|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoča svakinja
20.6.2010 18:36:46   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Ampak si pa ti tudi eno blazno otročje bitje. Ne poznam prav veliko ljudi, ki bi bili še kot odrasli prepričani, da je rojstni dan tak big deal, da mora to cel svet upoštevat.
Če bi želela odreagirat trezno, bi predlagala, da ti poskrbiš za torto, pa boste združili praznovanji. Lahko bi se tudi odločila in se udeležila le krsta, popoldne pa s fantom praznovala rojstni dan po svoje. Lahko bi se celo vljudno opravičila in povedala, da vaju na krst ne bo, ker ti takrat praznuješ rojstni dan in gresta na izlet.
Ampak ne, ti si raje užaljena in se ne pogovarjaš in ignoriraš celo fantovo družino. Bravo, res.


Se podpišem.

rojstnih dnevov bo še veliko, krst je pa samo eden v življenju.

Že tvoj nick če malo poštudiram,... ena in edina,... pa ne zamerit.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Bodoča svakinja
20.6.2010 19:11:11   
moni.
Oprosti, ampak bolj kot berem tvoje poste, bolj se mi dozdeva, da imaš le ti težave. Hm, ne bi si želela biti tvoja svakinja, pa brez zamere...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Bodoča svakinja
27.6.2010 0:59:21   
roberta
IZVIRNO SPOROČILO: 1edina


Verjetno bo kdo napisal, da si preveč ženem k srcu in da sem preveč občutljiva,čustvena, ljubosumna, zamerljiva ipd. Vendar včasih enostavno ne zmorem več, ker ne vidim nobene rešitve, sama pa stvar želim rešiti. Vem, da bi morala biti bolj flegma in se manj obremenjevati z njo, vendar so mi družinski odnosi pomembni in se želim z njo razumeti v bodoče. Določenih stvari pa enostavno ne morem pozabit.




saj si si sama odgovorila:
1. preveč si ženeš k srcu
2. si preveč občutljiva, čustvena, ljubosumna in zamerljiva za stvari, ki sploh ne vem, zakaj te tako prizadanejo = z vsemi pač ne moremo biti najboljši prijatelji
3. pri težavah sta vedno potrebna dva. če si želi težave rešiti le eden, je to običajno jako neuspešen poskus, ki se izjalovi prej ali slej.
4. družinski odnosi so pomembni, ampak spet kot v točki 2, z vsemi nismo na isti "liniji" in čeprav so naši "sorodniki" še ne pomeni, da moramo z njimi prijateljevati. Lahko pa smo do njih spoštljivi in se tako medsebojno pustimo pri miru.
5. Ona ti daje dovolj jasne znake, da jo že pusti enkrat na miru. Zakaj ji tega ne daš? Vsi imamo pravico do izbire prijateljev, tudi svakinja. Torej = pusti jo, da je kar je in se ji ne vsiljuj, če si tega ne želi. Prijatelje pa si izbiraj izven družinskega kroga. Bo tako precej laže in bolj "zdravo".

(odgovor članu 1edina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Bodoča svakinja
27.6.2010 11:33:52   
dory
ljudje smo si različni in s kakšnimi res ne najdemo stika...v tvojem primeru,ko gre že za svakinjo jo pač ne morš izločit iz svojega življenja, ne morš pa zdej pričakovat,da bosta frendice...pač vzdržuješ neke normalne odnose da vsakič ko se srečate ravno ne ostanete brez besed ali se obračate stran...to je pa tud vse...in ja če ima tamal krst na tvoj rd...ja in ga ma..če si povabljena z veseljem greš...ti pa povabš na kavo kak dan kasneje...s tega pa res ni treba delat drame...

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Bodoča svakinja
27.6.2010 11:42:55   
benika
Ob takih postih kot je avtoričin se lahko le zahvalim neki višji sili, da mi je poslala odlično svakinjo ter razsodno taščo. user posted image user posted image user posted image

1edina, ti si en velik otrok, ki pričakuje, da se bo svet vrtel le okoli tebe. In če bi bila jaz na mestu tvoje svakinje, ne bi želela imeti kakih pristnih odnosov s tabo. Ker vedno boš na prvem mestu ti, šele potem boš mogoče upoštevala tudi želje drugih.
In kot so že punce napisale...pusti svakinjo pri miru, saj si očitno ne želi tvojke družbe in tvojega prijateljstva (po eni strani jo kr razumem). Če ti ni iti za na krst in si se odločila, da je tvoj RD pomembnejši, potem ne pojdi in praznuj po svoje. Ampak zavedaj se, da se stvari lahko zelo hitro obrnejo in nekoč boš ti tista, ki bo s svojim načinom obnašanja potegnila kratko.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Bodoča svakinja
27.6.2010 15:25:12   
Anonimen
Vedno imam pri sebi občutek manjvrednosti, ker enostavno nisem takega razmišljanja in načina življenja kot ona.

Mogoče pa sem preveč preprosta zanjo in ji je izpod časti se menit z mano?user posted image


Lahko si preprosta, ampak ni težava v tem, temveč v tvojem komplesku manjvrednosti.

(odgovor članu 1edina)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Bodoča svakinja
28.6.2010 13:17:00   
barni
REs ne vem zakaj se sekiraš????

Ko boš dojela, da vsem sigurno nisi všeč, pa če se na glavo postaviš in da tudi tisti, s katerimi kao pošlihtaš zadeve ni nujno, da enako mislijo kontra, boš nardila največ zase.

Do takrat pa boš še naprej razmišljala kaj si drugi mislijo o tebi, premlevala boš nepotrebne stvari na koncu pa boš ugotovila, da je šel čas mimo tebe, drugi pa o tem sploh niso razmišljali, ma kaj še pomislili niso na to.

Če ti je rekla, da sta preveč različni, ja pa kaj še hočeš? Meni bi to povedalo vse in bi tudi vzela na znanje. Tudi jaz sem bila preveč drugačna od svoje "svakinje" (od moževega brata partnerka) in se pač nisva pogovarjali. Rekli sva živjo in adijo in to je to. In mi je prav sedlo! Njej pa verjetno tudi. In mi ni na misel prišlo, da bi se jaz prilagodila zato, da bi se lahko z njo pogovarjala nekaj o umetnih nohtih in barvah za lase pri kavi. Tako kot se ona ne bi o mojih zadevah.

HVala bogu da smo različni!

In RD pri odraskih je kaj že? Se to še praznuje? DObiš igračke za darilo? Mah, vem sem sarkastična, samo res se mi zdi tole precej otročje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?