lahko komot vzamem še zate kaj. Če mi uspe drugi teden mojega dragega prepričat da me pelje v Ikeo. Za 0,50 eur za komad so res zastonj.

zlatolaska - super da si se nam oglasila. Kako gre nosečnost? Oglasi se nam čimvečkrat. Pa seveda naslednji petek imamo v koloseju srečanje če te zanima.   

En lep pozdrav tudi vsem ostalim, pridne bodite

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 11:47:23   
ooooo
miska08 super za morfologijo user posted image user posted image
aisha86 super za stanovanje user posted image user posted image pa držim pesti da otroček pokaže katerega spola je user posted image user posted image

tinna25 mi je ful žal da si šla skozi tako izkušnjo in upajmo da so bolečine prehodne in nenevarne user posted image user posted image

tinky pol pa dejmo upat da te nič ne kličejo, ker je vse v redu... drugače pa so nekatere med. sestre na ginekološkem nadvse prijazne in strpne... včasih se človek kar bolji kej vprašat... user posted image

kamelija meni dlesni krvavijo skoraj vsakič ko si umivam zobe...

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 11:52:46   
Bacek
IZVIRNO SPOROČILO: tinna25

punce kje ste/ boste kupile posteljice....midva iščeva 140x70 kakšno posebno (cena ni važna), pa so mi vse nekak čisto standardne.

lepo se imejte,lp


Midva sva jo naročila od Lip Poljčane, model Carmen.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 11:57:34   
žabica13
aja še o taščah. Jaz se trudim bit tolerantna do moje, samo včasih mi pa gre na živce ko user posted image . Ene par njenih cvetk...Če bi bilo po moje bi to da bova imela fantka povedala le najbližjim (in vam seveda..). Jaz sem se tega držala, celo prijateljice ne vedo vse. Moj je povedal tašči, kar ni nič narobe če bi ženska znala to držat zase. Grem po cesti zadnjič in me ustavi najbolj klepetava soseda v bližini. Da čestita za fantka. Da ji je tašča povedala. Grrrrr.....mi je kar pritisk dvignilo, mislim, vsega z vsemi pa res ni treba delit. Drugače se pa ona bolj malo zanima za mojo user posted image . Če me je ene 2x vprašala kako se počutim ali kako je je že dosti. Če povem da si je morje rezervirala (po tem ko smo že vedeli PDP, en mesec nazaj bilo to) 26.8, jaz pa imam rok en dan prej kaj si mislite? Da gre raje na morje kakor da bi vnuka videla. In potem si je za september še en kup stvari naprtila da bo cel čas okrog. Saj da mi itak ona nima kaj dosti za pomagat (če bi bila takrat doma recimo bi videla vnučka takoj po rojstvu, malo oz. veliko bi pomagala že s tem da bi psa peljala na sprehod če mojega ne bo, morda bi lahko do trgovine skočila - saj to so če si po porodu verjetno velike stvari).  Moja mama npr. pa je že preden je vedela da sem noseča rezervirala si morje od 01.08 - 10.8. In je boga reva hotela iti stornirat dopust, da slučajno ne bi zamudila. In sem jo komaj prepričala da ko pride ona z morja nazaj ostajata še 2 tedna do PDP-ja in da si želim da gre na morje.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 12:05:27   
novamami
tinna25 jaz sem v BTC-ju v Mothercare videla eno res hudo posteljico, dimenzije ne vem točno, samo se mi zdi, da ustreza tvojim željam. Je pa venge barve (temno rjava) mislim, da je celo iz masivnega lesa in res izgleda hudo. Je pa cena mislim, da nekje okrog 250 EUR. Midva bova dobila posteljico, in sicer na tak način kot je tista od Stokke, ki je ovalna in je v bistvu na modularni način narejena. Tam do nekje 6m imaš samo tiste osnovne dele, in izgleda posteljica kot en tak mali jajček, kar menda dobro vpliva tudi na user posted image , saj v začetku baje ne marajo preveč prostora okoli sebe ko grejo spat. Potem, ko pa otrok malo zraste pa se zraven doda še drugi del, tako da se posteljica poveča in jo imaš tam nekje 2,5-3 let starosti, odvisno kako hitro raste.

