Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Mene grozno daje, moj mi govori, da sem kot kakšna cota. Res je, da sem zdaj dva dni prav tečna s spanjem. Zvečer se malce vležem pred tv, pa takoj zaspim. In to že ob sedmih! Potem se ob devetih zbudim, da se spravim za v posteljo in potem spet spim! Sem prav zanič! Ampak ne danes! Danes bom pospravila stanovanje, naredila kosilo, zlikala perilo! Vprašajte me jutri koliko sem dejansko naredila
. 
pridne punce...Jaz sem pa že od 9h na računalniku, pa sem po straneh od Ikee brskala za kakšno rešitev za naše igrače...Sej nekaj sem dobila, sam kaj ko imamo ravno tak čuden prostor pod oknom, kamor nam gre v višino maksimalno 50cm, v dolžino pa maksimalno 115cm...Pa tud globina tam več kot 45 naj ne bi bila, če bi se dalo...Ah, kompliciram...
, ki jih trebuh visi čez pas...tako, da pozdravljene nosečniške hlače, ki me naredite lepšo
raste in kam se pomika posteljica. Zdaj pa ne vem če mi ga bo delala naslednjič...Morfologija ne bo še, ker bom komaj 19.teden se mi zdi, pa naslednjič. Sej pravjo, večji kot je
briga...Torej, pomembno je katere UZ imate vpisne v materinski knjižici...Je pa tud moja G bolj pristaš čim manj drezanja v
jest sm čisto brez idej in pol vsak dan jem krompir+solata
sicer sem potem na nuhalno poklicala mami in je bila zelo vesela in blažena ker je videla svojega vnuka/vnukinjo..vendar ni isto,zelo sem si želela,da bi tam sedel moj dragi.
. Z vsemi mojimi težavami vred bo najbolje se držat Slovenije, najbrž. Razen če se kaj spremeni! Upam, da se bo. To da imajo samo eno sobo fraj, se mi zdi pa zlo podobno moji situaciji izpred let, ko sem se najavljala,...kdo bi vedel, mogoče te samo malo podžigajo!!!
samo na NS-ostalo sem opravila sama in tudi sedaj grem povsod sama. potem mu moram seveda vse razložit. Ponavadi ga zanima več kot mene. Mu napišem SMS vse ok, pa dobim nazaj, naj razložim malo širše. Kaj širše? Meni je dovolj da je vse ok.
. Zdej pa vecinoma on previja, pokakanih plenic se trenutno bojim, ker sem parkrat bruhala od njih med nosecnostjo, zdej ga pa se tezko dvignem na previjalno. Sam vceraj sem mu uspela tudi kakico zamenjat, tako da je ocitno mimo kriticna faza.