Tira
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši manna, jaz sem se pa odločila za čist navadno kahlico, ker z drugimi nimam dobrih izkušenj. Naša mami je Hani najprej kupila tako z vratom žirafe, ja, je bila igrača in ne za lulanje, pol ji je kupila to pojočo in, ko je Hana spustila 3 kapljice, je začela pet in Hana ostalo zadrži in hop, vstat in pogledat od kod je muzika. In, ko je to ene 3x naredila, sem jo zabrisala stran, ker je vso ostalo vodo zadžala in pol po kapljicah lulala. Ne mislit, da je to sveto, lahko, da druge otročke to motivira, a ker sem imela tako izkušnjo pri Hani, sem se odločila za navadno. Se popolnoma strinjam! Tudi jz sem za navadno, sem mislila, da je ta navadna... no pa v bistvu poje. Upam, da ne bo tako kot pri vas... čeprav se mi zdi to zelo verjetno. Kahljica je kahla za lulat in ne igrača. Če ne bo dobra, bom šla pa po čist navadno. Glede navajanja na kahljico... v bistvu se mi zdi, da je bolje, če se že začne, ko otrok vsaj stoji. Zato, da se počasi privadi na kahlo, res pa mora to potekati vedno v isti rutini. V vrtcu gredo recimo po zajtrku na kahljico in pred kosilom, pa po počitku. Tudi midva bova tako delala, samo ko bo naš mali vsaj približno stal na svojih nogah.
|