orhideja80
|
majabar - čestitke! tale slika je pa res dokaz, da se ti še čisto nič ne vidi . Glede gela: so ga baje ravno začeli uvajati v lj. porodnišnici (Urshy78 - prispevka nisem vidla, tako da ne vem, če so kaj o tem govorili - ga bom zdejle probala najt na 24 ur), v kranjski porodnšnici ga pa že uporabljajo. je res na srečo še nekaj časa do oktobra, bomo vidli, kaj bodo rekli. tudi jaz sem že zdej skorajda odločena, da ga bom kupila. sem se hotla pozanimat pri sestri, pa gre na EA. rok ima jutri. sem že jaz malo nestrpna. Danes sva z mojim hotla it v ZOO, pa je blo nekam slabo vreme, zato sva se odločila, da greva samo na sprehod. po malo več kot pol ure naju je ujel dež , tako da sva vedrila v enem baru , pa ni hotlo nehat, zato sva po 1 uri nazaj šla s taxijm. mi je blo mal nepredstavljivo v takem it nazaj... tudi meni je bilo potem žal, da nisva šla včeraj, sem mislila, da bo danes lepo vreme. V arboretumu je pa res lepo, sva bila takrat, ko so bli aktualni tulipani. Res fajn za it na sprehod, dinozavrčki so pa tudi zanimivi.
|