Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks Za očetovstvo pa ne vem, ker nimam teh težav-smo lepo poročeni . sem skuhala teranov liker z borovicami, tako da bom lepo napolnila kakšne lepe flaše in dala to za darilo. Je vsaj uporabno . Nekaj ga bo seveda ostalo za domačo uporabo . ma zdej razmisljam, da sva vedela spol, ko sva vpisovala ocetovstvo, se pravi je bilo v ene osmem mesecu. ful je smesno, da ze kar vprasajo za otrokovo ime, pa se vecina starsev dokoncno odloci sele po porodu ali tik pred. teranov liker z borovnickami? to moram dragemu predlagat, on vcasih naredi liker, sam za dodane borovnicke pa se nisem slisala . zinchy prav vsi genokologi pustijo dragega k UZju, tale tvoja je malo zmesana. razen ce ona sploh ne dela morfologije, pol ti mora verjetno dat napotnico za drugemu? meni je tudi na prejsnjem pregledu samo srcek pogledala, ma jaz nisem nic videla niti slisala, je nardila to v petih sekundah. sam ona je bolj med tistimi, ki zagovarjajo cim manj UZjev in cim krajse zaradi razvoja otrocka. joj majabar, sem ze pozabila, da si bila porocena. kako pa tvoj bivsi sprejema vse to? a se je zakon razdrl, predno si spoznala zdajsnjega? ma zihr si trebuscek not potegnila . meni ze skoraj cez prsi gleda, pa niso majhne. si tolk strenirana, da se ti ne raztezajo misice. Meni se je pri prvem sele okoli petega meseca zacel bocit, zdej imam pa ze 2 meseca bunko. Po osmem mesecu je pa skocil ven kot sod, do takrat so mi pa se sestre dale 3 mesece nosecnosti manj. Tako da za opozorilo, ko se trebuh naenkrat napne, tudi strije pridejo cez noc. cestitke ursae zdej boste pa popolni
|