Evo pripenjam še slikico, kako izgleda v manjši verziji:
http://www.mybabygoods.co.uk/stokke-sleepi.php

Pa še v večji verziji:
http://irwan.net/wp-content/uploads/2009/11/Stokke-Sleepi-Crib-in-Whitewash.jpg

Tiste v Mothercare pa ne najdem na netu.

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 12:22:47   
tinna25
Bacek user posted image user posted image user posted image  ta je pa res najlepša. Sta jo že dobila ali morata čakati nanjo? velika verjetnost, da se tudi jaz odločim zanjo.


Novamami hvala !!!! problem je navadno, ker so večina vse posteljice 120x60 (vzmetnica).....in ker sem dobila novo full kvalitetno vzmetnico, pač nekak gledam, da jo bova lahko uporabila in na tržišču je kar malo posebnih posteljc s to dimenzijo.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 12:30:53   
Bacek
IZVIRNO SPOROČILO: tinna25

Bacek user posted image user posted image user posted image  ta je pa res najlepša. Sta jo že dobila ali morata čakati nanjo? velika verjetnost, da se tudi jaz odločim zanjo.


Novamami hvala !!!! problem je navadno, ker so večina vse posteljice 120x60 (vzmetnica).....in ker sem dobila novo full kvalitetno vzmetnico, pač nekak gledam, da jo bova lahko uporabila in na tržišču je kar malo posebnih posteljc s to dimenzijo.


Baje jo bojo drug teden dostavili. Upam! Sva pa tud midva najprej mislila kupit 120X60, pa so nama svetovali 140x70. Kakšno pa imata vzmetnico? Jaz sem jo tudi kar pri Lip Poljčane naročila. Priznam, da glede vzmetnic pa nisem nič čekirala. user posted image



(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 12:49:19   
tinna25
Bacek sploh nisem pogledla kakšna je vzmetnica, ker je še zapakirana (črn ovitek se ne vidi notri), je pa od Lageje....mi jo je sestra dala, baje je bila nekaj čez 120 eurov....je kar visoka - mislim da 21 cm....

(odgovor članu Bacek)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 13:55:50   
zlatolaska
No da se še jaz oglasim, posteljco sva dobila v ponedeljek naročila sem jo pa pri galebu s 7 delno posteljnino vred je prišlo 160 EUR in je mi je tok lepa user posted image ...tako da komaj čakam da jo nafilam user posted image http://galeb.eu/si/komplet-safari-otroska-postelja-120x60-cm-7-delna-posteljnina-i302.shtml?tselimage=723#images
je pa res da ni 140 x 70 ampak je 120x60.

Ja seveda žabica13 z veseljem se vam pridružim ker sem blizu lj pa da vidim te trebuščke :)

Kako daleč ste že kaj z cunjicami, pripomočki, opremo? Mene muči strah da sem prekmalu začela in da bom prehitro vse imela...veliko stvari že imam, pa tako željo po nakupovanju imam user posted image moj pravi da je to super da ne bo vse za na koncu mene pa skrbi da za na koncu ne bo nič ostalo user posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
   RE: Avgustke 2010
13.5.2010 14:08:39   
tinna25
zlatolaska tudi jaz sem si ogledovala eno posteljico pri Galebu - sam ne vem kak so kaj masivne, ker piše, da je kombinacija borovega lesa in ivernatih plošč (vsaj ta 140 x70)......

zanima me še posteljnina...jaz bi vzela kar 7 delni kompletek....k je tut odejica notri, pa vzglavnik....a je vredu kvaliteta??? Ker na ceno je kar ugodno.

Eh, itak vse babnice pretiravamo z nakupi.....da ne omenjam, da ima naš mali do enega leta že na polički 30 supergic :))) Ja, te nisem kupila, mi je sestra dala  k je njen mali mel(ona pa res pretirava, sam me ne moti - naj user posted image user posted image ).....jaz mam trenutno voziček cel komplet, pa oblekice mislim, da imam tut več kot dovolj....čaka naš še posteljica, previjalna, pa potem te kremice, pa dude itd. (kozmetiko bom itak zadnji mesec kupila).

(odgovor članu zlatolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?