Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

Ne morem si pomagat, ampak jaz bolj pozorno berem tiste, ki imate rok bolj na začetku novembra (takrat kot jaz) Ste pa vse zanimive in vas vse z veseljem preberem!
, hormoni)...
samo kako to financirati... Zakljucek je bil, da bi tale denar raje v nakup zemlje investirala in si pocasi omislila lastne 4 stene.
V torek me najprej napade alergija, potem sem bila prepričana da sem se prehladila, ker me je bolelo gro...no in za nameček me osreči še išias! Danes ponoč sem mislila da bom znorela...nikakor mi ne paše noben položaj...občutek v deno nogi je tak, kot da mi bo glih kar odmrla.
Grem pa se po strokovno mnenje k fiziatru naslednji teden
!
kam gor nalozim. Sej ima samo 3 kg
).
, da ma samo 3kg? Čivavo?
Vem, da je to forum za nosecnice, ampak vedno znova dobim ponudbe za parjenje psa in me zdaj, ko sem polna hormonov to se bolj razjezi.
V MB pa mislim, da je bil moj pred kakšnimi 14 dnevi in je iskal nekaj manjše rasti, pa jih baje ni... Tudi v MS ne. Ti se baje najprej "pograbijo", če sploh so.