jana84
|
evo, zdej pa vas moram še malo pokomentirat. Trebušček: hja, pr meni je odvisno od dneva in odvisno od oblačil...Če si dam nosečniške hlače, zgledam prav lepa nosečnica, če si dam pa obične hlače, pa zgledam kot ena zavaljena pujsa , ki jih trebuh visi čez pas...tako, da pozdravljene nosečniške hlače, ki me naredite lepšo UZ: meni je do zdaj kot sem verjetno že povedala vsakič delala UZ zaradi rizičnosti nosečnosti, d aje spremljala koliko naš raste in kam se pomika posteljica. Zdaj pa ne vem če mi ga bo delala naslednjič...Morfologija ne bo še, ker bom komaj 19.teden se mi zdi, pa naslednjič. Sej pravjo, večji kot je bolj je razvit, lepše se da stvari pogledat in izmerit... Sem se pa ravno zadnjič spravla poiskat materinsko knjižico od Jakoba in vidla, da imam itk uradno samo 3 UZ vpisane noter...Kaj ima ona napisano v kartonu pa zavarovalniko en k briga...Torej, pomembno je katere UZ imate vpisne v materinski knjižici...Je pa tud moja G bolj pristaš čim manj drezanja v , da lahko v miru raste...Proti koncu nosečnosti mi jih je ful malo delala. Enkrat mi ga je morala narest, ker me je dala na CTG in naš pobič je zgleda bil cel zmeden al kaj jast vem kaj in mu je srček ful čudno delal - nekaj časa mu je divjal, pol se je ful umiril, pa spet divjal...In je G malo zaskrbelo, pa me je dala še na UZ, tam je blo pa vse v redu - se je miško hotel sam na televizjo pokazat (fotomodel). to bo zaenkrat vse...se bom počasi spravla za knjige za moj naslednji izpit...Bodte pridne, seznam pa dam jutri raj gor, da bo držal lepo do pondeljka